Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Prawdopodobnie dlatego, że jest wiecznie przegranym frajeremballack13 pisze:Sarri - az dziw ze nikt nie mowi o tym trenerze :> chyba tylko dlatego ze trenuje obecnie Napoli

Ancelotti ? A co na to Costa ? Znowu przeprowadzka ? :lol:
Nie, niech ten Pan trzyma się z dala od Juve, podobnie jak i Conte.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ancelotti już się skończył. Każdy chce się pozbyć starej gwardii bo jak tlenu potrzebujemy świeżości a na ławce chcą emeryta.
A jak widzę, że na forum pojawia się nazwisko Gaspa to już całkiem beka.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Chcesz powiedzieć, że Ancelotti skończył się na Kill'Em AllPoprostu pisze:Ancelotti już się skończył. Każdy chce się pozbyć starej gwardii bo jak tlenu potrzebujemy świeżości a na ławce chcą emeryta.A jak widzę, że na forum pojawia się nazwisko Gaspa to już całkiem beka.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Robaku
- Juventino
Ten Simone mi się podoba...
he może po to było to spotkanie:)
SI i SMS - no bajka,
jeszcze DD widzę
A możę DS? Dybala Simeone?
he może po to było to spotkanie:)
SI i SMS - no bajka,
jeszcze DD widzę
A możę DS? Dybala Simeone?
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- ballack13
- Juventino
Max także by tak miał gdyby prowadził przez ostatnie sezonu jakikolwiek inny zespół niż JuveMRN pisze:Prawdopodobnie dlatego, że jest wiecznie przegranym frajeremballack13 pisze:Sarri - az dziw ze nikt nie mowi o tym trenerze :> chyba tylko dlatego ze trenuje obecnie Napoli
Ancelotti ? A co na to Costa ? Znowu przeprowadzka ? :lol:
Nie, niech ten Pan trzyma się z dala od Juve, podobnie jak i Conte.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ktokolwiek nas będzie trenował, mam na dzieję, że:
1. zbuduje coś nowego (nie opierając naszej gry na Barzaglim, Khedirze czy Mandzukicu, bo ci gracze są raczej u schyłku swoich karier),
2. da szansę młodym graczom (typu Caldara czy Mandragora),
3. znajdzie sposób na maksymalne wykorzystanie umiejętności Pjanica, D.Costy czy Bernardeschiego (o A.Sandro i Dybali nie piszę, bo pewnie w sierpniu już ich u nas nie będzie, ale wierzę, że w ich miejsce sprowadzimy kogoś na odpowiednim poziomie).
1. zbuduje coś nowego (nie opierając naszej gry na Barzaglim, Khedirze czy Mandzukicu, bo ci gracze są raczej u schyłku swoich karier),
2. da szansę młodym graczom (typu Caldara czy Mandragora),
3. znajdzie sposób na maksymalne wykorzystanie umiejętności Pjanica, D.Costy czy Bernardeschiego (o A.Sandro i Dybali nie piszę, bo pewnie w sierpniu już ich u nas nie będzie, ale wierzę, że w ich miejsce sprowadzimy kogoś na odpowiednim poziomie).
- Shadow Marshall
- Juventino
Ja mam tylko nadzieje na to, że w końcu upadnie ta myśl zarówno wśród kibiców jak i ludzi z zarządu, że doświadczenie = sukces/zwycięstwo.
Gdyby Ramos trafił do Juve zamiast do Realu to pewnie nigdy nie wybiłby się ponad przeciętność bo po każdym błędzie byłaby ławka.
Patrząc na naszą obecną sytuacje to zawodnicy tacy jak Berna, Rugani i Bentancur powinni grać niemal zawsze. To jest jak inwestycja, inwestycja w człowieka który może się bardzo rozwinąć i pozostać w klubie na długie lata.
BTW ponoć gruby Raiola zaoferował Guardioli Pogbę i Mikitariana (nie pamiętam jak to się pisze).
Gdyby Ramos trafił do Juve zamiast do Realu to pewnie nigdy nie wybiłby się ponad przeciętność bo po każdym błędzie byłaby ławka.
Patrząc na naszą obecną sytuacje to zawodnicy tacy jak Berna, Rugani i Bentancur powinni grać niemal zawsze. To jest jak inwestycja, inwestycja w człowieka który może się bardzo rozwinąć i pozostać w klubie na długie lata.
BTW ponoć gruby Raiola zaoferował Guardioli Pogbę i Mikitariana (nie pamiętam jak to się pisze).
- wagner
- Juventino
Gość z nie naganna technika. Gracz do gry kombinacyjnej. Powiedzmy, że to gorsza wersja Jordi Alby. Jego głównym mankamentem jest gra w defensywie. Na pewno w porównaniu do Sandro, którego być może będzie trzeba zastąpić, slaby fizycznie, ale bardziej zwinny. Bernata oglądałem za czasów jego gry w Valencii oraz gdy stawiał na niego Guardiola w Bayernie. Ja osobiście bardzo dobrze wspominam jego występy i na pewno dużo bym sobie obiecywał po jego grze bo grać potrafi.Virgil pisze:A ten Bernat z Bayernu to jakiś dobry jest ? Bo akurat w deal z Bayernem wierzę bo mamy z nimi ostatnio fantastyczne relacje.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Baboli Bonucciego nie pamiętasz?Shadow Marshall pisze:Ja mam tylko nadzieje na to, że w końcu upadnie ta myśl zarówno wśród kibiców jak i ludzi z zarządu, że doświadczenie = sukces/zwycięstwo.
Mam nadzieję, że Sandro nie odejdzie.
Fajnie byłoby wzmocnić atak jakimś szybkim skrzydłowym i do tego inteligentnym. Sorry, ale Cuadrado i Costa robią tylko dużo wiatru. Czasem im coś oczywiście wyjdzie, ale częściej irytują głupimi zagraniami. Tam gdzie wystarczyłoby już proste podanie do kolegi silą się jeszcze na dryblingi, a tam gdzie nie ma miejsca to podają. A idź Pan w ... Do tego wykończenie Cuadrado to jakaś paranoja. Dzisiaj spieprzył podobną setke jak z Realem
FORZA JUVE!!!
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie ma ktoś jakiejś aktualnej listy Paraticiego?
Ciekaw jestem czy jest na niej Fabinho, Rabiot i Issa Diop.
Ciekaw jestem czy jest na niej Fabinho, Rabiot i Issa Diop.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jacy guru? Bo info o Martialu pojawią się od dawna i osobiście bardzo na niego liczę.MRN pisze:Nikt chyba takiej listy nie ma ale na FB nasi guru twierdzą, że Martial jest jedna nogą w Juve. Nie wiem skąd oni takie cuda wysysają.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie wiem kto to jest ale ogłaszanie bez podania źródła, że zawodnik jest bardzo blisko Juve to spore nadużycie. Ja też w niego wierzę bo jest dla nas z pewnością osiągalny ale okazać się może, że Matrial w ogóle nas nie interesował. Bardzo często napalamy się na jakiegoś grajka a potem Marotta sprowadza nas do parteru.

- Arbuzini
- Juventino
Matrial to chyba wymarzone zastępstwo dla Mandżukicia. Co prawda nie jest najlepszym defensywnym napastnikiem na świecie, ale dobrze odnalazł się na lewym skrzydle, a w razie konieczności wystąpi także na szpicy. Bardzo mi się podoba kandydatura tego zawodnika.
Zastanawia mnie, czy nie interesuje nasz Chiesa. Po dobrym wrażeniu jakie robi Bernardeschi zapewne obserwujemy kolejnego wyróżniającego się skrzydłowego Violi. Ależ kibice klubu z Wenecji zagotowaliby się na taki transfer
Zastanawia mnie, czy nie interesuje nasz Chiesa. Po dobrym wrażeniu jakie robi Bernardeschi zapewne obserwujemy kolejnego wyróżniającego się skrzydłowego Violi. Ależ kibice klubu z Wenecji zagotowaliby się na taki transfer