LM 15/16 (1/8): Bayern 2-2 (dog. 4-2) JUVENTUS
- gregor_g4
- Juventino

Bayern bez Robbena, ale z Alonso. W pierwszym wypadku wzmocnienie, w drugim osłabienie. Będzie dobrze
Oby Morata zagrał jak facet, a nie jak panienka co ostatnio miał w zwyczaju.
- Wojtek1207
- Juventino

Gdyby zamienić Hernanesa na Sturaro to chyba wszyscy na forum byliby zadowoleni. No, trzeba mieć nadzieję, że Brazylijczyk stanie na wysokości zadania. 
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Niczego innego nie można było z tych klocków skleić, ale tym ustawieniem możemy grać ofensywnie, więc liczę na ciekawy mecz. Bardzo ważny występ Moraty, będzie musiał utrzymać i powalczyć o wiele piłek.
- kuba2424
- Juventino

Dajmy mu szansę! W pierwszym meczu zagrał bardzo dobrze, więc nie pozostaje nam nic innego niż wiara, że zagra po raz drugi z FCB na tym samym poziomie.Wojtek1207 pisze:Gdyby zamienić Hernanesa na Sturaro to chyba wszyscy na forum byliby zadowoleni. No, trzeba mieć nadzieję, że Brazylijczyk stanie na wysokości zadania.
Emocje rosną...
- Vincitore
- Juventino

Ja też wierzę i z nadziejami zasiadam przed telewizorem, ale mam w pamięci to, jak kiepsko wyglądaliśmy przez większość pierwszego spotkania, a dokładając do tego absencje i formę Bayernu na AA... nie mamy zbyt wielu argumentów.
FINO ALLA FINE!
FINO ALLA FINE!
- koki90
- Juventino

Morata jak się ma zrewanżować za swoje pudła w Sevilli to właśnie ma najlepszą okazję. W pierwszym meczu wyglądał dobrze, oby to się przełożyło też na dzisiejsze spotkanie.
Od wczoraj mam jednak przeczucie, że to wejście Zazy będzie decydujące.
#BeHeroes
#FinoAllaFine
Od wczoraj mam jednak przeczucie, że to wejście Zazy będzie decydujące.
#BeHeroes
#FinoAllaFine
- pablo1503
- Juventino

Bayern będzie atakował skrzydłami, bo z przodu nie mają typowego rozgrywającego. Większość piłek będzie pewnie przechodziła przez Alonso, a ten będzie uruchamiał Ribberyego i Coste. No cóż, dobrze, że mamy podwojone skrzydła. Mam nadzieję, że Morata będzie skutecznie pressował Hiszpana, bo ten ma tendencję do bycia aż nadto spokojnym - a'la Pirlo w ostatnim sezonie.

- TURBOPAWEL
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Hernanes pewnie dlatego, że nie miałby kto bić stałych fragmentów gry
- zbysioJuve
- Juventino

Będzie niesamowicie trudno, ale trzeba mieć nadzieję, że ta dwójka stoperów Bayernu nie będzie miała najlepszego dnia, a nasi na czele z Alexem Sandro, Cuadrado, no i Moratą będą wjeżdżali w nich jak w masło. Mam tylko nadzieję na całkiem inny mecz niż to było w pierwszej godzinie trzy tygodnie temu. I cóż innego pozostaje trzeba wierzyć do końca. Także Juventusie do boju :juve: !!!
FINNO ALLA FINE!
FINNO ALLA FINE!
- rydwadydwa
- Juventino

Wierzę w tę jedenastkę! Wszystkie wybory są uzasadnione poza...Kimmichem, ale to nie nasz problem