Sezon 2015/2016
- wojczech7
- Juventino
4.annihilator1988 pisze:Wystarczyło wygrać z środowy mecz i ten z Franczocośtam, a Juve miałoby nie 9 pkt straty, a 3.
Liczę, ze Allegri zacznie grać jedną taktyką i żelazną 11, a może coś (top 3) z tego będzie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Genoa postawiła się Napoli, które na wyjazdach nie prezentuje się tak dobrze jak na własnym stadionie. Rezultat tego spotkania jest z pewnością korzystny dla nas, ale do końca meczu bałem się, iż Napoli coś strzeli. Na uwagę zasługuje świetna postawa młodego bramkarza Genui - Perina, którym powinniśmy się mocno zainteresować w kontekście następcy Gigiego. Wiadomo, iż Genoa zażyczy sobie wysoką kwotę za swego golkipera, ale na miejscu władz Juve bym się nie zastanawiał, tylko dogadywał transfer już teraz z opcją pozostawienia Perina na sezon czy dwa w Genoi, co zbiłoby trochę sumę.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
BTS?Poprostu pisze:Wieczorem BTS a później niech się dzieje co chce:D
Kolejka na plus,szkoda tylko ze daliśmy ciała z Sassuolo i na początku sezonu. Wieczorem chciałbym remisu.
P.s ktos moze sie orientuje czy nasz wtorkowy mecz bedzie transmitowany gdzies w polskiej tv?
- Tengen
- Juventino
nsport ponoćTyrael pisze:BTS?Poprostu pisze:Wieczorem BTS a później niech się dzieje co chce:D
Kolejka na plus,szkoda tylko ze daliśmy ciała z Sassuolo i na początku sezonu. Wieczorem chciałbym remisu.
P.s ktos moze sie orientuje czy nasz wtorkowy mecz bedzie transmitowany gdzies w polskiej tv?

- Hed
- Juventino
Dziekuje bardzo. Ogląda ktos Lazio-Milan? Kazio bez środka, tylko dluga laga do przodu, czy to Milan sie tak dobrze ustawia czy Lazio sie przytlumilo? Apropo Milanu to bardzo dobrze grają w defensywie i póki co prowadza.
- Milano1910
- Milanista
Tyrael
Ja oglądam dzisiejsze starcie w Rzymie. Milan dużo lepszy. Rewelacyjna gra Berto. Niestety naciągnął mięsień. Od tego czasu Lazio zaczęło coś próbować. Milan bardzo dobrze w obronie. Romagnoli profesor.Gdyby nie pech Cerciego to byłoby już bardzo blisko 3 pkt
Ale teraz druga połowa i trzeba walczyć do końca.
Ja oglądam dzisiejsze starcie w Rzymie. Milan dużo lepszy. Rewelacyjna gra Berto. Niestety naciągnął mięsień. Od tego czasu Lazio zaczęło coś próbować. Milan bardzo dobrze w obronie. Romagnoli profesor.Gdyby nie pech Cerciego to byłoby już bardzo blisko 3 pkt

Ale teraz druga połowa i trzeba walczyć do końca.
- Hed
- Juventino
Bardzo mi sie podoba w defensywie ten lewy obronca,antnieli? Milan dzisiaj bardzo dobrze gra w defensywie w ofensywie slabo,akcja bramkowa i slupek Cerciego,z tym ze Lazio wogole bezproduktywne w przodzie, na pewno nie wyglądają lepiej od nas z meczu z Toro.
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie mogłem obejrzeć meczu, jak Donnarumma? Szczerze to myślałem, że na Lazio będą się bać go wystawić.

- Hed
- Juventino
Dobry mecz mlodziutkiego bramkarza Milanu, będą mieli z niego pociechę. Lazio rzadkie...i w defensywie i ofensywie. Milan do bólu skuteczny z przodu i bardzo dobry w defensywie.