Liga Europy 2014/2015

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 17:10

A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze? Wtedy Roma moze miec w dalekim powazaniu ranking, bo 2. pozycja w tabeli gwarantowalaby 2. koszyk, gdzie tymczasem wg rankingu ladowalaby w 4.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 17:25

Mateuszello pisze:A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze? Wtedy Roma moze miec w dalekim powazaniu ranking, bo 2. pozycja w tabeli gwarantowalaby 2. koszyk, gdzie tymczasem wg rankingu ladowalaby w 4.
Moment. Jeśli roma utrzyma tegoroczną formę to w przyszłym sezonie co najwyżej właśnie w temacie Ligi Europy będziemy komentować mecze romanistów w europejskich pucharach :smile:

Wczoraj byłem kibicem PSG to dziś pokibicuję oczywiście Wolfsburgowi :ok: Bo choć fajnie byłoby by awansowało jak najmniej niemieckich klubów do dalszych faz też jako pokazanie, że nie taka ta Bundesliga silna jak ją niektórzy malują. No i punkty dla włoskiej federacji to też fajna sprawa, ale jak pomyślę o interze to No Way. Forza Wolfsburg!

Zapowiada się fajny mecz, zobaczymy co wydarzy się dziś na zapleczu europejskiej elity, po starciach Real-Schalke i Chelsea-PSG apetyt jeszcze większy.

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 18:20

Wczoraj byłem kibicem PSG to dziś pokibicuję oczywiście Wolfsburgowi OK Bo choć fajnie byłoby by awansowało jak najmniej niemieckich klubów do dalszych faz też jako pokazanie, że nie taka ta Bundesliga silna jak ją niektórzy malują. No i punkty dla włoskiej federacji to też fajna sprawa, ale jak pomyślę o interze to No Way. Forza Wolfsburg!
Otoz to, ja tak samo. Maly off ktos wie kiedy wraca do gry Romulo?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 18:32

Liczę na komplet zwycięstw włoskich drużyn...oj co tam...pomarzyć można :wink:
Ocho....Torino już na dzień dobry czerwo... :(

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 18:36

trayor pisze: I właśnie dlatego bardzo podoba mi się nowy sposób doboru drużyn do pierwszego koszyka w LM (obrońca tytułu + 7 mistrzów państw o najwyższym rankingu). Raz, że to dodatkowa nagroda za bycie mistrzem kraju, a dwa że wywali z pierwszego koszyka drużyny typu "wiecznie czwarty Arsenal" odpadający w 1/8. I niech nawet będzie tam sobie ten mistrz Rosji.
Liczę na jakieś bardzo ciekawe wytłumaczenie dlaczego to dla piłki nożnej będzie lepiej, jeżeli mistrz Rosji znajdzie się w 1. koszyku kosztem Arsenalu, który od kilkunastu lat zawsze gra w LM i wychodzi z grupy.
Mateuszello pisze:A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze?
Nie miejsca, a miejsce. Pierwsze. Roma raczej po majstra nie zmierza, więc decydować będą w jej przypadku punkty w rankingu.

Swoją drogą, ręką do góry ilu spośród obecnie cisnących pompę z wyników angielskich zespołów niedawno stawiało tamtejszy model podziału pieniędzy z praw do transmisji za wzór i wieszczyło rychły upadek piłki hiszpańskiej?

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:08

Palacio już w 5. minucie ładuje wyjazdowego gola z Wolfsburgiem :rotfl:

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:39

Mehehehe pisze:Palacio już w 5. minucie ładuje wyjazdowego gola z Wolfsburgiem :rotfl:
I to jest powód do śmiechu do rozpuku? Tydzień temu była fascyacja nad tym, że 5 Włoskich drużyn gra dalej, a teraz śmiech bo jedna z nich strzela brame :shock:
Proszę spojrzeć na obecny wynik...

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:49

Słabe te Wilki.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:55

Nie wierzę w Inter, Wilki powinny ich zjeść.

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:56

Oglądam mecz Interu i jednak ten Wolfsburg nie jest taki straszny jak tu niektórzy mówili. Jak na razie dobry wynik interowców aczkolwiek przy odrobinie szczęścia jednak Inter mógł utrzymać prowadzenie. Carizo chyba trochę zabrakło refleksu przy strzale Naldo gdyż piłka leciała prosto w niego. Z drugiej jednak strony zachował się dobrze i uratował Inter w 43" przy strzale Vierinhy. Mecz jak na razie wyrównany z lekką przewagą Niemców, ale tylko lekką bo jakiejś widocznej dominacji z ich strony nie ma. Myślę, że jeśli ten wynik utrzyma się do końca to będzie to korzystny wynik dla Interu, choć mimo wszystko może coś jeszcze też strzelą. Jestem za Interem w tym meczu.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 19:58

Liczyłem na jedna bramkę Toro, która pozwoliłaby z optymizmem patrzeć na rewanż ale 2-0 dla takiego zespołu jak Zenit to bardzo solidna zaliczka, dla Toro chyba nie do przeskoczenia...Inter da radę !
W pojedynku włoskim liczę na Violę co by Rudi całkowicie pozbawił się jakichkolwiek złudzeń...

Obrazek
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 20:23

Palacio cudownie masci 100tke, ktora stawialaby inter w bardzo wygodnej pozycji, a chwile pozniej mamy juz 2:1 dla wilkow. Zaczyna smierdziec dwiema wloskimi ekipami w 1/4

Make friends for life or make hardcore enemies!
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 20:45

Szkoda, że Inter tak frajersko to spieprzył...ale w ich przypadku jeszcze nie jest wszystko stracone...

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 20:55

zahor pisze:Liczę na jakieś bardzo ciekawe wytłumaczenie dlaczego to dla piłki nożnej będzie lepiej, jeżeli mistrz Rosji znajdzie się w 1. koszyku kosztem Arsenalu, który od kilkunastu lat zawsze gra w LM i wychodzi z grupy.
bo może właśnie wychodzi z grupy bo jest losowany z 1 koszyka a nie jest taki dobry? może dlatego, że zawsze odpadają w 1/8 więc to żadna różnica czy Arsenal czy Zenit? albo dlatego że tak akurat wypadło (że Rosja jest 7) a zamiar był taki aby zwyczajnie uhonorować mistrzów krajowych dając im krótszą drogę do pierwszego koszyka... nie ma się co oszukiwać, taki podział na koszyka sprawi, że w drugim nie będzie już przypadkowych drużyn i ekipom z 3 i 4 kosza będzie jeszcze trudniej wyjść z grupy, czyli bogaci będą się bogacić a biedota niech spada...

ps. szkoda, że Mancini postanowił dać do bramki parodystę a nie bramkarz
Ostatnio zmieniony 12 marca 2015, 21:07 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2015, 21:02

:angry: W morde jeża znowu makaroniarze dali się wydymać. Główny winowajca ich przegranej to chyba jednak Carizzo, jego błędy przy drugiej i trzeciej a i pierwsza była do obrony. Dobrze, że jeszcze De Bruyne nie wykorzystał trzeciej okazji w końcówce bo by było już całkowicie pozamiatane w rewanżu a tak to jakieś tam szanse ze strony Interu jednak jeszcze są i może powalczą. Szkoda setki Palacio przy stanie 1-1.

Może wieczorem będą dwa zwycięstwa bo ostatnio tylko narobili apetytu tymi ostatnimi zwycięstwami.
Maly pisze:ps. szkoda, że Mancini postanowił dać do bramki parodystę a nie bramkarz
:ok: To samo sobie pomyślałem, gość chyba się nie od uczy podawać do ostatniego obrońcy gdy na linii pola karnego stoi trzech przeciwników. Jak chcą daleko zajść w tych rozgrywkach to powinien bronić Handa.

Zablokowany