Liga Europy 2014/2015
- Mateuszello
- Juventino
A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze? Wtedy Roma moze miec w dalekim powazaniu ranking, bo 2. pozycja w tabeli gwarantowalaby 2. koszyk, gdzie tymczasem wg rankingu ladowalaby w 4.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Antek666
- Juventino
Moment. Jeśli roma utrzyma tegoroczną formę to w przyszłym sezonie co najwyżej właśnie w temacie Ligi Europy będziemy komentować mecze romanistów w europejskich pucharachMateuszello pisze:A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze? Wtedy Roma moze miec w dalekim powazaniu ranking, bo 2. pozycja w tabeli gwarantowalaby 2. koszyk, gdzie tymczasem wg rankingu ladowalaby w 4.
Wczoraj byłem kibicem PSG to dziś pokibicuję oczywiście Wolfsburgowi

Zapowiada się fajny mecz, zobaczymy co wydarzy się dziś na zapleczu europejskiej elity, po starciach Real-Schalke i Chelsea-PSG apetyt jeszcze większy.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Otoz to, ja tak samo. Maly off ktos wie kiedy wraca do gry Romulo?Wczoraj byłem kibicem PSG to dziś pokibicuję oczywiście Wolfsburgowi OK Bo choć fajnie byłoby by awansowało jak najmniej niemieckich klubów do dalszych faz też jako pokazanie, że nie taka ta Bundesliga silna jak ją niektórzy malują. No i punkty dla włoskiej federacji to też fajna sprawa, ale jak pomyślę o interze to No Way. Forza Wolfsburg!
- zahor
- Juventino
Liczę na jakieś bardzo ciekawe wytłumaczenie dlaczego to dla piłki nożnej będzie lepiej, jeżeli mistrz Rosji znajdzie się w 1. koszyku kosztem Arsenalu, który od kilkunastu lat zawsze gra w LM i wychodzi z grupy.trayor pisze: I właśnie dlatego bardzo podoba mi się nowy sposób doboru drużyn do pierwszego koszyka w LM (obrońca tytułu + 7 mistrzów państw o najwyższym rankingu). Raz, że to dodatkowa nagroda za bycie mistrzem kraju, a dwa że wywali z pierwszego koszyka drużyny typu "wiecznie czwarty Arsenal" odpadający w 1/8. I niech nawet będzie tam sobie ten mistrz Rosji.
Nie miejsca, a miejsce. Pierwsze. Roma raczej po majstra nie zmierza, więc decydować będą w jej przypadku punkty w rankingu.Mateuszello pisze:A czy od przyszlego sezonu o koszykach nie beda decydowac miejsca w lidze?
Swoją drogą, ręką do góry ilu spośród obecnie cisnących pompę z wyników angielskich zespołów niedawno stawiało tamtejszy model podziału pieniędzy z praw do transmisji za wzór i wieszczyło rychły upadek piłki hiszpańskiej?
- PlanetJuve
- Juventino
I to jest powód do śmiechu do rozpuku? Tydzień temu była fascyacja nad tym, że 5 Włoskich drużyn gra dalej, a teraz śmiech bo jedna z nich strzela brame :shock:Mehehehe pisze:Palacio już w 5. minucie ładuje wyjazdowego gola z Wolfsburgiem :rotfl:
Proszę spojrzeć na obecny wynik...
- zbysioJuve
- Juventino
Oglądam mecz Interu i jednak ten Wolfsburg nie jest taki straszny jak tu niektórzy mówili. Jak na razie dobry wynik interowców aczkolwiek przy odrobinie szczęścia jednak Inter mógł utrzymać prowadzenie. Carizo chyba trochę zabrakło refleksu przy strzale Naldo gdyż piłka leciała prosto w niego. Z drugiej jednak strony zachował się dobrze i uratował Inter w 43" przy strzale Vierinhy. Mecz jak na razie wyrównany z lekką przewagą Niemców, ale tylko lekką bo jakiejś widocznej dominacji z ich strony nie ma. Myślę, że jeśli ten wynik utrzyma się do końca to będzie to korzystny wynik dla Interu, choć mimo wszystko może coś jeszcze też strzelą. Jestem za Interem w tym meczu.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Liczyłem na jedna bramkę Toro, która pozwoliłaby z optymizmem patrzeć na rewanż ale 2-0 dla takiego zespołu jak Zenit to bardzo solidna zaliczka, dla Toro chyba nie do przeskoczenia...Inter da radę !
W pojedynku włoskim liczę na Violę co by Rudi całkowicie pozbawił się jakichkolwiek złudzeń...
W pojedynku włoskim liczę na Violę co by Rudi całkowicie pozbawił się jakichkolwiek złudzeń...

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Palacio cudownie masci 100tke, ktora stawialaby inter w bardzo wygodnej pozycji, a chwile pozniej mamy juz 2:1 dla wilkow. Zaczyna smierdziec dwiema wloskimi ekipami w 1/4
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bo może właśnie wychodzi z grupy bo jest losowany z 1 koszyka a nie jest taki dobry? może dlatego, że zawsze odpadają w 1/8 więc to żadna różnica czy Arsenal czy Zenit? albo dlatego że tak akurat wypadło (że Rosja jest 7) a zamiar był taki aby zwyczajnie uhonorować mistrzów krajowych dając im krótszą drogę do pierwszego koszyka... nie ma się co oszukiwać, taki podział na koszyka sprawi, że w drugim nie będzie już przypadkowych drużyn i ekipom z 3 i 4 kosza będzie jeszcze trudniej wyjść z grupy, czyli bogaci będą się bogacić a biedota niech spada...zahor pisze:Liczę na jakieś bardzo ciekawe wytłumaczenie dlaczego to dla piłki nożnej będzie lepiej, jeżeli mistrz Rosji znajdzie się w 1. koszyku kosztem Arsenalu, który od kilkunastu lat zawsze gra w LM i wychodzi z grupy.
ps. szkoda, że Mancini postanowił dać do bramki parodystę a nie bramkarz
Ostatnio zmieniony 12 marca 2015, 21:07 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zbysioJuve
- Juventino

Może wieczorem będą dwa zwycięstwa bo ostatnio tylko narobili apetytu tymi ostatnimi zwycięstwami.
Maly pisze:ps. szkoda, że Mancini postanowił dać do bramki parodystę a nie bramkarz