Massimiliano Allegri
- Arbuzini
- Juventino
Potrzebowałbym dokładniejszego researchu. Może jakiś telefon do naszej linii defensywy albo Marotty? 
Patrząc z perspektywy Conte to odszedł w najlepszym możliwym dla siebie momencie. Co miał udowodnić światu to już udowodnił. Został potem trenerem reprezentacji, gdzie mógł wypromować się w rozgrywkach międzynarodowych, czego raczej nie zrobiłby w Juventusie skoro sam w to nie wierzył. Kolejne mistrzostwo już by mu fejmu nie podbijało. Chelsea to też był dla niego rozsądny kierunek - drużyna w dołku, ale dzięki temu nie obciążona europejskimi pucharami plus wiecznie unoszący się nad nią duch Mourinho, który do tej pory w Anglii kładł największy nacisk na defensywę.

Patrząc z perspektywy Conte to odszedł w najlepszym możliwym dla siebie momencie. Co miał udowodnić światu to już udowodnił. Został potem trenerem reprezentacji, gdzie mógł wypromować się w rozgrywkach międzynarodowych, czego raczej nie zrobiłby w Juventusie skoro sam w to nie wierzył. Kolejne mistrzostwo już by mu fejmu nie podbijało. Chelsea to też był dla niego rozsądny kierunek - drużyna w dołku, ale dzięki temu nie obciążona europejskimi pucharami plus wiecznie unoszący się nad nią duch Mourinho, który do tej pory w Anglii kładł największy nacisk na defensywę.
- Robaku
- Juventino
Wszyscy dzisiaj trąbią, że kolejne zachowanie zawodnika Juve świadczy o coraz mniejszym szacunku, jakim się cieszy Max wśród zawodników.
Zas na konfie Romy Spal mówi, że nie będzie odpowiadał na pytanie czy zastąpi Maxa w Turynie.
Zas na konfie Romy Spal mówi, że nie będzie odpowiadał na pytanie czy zastąpi Maxa w Turynie.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Robaku
- Juventino
nikt dokładnie nie wiem o co poszło:
http://www.football-italia.net/98540/al ... much-learn
http://video.corriere.it/juventus-paler ... resh_ce-cp
jakieś wiesz plotki,że Bonus niezadowolony z zarządzaniami zmianami przez Maxa.ale ile w tym prawdy?
Bonus po meczu od razu zbiegł do szatni, zamiast podbić do kibiców.Podobno w szatni była scysja pomiedzy nimi.
Dziennikarze zajmująćy sie Juve zwiastują początek końca Maaxa w Juve.
http://www.football-italia.net/98540/al ... much-learn
http://video.corriere.it/juventus-paler ... resh_ce-cp
jakieś wiesz plotki,że Bonus niezadowolony z zarządzaniami zmianami przez Maxa.ale ile w tym prawdy?
Bonus po meczu od razu zbiegł do szatni, zamiast podbić do kibiców.Podobno w szatni była scysja pomiedzy nimi.
Dziennikarze zajmująćy sie Juve zwiastują początek końca Maaxa w Juve.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Ja rzecz jasna od początku jestem zwolennikiem Maxa ale to jest dziwne. O ile zachowanie Dybali czy innego szczyla mnie nie dziwi o tyle Bonusa już tak bo jest jednym z niekwestionowanych liderów. Na pewno coś w tym jest bo nie wierzę aby wszystko było wyssane. Smutne, że to zawodnicy zawsze muszą decydować o statusie trenera.

- prezes3c
- Juventino
Mam tylko nadzieję że nasi Gwiazdorzy nie poczuli się ważniejsi od klubu, jak to swego czasu mieli piłkarze Chelsea jak "zwalniali" Mourinho czy jak teraz to robią w Barcy. I nie mają na celu "pozbycie" się Maxa, bo od tego jest zarząd. Trener musi mieć autorytet i szacunek w drużynie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Allegri mówi do Bonucciego "fuck off" i nazywa go "dickheadem". Bonucci nie jest dłużny i wysyła Allegriego w diabły. Coś ostatnio u nas się mnożą te spinki naszych piłkarzy z trenerem. Trochę niepokojące.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- szymken
- Juventino
Nie wiem, czy goal trochę tego na klikalność nie podkoloryzowało, ale jeśli takie słowa tam padają i Bonu jest ich odbiorcą, to mamy problem i to poważny. Autorytet trenera, jeśli zaczynają go podważać jego gracze cierpi na takich akcjach. Dybala miał wpadkę przeprosił, ale Leo to już ważna postać szatni i jeśli on zaczyna podważać sens zmiany jakiejś ( bo rozumiem, że o to tam poszło), to nie wygląda to kolorowo. Wolałbym żeby to było przerysowane.
- Mateuszello
- Juventino
Ale o jakie zmiany mógł mieć pretensje Bonucci? Sam zagrał cały mecz. Zmieniono Khedire i Marchisio na Lemine i Rincona, a Sturaro zastąpił Cuadrado. Ciężko mi uwierzyć, ze wiadomo jakie konkretne słowa padły, ale jeśli Allegro klnąl i wyzywał Leo, a ten mu jedynie odpowiedział, żeby poszedl w diably to raczej tu poniosło trenera.
Szkoda, że te ścinki pojawiają się w najważniejszym etapie sezonu - fazie pucharowej Ligi Mistrzów :confused2:
Szkoda, że te ścinki pojawiają się w najważniejszym etapie sezonu - fazie pucharowej Ligi Mistrzów :confused2:
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- szymken
- Juventino
Generalnie chyba chodziło o to, że byli zmienieni nie ci najbardziej wypompowani, choć to takie moje rozumowanie może być błędne. :roll:“I had three players who needed to be substituted because they had cramp. There was a misunderstanding, but it’s no issue, these things happen.
- panlider
- Juventino
Bonucci to się powinien sobą zająć, bo po raz kolejny w tym sezonie zagrał karygodnie, a do tego stracona bramka obciąża głównie jego konto.sleezer pisze:Mi mignęło gdzieś, że Bonu miał pretensje do Allegriego, że ten zwlekał ze zmianą Marchisio, który odczuwał ból w udzie (?).
Szkoda, że Benatia z Ruganim chyba ani razu ze sobą nie zagrali, bo naprawdę rozważyłbym posadzenie Bonuca na ławce w środę.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Arbuzini
- Juventino
Właśnie ciekawe, że największe spiny mają ci, którzy dawniej na boisku byli liderami, a obecnie grają grubo poniżej oczekiwań. Ciekawe, czy Maksiu w szatni nie dokręca im śruby skoro nie ma wielkich problemów żeby skrytykować zawodnika publicznie.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Od czasu Teveza i Pirlo wiadomo, że Allegri to nie jest trener, który cieszy się szczególną sympatią graczy i zjednuje sobie szatnię. Zanim Dybala nie podał mu ręki również mówiło się o ich chłodnych stosunkach. Nihil novi.
calma calma