Liga Mistrzów 2013/14
- whitesignus
- Juventino
Igla pracuje cos ala Tevez. We dwojke mogliby naprawde stworzyc zabojczy duet. Zaluje, ze do nas nie trafil.
Tak, ogladam pierwszy jego mecz w barwach napoli, ale ten mecz i wyniki z ligi... Jesli Napoli nie spuchnie to w koncu mamy rywala w Serie A z prawdziwego zdarzenia. Ot taki smaczek xD
Tak, ogladam pierwszy jego mecz w barwach napoli, ale ten mecz i wyniki z ligi... Jesli Napoli nie spuchnie to w koncu mamy rywala w Serie A z prawdziwego zdarzenia. Ot taki smaczek xD
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Piti
- Juventino
Nasi by wyszli tradycyjnie z przesadnym szacunkiem do rywala, badali przeciwnika 30 minut az by się to skonczylo bramką Lewego lub Reusakuba2424 pisze:To co pokazuje dziś Napoli to naprawdę kawał dobrej roboty. Wyszli bez kupy na boisko, w przeciwieństwie do naszych, i radzą sobie wspaniale przy mocno sprzyjających warunkach. Nie wiem czy się martwić czy cieszyć...może i śmierdząca, ale jednak włoska wizytówka!

Zuniga

Insigne

- meda11
- Juventino
- Nedved1983
- Juventino
bardzo słaby Milan prowadzi 2:0, Napoli też prowadzi 2:0 i to z finalistą poprzedniej edycji. nasze 1:1 to przy tym kompromitacja.
i wynik Chelsea nie jest dużym pocieszeniem.
i wynik Chelsea nie jest dużym pocieszeniem.
- Łukasz
- Juventino
Chciałem właśnie napisać, że Zuniga gra dziś doskonale (bo grał). No to strzelił swojaka.
- Dante93
- Juventino
Jeżeli Benkowi uda się zachować przyzwoitą formę przez dłuższy czas to ten zespół ma ogromne możliwości. Lubić Napolitańców nie lubie, ale oddać im trzeba, że na tle w pyte mocnego rywala zaprezentowali się naprawde dobrze. Nie wiem czy Juventus byłoby na coś takiego w tym momencie stać, przekonamy się w meczu z Realem.
Z inny spotkań raczej nic ciekawego, oprócz wyniku Chelsea oczywiście.
Z inny spotkań raczej nic ciekawego, oprócz wyniku Chelsea oczywiście.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- zahor
- Juventino
Nie do końca jest to dla mnie oczywiste. Bazylea to jest zespół o dwie klasy lepszy od Duńczyków, zdarzało im się ostatnimi laty wyeliminować Man Utd i Tottenham. Oczywiście Chelsea grając u siebie była faworytem, ale nie wiem czy to wtopa większa od remisu Juventusu.kuba2424 pisze:Póki co to chłopcy z Londynu odbierają nam tytuł frajera kolejki! Zawsze coś!
Co do Napoli - wiadomo nie od dzisiaj, że ten zespół w pojedynczym spotkaniu jest w stanie pokonać każdą drużynę na świecie, zwłaszcza kiedy gra na swoim wysypisku. Drugi powszechnie znany fakt to taki, że od dawna nie mają ławki. Trzecia kwestia - Benitez to trener bardziej na puchary niż na ligę. W związku z tym opłakiwanie przegranego scudetto 2013/14 uznaję za mocno przedwczesne.
Marsylia też PRZEGRAŁA u siebie - kolejny kandydat do frajera kolejki? Ja mimo wszystko będę się upierał że dość istotne jest to, z kim traci się punkty.albertcamus pisze: Juventus ZREMISOWAŁ na wyjeździe
Chelsea PRZEGRAŁA u siebie
fakt, żeśmy się skompromitowali strasznie.
Ostatnio zmieniony 18 września 2013, 22:49 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kubba
- Juventino
Nie takiego obrotu spraw się spodziewałem w meczu Napoli. Borussia mimo kilku luk kadrowych jest groźnym zespołem, dziś została elegancko zneutralizowana przez niebieskich...
Świetny mecz Napoli. Będzie ciężko w lidze
Świetny mecz Napoli. Będzie ciężko w lidze
- cinek_uk
- Juventino
mielcarski jest przekozak...bardzo przyjemnie sie go slucha...choc najbardziej lubie rudzkiego...meda11 pisze:Juskowiak. Mielcarski siedzi sobie w studiu NC+ i najprawdopodobniej przez nich zaklepany na wyłączność.mati888 pisze:na tvp komentuje Laskowski - a on, jak wiadomo, komentuje na bardzo wysokim poziomie. Niestety jego kompan (po głosie wydaje mi się, że Mielcarski) jest po prostu słaby.
btw. jako jedyni z wloskich druzyn stracilismy pkt...nie z realem a z kopenhaga ;/
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- albertcamus
- Juventino
Juventus ZREMISOWAŁ na wyjeździezahor pisze:Nie do końca jest to dla mnie oczywiste. Bazylea to jest zespół o dwie klasy lepszy od Duńczyków, zdarzało im się ostatnimi laty wyeliminować Man Utd i Tottenham. Oczywiście Chelsea grając u siebie była faworytem, ale nie wiem czy to wtopa większa od remisu Juventusu.kuba2424 pisze:Póki co to chłopcy z Londynu odbierają nam tytuł frajera kolejki! Zawsze coś!
Chelsea PRZEGRAŁA u siebie
fakt, żeśmy się skompromitowali strasznie.