Sezon 2012/2013
- karosznurek
- Juventino
Cieszy wygrana, świetny mecz Pogby. Roma po raz kolejny daje pokaz swojej defensywy.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
10 kolejek za nami myślę, że sytuacja się już dość znacznie wyklarowała i o mistrza powalczą 4 zespoły: Juve, napoli, inter i lazio. Z tym, że w mojej opinii lazio gdzieś tam po drodze prędzej czy później z tego wyścigu odpadnie i kwestia Scudetto rozegra się między obecnie czołową trójką.
Zdecydowanym faworytem jesteśmy oczywiście my 28 pkt. na 30 możliwych to naprawdę dobry start.
Inne zespoły (milan, roma, fiora) do walki o mistrza na pewno się nie włączą, albo są za słabi kadrowo, albo mają za dużą stratę do nas, albo i jedno i drugie jednocześnie. Mogą się ewentualnie pobić o 4 miejsce z najsłabszym z 4 kandydatów do Scudetto.
Zdecydowanym faworytem jesteśmy oczywiście my 28 pkt. na 30 możliwych to naprawdę dobry start.
Inne zespoły (milan, roma, fiora) do walki o mistrza na pewno się nie włączą, albo są za słabi kadrowo, albo mają za dużą stratę do nas, albo i jedno i drugie jednocześnie. Mogą się ewentualnie pobić o 4 miejsce z najsłabszym z 4 kandydatów do Scudetto.
- Marian.
- Juventino
Lazio zostało rozgromione w Catanii 4:0. Nie traktowałem Lazio jako poważnego kandydata do Scudetto. Co innego Napoli - nasz główny rywal obok interu do Scudetto remisuje u siebie z toro. W związku z tym strata punktów napoli do nas wynosi 5pkt.
Viola też nieźle ciśnie. Dziś odprawili z kwitkiem zespół Cagliari 4:1. Kolejną bramkę strzelił dla fioletowych nasz były zawodnik - Toni. Violka wskakuje na 4 miejsce i spycha na 5te Lazio.
Viola też nieźle ciśnie. Dziś odprawili z kwitkiem zespół Cagliari 4:1. Kolejną bramkę strzelił dla fioletowych nasz były zawodnik - Toni. Violka wskakuje na 4 miejsce i spycha na 5te Lazio.

- pan Zambrotta
- Juventino
ktoś mi może podać przyczynę tego, że derby rzymu będą w niedzielę o godzinie familiadowej, a wieczorne spotkanie to mocarny inter vs mocarniejsza atalanta?
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Może jest to podyktowane faktem, iż to mecz podwyższonego ryzyka, i lepiej jak się kibice rozejdą po jasnemu, a nie będą się szlachtować po nocachpan Zambrotta pisze:ktoś mi może podać przyczynę tego, że derby rzymu będą w niedzielę o godzinie familiadowej, a wieczorne spotkanie to mocarny inter vs mocarniejsza atalanta?

- De Rossi
- Juventino
Za chwile derby Rzymu i Milan z Fiorentiną. A wcześniej Dybala walnął dwie pierwsze bramki dla Palermo Szkoda mi trochę Ferrary, po dobrym początku sezonu, dziś kolejna porażka i miejsce przy strefie spadkowej.

- mati888
- Juventino
ogląda ktoś derby? Za co wyleciał De Rossi? Chyba spina była z Candrevą, bo i on złapał kartkę
te rzymskie derby, to nigdy się nie kończą bez czerwa

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- karosznurek
- Juventino
Zaostrzają się derby Rzymu. Czerwona kartka dla De Rossiego. Zapowiada się ciekawa druga połowa.
Edit: Po faulu na Maurim
Edit: Po faulu na Maurim
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 15:57 przez karosznurek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- D-Rose
- Juventino
Nie. Wkurzył sie ze jakis gamon go za koszulke ciagnał i przylutował mu z lisciamati888 pisze:ogląda ktoś derby? Za co wyleciał De Rossi? Chyba spina była z Candrevą, bo i on złapał kartkę