Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- jt10
- Juventino
Radość przez łzy...
Jeśli to miało być pożegnanie Del Piero z Juventusem to jest gigantyczny skandal. Nie było nic, co by podkreśliło wielkość tego Człowieka i Jego zasługi dla klubu. A to, że obszedł sobie boisko dookoła i podziękował kibicom? Sorry, ale Zarząd powinien ruszyć dupy i zrobić porządne pożegnanie Kapitana.
Jeśli to miało być pożegnanie Del Piero z Juventusem to jest gigantyczny skandal. Nie było nic, co by podkreśliło wielkość tego Człowieka i Jego zasługi dla klubu. A to, że obszedł sobie boisko dookoła i podziękował kibicom? Sorry, ale Zarząd powinien ruszyć dupy i zrobić porządne pożegnanie Kapitana.
- kdzr
- Juventino
...musiało tak być, przy Nedvedzie płakałem, to co dopiero przy Alexie... Boże, dlaczego?! Agnelli zrobił wszystko jak należy... gdyby nie ta decyzja.. eh. :płaczę:
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- LordJuve
- Juventino
To miało być pożegnanie? :lol: To już Kahnowi muzyczkę przynajmniej puścili... :lol:jt10 pisze:Radość przez łzy...
Jeśli to miało być pożegnanie Del Piero z Juventusem to jest gigantyczny skandal. Nie było nic, co by podkreśliło wielkość tego Człowieka i Jego zasługi dla klubu. A to, że obszedł sobie boisko dookoła i podziękował kibicom? Sorry, ale Zarząd powinien ruszyć ### i zrobić porządne pożegnanie Kapitana.
PS.
Panowie, można liczyć na jakieś video z fety w późniejszych godzinach?
- cerb
- Juventino
Moze planuja jak juz sie skonczy sezon mecz towarzyski pozegnalny dla Del Piero..jt10 pisze:Radość przez łzy...
Jeśli to miało być pożegnanie Del Piero z Juventusem to jest gigantyczny skandal. Nie było nic, co by podkreśliło wielkość tego Człowieka i Jego zasługi dla klubu. A to, że obszedł sobie boisko dookoła i podziękował kibicom? Sorry, ale Zarząd powinien ruszyć ### i zrobić porządne pożegnanie Kapitana.

- @D@$
- Juventino
Ale beka, na 1:2 dostali grając 11 na 10cerb pisze:Hehe,,, obczajcie lepiej lige angielska... City tracą mistrzostwo.. ich kibice dopiero maja doła :C

Trochę w cieniu Alexa ale też jak by nie było inna legenda prawdopodobnie odchodzi. Nie cieszy mnie wygrana Milanu, ale jak już to dobrze że SuperPippo odchodzi, zawsze go lubiłem. Genialny bramkowpychacz, często się nabijają z jego techniki, ale skuteczny był cholernie.
- Arcadio Morello
- Juventino
Jakoś się nie cieszę z dzisiejszego dnia...
. Ciekaw jestem co to za niespodzianka... 

- pumex
- Juventino
Feta jakaś taka... trochę bez wyrazu. Bez emocji. Przeszli po czerwonym dywanie, wznieśli puchar, Vucinic trochę poodwalał, poszli.mateelv pisze:Nie rozumiem, to już koniec?
Może na ulicach Turynu będzie więcej życia

- LordJuve
- Juventino
Ekhm to on już odszedł, w którym momencie bo jakoś nie zauważyłem?Kubba pisze:Ja za to jestem bardziej szczęśliwy niż smutny... Do odejścia Alexa przyzwyczajałem się od oświadczenia Agnelliego. Dlatego pewno łzy mi nie płyną tak jak to było w przypadku Nedveda...
30

- bendzamin
- Redaktor
Nie no, ludzie, bez przesady. Del Piero ma do rozegrania jeszcze jeden mecz w naszych barwach, dzisiaj zszedl szybko, bo byl lekko poobijany. Jestem prawie pewny, ze pozegnanie dostanie takie, na jakie zasluguje.
Agnelli w swojej wypowiedzi ponoc nie mowil nic szczegolnego, podziekowal wszystkim zaangazowanym w sukces, powiedzial, ze Del Piero bedzie zawsze kapitanem Juventusu i podziekowal Buffonowi za to, ze nosil opaske w wiekszosci meczow tego sezonu.
Agnelli w swojej wypowiedzi ponoc nie mowil nic szczegolnego, podziekowal wszystkim zaangazowanym w sukces, powiedzial, ze Del Piero bedzie zawsze kapitanem Juventusu i podziekowal Buffonowi za to, ze nosil opaske w wiekszosci meczow tego sezonu.