Stroje na sezon 2012/13

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 15:54

francois pisze: Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...
Obrazek

Jak dla mnie, to musielibyśmy mieć twarz Hitlera na tle pionowych, niebiesko-czarnych pasów, żeby przebić to świństwo estetyczne :roll:

Co do tej pmuexa - jeśli będzie taka, 99%, że kupię. O ile Agnelli wybroni pomysł z "30 na boisku".

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 15:54

pablo1503 pisze:Koszulki podane przez pumexa, wyglądają kapitalnie. W końcu normalne pasy, bez żadnych udzwinień.
Śliczna :pray:
I bardzo prawdopodobna.

Zwróccie uwage na ten krzyż na barkach (guma?).

Holandia (Nike) ma identyczny w swoich strojach, więc prawodopodobne że Nike wprowadza to ulepszenie w swoich produktach.

Chciałbym biały strój z motywem flagi włoskiej ktory ostatnio pojawił sie na Tutto.

Dziwi mnie także to , że nikt nie wpadł na pomysł... 30 gwiazdek np wokół rękawa.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 16:53

Oo tooooooooo mi się baardzo podoba ; )

15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 17:59

pumex pisze: Mówi się, że na 99% to będą nasze nowe koszulki na sezon 12/13 (ewentualnie ze zmianami w temacie gwiazdek i oczywiście ze sponsorem):
Obrazek
Obrazek
A tutaj wyjazdówka:
Obrazek
Koszulki świetne. Przydałoby się żeby logo było wkomponowane jak na tej koszulce, gdzie logo Jeep'a jest, nie wiem jak to nazwać, wycięte na czarnym tle. Bo naklejka to raczej nie jest. Ja się tylko przyczepię do tego znaczka Nike. Żółta łyżwa= żółta czcionka na plecach, a miała bić biała... Może coś zmienili ostatecznie :think:
Nie wiem gdzie widzicie piżamę w stroju wyjazdowym :think: ManUtd to będzie miało piżamę, a to... moim zdaniem jedna z ładniejszych koszulek Juve w ostatnich latach (o ile będzie, oczywiście).

Obrazek
danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 22:59

Wojtek pisze:Oo tooooooooo mi się baardzo podoba ; )

I kurdę :D oby takie koszulki były no bomba przebijają wszystkie inne projekty 1000 razy i w tedy nawet bym przełkną wlepke na domówce :P

FORZA JUVENTUS!!!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 00:11

Nie ma co już się doszukiwać innych przecieków, bo te podane wyżej wydają się już pewne.
Koszulki są dobrze wykonane(pod względem oceniania, czy to aby nie fake). Są charakterystyczne "nike'owe" elementy, które przejawiają się w we wszystkich nowych koszulkach tej firmy w tym sezonie takie jak: część łącząca materiał między barkiem a rękawem, czy też "sitko" pod pachami.
Zauważyłem też, że wśród wielu stroi można znaleźć wspólne zakończenie rękawów szerokim poziomym pasem(widoczny szew), np. tu, tu, tu, czy też tu. Na naszych czarnych też to można wychwycić.
Jednym zdaniem: widać, że to te butelkowe stroje :smile:
Loga BetClica, JEEPa itp. - firmy nie mające same w sobie obramowania - widocznie muszą być na jednolitym tle, ale estetyczniej koszulka wyglądałaby z paskiem wykonanym z tego samego materiału co reszta ciuch z naprasowanymi na nim literkami, niż prostokąt, którego tło i tak będzie w innym odcieniu niż reszta stroju. Satysfakcjonująca opcja. Na wyjazdowej powinno być jak z SAMSUNGIEM Chelsea.
Koszulki będą z pewnością ładne i na pewno nie będą wzbudzać tyle kontrowersji co te z ostatnich dwóch sezonów(tak, tylko 2. To chyba jednak nie tak dawno), a te "mistrzowskie" mimo iż na początku wzbudzały we mnie negatywne odczucia to po sezonie uważam je za najlepsze stroje. Gdy oglądało się mecz efekt robił na mnie miłe wrażenie.
Szkoda mi tylko, że zamiast tych wyobrażen z tarczą, 4 gwiazdkami(3+1 za Coppa) i kółeczkiem została tylko tarcza :płaczę: :P

Aha, w decyzji Agnelliego nie doszukiwałbym się jakiegoś tchórzostwa. Myślicie, że skoro klub afiszował się wszędzie z tym to teraz wolałby być nieszanowany. to jest prezydent, chyba on najlpiej wie co mu wolno, a co nie. Widocznie są jakieś bariery, które sprawią wiele problemów do pokonania ich, czy też nie ma takiej możliwości.

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie :?:
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą :?:
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
furiaceca11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:10

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:12

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7193_n.jpg

A więc są.

Zaprezentowano wyjazdowe koszulki na oficjalnym profilu FB Juventusu.

http://www.facebook.com/Juventus

Jak dla mnie - IDEALNE. Nawet prasowanka wygląda świetnie.

Juvestore bedzie oferować możliwosc zakupy tej koszulki z... 3 Gwiazdkami ; )
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2012, 15:12 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.

Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:12

Ecco la nuova maglia away per la stagione 2012-13!

czyli wyjazdowe juz znamy :whistle:

bardzo ładne <3
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2012, 15:14 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:14

iltalismano pisze: Juvestore bedzie oferować możliwosc zakupy tej koszulki z... 3 Gwiazdkami ; )
Świetnie to rozwiązali. Kibice z dumą będą sobie mogli śmigać z 3 gwiazdkami i nic innym do tego. :bravo:

Trochę szkoda, że znowu prasowanka, ale i tak wygląda ona o niebo lepiej niż ostatnio. Do niczego innego się przyczepić nie można, bo to cudo.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:15

Ładne, ładne, ale "30 Sul Campo"...

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:27

mrozzi pisze:
iltalismano pisze: Juvestore bedzie oferować możliwosc zakupy tej koszulki z... 3 Gwiazdkami ; )
Świetnie to rozwiązali. Kibice z dumą będą sobie mogli śmigać z 3 gwiazdkami i nic innym do tego. :bravo:

Trochę szkoda, że znowu prasowanka, ale i tak wygląda ona o niebo lepiej niż ostatnio. Do niczego innego się przyczepić nie można, bo to cudo.
Rozumiem to w ten sam sposób. FIGC i inne Morattopodobne stwory nie będą mogły się przyczepić do tego. Andrea zrobił to świetnie.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8002_n.jpg

Cudnie sie prezentuje.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:28

Fajne, lepsze niż te różowe. Chociaż cały czarny strój to nie wiem czy aby na pewno dobry pomysł np. podczas gry w południe :wink:
Co do wlepki Jeep, nie jest zła, ale czy nie lepiej byłoby dać biały napis na czarnym stroju?

Gdzie są gwiazdki! :/

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 15:41

...czyli na 100% mają na nas jakiegoś haka.

Kuuuurde, ale fajny motyw, że można kupić z trzema gwiazdkami. W tym sezonie kupię chyba i domówkę i wyjazdową, no bo obie ekstra.

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2012, 16:05

Zacnie się prezentują te wyjazdówki. Wreszcie jest to coś porządnego, gdzie właściwie do niczego nie mogę się przyczepić. Może jedynie ten Jeep na białym tle trochą za bardzo rzuca się w oczy, ale i tak to wygląda o niebo lepiej niż z BetClic.

Co do gwiazdek to moim zdaniem Agnelli rozwiązał ten problem świetnie. :bravo:

ODPOWIEDZ