JUVENTUS 1-1 Notts County
- @Maras@
- Juventino
Elia może się podobać. Szkoda tylko że tak mało grają na niego a duużo częściej na Pepe który sobie średnio radzi. Ciekawe kto wejdzie do ataku. Całkiem możliwe że Toni z Vucinicem. A może jednak Quag ?? Elia niech może jeszcze zostanie i np. w 60 zmieni go Esti a Krasic od razu na prawą. Tak samo od razu powinien wejść Grosso i Lichy... Może też Pirlo zamiast Pazienzy 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tak.ReinerJuve pisze:Wie ktoś czy można mecz obejrzeć na którymś z kanałów na cyfrowym polsacie?
Motta to nie Zambrotta. I TO JEST MOMENT W KTÓRYM JA ZACZYNAM PŁAKAĆ.^FAZZI^ pisze:No i po pięknej i wzruszającej ceremonii nastąpił brutalny powrót do rzeczywistości zafundowany przez naszych kopaczy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie ma fajerwerków. myślałem, że na tle 3cioligowca z anglii wypadniemy lepiej, coprawda sytuację są, ale czegoś brakuje. Boki oborny to pomyłka jak przejęcie przez ,,Kuczera'' 11stki po Nedvedzie...
Fajnie Elia, mam nadzieje, że w 2 połowie jeszcze zagra. Zagubiony Alex, widać brak w grze Pepe. Fajnie Vidal.
Cóż, wygrać to poprostu trzeba!
Fajnie Elia, mam nadzieje, że w 2 połowie jeszcze zagra. Zagubiony Alex, widać brak w grze Pepe. Fajnie Vidal.
Cóż, wygrać to poprostu trzeba!

- kosciu88
- Juventino
W pierwszej polowie Vidal i Elia in +, reszta delikatnie mowiac srednio.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Hmmm... jest źle. Bonucci i Barzagli jakoś ogarniają, ale inna sprawa, że nie musieli ani razu interweniować. De Ceglie(11 ;| Mogliby nie dawać nikomu, a jak już mają rozdać, to komuś, kto zrobi z niej pożytek. Elia, Vucinić, Vidal...), to samo co Motta, czyli nic. Vidal i Pazienza(w ogóle nie widoczny) średnio. Vidal dość często przy piłce, ale wygląda jakby nie miał pomysłu na grę. Pepe, jedyna jego dzisiejsza zaleta, to przyjęcie. Przyjmuje naprawdę fenomenalnie, gorzej z resztą. Del Piero... Liczyłem na niego. Po całkiem niezłych pre-season i ostatnim meczu z Milanem dziś trochę zawodzi. Jeden z użytkowników napisał, że boi się, że nie strzeli pierwszej bramki. Zbyt dużo nerwów. Gdyby zagrał na luzie, koledzy z angielskiej drużyny nie mieliby nic do powiedzenia. Elia, bardzo fajny mecz! całkowicie mnie zaskoczył. Myślałem, że na początku będzie grał mało efektownie, a tu proszę. Dopiero pod koniec pierwszej połowy stracił piłkę. Matri, niestety, ale od dłuższego czasu bez formy. Problemy z przyjęciem i spala. Oby druga połowa była lepsza.

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Pazienza słabiutkoCastiel pisze:Tzn? Co masz na myśli??nynek pisze:Chyba inne mecze oglądamy, bo jest jednak inaczej niż piszesz :doh:
- podania do nikogo nadal są elementem taktyki Juventusu
- Matri jest słabo pilnowany, a nie wychodzi dobrze na pozycje
- gdyby osoby z góry miały jaja to Cegła nie grałby z 11, a nie jakaś tam zimna krew i gdybanie o 2-9 do 0
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Mógłbyś mi powiedzieć, który kanał?szczypek pisze:Tak.ReinerJuve pisze:Wie ktoś czy można mecz obejrzeć na którymś z kanałów na cyfrowym polsacie?Motta to nie Zambrotta. I TO JEST MOMENT W KTÓRYM JA ZACZYNAM PŁAKAĆ.^FAZZI^ pisze:No i po pięknej i wzruszającej ceremonii nastąpił brutalny powrót do rzeczywistości zafundowany przez naszych kopaczy.