Stroje na sezon 2011/2012

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 11:54

Oficjalna prezentacja strojów Barcelony - szkoda, liczyłem, że nie będzie kolejnego najkowego wynalazku, ale się przeliczyłem. Skoro oni mają taki badziewny wzór to my też.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 11:56

A kiedy mozna sie spodziewac juz oficjalnych strojow juve?

KLIK ==>www
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 11:59

Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 12:05

Vimes pisze:Oficjalna prezentacja strojów Barcelony - szkoda, liczyłem, że nie będzie kolejnego najkowego wynalazku, ale się przeliczyłem. Skoro oni mają taki badziewny wzór to my też.
Widzę, że znalazł się również strój dla sędziego :ok:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 12:34

Bartek88 pisze:A kiedy mozna sie spodziewac juz oficjalnych strojow juve?
Z tego co kojarzę, zazwyczaj prezentacja nowych strojów odbywa się w pierwszej połowie lipca.
Mietson pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.
To prawda, nie było tak. Np. Barcelona nie miała koszulek w ząbki, ale zdecydowana większość jednak miała ten "zaszczyt". Do tej pory nie ma sensownych przecieków oprócz tych ząbkowych, więc mała jest szansa na inny wzór :/

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 12:36

Mietson pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.
Prawda, że nie wszyscy, ale z tą świadomością Nike, która przygotuje coś prostego i fajnego to już przesadziłeś.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 12:45

Vimes pisze:
Prawda, że nie wszyscy, ale z tą świadomością Nike, która przygotuje coś prostego i fajnego to już przesadziłeś.
Taki wzór jak ma obecnie PSV byłby w porządku
http://media.photobucket.com/image/rece ... V_mini.jpg

Nike potrafi dać coś normalnego, pytanie czy nam się to trafi. Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 13:02

Mietson pisze:Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.
Tak patrząc to my też nie mamy jednego stałego stroju - domowy zmienia nam sie co sezon. raz 3 szerokie paski, raz 12 wąskich, raz ząbki, raz pianino...

Koszulka PSV fajna o tyle, że Bet Clic nie musiałby być naprasowanką.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 13:14

stahoo pisze:
Mietson pisze:Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.
Tak patrząc to my też nie mamy jednego stałego stroju - domowy zmienia nam sie co sezon. raz 3 szerokie paski, raz 12 wąskich, raz ząbki, raz pianino...
Ale u nas zawsze są pionowe pasy. A Barca raz ma paski, innym razem jedną stronę koszulki czerwoną a drugą niebieską itp. więc uważam, że nike może zrozumieć, że kombinowanie ze strojem Juve nie spodoba się kibicom a co za tym idzie, koszulka będzie mniej popularna.
stahoo pisze:Koszulka PSV fajna o tyle, że Bet Clic nie musiałby być naprasowanką.
Otóż to. I normalny kołnierzyk też jest.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 17:32

Obrazek
Jak by był taki wzór koszulki Juve na sezon 11/12 to by wyglądała zajefajnie, nie to co wzór a'la fortepian :-D

Elender

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 18:08

Byłbym zadowolony jeśli mielibyśmy podobną do PSV, nie za dużo kombinowania, tradycyjnie w paski.

aroninho11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 18:34

Małe krateczki mało widoczne na całych koszulkach też ładnie się prezentują ;)

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 18:44

Może to zależy od Naszych wyników :) Od sezonu 2009/2010 gdy zajęliśmy w lidze 7 miejsce dostaliśmy na kolejny sezon "prasowankę" Betclic a wcześniejsza koszulka z New Holland była ciekawa bo i sezon skończył się znacznie ciekawiej :). Więc i na kolejny sezon nie widzę rewelacji..

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 19:56

Myslicie ze Nike bedzie sie przejmowało opinia kibiców klubu ze srodka tabeli włoskiej ligi? :lol:

Ten fortepian to poprostu kpina...

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2011, 20:12

Jak dla mnie to mogą być te fortepiany, chce tylko żeby tego logo jakoś fajnie wkomponowali a nie dolejali jak w paincie :angry:

Zablokowany