Stroje na sezon 2011/2012
- Vimes
- Juventino
Oficjalna prezentacja strojów Barcelony - szkoda, liczyłem, że nie będzie kolejnego najkowego wynalazku, ale się przeliczyłem. Skoro oni mają taki badziewny wzór to my też.
- Pan Mietek
- Juventino
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.
- Lypsky
- Juventino
Widzę, że znalazł się również strój dla sędziegoVimes pisze:Oficjalna prezentacja strojów Barcelony - szkoda, liczyłem, że nie będzie kolejnego najkowego wynalazku, ale się przeliczyłem. Skoro oni mają taki badziewny wzór to my też.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Z tego co kojarzę, zazwyczaj prezentacja nowych strojów odbywa się w pierwszej połowie lipca.Bartek88 pisze:A kiedy mozna sie spodziewac juz oficjalnych strojow juve?
To prawda, nie było tak. Np. Barcelona nie miała koszulek w ząbki, ale zdecydowana większość jednak miała ten "zaszczyt". Do tej pory nie ma sensownych przecieków oprócz tych ząbkowych, więc mała jest szansa na inny wzórMietson pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.

- Vimes
- Juventino
Prawda, że nie wszyscy, ale z tą świadomością Nike, która przygotuje coś prostego i fajnego to już przesadziłeś.Mietson pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.
- Pan Mietek
- Juventino
Taki wzór jak ma obecnie PSV byłby w porządkuVimes pisze:Prawda, że nie wszyscy, ale z tą świadomością Nike, która przygotuje coś prostego i fajnego to już przesadziłeś.Mietson pisze:Poprawcie mnie jeśli się mylę ale w tym sezonie chyba nie było tak, że wszyscy z pasiastymi koszulkami z nike mieli takie same stroje? Może jeszcze nie wszystko stracone. Nike na pewno jest świadome, że nasze pasy to zawsze były normalne pasy, może przygotują coś prostego i fajnego? Może to naiwne ale tak właśnie uważam.
http://media.photobucket.com/image/rece ... V_mini.jpg
Nike potrafi dać coś normalnego, pytanie czy nam się to trafi. Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.
- stahoo
- Juventino
Tak patrząc to my też nie mamy jednego stałego stroju - domowy zmienia nam sie co sezon. raz 3 szerokie paski, raz 12 wąskich, raz ząbki, raz pianino...Mietson pisze:Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.
Koszulka PSV fajna o tyle, że Bet Clic nie musiałby być naprasowanką.
- Pan Mietek
- Juventino
Ale u nas zawsze są pionowe pasy. A Barca raz ma paski, innym razem jedną stronę koszulki czerwoną a drugą niebieską itp. więc uważam, że nike może zrozumieć, że kombinowanie ze strojem Juve nie spodoba się kibicom a co za tym idzie, koszulka będzie mniej popularna.stahoo pisze:Tak patrząc to my też nie mamy jednego stałego stroju - domowy zmienia nam sie co sezon. raz 3 szerokie paski, raz 12 wąskich, raz ząbki, raz pianino...Mietson pisze:Barcelona nie ma jednego stałego stroju, im się wzór zmienia właściwie co sezon więc te pasy chyba aż tak im nie szkodzą, co innego u nas. Uważam, że być może nike zwróci właśnie na to uwagę.
Otóż to. I normalny kołnierzyk też jest.stahoo pisze:Koszulka PSV fajna o tyle, że Bet Clic nie musiałby być naprasowanką.
- Arcadio Morello
- Juventino

Jak by był taki wzór koszulki Juve na sezon 11/12 to by wyglądała zajefajnie, nie to co wzór a'la fortepian :-D
- aroninho11
- Juventino
Małe krateczki mało widoczne na całych koszulkach też ładnie się prezentują 

- LukaS
- Juventino
Może to zależy od Naszych wyników
Od sezonu 2009/2010 gdy zajęliśmy w lidze 7 miejsce dostaliśmy na kolejny sezon "prasowankę" Betclic a wcześniejsza koszulka z New Holland była ciekawa bo i sezon skończył się znacznie ciekawiej
. Więc i na kolejny sezon nie widzę rewelacji..