Serie A (16): JUVENTUS 2-1 Lazio
- Szilgu
- Juventino
-Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.lenor pisze:Castiel - zgadzam się
Patrząc na rządy Blanka który kompletnie nie miał pojęcia co robi, to teraz to jest skok z piekła do raju. Wreszcie mamy ludzi, którzy się znają na rzeczy, ale nie ulega wątpliwości, że Juve w nadchodzącym okienku powinno sięgnąć po napastnika z najwyższej pólki.
Moi kandydaci:
*Tevez(odchodzi z MAnu City na pewno)
*Benzema(którego zwłaszcza teraz będzie trudno wyciągnąć bo chyba zdobywa zaufanie "de speszial łan")
*Pazzini
-Benzema-jak będzie grał tak jak ostatnio to albo pojdzie do jakiegos ManU albo zostanie w Realu. Nie dla nas.
-Pazzini-nie lubię, ale w ostateczności może być.
Wolę Dżeko i tyle. A od Pazziniego wolę nawet Lisandro.
- deszczowy
- Juventino
Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.Szikit pisze: -Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.
-Benzema-jak będzie grał tak jak ostatnio to albo pojdzie do jakiegos ManU albo zostanie w Realu. Nie dla nas.
- Vimes
- Juventino
Olympique zapłaciło za Lopeza 24 mln euro i miałoby go nam oddać za 20 mln euro?deszczowy pisze:Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.
- Simi
- Qualità Juventino
20 baniek? Lyon słynie z tego że zawyża cenę za zawodnika, dodając do tego to że kupili go chyba za 22-25 mln ? Jean-Michel Aulas zawoła grubo ponad 30 mln.deszczowy pisze:Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.Szikit pisze: -Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.
Wyprzedziłeś mnie.Vimes pisze:Olympique zapłaciło za Lopeza 24 mln euro i miałoby go nam oddać za 20 mln euro?deszczowy pisze:Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.
- pan Zambrotta
- Juventino
a może od razu największe wzmocnienie kosmosu?Łukasz pisze:Tu się nie ma z czym wstrzymywać - to najlepszy transfer nie tylko od calciopoli, ale od czasu pozyskania Nedveda. Lider, maszynka do wygrywania meczów. Uzupełniamy boki obrony, drugie skrzydło i atak (striker) i wracamy z impetem do Ligi Mistrzów.pan Zambrotta pisze:Co do Serba, wszystko powiedziane. Na miano najlepszego transferu od calciopoli jednak się wstrzymam.
Nie ma sensu tak fapać, był już Amauri, byl Sissoko... i teraz obu się pozbywamy. Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.
- Łukasz
- Juventino
W jednym z tych bezbarwnych meczów mógł mieć dwie asysty (gdyby nie drewniactwo Iaquinty i "rozgarnięcie" sędziego).pan Zambrotta pisze:Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.
- deszczowy
- Juventino
Obok Ibry (któremu niektórzy wieszczyli tutaj już tylko emeryturę, tudzież twierdzili, że "na nic się on Milanowi nie przyda"), Krasić w istocie wydaje się być najlepszym wzmocnieniem sezonu Serie A. Efektowny i efektywny, potrafi sam wygrywać mecze. W bezpośrednim pojedynku przykrył czapką inne "objawienie sezonu" - Hernanesa. Lepszym pomocnikiem Serie A (błagam, nie mówcie, że to "fcale nie poNocnik, tylko środkowy!", bo zastrzelę Zambrottę!) jest teraz chyba tylko Pastore. Co prawda on ma nico inne, niż Milos zadania na boisku, wszelako....pan Zambrotta pisze:a może od razu największe wzmocnienie kosmosu?Łukasz pisze:Tu się nie ma z czym wstrzymywać - to najlepszy transfer nie tylko od calciopoli, ale od czasu pozyskania Nedveda. Lider, maszynka do wygrywania meczów. Uzupełniamy boki obrony, drugie skrzydło i atak (striker) i wracamy z impetem do Ligi Mistrzów.pan Zambrotta pisze:Co do Serba, wszystko powiedziane. Na miano najlepszego transferu od calciopoli jednak się wstrzymam.
Nie ma sensu tak fapać, był już Amauri, byl Sissoko... i teraz obu się pozbywamy. Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 17:55 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?Ouh_yeah pisze:A Smolarek strzelił dwa gole Portugalii. Wyciąć, sprzedać, ziemię po nim zaorać.Negri pisze: Pitu pitu, a Vicek ostatnio nawet dwie asysty miał!
Z tym, że Grosso z Lazio zagrał naprawdę bardzo przyzwoite spotkanie, zarówno z tyłu jak i z przodu pomagał drużynie, mimo uprzedzeń trzeba mu to oddać - nie grał źle.psychol_sympatyk pisze:Przy kielinim i bonuczim to nawet takim łajzom jak grosso wiele błędów się upiecze.
Ja również, ciekawe co ma do powiedzenia.psychol_sympatyk pisze:Czekam jeszcze na komentarz Pluto, mojego mentora.
Przy okazji Pluto - Melo przecina jak nasi starzy, dobrzy defensywni pomocnicy, spokojnie nawiązuje swoją grą do chociażby Emersona. Oby tak dalej!
Największe nasze wzmocnienie to opchnięcie Diego, a przyznaje się, byłem zły na naszych włodarzy jak cholera. Jednak widzę, że Marotta i Del Neri wiedzą, co robią, naprawdę warto obu panom zaufać.Castiel pisze:Jak już mówicie o najlepszych transferach to moim zdaniem największym wzmocnieniem nie był piłkarz, a zarząd Andrea, Beppe i Luigi. Nie ulega to wątpliwości bo dzięki nim mamy takich zawodników jakich mamy i chwała im za to.
I są ku temu solidne przesłanki - gramy w końcu jak prawdziwe Juve, od początku do końca spotkania walczymy, w dodatku gramy ostatnimi czasy ładnie dla okaCastiel pisze:Ciągle mam wrażenie, że będzie coraz lepiej, a w przyszłym mercato skład będzie już kompletny i walczył o najwyższe cele

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Momo ostatnio zaliczył asystę przez pół boiska. Czy po tym meczu sądzisz że ten zawodnik nagle nauczył się podawać piłkę na więcej niż 3 metry? Analogicznie jak Iaquinta.Negri pisze: Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?
- Negri
- Juventino
Według mnie, Iaquinta jako drugi wysoki napastnik powinien zostać i być zmiennikiem Adebandziora lub innego snajpera. Nikogo innego nie wynajdziemy, kto godziłby się na rolę rezerwowego, a przecież musimy też kogoś ściągnąć, więc na kupienie dwóch wież nas nie stać, a inne pozycje czekają.Ouh_yeah pisze:Momo ostatnio zaliczył asystę przez pół boiska. Czy po tym meczu sądzisz że ten zawodnik nagle nauczył się podawać piłkę na więcej niż 3 metry? Analogicznie jak Iaquinta.Negri pisze: Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?
Zaorać ziemię to powinniśmy po kontuzjogennym, nic nie wnoszącym do naszej gry Amaurim. Optymalna kadra to dla nas: ściągnięty egzekutor (niech będzie dla przykładu Adebandzior), Quagliarella, Iaquinta, Del Piero. I jako piąty ktoś zdolny z Primavery.
No chyba, że ta niespodzianka w zimie to Cassano, wtedy może się wszystko odmienić.
- pan Zambrotta
- Juventino
A z frajerami nie pijęNegri pisze:Argumentów zabrakło?pan Zambrotta pisze:nie rozmawiam z Jaruzelami.
Znając życi zremisujemy z Man City :lol: bilans 0-6-0
- deszczowy
- Juventino
Kłamiesz.pan Zambrotta pisze:A z frajerami nie pijęNegri pisze:Argumentów zabrakło?pan Zambrotta pisze:nie rozmawiam z Jaruzelami.![]()
Snujesz domysły. Oby mylne.pan Zambrotta pisze:Znając życi zremisujemy z Man City :lol: bilans 0-6-0
- Negri
- Juventino
To straszne. Czuje się zdołowany, naprawdę :lol:pan Zambrotta pisze:A z frajerami nie pijęNegri pisze:Argumentów zabrakło?pan Zambrotta pisze:nie rozmawiam z Jaruzelami.
Tracisz formę, Misiek.
Podobno Marchisio się połamał, ciekawe co wyniknie z badań, byłoby szkoda, bo już przestał urządzać sobie spacery obok meczów.
Piękny nokaut.deszczowy pisze:Kłamiesz.
- pan Zambrotta
- Juventino
A jeszcze nie tak dawno mi tak pięknie lizałeś dupkę, szkodaNegri pisze:To straszne. Czuje się zdołowany, naprawdę :lol:
Tracisz formę, Misiek.

Niech Ci będzie, mój czerwony przyjacielu.deszczowy pisze:Kłamiesz.
Podobno wygraliśmy