Serie A (16): JUVENTUS 2-1 Lazio

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 15:04

lenor pisze:Castiel - zgadzam się
Patrząc na rządy Blanka który kompletnie nie miał pojęcia co robi, to teraz to jest skok z piekła do raju. Wreszcie mamy ludzi, którzy się znają na rzeczy, ale nie ulega wątpliwości, że Juve w nadchodzącym okienku powinno sięgnąć po napastnika z najwyższej pólki.
Moi kandydaci:
*Tevez(odchodzi z MAnu City na pewno)
*Benzema(którego zwłaszcza teraz będzie trudno wyciągnąć bo chyba zdobywa zaufanie "de speszial łan")
*Pazzini
-Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.
-Benzema-jak będzie grał tak jak ostatnio to albo pojdzie do jakiegos ManU albo zostanie w Realu. Nie dla nas.
-Pazzini-nie lubię, ale w ostateczności może być.
Wolę Dżeko i tyle. A od Pazziniego wolę nawet Lisandro.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 15:31

Szikit pisze: -Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.
-Benzema-jak będzie grał tak jak ostatnio to albo pojdzie do jakiegos ManU albo zostanie w Realu. Nie dla nas.
Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 16:27

deszczowy pisze:Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.
Olympique zapłaciło za Lopeza 24 mln euro i miałoby go nam oddać za 20 mln euro?

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 16:28

deszczowy pisze:
Szikit pisze: -Tevez- chce do Hiszpanii albo kosmicznej podwyżki. Czyli nie ma szans.
Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.
20 baniek? Lyon słynie z tego że zawyża cenę za zawodnika, dodając do tego to że kupili go chyba za 22-25 mln ? Jean-Michel Aulas zawoła grubo ponad 30 mln.
Vimes pisze:
deszczowy pisze:Tevez zwariował i - przede wszystkim - chce do cyca. Matki, albo żony, cholera wie. A dobry Lisandro nie jest zły. Tylko Lyon pewnie zażąda za niego ze 20 baniek, więc nie wiem, czy aby na pewno gra warta świeczki.
Olympique zapłaciło za Lopeza 24 mln euro i miałoby go nam oddać za 20 mln euro?
Wyprzedziłeś mnie. :wink:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 16:35

Łukasz pisze:
pan Zambrotta pisze:Co do Serba, wszystko powiedziane. Na miano najlepszego transferu od calciopoli jednak się wstrzymam.
Tu się nie ma z czym wstrzymywać - to najlepszy transfer nie tylko od calciopoli, ale od czasu pozyskania Nedveda. Lider, maszynka do wygrywania meczów. Uzupełniamy boki obrony, drugie skrzydło i atak (striker) i wracamy z impetem do Ligi Mistrzów.
a może od razu największe wzmocnienie kosmosu?
Nie ma sensu tak fapać, był już Amauri, byl Sissoko... i teraz obu się pozbywamy. Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 16:40

pan Zambrotta pisze:Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.
W jednym z tych bezbarwnych meczów mógł mieć dwie asysty (gdyby nie drewniactwo Iaquinty i "rozgarnięcie" sędziego).

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 16:49

pan Zambrotta pisze:
Łukasz pisze:
pan Zambrotta pisze:Co do Serba, wszystko powiedziane. Na miano najlepszego transferu od calciopoli jednak się wstrzymam.
Tu się nie ma z czym wstrzymywać - to najlepszy transfer nie tylko od calciopoli, ale od czasu pozyskania Nedveda. Lider, maszynka do wygrywania meczów. Uzupełniamy boki obrony, drugie skrzydło i atak (striker) i wracamy z impetem do Ligi Mistrzów.
a może od razu największe wzmocnienie kosmosu?
Nie ma sensu tak fapać, był już Amauri, byl Sissoko... i teraz obu się pozbywamy. Chciałbym przypomnieć, że niedawno Krasić zaliczył 2 bezbarwne występy, więc radzę się pohamować. To dopiero początek jego drogi. Niech wytrzyma sezon, będziemy mówić o najlepszym transferze od czasów calciopoli.
Obok Ibry (któremu niektórzy wieszczyli tutaj już tylko emeryturę, tudzież twierdzili, że "na nic się on Milanowi nie przyda"), Krasić w istocie wydaje się być najlepszym wzmocnieniem sezonu Serie A. Efektowny i efektywny, potrafi sam wygrywać mecze. W bezpośrednim pojedynku przykrył czapką inne "objawienie sezonu" - Hernanesa. Lepszym pomocnikiem Serie A (błagam, nie mówcie, że to "fcale nie poNocnik, tylko środkowy!", bo zastrzelę Zambrottę!) jest teraz chyba tylko Pastore. Co prawda on ma nico inne, niż Milos zadania na boisku, wszelako....
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010, 17:55 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 17:20

Ouh_yeah pisze:
Negri pisze: Pitu pitu, a Vicek ostatnio nawet dwie asysty miał!
A Smolarek strzelił dwa gole Portugalii. Wyciąć, sprzedać, ziemię po nim zaorać.
Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?
psychol_sympatyk pisze:Przy kielinim i bonuczim to nawet takim łajzom jak grosso wiele błędów się upiecze.
Z tym, że Grosso z Lazio zagrał naprawdę bardzo przyzwoite spotkanie, zarówno z tyłu jak i z przodu pomagał drużynie, mimo uprzedzeń trzeba mu to oddać - nie grał źle.
psychol_sympatyk pisze:Czekam jeszcze na komentarz Pluto, mojego mentora.
Ja również, ciekawe co ma do powiedzenia.
Przy okazji Pluto - Melo przecina jak nasi starzy, dobrzy defensywni pomocnicy, spokojnie nawiązuje swoją grą do chociażby Emersona. Oby tak dalej!
Castiel pisze:Jak już mówicie o najlepszych transferach to moim zdaniem największym wzmocnieniem nie był piłkarz, a zarząd Andrea, Beppe i Luigi. Nie ulega to wątpliwości bo dzięki nim mamy takich zawodników jakich mamy i chwała im za to.
Największe nasze wzmocnienie to opchnięcie Diego, a przyznaje się, byłem zły na naszych włodarzy jak cholera. Jednak widzę, że Marotta i Del Neri wiedzą, co robią, naprawdę warto obu panom zaufać.
Castiel pisze:Ciągle mam wrażenie, że będzie coraz lepiej, a w przyszłym mercato skład będzie już kompletny i walczył o najwyższe cele
I są ku temu solidne przesłanki - gramy w końcu jak prawdziwe Juve, od początku do końca spotkania walczymy, w dodatku gramy ostatnimi czasy ładnie dla oka ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 18:29

Negri pisze: Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?
Momo ostatnio zaliczył asystę przez pół boiska. Czy po tym meczu sądzisz że ten zawodnik nagle nauczył się podawać piłkę na więcej niż 3 metry? Analogicznie jak Iaquinta.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2010, 18:38

Ouh_yeah pisze:
Negri pisze: Zauważyłeś słowo "ostatnio"? Czy mam Ci pogrubić i powiększyć?
Momo ostatnio zaliczył asystę przez pół boiska. Czy po tym meczu sądzisz że ten zawodnik nagle nauczył się podawać piłkę na więcej niż 3 metry? Analogicznie jak Iaquinta.
Według mnie, Iaquinta jako drugi wysoki napastnik powinien zostać i być zmiennikiem Adebandziora lub innego snajpera. Nikogo innego nie wynajdziemy, kto godziłby się na rolę rezerwowego, a przecież musimy też kogoś ściągnąć, więc na kupienie dwóch wież nas nie stać, a inne pozycje czekają.

Zaorać ziemię to powinniśmy po kontuzjogennym, nic nie wnoszącym do naszej gry Amaurim. Optymalna kadra to dla nas: ściągnięty egzekutor (niech będzie dla przykładu Adebandzior), Quagliarella, Iaquinta, Del Piero. I jako piąty ktoś zdolny z Primavery.

No chyba, że ta niespodzianka w zimie to Cassano, wtedy może się wszystko odmienić.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 00:05

Negri pisze:
pan Zambrotta pisze:nie rozmawiam z Jaruzelami. :stop:
Argumentów zabrakło?
A z frajerami nie piję :smile:

Znając życi zremisujemy z Man City :lol: bilans 0-6-0

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 00:11

pan Zambrotta pisze:
Negri pisze:
Argumentów zabrakło?
Kłamiesz.

pan Zambrotta pisze:Znając życi zremisujemy z Man City :lol: bilans 0-6-0
Snujesz domysły. Oby mylne.

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 10:30

pan Zambrotta pisze:
Negri pisze:
Argumentów zabrakło?
To straszne. Czuje się zdołowany, naprawdę :lol:
Tracisz formę, Misiek.

Podobno Marchisio się połamał, ciekawe co wyniknie z badań, byłoby szkoda, bo już przestał urządzać sobie spacery obok meczów.
deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:
Negri pisze: Argumentów zabrakło?
Kłamiesz.
Piękny nokaut.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 12:29

Negri pisze:To straszne. Czuje się zdołowany, naprawdę :lol:
Tracisz formę, Misiek.
A jeszcze nie tak dawno mi tak pięknie lizałeś dupkę, szkoda :( myślałem że będę czysty na święta.
deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:
Negri pisze: Argumentów zabrakło?
Kłamiesz.
Niech Ci będzie, mój czerwony przyjacielu.

Podobno wygraliśmy :happy:

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2010, 12:44

Ahahaha, ostatnio posty Pana Zambrotty wnoszą wiele radości do mojego życia, oby tak dalej :ok: .

Bardzo cieszą 3 punkty, teraz pora na Chievo! :)

Zablokowany