Jak radzą sobie byli Juventini
- D-Rose
- Juventino
Nie wiem czy tutaj ten temat pasuje ale... Toniemu zmarło dziecko podczas porodu jego zony...
http://www.pianetagenoa1893.net/?action ... izia=24189

- Kogut W.
- Juventino
Zdjęcie z Grosso to amatorski fotomontaż. Jego koszulka wygląda jak poklejona w Paincie. Spójrzcie też jak na niego cień pada. Herb, który jest w tym "pasie cienia" jest... na jasnym tle. Widać, że wklejony. Poza tym, nie widzicie tych namalowanych w Paincie, gładkich obszarów?
Czerwona strzałka pokazuje jak ktoś wyraźnie tego prostokąta nie dociągnął i mocno kontrastuje z tym, co pod nim.

A nad ręką też ma soczyste piksele, bukwy jak nie wiem.
Pozdrawiam, detektyw.
Czerwona strzałka pokazuje jak ktoś wyraźnie tego prostokąta nie dociągnął i mocno kontrastuje z tym, co pod nim.

A nad ręką też ma soczyste piksele, bukwy jak nie wiem.
Pozdrawiam, detektyw.
- pumex
- Juventino
Ciekawa informacja! W Polsce, w Warszawie, na Pepsi Arena, 13 czerwca, w meczu charytatywnym zagrają między innymi Fabio Cannavaro i Lilian Thuram
http://www.futbolnews.pl/informacje/fle ... zawie.html
Thuram niech się oszczędza, w końcu ma chore serce

- deszczowy
- Juventino
Wielka przykrość i szczerze współczuję facetowi, ale zdanie Ci wyszło co najmniej ciekaweit doesn't matter pisze:Nie wiem czy tutaj ten temat pasuje ale... Toniemu zmarło dziecko podczas porodu jego zony...

- mateusz6
- Juventino
Oni sobie jaja robią? Canna, Vieira, Gullit, Eto'o, Thuram vs. Rozmus, Czerkawski i Zakościelny? Oj będą musieli się zagraniczni starać, żeby 10-0 nie wygrać co najmniej.pumex pisze:Ciekawa informacja! W Polsce, w Warszawie, na Pepsi Arena, 13 czerwca, w meczu charytatywnym zagrają między innymi Fabio Cannavaro i Lilian Thuram
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- mixery
- Juventino
:roll:
Co do Toniego to współczuję bardzo, ta cała kasa mu się teraz na nic nie zda. Widziałem też że rozwiążał kontakt z Arabami.
Alles Klar?Spotkanie zostanie rozegrane według zasad "Mixxy Foot”, co oznacza, że bramki mogą zdobywać wyłącznie amatorzy. Byli i obecni piłkarze mają jedynie stwarzać dogodne okazje strzeleckie.
Co do Toniego to współczuję bardzo, ta cała kasa mu się teraz na nic nie zda. Widziałem też że rozwiążał kontakt z Arabami.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jest wielki.yamakasi pisze:David Trezeguet strzelił dwie bramki w meczu River Plate i tym samym zapewnił drużynie awans do 1 ligi argentyńskiej.
Gole i łzy szczęścia river

- deszczowy
- Juventino
Był u nas kiedyś taki młody Hiszpan, Iago Faque. Pamiętacie gościa? Ktoś wie co się z nim teraz dzieje?
EDYTA:
Ja pytam, czy ktoś wie coś więcej na temat jego postawy i aktualnej formy
EDYTA:
Man, gdybym chciał informacji z Wiki, to bym go zgooglowałK.M. pisze:Iago Falque, proszę, 3 sekundy szukania :doh:

Ja pytam, czy ktoś wie coś więcej na temat jego postawy i aktualnej formy

Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2012, 10:46 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azazel
- Juventino
- D-Rose
- Juventino
Odpowiedni klub dla Ciro.Ciro Ferrara najprawdopodobniej będzie w nowym sezonie prowadził Sampdorię. Trzyletni kontrakt z genueńczykami ma zostać podpisany jeszcze dzisiaj.
45-letni Ferrara od 2010 r. opiekuje się młodzieżową reprezentacją Włoch. Wcześniej był szkoleniowcem Juventusu oraz asystentem Marcello Lippiego w kadrze narodowej.
Jako zawodnik występował w Napoli i Juventusie. W ekipie "Squadra Azzurra" zagrał 49 spotkań.
Sampdorię prowadzi obecnie Giuseppe Iachini. W czerwcu awansował z nią do Serie A.

- francois
- Juventino
Ktoś ostatnio wspomniał, że Sampdorię mógł objąć inny nasz ex-piłkarz i ex-trener - Deschamps. Ale Ciro to dobra osoba dla tego klubu. Miejmy nadzieję, że prowadząc młodzieżówkę zdobył doświadczenie i poniżej tego 7. miejsca z Juve nie spadnieit doesn't matter pisze:Odpowiedni klub dla Ciro.Ciro Ferrara najprawdopodobniej będzie w nowym sezonie prowadził Sampdorię. Trzyletni kontrakt z genueńczykami ma zostać podpisany jeszcze dzisiaj.
45-letni Ferrara od 2010 r. opiekuje się młodzieżową reprezentacją Włoch. Wcześniej był szkoleniowcem Juventusu oraz asystentem Marcello Lippiego w kadrze narodowej.
Jako zawodnik występował w Napoli i Juventusie. W ekipie "Squadra Azzurra" zagrał 49 spotkań.
Sampdorię prowadzi obecnie Giuseppe Iachini. W czerwcu awansował z nią do Serie A.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Azazel
- Juventino
Heh, boski bóg kontynuuje swoją karierę: Oficjalnie: Amauri w Parmie. 
Jak myślicie, strzeli 15+ goli? Czy znowu ograniczy się tylko do Milanu?

Jak myślicie, strzeli 15+ goli? Czy znowu ograniczy się tylko do Milanu?