Liga Mistrzów 2010/11
- JuveForeverPoznan
- Juventino

licze na Arsenal. juz mam dosc podniety Barca, wkrotce otworze lodowke a tam juz bedzie Messi.
ogladajac Barce i ich milion durnych podan usypiam z nudow, a jak odpadna to "eksperci" przerzuca sie na galaktycznych, sezonowcy pewnie tez beda wtedy za krystyna
ogladajac Barce i ich milion durnych podan usypiam z nudow, a jak odpadna to "eksperci" przerzuca sie na galaktycznych, sezonowcy pewnie tez beda wtedy za krystyna
- M.R.
- Juventino

Bez obrazy ale...dziwnie wygląda ten Twój post. "La Manita" , "5-0 dla Barcy" , "VeB"sharikk pisze:Nadzieja matką głupich Szczypku:) Dziś powtórka z poprzedniego sezonu, a raczej kolejna La Manita i 5-0 dla Barcy!!!szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
VeB!
A może tylko ja się czepiam
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cóż, mam nadzieję, że Arsenal wygra. Nie przepadam specjalnie za Barceloną, więc go Arsenal!
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
On żartował. Ludzie tacy nie są.M.R. pisze:Bez obrazy ale...dziwnie wygląda ten Twój post. "La Manita" , "5-0 dla Barcy" , "VeB"sharikk pisze:Nadzieja matką głupich Szczypku:) Dziś powtórka z poprzedniego sezonu, a raczej kolejna La Manita i 5-0 dla Barcy!!!szczypek pisze:Z całego serca jestem dziś za Arsenalem. Niech skopią te katalońskie tyłki, chce płaczu ''obiektywnych'' dziennikarzy i Messiego na kolanach.
VeB!![]()
Niepotrzebnie. Po prostu wolę czytać ich płacz niż jak się podniecają (jakby było czym?) tymi gamoniami.Lypsky pisze:Mnie zastawia czy spora część Stefanów kibicujących Barcelonie tylko wtedy kiedy gra pięknie i wygrywa (przy okazji robiąc wstyd wiernym fanom Katalończyków), przejmują się porażkami?
- deszczowy
- Juventino

Diabli wiedzą... wszak to BarseLLonaszczypek pisze:On żartował. Ludzie tacy nie są.M.R. pisze:Bez obrazy ale...dziwnie wygląda ten Twój post. "La Manita" , "5-0 dla Barcy" , "VeB"sharikk pisze: Nadzieja matką głupich Szczypku:) Dziś powtórka z poprzedniego sezonu, a raczej kolejna La Manita i 5-0 dla Barcy!!!
VeB!![]()
Widzę, panowie, że nie przepadamy za Barcą? Dobrze, dobrze... Może założymy jakiś fanclub? Bo ja się do tego dołączam.szczypek pisze:Niepotrzebnie. Po prostu wolę czytać ich płacz niż jak się podniecają (jakby było czym?) tymi gamoniami.Lypsky pisze:Mnie zastawia czy spora część Stefanów kibicujących Barcelonie tylko wtedy kiedy gra pięknie i wygrywa (przy okazji robiąc wstyd wiernym fanom Katalończyków), przejmują się porażkami?
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Roma przegrywa, musiałaby strzelić trzy bramki by awansować, więc myślę, że już raczej po ptokach.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- deszczowy
- Juventino

Milan ma przetrzebioną linię pomocy, a T`ham jest w niezłej formie. Coś czuję, że Włosi za wiele punktów w tej edycji LM nie zdobędą...Antichrist pisze:Roma przegrywa, musiałaby strzelić trzy bramki by awansować, więc myślę, że już raczej po ptokach.
EDYTA:
Boriello zmaścił karnego. Vincenzo "Samolocik" Montella chyba nie polata z Romą.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 21:16 przez deszczowy, łącznie zmieniany 1 raz.
- mati888
- Juventino

wiecie może co się stało Szczęsnemu, że go zdjęli?
co do tematu, też trzymam kciuki za Arsenal, od zawsze to była moja druga ulubiona drużyna, jednak daleko po Juve...
Ciekawe jak sobie dadzą radę bez Theo. Swoją drogą, Persie też miał nie grać, a widzę go w desygnowanym składzie
@ Lenor dzięki. Kurcze, szkoda...wielka szkoda
co do tematu, też trzymam kciuki za Arsenal, od zawsze to była moja druga ulubiona drużyna, jednak daleko po Juve...
Ciekawe jak sobie dadzą radę bez Theo. Swoją drogą, Persie też miał nie grać, a widzę go w desygnowanym składzie
@ Lenor dzięki. Kurcze, szkoda...wielka szkoda
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 21:23 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
http://pilkatv.eu/?option=com_content&v ... cle&id=9:4Lypsky pisze:Dacie jakiś link? Najlepiej pl, posłuchałbym wspaniałych komentatorów n.
A Szczęsnego zdjęli, bo doznał urazu palca po strzale Alvesa ;/
- M.R.
- Juventino

"Wojciech Szczęsny stracił czucie w palcu i nie mógł go zgiąć. Jak się okazało, zerwał w nim ścięgno." Taką informację znalazłem w jednej z internetowych relacji. Nieciekawa sprawa i...bardzo nietypowa. Ciekawe co pokaże Almunia. Póki co Arsenal nie istnieje, a w drugim meczu Roma...niewykorzystany karny i czerwona kartka dla Mexesa.
- deszczowy
- Juventino

Czyli co, obaj polscy bramkarze się Wengerowi posypali? oO
- Lypsky
- Juventino

Nie to żebym narzekał, ale nie masz nieco gorszej jakości?lenor pisze:http://pilkatv.eu/?option=com_content&v ... cle&id=9:4Lypsky pisze:Dacie jakiś link? Najlepiej pl, posłuchałbym wspaniałych komentatorów n.
A Szczęsnego zdjęli, bo doznał urazu palca po strzale Alvesa ;/
Będą się tłuc.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady