CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- AdrianJuventin
- Juventino
No mam nadzieję że jutro większosc ludzi wplaci. Sam nie jestem lepszy ale ja już tak mam , zawszę w ostatni dzień wpłacam. 

- tabo89
- Juventino
a jakie jest to nasze minimum, które musimy zebrać żeby działać
swoją drogą myślałem, że taka akcja będzie miała większe zainteresowanie, tym bardziej nie wyobrażałem sobie, że trzeba będzie odliczać do minimum...

swoją drogą myślałem, że taka akcja będzie miała większe zainteresowanie, tym bardziej nie wyobrażałem sobie, że trzeba będzie odliczać do minimum...
- faja69
- Juventino
minimum to 30 szt. czapek i rękawiczek. a tylu nawet nie mamy jeszcze!
nie wiem ale przy następnej jakiejś akcji trzeba będzie robić tak że kto wpłaci dopiero wpisywać na listę.
a nie później Pisać i prosić aby ktoś wpłacił, w końcu to w Waszym interesie jest a nie organizatora!
jeśli ktoś się już zapisuje to ma być pewny że chcę to rzecz a nie w ostatni dzień rezygnuje.
nie wiem ale przy następnej jakiejś akcji trzeba będzie robić tak że kto wpłaci dopiero wpisywać na listę.
a nie później Pisać i prosić aby ktoś wpłacił, w końcu to w Waszym interesie jest a nie organizatora!
jeśli ktoś się już zapisuje to ma być pewny że chcę to rzecz a nie w ostatni dzień rezygnuje.

- tabo89
- Juventino
tak licząc na szybko to czapek mamy już minimum bo 31 (16 samych + 15 z kompletu), gorzej z rękawicami - jest tylko 23 (8 +15).. wiele osób napisało, że już wplaciło a pewnie nie mają zaksięgowanej wpłaty.. więc minimum myślę osiagniemy :-D
- gawron
- Juventino
Nieprzeciętnie bym się zdenerwował, jeżeli by nic nie wyszło z rękawiczkami.. Ruszać pupska ludzie!
20.01 edit:
no na szczęście już luz jest chyba. można zamawiać!
20.01 edit:
no na szczęście już luz jest chyba. można zamawiać!

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010, 16:33 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- faja69
- Juventino
słuchajcie jestem zmuszony do wydłużenia do piątku, masa ludzi nie wpłaciła lub dopiero dzisiaj się opamiętała po moich przypomnieniach, dlatego mam nadzieję że się nie obrazicie (ci co już wpłacili) jak zrobimy wpłaty 2 dni dłużej, piątek to ostateczny termin, nie będzie już tak że będe za kimś pisał i latał, kto nie wpłaci i jego wpłaty nie będe miał zaksięgowanej do piątku godz. 18 wykreślam z listy i nie ma już szans na otrzymanie czapki czy rękawiczek.
chyba będzie trzeba zrobić jakąś czarną liste osób które lecą sobie w kulki bo to jest już kpina, nie robicie na złość mi tylko osobom które wpłaciły jako pierwsze!
chyba będzie trzeba zrobić jakąś czarną liste osób które lecą sobie w kulki bo to jest już kpina, nie robicie na złość mi tylko osobom które wpłaciły jako pierwsze!

- tabo89
- Juventino
no fakt nie ma wpłat od ponad 20 osób
to jest Twoja akcja i to my musimy się dostosować..
ja jednak nie dawałbym czasu do piątku, wystarczające byłoby dać czas do jutra - wraz z przelewem/wpłatą te osoby musiałyby przesłać Ci potwierdzenie przelewu (zdjęcie/skan/pdf) i tyle - kto ma wpłacić temu nie zrobi to większej różnicy a jeden dzień jesteśmy do przodu
ale oczywiście to jest Twoja decyzja
działasz już coś może żeby zaczęli robić projekt, tzn wpłaciłeś jakąś zaliczkę
to jest Twoja akcja i to my musimy się dostosować..
ja jednak nie dawałbym czasu do piątku, wystarczające byłoby dać czas do jutra - wraz z przelewem/wpłatą te osoby musiałyby przesłać Ci potwierdzenie przelewu (zdjęcie/skan/pdf) i tyle - kto ma wpłacić temu nie zrobi to większej różnicy a jeden dzień jesteśmy do przodu
ale oczywiście to jest Twoja decyzja
działasz już coś może żeby zaczęli robić projekt, tzn wpłaciłeś jakąś zaliczkę

Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010, 17:51 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.