Serie A (15): JUVENTUS 2-1 Inter
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Co jest doktorku? Nadal uważasz ze Balotelli zasługuje na jakikolwiek szacunek i że obelgi ze strony kibiców są na tle rasistowskim? Przytocze anegdotke do sytuacji Balotelliego z Melo.
Nie pchaj się na chama - powiada Balotelli do Melo , Oj przepraszam nie wiedziałem na kogo się pcham - odpowiada Melo.
Jak powiedział Ferrara zwycięstwo nad Interem nic nie da jeśli nie wygramy z Bayernem. Więc jutro przed nami chwila prawdy.
Nie pchaj się na chama - powiada Balotelli do Melo , Oj przepraszam nie wiedziałem na kogo się pcham - odpowiada Melo.
Jak powiedział Ferrara zwycięstwo nad Interem nic nie da jeśli nie wygramy z Bayernem. Więc jutro przed nami chwila prawdy.
- pan Zambrotta
- Juventino
10s - to po tym zagraniu Balotellego Caceres doznał urazu ręki? wiem, że w ktorymś starciu Urugwajczyk ucierpiał i to chyba było po tym chamskim przeskoku, gdzie ulubieniec beliala zostawił prawą nogę z tyłu, by nadepnąć na Caceresa...SZAGI pisze:Mario Balotelli z każdym swoim meczem dobitnie pokazuje, że nie zasługuje na żaden szacunek... nie zna ani pojęcia fair... ani play...
- __Alex__
- Juventino
inter na kolanach!!!!
Cóż to był za mecz i emocje...
Musieliśmy to wygrać i wygraliśmy...
Podobało mi się zachowanie Buffona i innych zawodników , pokazali, że Juve to nie żadne chłopaki do bicia, kurcze być na takim meczu to masakra- w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Mam tylko nadzieję że tych ciężko zdobytych w sumie 6pkt z interem nie stracimy z drużynami z doła tabeli...
FORZA JUVE!!!!
Cóż to był za mecz i emocje...
Musieliśmy to wygrać i wygraliśmy...
Podobało mi się zachowanie Buffona i innych zawodników , pokazali, że Juve to nie żadne chłopaki do bicia, kurcze być na takim meczu to masakra- w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Mam tylko nadzieję że tych ciężko zdobytych w sumie 6pkt z interem nie stracimy z drużynami z doła tabeli...
FORZA JUVE!!!!