LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 12:53

juveluck pisze:Co prawda nie znam wszystkich osób z nazwisk, ale tak ogólnie przeglądając listę, to średnio z tymi Waszymi wpłatami
Mam nadzieję, że nieznajomość nazwisk jest powodem tego, że nie dobiliśmy do 20. Jak nie, to straszna kicha :(

Juveluck czy będziecie w jakiś sposób powiadamiać o tym, że przelew dotarł na wasze konto? Jestem trochę nieufny co do płatności elektronicznej i nie chciałbym by pojawił się problem w ostatniej chwili.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 12:55

Bukol87 pisze:
juveluck pisze:Co prawda nie znam wszystkich osób z nazwisk, ale tak ogólnie przeglądając listę, to średnio z tymi Waszymi wpłatami
Mam nadzieję, że nieznajomość nazwisk jest powodem tego, że nie dobiliśmy do 20. Jak nie, to straszna kicha :(

Juveluck czy będziecie w jakiś sposób powiadamiać o tym, że przelew dotarł na wasze konto? Jestem trochę nieufny co do płatności elektronicznej i nie chciałbym by pojawił się problem w ostatniej chwili.
Znam jednak sporo innych nazwisk i wiem, że nie są to osoby od was, od Was nie są raczej również osoby, które mają wpisane w adresie nadawcy miejscowości z zachodniej Polski, czy ze Śląska.
Co do wpłat, to można wysłać maila z azpytaniem na club@juvepoland.com, choć akurat twoja wpłata jeżeli się nie mylę jest już na koncie.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 12:56

Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 12:57

juveluck pisze: Znam jednak sporo innych nazwisk i wiem, że nie są to osoby od was, od Was nie są raczej również osoby, które mają wpisane w adresie nadawcy miejscowości z zachodniej Polski, czy ze Śląska.
no to kicha

dzieki za info

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:02

livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
Będę w Lublinie już w piątek, w związku z czym nie będę miał możliwości zedytowania po czwartku listy wpłat. Jeżeli więc ktoś się spóźni nie jestem w stanie nic zrobić...

Obrazek
Zbysio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:22

Juveluck pytanie do Ciebie, jak chce przyjsc z panna na mecz wystarczy za wplace 20zł i w tytule przelewu bedzie moje imie i nazwisko i jej ??? Zeby pozniej nie bylo problemu ze ja bede na liscie a jej nie bedzie pomimo tego ze bedzie wplacone .
Czy maja to byc 2 osobne przelewy z mojego konta tylko jeden tytulem moich danych a drugi tytulem jej danych???

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:23

livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
living, 10 zł, no proszę, nikt nie zbiednieje od tego, agape wplaciła mimo, że jej obecność jest bardzo nie pewna. Z tym zwlekaniem nie ma sensu, tak jak piszę prezes, potem on już nic nie zmieni.
Zaraz się dorwę do tych co nie powpłacali.
Pamiętajcie, że już w piątek organizujmey spotkanie!!!Przyjeżdża dużo osób, więc dobrze, żebyśmy i my się stawili w licznym gornie.
Zbysio pisze:Juveluck pytanie do Ciebie, jak chce przyjsc z panna na mecz wystarczy za wplace 20zł i w tytule przelewu bedzie moje imie i nazwisko i jej ??? Zeby pozniej nie bylo problemu ze ja bede na liscie a jej nie bedzie pomimo tego ze bedzie wplacone .
Czy maja to byc 2 osobne przelewy z mojego konta tylko jeden tytulem moich danych a drugi tytulem jej danych???
wszytko napisałem Ci na priv :whistle: Czytasz czasem? :prochno:

Obrazek
Zbysio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:28

Dragon pisze: wszytko napisałem Ci na priv :whistle: Czytasz czasem? :prochno:
Jak w odbiorczej przyszlo mi to co ja ci wyslałem, moze cos żle wkleiłes :-D nic nowego nie mam.

livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:30

Zgadzam się z Tobą Dragonie, mówię tylko jakie ludzie mogą mieć motywy takiego postępowania:P i nie twierdzę, że są poprawne lub nie. Wiadomo, że im więcej tym lepiej, ale skupiam się na tym kto będzie a nie kogo zabraknie.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:37

Zbysio pisze:Juveluck pytanie do Ciebie, jak chce przyjsc z panna na mecz wystarczy za wplace 20zł i w tytule przelewu bedzie moje imie i nazwisko i jej ???
Wystarczy.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:40

Zbysio pisze:
Jak w odbiorczej przyszlo mi to co ja ci wyslałem, moze cos żle wkleiłes :-D nic nowego nie mam.
aha, to musiałem coś poplątać, sorry, robię 10 rzeczy na raz przez tą imprezę :P

Obrazek
Zbysio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 13:45

Dragon pisze:
Zbysio pisze:
aha, to musiałem coś poplątać, sorry, robię 10 rzeczy na raz przez tą imprezę :P
No i oto mi chodzilo, jakos od Dragona nie moglem sie doczekac odpowiedzi, wyslal do mnie to samo pytanie co ja jemu wyslalem ehh :angry: :prochno:

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 14:51

Zbysio pisze:od Dragona nie moglem sie doczekac odpowiedzi
Dragona sie nie czepiaj. On sie dopiero przyspiewek uczy :prochno: Narazie opanowal Forza Juve' ale i Uno, due, tre - Juve! :wink: Zatrzymal sie przy FINO ALLA FINE... FORZA JUVENTUS!!! ale ciezko mu to idzie :D

DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 15:51

juveluck pisze:
Będę w Lublinie już w piątek, w związku z czym nie będę miał możliwości zedytowania po czwartku listy wpłat. Jeżeli więc ktoś się spóźni nie jestem w stanie nic zrobić...
a czy w związku z tym osoby, które wpłaciły w czwartek lub w środe póżnym wieczorem ( banki ostatnią wysyłkę przelewów robią o 15 a pracują do 17.30 - wiem bo sam w banku pracowałem przez wakacje przed studiami - więc przelewy te i tak będą wysłane w czwartek ) wejdą jeżeli przedstawią ze sobą dowód wpłaty ??
juveluck pisze:Zapowiedź mówi wyraźnie, DO 3 GRUDNIA ! żadne dowody wpłaty mnie nie obchodzą, sorry, było/jest wystarczająco dużo czasu.
ok tak tylko zapytałem bo mnie taka sytuacja nie dotyczy gdyż wpłaciłem i to jakiś czas temu :whistle:
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2009, 17:30 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 1 raz.

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2009, 16:32

DYZIO_STW pisze:
juveluck pisze:
a czy w związku z tym osoby, które wpłaciły w czwartek lub w środe póżnym wieczorem ( banki ostatnią wysyłkę przelewów robią o 15 a pracują do 17.30 - wiem bo sam w banku pracowałem przez wakacje przed studiami - więc przelewy te i tak będą wysłane w czwartek ) wejdą jeżeli przedstawią ze sobą dowód wpłaty ??
JuvePoland Club pisze:Zgłoszenia przyjmowane są do 3 grudnia!
Zapowiedź mówi wyraźnie, DO 3 GRUDNIA ! żadne dowody wpłaty mnie nie obchodzą, sorry, było/jest wystarczająco dużo czasu.

Obrazek
Zablokowany