LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bukol87
- Juventino
Mam nadzieję, że nieznajomość nazwisk jest powodem tego, że nie dobiliśmy do 20. Jak nie, to straszna kichajuveluck pisze:Co prawda nie znam wszystkich osób z nazwisk, ale tak ogólnie przeglądając listę, to średnio z tymi Waszymi wpłatami

Juveluck czy będziecie w jakiś sposób powiadamiać o tym, że przelew dotarł na wasze konto? Jestem trochę nieufny co do płatności elektronicznej i nie chciałbym by pojawił się problem w ostatniej chwili.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- juveluck
- Juventino
Znam jednak sporo innych nazwisk i wiem, że nie są to osoby od was, od Was nie są raczej również osoby, które mają wpisane w adresie nadawcy miejscowości z zachodniej Polski, czy ze Śląska.Bukol87 pisze:Mam nadzieję, że nieznajomość nazwisk jest powodem tego, że nie dobiliśmy do 20. Jak nie, to straszna kichajuveluck pisze:Co prawda nie znam wszystkich osób z nazwisk, ale tak ogólnie przeglądając listę, to średnio z tymi Waszymi wpłatami![]()
Juveluck czy będziecie w jakiś sposób powiadamiać o tym, że przelew dotarł na wasze konto? Jestem trochę nieufny co do płatności elektronicznej i nie chciałbym by pojawił się problem w ostatniej chwili.
Co do wpłat, to można wysłać maila z azpytaniem na club@juvepoland.com, choć akurat twoja wpłata jeżeli się nie mylę jest już na koncie.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- livinglegend
- Juventino
Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
- Bukol87
- Juventino
no to kichajuveluck pisze: Znam jednak sporo innych nazwisk i wiem, że nie są to osoby od was, od Was nie są raczej również osoby, które mają wpisane w adresie nadawcy miejscowości z zachodniej Polski, czy ze Śląska.
dzieki za info
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- juveluck
- Juventino
Będę w Lublinie już w piątek, w związku z czym nie będę miał możliwości zedytowania po czwartku listy wpłat. Jeżeli więc ktoś się spóźni nie jestem w stanie nic zrobić...livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.

- Zbysio
- Juventino
Juveluck pytanie do Ciebie, jak chce przyjsc z panna na mecz wystarczy za wplace 20zł i w tytule przelewu bedzie moje imie i nazwisko i jej ??? Zeby pozniej nie bylo problemu ze ja bede na liscie a jej nie bedzie pomimo tego ze bedzie wplacone .
Czy maja to byc 2 osobne przelewy z mojego konta tylko jeden tytulem moich danych a drugi tytulem jej danych???
Czy maja to byc 2 osobne przelewy z mojego konta tylko jeden tytulem moich danych a drugi tytulem jej danych???
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
living, 10 zł, no proszę, nikt nie zbiednieje od tego, agape wplaciła mimo, że jej obecność jest bardzo nie pewna. Z tym zwlekaniem nie ma sensu, tak jak piszę prezes, potem on już nic nie zmieni.livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
Zaraz się dorwę do tych co nie powpłacali.
Pamiętajcie, że już w piątek organizujmey spotkanie!!!Przyjeżdża dużo osób, więc dobrze, żebyśmy i my się stawili w licznym gornie.
wszytko napisałem Ci na privZbysio pisze:Juveluck pytanie do Ciebie, jak chce przyjsc z panna na mecz wystarczy za wplace 20zł i w tytule przelewu bedzie moje imie i nazwisko i jej ??? Zeby pozniej nie bylo problemu ze ja bede na liscie a jej nie bedzie pomimo tego ze bedzie wplacone .

- livinglegend
- Juventino
Zgadzam się z Tobą Dragonie, mówię tylko jakie ludzie mogą mieć motywy takiego postępowania:P i nie twierdzę, że są poprawne lub nie. Wiadomo, że im więcej tym lepiej, ale skupiam się na tym kto będzie a nie kogo zabraknie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
aha, to musiałem coś poplątać, sorry, robię 10 rzeczy na raz przez tą imprezęZbysio pisze:Jak w odbiorczej przyszlo mi to co ja ci wyslałem, moze cos żle wkleiłes :-D nic nowego nie mam.Dragon pisze: wszytko napisałem Ci na privCzytasz czasem?

- Zbysio
- Juventino
No i oto mi chodzilo, jakos od Dragona nie moglem sie doczekac odpowiedzi, wyslal do mnie to samo pytanie co ja jemu wyslalem ehhDragon pisze:aha, to musiałem coś poplątać, sorry, robię 10 rzeczy na raz przez tą imprezęZbysio pisze:Jak w odbiorczej przyszlo mi to co ja ci wyslałem, moze cos żle wkleiłes :-D nic nowego nie mam.Dragon pisze: wszytko napisałem Ci na privCzytasz czasem?

- JaPs
- Juventino
Dragona sie nie czepiaj. On sie dopiero przyspiewek uczyZbysio pisze:od Dragona nie moglem sie doczekac odpowiedzi

- DYZIO_STW
- Juventino
a czy w związku z tym osoby, które wpłaciły w czwartek lub w środe póżnym wieczorem ( banki ostatnią wysyłkę przelewów robią o 15 a pracują do 17.30 - wiem bo sam w banku pracowałem przez wakacje przed studiami - więc przelewy te i tak będą wysłane w czwartek ) wejdą jeżeli przedstawią ze sobą dowód wpłaty ??juveluck pisze:Będę w Lublinie już w piątek, w związku z czym nie będę miał możliwości zedytowania po czwartku listy wpłat. Jeżeli więc ktoś się spóźni nie jestem w stanie nic zrobić...livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
ok tak tylko zapytałem bo mnie taka sytuacja nie dotyczy gdyż wpłaciłem i to jakiś czas temujuveluck pisze:Zapowiedź mówi wyraźnie, DO 3 GRUDNIA ! żadne dowody wpłaty mnie nie obchodzą, sorry, było/jest wystarczająco dużo czasu.

Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2009, 17:30 przez DYZIO_STW, łącznie zmieniany 1 raz.
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- juveluck
- Juventino
DYZIO_STW pisze:a czy w związku z tym osoby, które wpłaciły w czwartek lub w środe póżnym wieczorem ( banki ostatnią wysyłkę przelewów robią o 15 a pracują do 17.30 - wiem bo sam w banku pracowałem przez wakacje przed studiami - więc przelewy te i tak będą wysłane w czwartek ) wejdą jeżeli przedstawią ze sobą dowód wpłaty ??juveluck pisze:Będę w Lublinie już w piątek, w związku z czym nie będę miał możliwości zedytowania po czwartku listy wpłat. Jeżeli więc ktoś się spóźni nie jestem w stanie nic zrobić...livinglegend pisze:Myślę, że niektórzy czekają do ostatniej chwili, bo przecież coś się może zmienić do tego czasu i nie są pewni na 100%, pomimo ryzyka, że mogą ostatecznie nie zdążyć, bo rozumiem, że im szybciej się wpłaci, tym lepiej. Ale nie mnie oceniać innych. PLN poszły.
Zapowiedź mówi wyraźnie, DO 3 GRUDNIA ! żadne dowody wpłaty mnie nie obchodzą, sorry, było/jest wystarczająco dużo czasu.JuvePoland Club pisze:Zgłoszenia przyjmowane są do 3 grudnia!