Forumowicz od A do Z - vol.2
- Lypsky
- Juventino
Nieprawda, nie każdy.stahoo pisze:Każdy jest inny, każdy może napisac cos ciekawego.
W mojej wypowiedzi nie chodziło mi o licznik postów, lecz dotychczasową działalność i wyrobioną markę poszczególnych panów. Wybaczcie, że podoba mi się bardziej Andrzejek aniżeli Józio

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pieprzenie. Takie pieprzenie o tych dawnych czasach już nie pierwszy raz. Jak brakuje Ci starych alfabetów to je przeczytaj jeszcze raz, dokonaj analizy i ciesz się życiem. Polscy "eksperci" od piłki nożnej ciągle podniecają się meczem na Wembley.Pawełek pisze:Chciałem tylko w pewien sposób zaznaczyć, że troche brakuje tych 'dawnych' alfabetów. Czasów kiedy robiły one furorę na forum.
Ankieta jak każda. Głos na jednego z kandydatów.
- Lypsky
- Juventino
Dawne czasy były spoko, szczególnie lata 2003-2005 kiedy było się młodym, pisało bzdury, a forum naprawdę żyło. Nie wiem czemu się burzysz, bo ktoś uważa, że kiedyś było lepiej? Czy może dlatego, że Ciebie wtedy nie było z nami? 
Jestem nabijaczem :roll:

Jestem nabijaczem :roll:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Uważam, że na forum pojawiłem się w odpowiednim czasie. JuvePoland czytałem wcześniej. Uważam też, że nie można iść do przodu wyłącznie patrząc w tył. Jeśli ktoś mi wmawia przy (prawie) każdej dyskusji (i każdej gdzie spiera się użytkownik z dłuższym stażem i stażem krótszym), że kiedyś było lepiej, to zastanawiam się nad sensem tego, że w ogóle tutaj jestem, bo po co? Nigdy nie będę tak fajny jak ktoś, kto pisał tutaj 5 czy 6 lat temu, po prostu - z założenia "kiedyś było lepiej". Po co pisać alfabety, skoro i tak nie dorówna się poziomem do tych, które były kiedyś?Lypsky pisze:Dawne czasy były spoko, szczególnie lata 2003-2005 kiedy było się młodym, pisało bzdury, a forum naprawdę żyło. Nie wiem czemu się burzysz, bo ktoś uważa, że kiedyś było lepiej? Czy może dlatego, że Ciebie wtedy nie było z nami?
- paku
- Juventino
WKS ! WKS ! WKS !pan Zambrotta pisze:paku ! :> tak tytułem wazeliny powiem, że czasami chodzę na mecze Śląska i trochę łykam "kibicowskiego towarzystwa z Młyna". Jeśli opowieści o tych ludziach choć w 10% są prawdziwe, to alfabet może być po bykupo paku znaczy się.
a tak poza tym to dzieci - do garów, nie kłócić tutaj sięzrobicie burdel jeszcze w tym temacie.
I po co te nerwy ? Kto nie chce, nie musi czytać analfabetów.
- LordJuve
- Juventino
Po gówno wam te alfabety, skoro nie jest już teraz tak fajnie jak "dawniej", nie ma już fajnych userów i w ogóle wszystko jest do dupy...po co? Skoro nie ma kto pisać.
Kolejne miejsce dla forumowych dinozaurów, którzy przy każdej możliwej okazji użalają się nad tym, co teraz złe a kiedyś dobre i nic nie robią, żeby zbliżyć nieco obecne forum do tego tak strasznie utęsknionego.
Brawo elita! Z kim się zadajesz, takim się stajesz...udziela się i wam ten niski, denny poziom...ankiety też. :lol:
Kolejne miejsce dla forumowych dinozaurów, którzy przy każdej możliwej okazji użalają się nad tym, co teraz złe a kiedyś dobre i nic nie robią, żeby zbliżyć nieco obecne forum do tego tak strasznie utęsknionego.
Brawo elita! Z kim się zadajesz, takim się stajesz...udziela się i wam ten niski, denny poziom...ankiety też. :lol:
- Lypsky
- Juventino
Ach co za dawka szyderstwa i ironii, brawo młody człowieku, brawo.
Nie przeczytałem alfabetu Łukasza, ale z tego co przeglądałem to literka "Ą" nie przypadła mi do gustu
wybacz stary, ciężko mi to przeboleć.
Nie przeczytałem alfabetu Łukasza, ale z tego co przeglądałem to literka "Ą" nie przypadła mi do gustu

- Pawełek
- Juventino
Brakuje między innymi aktywności w tym temacie. Nie aktywności rozumianej w obecnym sensie - jako waśnie i niesnaski, a aktywności starszych użytkowników, którzy teraz mogliby powrócić do pisania alfabetów, a dla nas ciekawe mogłoby być porównywanie ich z poprzednimi.szczypek pisze:Pieprzenie. Takie pieprzenie o tych dawnych czasach już nie pierwszy raz. Jak brakuje Ci starych alfabetów to je przeczytaj jeszcze raz, dokonaj analizy i ciesz się życiem. Polscy "eksperci" od piłki nożnej ciągle podniecają się meczem na Wembley.Pawełek pisze:Chciałem tylko w pewien sposób zaznaczyć, że troche brakuje tych 'dawnych' alfabetów. Czasów kiedy robiły one furorę na forum.
Ankieta jak każda. Głos na jednego z kandydatów.
E: Ultras, Oskar, Dragon, Dionizos, Martin, white_wolv... Masz przykłady kilku osób, których alfabety zapewne chętniej przeczytałaby większość forum, niż osób prawie anonimowych...
Ktoś wspomniał, że sugerujemy się licznikiem postów - bzdura. Chcecie przykładu? JuveCracow (dobrze napisałem?) - staż malutki, postów mało, ale konkretne. Jak widać, są wyjątki.
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 23:10 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!
- LordJuve
- Juventino
Nie poczułem się w tym nawet w połowie tak dobry jak ty stary(?) człowieku, tym większe brawo, za przykład dla nowych userów. Oczko...Lypsky pisze:Ach co za dawka szyderstwa i ironii, brawo młody człowieku, brawo.
- mnowo
- Qualità Juventino
paku, paku...
tym razem paku.
a w dyskusję się nie wdaję.
PS. Lypsky, chodź zamiast pierdaczyć zgłośmy się oba do następnej i już 8) Rozgonimy towarzycho.
tym razem paku.
a w dyskusję się nie wdaję.
PS. Lypsky, chodź zamiast pierdaczyć zgłośmy się oba do następnej i już 8) Rozgonimy towarzycho.
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 23:12 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Myślisz, że wygrasz, ćmoku?Lypsky pisze:Dobra leszczu, podejmuję rękawicęmnowo pisze: PS. Lypsky, choć zamiast pierdaczyć zgłośmy się oba do następnej i już 8) Rozgonimy towarzycho.

- Lypsky
- Juventino
Jestem przekonany, że przegram 'dinozaur, który tęskni za starymi dobrymi czasami' nie ma szans
Pocieszam się tym, że nawet jak polegnę, pozostanę młody i piękny, a Tobie co z tego alfabetu stary dziadzie? 

- pan Zambrotta
- Juventino
pf, stare pierniki :lol: do garów. Na was nie glosuję, tylko 1 osoba mogła napisać 2 x alfabet.