akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- LukaS
- Juventino
Może ale nie musi. Fakt, że poczta ma dwa tygodnie na realizacje przelewu ale to nie znaczy, że tyle będzie.Choperini pisze:Z poczty przelew może iść nawet 14 dni roboczych.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2009, 13:08 przez LukaS, łącznie zmieniany 1 raz.
- marek.siedlce
- Juventino
Boże kto w tych czasach jeszcze płaci na poczcie? nie dość że drogo to i wpłata tydzień idzie...
Ja przez neta wysłałem w poniedziałek wieczorem, a we wtorek już byłem na zielono zaznaczony, i to bez prowizji za wpłatę. Polecam wszystkim konta internetowe!!!!
Ja przez neta wysłałem w poniedziałek wieczorem, a we wtorek już byłem na zielono zaznaczony, i to bez prowizji za wpłatę. Polecam wszystkim konta internetowe!!!!
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2009, 12:52 przez marek.siedlce, łącznie zmieniany 2 razy.
- marek.siedlce
- Juventino
ja w bph mam za freerammstein pisze:poczta 2,50 a przelewy internetowe teraz tez platne, nawet do 1 zl, ja akurat w KB place 0,40 gr
- marek.siedlce
- Juventino
no wiadomo, ale są punkty opłat czy oddziały bankowe, które biorą mniej niż poczta i szybciej realizuja, ale mniejsza o to 

- faja69
- Juventino
wiadomo jak to z pocztą jest, dlatego prosze żeby wysyłać skany przelewów, bądź zdjęcia na maila : l.nowosad@interia.eu

- Myzarel
- Juventino
Wpłaciłem dzisiaj około 11, zdjęcie przelewu wyślę jutro gdyż \ktualnie nie mam możliwości zrobienia zdjęcia 
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- faja69
- Juventino
jest ktoś jeszcze chętny na brelok? bo na pewno wypadnie mi ktoś z listy, jak do poniedziałku, max do wtorku rana nie będzie wpłaty, z kilkoma osobami w ogóle nie mam kontaktu chociaż od tygodnia pisze im PW i gg, także jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany, i odrazu wpłaci, to dopisze do listy.