Juventini na wypożyczeniach...
- Wojtek
- Juventino
Nie do wiary!! Amauri pakuje dwie bramy i ta pierwsza cudo!
:shock:
Przyznam szczerze że kiedy Amauri strzelił Borucowi to myślałem że wyczerpał swój limit do końca sezonu
Zadziwia mnie ale wkońcu obiecał te 20 bramek a ma już...7?
Może chłop jeszcze liczy na gre w Italii ?
PS.Była ustalona kwota odstępnego?

Przyznam szczerze że kiedy Amauri strzelił Borucowi to myślałem że wyczerpał swój limit do końca sezonu

Może chłop jeszcze liczy na gre w Italii ?

PS.Była ustalona kwota odstępnego?
- Eric6666
- Juventino
przykre, że byli juventini miotą naszych: patrz. Di Vaio, Giovinco, nawet ten Amauri ;d Molinaro widze pierwszy skład w VFB, Trezeguet , Mutu, Balzeretti, itd. itd.
warto też zauważyć jak odżywają zawodnicy po odejściu z Juve ( prócz Di Vaio, bo odszedł wcześniej )

- deszczowy
- Juventino
Powiedzcie mi, że te 2 bramki Amauriego to jest błąd livescore`a...
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Z duzej chmury maly deszcz, owy Amauri od przypadku do przypadku cos strzeli ale to nie znaczy ze jest lepszy niz Messi.
Niech strzeli tyle goli aby zarzad chcial go sprzedac przy tym inkasujac jakas solidna kwote pieniedzy.
Niech strzeli tyle goli aby zarzad chcial go sprzedac przy tym inkasujac jakas solidna kwote pieniedzy.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2011, 18:21 przez MaNieK_JuVe, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No, no, Amauri się rozkręca. Już 3 bramki w Parmie. Szacun.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Brutalo
- Juventino
Bij, zabij, nie pamiętamMietson pisze:Ej Brutalo, pamiętasz nasz zakład?![]()

Trzeba było Martineza wypożyczyć, do w czerwcu poszedłby chociaż za >5 mln...
- Dante93
- Juventino
SMutne ale prawdziweTrzeba było Martineza wypożyczyć, do w czerwcu poszedłby chociaż za >5 mln...

Co do Amauriego- sam już nie wiem co sądzic ale to juz zawodnik po '30-tce' i mimo że udowadnia, że głowny problem to nie w nim ale w Juventusie, nie można z nim juz wiązać przyszlosci. Trudno niech strzela wyciągnijmy z niego full kasy, ewentualnie zaproponujmy za polowke karty Seby( ktora zapewne Parma wykupi) polowe karty Amauriego. Płakać nie będę, a Gio chętnie jeszcze w Turynie przywitam, bo zawsze za nim murem stałem.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Może to kwestia naszego trenera pod wodzą którego nie gramy nic, tylko dzida do przodu i może coś wejdzie?Dante93 pisze:Co do Amauriego- sam już nie wiem co sądzic ale to juz zawodnik po '30-tce' i mimo że udowadnia, że głowny problem to nie w nim ale w Juventusie, nie można z nim juz wiązać przyszlosci. Trudno niech strzela wyciągnijmy z niego full kasy, ewentualnie zaproponujmy za polowke karty Seby( ktora zapewne Parma wykupi) polowe karty Amauriego. Płakać nie będę, a Gio chętnie jeszcze w Turynie przywitam, bo zawsze za nim murem stałem.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pan Mietek
- Juventino
Było o browara. Mówiłeś, że Amauri latem nie odejdzieBrutalo pisze:Bij, zabij, nie pamiętamMietson pisze:Ej Brutalo, pamiętasz nasz zakład?![]()
Musiałem być pijany :!: , i nic sobie odcinam
Przypomnij

Zdaje się, że Ouh_yeah postawił na to samo co ja

Tutaj http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... a&start=60 potwierdzenie

- Brutalo
- Juventino
W czerwcu wróci i nie odejdzie. Zakład nadal nierozstrzygniętyMietson pisze:Było o browara. Mówiłeś, że Amauri latem nie odejdzieBrutalo pisze:Bij, zabij, nie pamiętamMietson pisze:Ej Brutalo, pamiętasz nasz zakład?![]()
Musiałem być pijany :!: , i nic sobie odcinam
Przypomnij
Zdaje się, że Ouh_yeah postawił na to samo co ja![]()

Wypożyczeni od nas zawsze sprawują się świetnie. Ciekawe dlaczego

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To jakaś kpina... te gole z violą i pierwszy dzisiejszy to majstersztyk z najwyższej półki...u nas nie potrafił przez pół roku oddać celnego strzału...to tylko uwydatnia nasz problem a mianowicie brak motywacji drużyny i beznadziejna taktyka, poprostu u nas nawet C.Ronaldo by się kopał w czoło, każdy do przychodzi to tego rozbitego Juventusu odrazu zapomina jak się gra w piłkę kopiąc się po czole :roll: To jakaś masakra...

- deszczowy
- Juventino
Lanzafame się spisuje dobrze? Czy jakiś inny Pasquato? Nie generalizujmyBrutalo pisze:W czerwcu wróci i nie odejdzie. Zakład nadal nierozstrzygniętyMietson pisze:Było o browara. Mówiłeś, że Amauri latem nie odejdzieBrutalo pisze: Bij, zabij, nie pamiętamMusiałem być pijany :!: , i nic sobie odcinam
Przypomnij
Zdaje się, że Ouh_yeah postawił na to samo co ja![]()
Wypożyczeni od nas zawsze sprawują się świetnie. Ciekawe dlaczego...

- białas
- Juventino
szczerze to nie wiem, czy być zadowolonym, czy nie. dobra dyspozycja (?) Amauriego może nam wyjść na plus, bo po sezonie będzie można go opchnąc , skoro u nas grał padakę, tylko tutaj rodzi się pytanie, czy on był słaby, czy ogólnie drużyna, że nie potrafiła mu stworzyć odpowiednich warunów. pierwszy sezon miał u nas całkiem niezły, ale dalej już nie było tak różówo, bo zarówno brazylijczyk swoją grą, jak również drużyna pokazywała nam, że coś jest nie tak i jego przydatność dla drużyny zacznie spada.
zobaczymy co będzie po sezonie, bo na chwilę obecną Amauri to nie nasz "problem". ważne, że urwał punkty Romie.
zobaczymy co będzie po sezonie, bo na chwilę obecną Amauri to nie nasz "problem". ważne, że urwał punkty Romie.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No nie wiem czy nie odejdzie... Ma kontrakt do 2012, więc zostanie tylko rok. Żeby zgarnąć jakąkolwiek forsę trzeba go sprzedać latem albo znów w niego uwierzyć [który to już raz?] i podpisany nowy, dłuższy.Brutalo pisze: W czerwcu wróci i nie odejdzie. Zakład nadal nierozstrzygnięty![]()
Tak czy siak będą latem większe jaja niż możemy sobie nawet wyobrazić.