Kontuzje
- pan Zambrotta
- Juventino
To nie tak, nie tak miało być...
Pamiętam, że to Blanc interweniował u Agricoli, gdy w zimie leczyło się z 11 piłkarzy. Teraz, gdy przejmie najwyższy stołek, mam nadzieję na bardziej drastyczne środki. A narzekamy na naszą służbę zdrowia.
"Każdy ma to co chce, jeden więcej, drugi mniej. W życiu często bywa tak - raz do przodu, a raz wspak" ( 0:45 ) :C
Pamiętam, że to Blanc interweniował u Agricoli, gdy w zimie leczyło się z 11 piłkarzy. Teraz, gdy przejmie najwyższy stołek, mam nadzieję na bardziej drastyczne środki. A narzekamy na naszą służbę zdrowia.
"Każdy ma to co chce, jeden więcej, drugi mniej. W życiu często bywa tak - raz do przodu, a raz wspak" ( 0:45 ) :C
- bendzamin
- Redaktor
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... -a-success
Operacja Marchisio udana, czas rekonwalescencji... 40 dni. Przy naszym sztabie trzeba realnie powiedzieć - miło by było, gdybyśmy zobaczyli Claudio w tym roku na boisku.
Operacja Marchisio udana, czas rekonwalescencji... 40 dni. Przy naszym sztabie trzeba realnie powiedzieć - miło by było, gdybyśmy zobaczyli Claudio w tym roku na boisku.
Heheh dokładnie. Nie dość że co 3 dni, to w jakim tępie tam grają i nie mają takich problemów jak my.Pluto pisze:[Najlepiej gdyby sztab medyczny z Wysp ściągneli. Okazałoby sie, że można grać co trzy dni bez przemęczenia i uniknąć przy takiej intensywności i twardej grze plagi kontuzji.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Vincitore
- Juventino
Straszna szkoda Marchisio, akurat kiedy był u progu ewolucji i zapewne w punkcie kulminacyjnym swojej kariery, 40 dni to dużo czasu, trzeba Sissoko przygotowywać, a zanim dojdzie do odpowiedniej formy to jeszcze trochę potrwa.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Porażka. Dlaczego jak wraca jeden piłkarz to inny musi doznawać kontuzji? Nie rozumiem. Już w tamtym sezonie brakowało wielu kluczowych zawodników. Ten nie zaczął się lepiej. Del Piero nie rozegrał jeszcze żadnego spotkania (te kilka minut to chyba tylko po to, aby doznać następnego urazu). Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie taki czas, że nie będzie kontuzji w naszym zespole, tak, aby Ferrara miał z czego wybierać. Przy kontuzji Marchisio, środek pomocy widziałbym: Sissoko, Melo i Camoranesi. Zobaczymy jak to będzie wyglądać, bo to oni przed sezonem na papierze wyglądali najlepiej.
Trochę mnie irytuje Camoranesi, bo ewidentnie za długo nic mu się jeszcze nie dzieje...
Trochę mnie irytuje Camoranesi, bo ewidentnie za długo nic mu się jeszcze nie dzieje...
- Ein
- Juventino
http://www.sport.pl/sport/1,65025,71332 ... olana.html
http://media.photobucket.com/image/FUUU ... r/fuuu.png
http://media.photobucket.com/image/FUUU ... r/fuuu.png
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... tina-clash
Komus brakowalo ostatnio kontuzji? Spiesze z nowym newsem! :lol:
Swoja droga dobrze, ze wraca Momo (gorzej jak nie wroci) bo nie wiem kto by zagral w pomocy... moze ktos ze sztabu medycznego?!
Komus brakowalo ostatnio kontuzji? Spiesze z nowym newsem! :lol:
Swoja droga dobrze, ze wraca Momo (gorzej jak nie wroci) bo nie wiem kto by zagral w pomocy... moze ktos ze sztabu medycznego?!
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Kicek7
- Juventino
Ewentualnie jest jeszcze opcja De Ceglie - Poulsen - Camoranesi, bo myślę, że w takim meczu Ferrara nie wystawi Marrone od pierwszej minuty. Oczywiście mam nadzieję, że Momo będzie gotów już zagrać od początku.
- Nadziej
- Juventino
To mi sie wydaje najbardziej prawdopodobne. Zbyt duza bida w srodku - makabryczny Poulsen, nienadajacy sie do gry jako ostatni def. pomocnik (przynajmniej w opinii wiekszosci forumowiczowMożliwe, że póki co będziemy grali 4-4-2
- Tharp
na szczescie nie. A co z Diego? Na lawe? LulArbuzini pisze:Camoranesi-Poulsen-Sissoko/Marrone-DC
Możliwe, że póki co będziemy grali 4-4-2.
Gazzetta sugeruje ze zagramy 4-3-1-2, i ze z Felipe Melo wszystko jest ok. Cannavaro, Sissoko i Amauri (Juppi!) rozpoczynaja mecz na lawce.
- Nadziej
- Juventino
A cholera wie czy zagra. Wcalem bym sie nie zdziwil gdyby usiadl na lawce. Obym sie mylil.Całe szczęście Melo jednak zagra i obędzie się.