Ekstraklasa 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie Mistrzem Polski 2008/2009 ?

Można wybrać tylko 1. opcję

74
37%
41
20%
58
29%
14
7%
15
7%

Liczba głosów: 202

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:05

Juventino90 pisze:
Kogut Del Piero pisze:Wydaje mi się, że GKS Bełchatów może być czarnym koniem tych rozgrywek. Zwycięstwo z Lechem to nie przypadek, bo trenerem Bełchatowian jest przecież Paweł Janas... :lol:
Heh to chyba ironia prawda? :wink:
Wkoncu Belchatow wygral tylko i wylacznie przez nieskuteczna gre Lecha.
Heh wkoncu oddali tylko dwa celne strzaly a na ich koncie widnialy 3 bramki :smile:

Cóż mecz Lecha dowiódł że piękna gra nie zapewnia zwycięstw i Smuda chyba o tym zapomniał.

P.S
Bramka Lewandowskiego - pierwsza klasa.

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:16

Juventino90 pisze:
oliver pisze:
Juventino90 pisze: Uwazam nadal, ze Widzew plecow w PZPN nie ma i miec nie bedzie.
Tak. Ale dalej ma komu dać w łapę. :rotfl:
Haha :prochno: . Rozgoryczony "kibic Legiunii"
Większość przeciętnych kibiców ma takie zdanie. A mnie to obojętne tylko trochę wstyd dla polskiej piłki.
Kogut Del Piero pisze:Wydaje mi się, że GKS Bełchatów może być czarnym koniem tych rozgrywek. Zwycięstwo z Lechem to nie przypadek, bo trenerem Bełchatowian jest przecież Paweł Janas... :lol:
Jedna jaskóła nie czyni wiosny. Pożyjemy zobaczymy obyś się mylił.
Mnie się wydaję , że z Lechem mieli szczęści. Jak to mówili ? 2 strzały 3 gole?

A co do magazynu "Szybka piłka" zdecydowanie gorszy od tego co było na TVN
-na plus; brak długich reklam i sędzie który wyjaśnia wszystkie kontrowersyjne sytuacje meczowe.
-na minus; towarzystwo gości ze Szczęsnym na czele. Te jego drętwe żarty. Cały czas wychwalanie swoich kolegów i krytykowanie ŁKS czy Polonii B. (która zagrała dobrze) staję się żałosne.
szybka piłka i szybkie skróty z meczu beznadziejnie. Pokazują z byt mało np z meczy Górnik - Ruch nie pokazali dobrych akcji Madejskiego warte dla oka. Z meczu Legia - Disco Polo mogli pokazać o wiele więcejej np . godna pokazania była akcja Rogera.

http://www.sendspace.pl/file/v03LdFMi/

W którymś meczu nie pamiętam którym nie pokazali jak piłkarz dostał czerwoną kartkę. Pewnie z innych meczu których nie widzieliśmy omineli ciekawsze akcje. Zamiast tych beznadziejnych komentarzy mogli by pokazywać więcej akcji. Szkoda , że TVP odwala taką kaszane.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:31

Po tvn'owskim "Magazyn OE" nie ma już śladu, teraz niedzielnymi wieczorami bawi nas dwójka: Patyra & Iwański :lol: Ogólnie program z gatunku żenujących. Sms'owy wybór kiksu kolejki (ke?!), w ciągu 3 minut - :bravo: Pomysłodawca musiał być mocno nielubiany w dzieciństwie. Na plus eksperci, ale nie wszyscy, bo tego okularnika nie trawię - wygląda i mówi jakby piłkę widział tylko jak nią dostanie w twarz, a spec od sędziowania ma chyba zatwardzenie, bo te jego zdawkowe komentarze przypominają mi Probierza z Euro. Każde spotkanie miało tyle samo czasu i zgromadzeni w studio poświecili 5 minut każdej drużynie, co cieszy, bo pamietam jak w "MOE" mogliby przez cały program rozmawiać o Legii. :prochno: Brakuje mi tej "11" kolejki. Może w ciągu sezonu wprowadzą jakieś zmiany. Oby :P

Obrazek
Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:50

Brakuje mi tej "11" kolejki.
Mi też, ale może to wprowadzą.

Na plus na pewno brak reklam i wcześniejsza pora. W końcu nie mamy magazynu Legia Ekstraklasa, i mniej więcej na wszystkie mecze przeznaczono tyle samo czasu.

Tam minusów nie będę się czepiać, może je wyeliminują z czasem.

Jestem ciekawy dlaczego tego speca od sędziowania posadzili po drugiej stronie :think:. Jak dla mnie to śmiesznie wygląda, tym bardziej że to "drętwy" człowiek. :whistle:

P.S. A Szczęsny dalej próbuje być dowcipny :D :dance:

P.S.2 Jestem ciekawy ile osób wysłało sms w ciągu 3 minut :lol:

P.S.3 Bramka Lewandowskiego ala Del Piero.

Obrazek

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 12:55

Wole Magazyn "Szybka Pilka" niz super swietny magazyn "Orange Ekstraklasa" z Wilkowiczem i Salakiem na czele.

Szybka Pilka ma wprawdzie kilka minusow. Caly magazyn to pogon, aby zmiescic sie w ramowce programu ( Tytul idealnie pasuje do gatunku programu, rzeczywiscie jest szybki :wink: ).
Chociaz sceptyczne podejscie Szczesnego do wszystkich wydarzen sportowych moze wyjsc na dobre ( Takie wypowiedzi z przymruzeniem oka ). Troche po Legii pojechal, co w Magazynie OE byloby nie do pomyslenia.
Smieszny jest pan gogus z Rzeczpospolitej :smile: .
A co do konkursow smsowych. Niestety zenada..

Fajnie, ze w studiu znajduje sie ekspert od spraw sedziowskich. Ten element akurat mi sie bardzo spodobal.
oliver pisze:
Juventino90 pisze:
oliver pisze: Tak. Ale dalej ma komu dać w łapę. :rotfl:
Haha :prochno: . Rozgoryczony "kibic Legiunii"
Większość przeciętnych kibiców ma takie zdanie. A mnie to obojętne tylko trochę wstyd dla polskiej piłki.
Akurat to "kibice w kapciach" powinni zostawic dla siebie :smile:

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 14:29

Ten mój post o Pawle Janasie to oczywiście żart ;) Bełchatowa nawet w pierwszej czwórce nie widzę.

Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 16:42

Obrazek
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 16:53

Żuk pisze:wcześniejsza pora
jak to? Przeciez OE byl o 22...
Janas to dobry trener. A nóż zrobi coś z GKS-em. Może pierwsza "czwórka"?

Żuk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 18:00

A nie po 23 :P
Janas to dobry trener.
Czy ja wiem :D

Obrazek

Senza di te non andremo lontano, Antonio Conte il nostro Capitano
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 18:31

ArtHur pisze: Janas to dobry trener. A nóż zrobi coś z GKS-em. Może pierwsza "czwórka"?
Jakieś tam zdolności trenerskie ten Paweł ma, na naszą ligę mogą być wystarczające żeby z takim GKSem trochę namieszać w tabeli, aczkolwiek ja od czasu MŚ 2006 nie potrafię Pawła obiektywnie ocenić :prochno:

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 18:32

Żuk pisze:
A nie po 23 :P

Po 23. Dokładniej ok. 23:25

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
sempaju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 18:41

ArtHur pisze:
Żuk pisze:wcześniejsza pora
Janas to dobry trener. A nóż zrobi coś z GKS-em. Może pierwsza "czwórka"?
O 22 był na TVN 24 z tego co wiem. Na tvnie był 23:35 czasem nawet pozniej.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 21:26

"Szybka piłka" to naprawdę szybki program. Prowadzący tak gonią z czasem, że czasami aż źle się słucha tych całych rozmów. Zero wolnej dyskusji - pytanie do dziennikarza, pytanie do Szczęsnego ( ten to jest agent ), pytanie do okularnika i lecimy z kolejnym meczem! Może spieszą się żeby pooglądać olimpiadę ? :lol:

Nie wiadomo na co komu plebiscyt na kiks tygodnia. Konkurs sms-owy jest do pupy, bo nie wygralem mp3... :cry:

Akurat pomysł z arbitrem uważam za dobry. Coś na wzór starych studiów pilkarskich na Rai. Boję się tylko, że na wzór c+ tvp wzieła jakiegoś skorumpowanego gościa i za kilka tygodni możemy oglądać faceta z czarnym paskiem na oczach :D .

A co kibice Lechii mają do powiedzenia na temat ostatniego wyjazdu? Obraziliście się na stałe, czy tylko za dużo Motorku było na trybunach ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 22:36

Widzę, że tu sami fajni Szybkiej Piłki, ale może zna ktoś jakieś tajne powody zakończenia magazynu OE na TVN? Bo "tak się skończyło i już", więc może mnie coś ominęło, bo magazyn był całkiem fajny.

Szybka Piłka pozostawia wiele do życzenia, ale cieszę się, że mimo wszystko jest jakiś program, w którym cała kolejka podana jest na tacy. Może w trakcie sezonu będą wprowadzać jakieś poprawki, bardzo by się przydały...

Najbardziej podobał mi się skrót meczu Lech - GKS i komentarz tej kobiety... Za nic nie mogłem pozbyć się wrażenia, że ona recytuje wszystko z kartki. :wink: No ale, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2008, 22:54

Szymek pisze:Widzę, że tu sami fajni Szybkiej Piłki, ale może zna ktoś jakieś tajne powody zakończenia magazynu OE na TVN? Bo "tak się skończyło i już", więc może mnie coś ominęło, bo magazyn był całkiem fajny.
Po prostu TVN skończyły się prawa do pokazywania skrótów ligi. Kolejny przetarg jako telewizja publiczna wygrała właśnie TVP.

ODPOWIEDZ