Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Szymek
- Juventino

Gdyby nasze stroje na sezon 2007/2008 wyglądały właśnie tak, to byłoby wspaniale. Nasze barwy to biały i czarny, ze złotymi (żółtymi) dodatkami a nie jakieś czerwone wymysły. Chciałbym aby stroje rezerwowe były różowe z czarnymi/białymi dodatkami a alternatywne niebiesko-żółte. Jak na razie to możemy tylko przedstawiać nasze propozycje i , bo wiadomo, że Nike i tak zrobi jak im się podoba. Mam nadzieję, że nasz zarząd nie zgodzi się na jakiś wynalazek.
- darek
- Juventino
A jak to w ogóle jest. Jeśli nike wykona jakiś projekt i nie będzie się podobał zarządowi to co wtedy? Można to jakoś zmienić czy trzeba zaakceptować?Szymek pisze:
Gdyby nasze stroje na sezon 2007/2008 wyglądały właśnie tak, to byłoby wspaniale. Nasze barwy to biały i czarny, ze złotymi (żółtymi) dodatkami a nie jakieś czerwone wymysły. Chciałbym aby stroje rezerwowe były różowe z czarnymi/białymi dodatkami a alternatywne niebiesko-żółte. Jak na razie to możemy tylko przedstawiać nasze propozycje i , bo wiadomo, że Nike i tak zrobi jak im się podoba. Mam nadzieję, że nasz zarząd nie zgodzi się na jakiś wynalazek.
A co do tego projektu to wygląda świetnie
- Szymek
- Juventino
Z tego co wiem, to Nike prezentuje zarządowi komplet strojów i zarząd akceptuje je lub mówi co źle wygląda i Nike to poprawia. Tak mi się wydaje, bo jeśli byłoby inaczej to Nike miałoby zupełnie wolną rękę i mogłoby robić takie stroje jak im się podobają. Jednak nie jestem tego pewien, bo nie wiem jak to jest być w zarządzie wielkiego klubu.darek13 pisze:A jak to w ogóle jest. Jeśli nike wykona jakiś projekt i nie będzie się podobał zarządowi to co wtedy? Można to jakoś zmienić czy trzeba zaakceptować?
Widocznie Tobie przypadła do gustu biało-czarna mieszkanka z czerwonymi dodatkami, ja jednak wolę żółty, który świetnie pasuje do naszych pasów, a na dodatek jest trzecim kolorem w naszym herbie. Osobiście bardzo lubię czerwone rzeczy, ale w tym przypadku nie podoba mi się takie zestawienie. O gustach się nie dyskutuje.Lord_ Juve pisze: Co jak co, ale kiedys gralismy z czerwonymi napisami i ja osobiscie miło wspominam ten okres jak i te koszulki...

Nowe stroje Manchesteru wyglądają świetnie jak dla mnie, prosto i elegancko, bez zbędnych bajerów, fajnie by było gdyby nasze stroje również były takie.
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
najlepsze koszulki będą takie
1 czyli DOM

2 czyli Wyjazd

3 czyli Alternatywna

I bramkarski strój

1 czyli DOM

2 czyli Wyjazd

3 czyli Alternatywna

I bramkarski strój

- Mr Cezary
- Juventino
Miło wspominasz okres, w którym ledwo załapaliśmy się do Pucharu Uefa, odpadliśmy w kompromitujący sposób z MU w Lidze Mistrzów, a Alessandro Del Piero doznał kontuzji, która spowodowała, że nie miał możliwości zostania najlepszym piłkarzem świata?Lord_ Juve pisze:Co jak co, ale kiedys gralismy z czerwonymi napisami i ja osobiscie miło wspominam ten okres jak i te koszulki...
- TomiQ
- Juventino
Jak dla mnie stroje na wyjazd rewelka a i alternatywa tez może być.....
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- FlooZwT
- Juventino
[quote="Krystian Walkiewicz"]najlepsze koszulki będą takie
2 czyli Wyjazd

3 czyli Alternatywna

a czym sie rórznią od siebie te koszulki tamte ż€łte raczej na alternatywe pozdro
2 czyli Wyjazd

3 czyli Alternatywna

a czym sie rórznią od siebie te koszulki tamte ż€łte raczej na alternatywe pozdro
FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
- nookie
- Juventino
Czy tylko ja nie zrozumiałem tej wypowiedzi? :?FlooZwT pisze:najlepsze koszulki będą takie
2 czyli Wyjazd
3 czyli Alternatywna
Osobiście wolałbym grubsze pasy, ale wg wszystkich dostępnych projektów wyglada na to ze w tym sezonie takich nie będzie..
Co do czerwonego koloru to jest obleśny i mam nadzieję, że ominie on szerokim łukiem nasze stroje.. trzeba czekać po prostu..a czy ktoś wie kiedy mniej więcej można się spodziewac oficjalnych projektów?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- nookie
- Juventino
JARZĘ... ale ja szczerze mówiąc widzę tam spore różnice..może dlatego, że pierwsza jest granatowa z żółtymi wstawkami a druga czarna..ponadto ta pierwsza ma gwiazdki a druga nie..za to druga ma kołnierzyk w serekFlooZwT pisze:dobra dobra no chodzi o to że te kmoszulki mało sieod siebbie różnią jarzysz czy nie ziomus

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- Monte Cristo
- Juventino
Widac przecierz ze herb Juventusu komputerowo tam wklejili...endione pisze:Rzekomo stroje trzecie (alternatywne) a właściwie to tylko koszulka:
Na ile to pewne to nie wiadomo, wygrzebane na blogu, gdzie trafiają się i fake'i i oryginały.