Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu
- Juventus7
- Juventino
Ja nienawidzę Interu, Toro, całej ligi hiszpańskiej(no może Seville lubię trochę za Enzo Maresce:P) ManU i Fiorentiny
A i jeszcze Milan i Liverpool

Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2009, 22:10 przez Juventus7, łącznie zmieniany 2 razy.
Alex Del Piero, juventino vero!

Juve , storia di ungrande amore...

Juve , storia di ungrande amore...

- Majos
- Juventino
No to jednak dużo klubów przy Tobie odpada :lol: Ja nie lubię (co nie znaczy że nie szanuję, bo każdego trzeba szanować) Torino i Interu rzecz jasna. Milanu również i Realu. Z angielskiej to chyba tylko Liverpool mi jakoś nie ten teges 

- Il Storico
- Juventino
Oto mój ranking nielubianych drużyn:
1.Torino(Wiadomo przeciwnik w Derby.Vergogna Turynu
)
2.Milan(Za mającego układy Berlusco,oraz za cwaniactwo Ancelottiego i Łysego)
3.Inter(Wiadomo.Rywal w Derbach Włoch i wiele sytuacji anty-przyjacielskich w mediach)
4.Viola(Nasz odwieczny rywal,dla nich wygrana z nami to więcej niż Scudetto)
5.Roma/Lazio(wiadomo stołeczne drużyny i wiecznie płacząca Roma)
5.Cała Premier Leauge i Primiera Divison.Za przereklamowanie i ogólnie za całokształt.A najbardziej nie znoszę Liverpoolu za Heysel.
STOP MODERN FOOTBALL!!!!
1.Torino(Wiadomo przeciwnik w Derby.Vergogna Turynu
2.Milan(Za mającego układy Berlusco,oraz za cwaniactwo Ancelottiego i Łysego)
3.Inter(Wiadomo.Rywal w Derbach Włoch i wiele sytuacji anty-przyjacielskich w mediach)
4.Viola(Nasz odwieczny rywal,dla nich wygrana z nami to więcej niż Scudetto)
5.Roma/Lazio(wiadomo stołeczne drużyny i wiecznie płacząca Roma)
5.Cała Premier Leauge i Primiera Divison.Za przereklamowanie i ogólnie za całokształt.A najbardziej nie znoszę Liverpoolu za Heysel.
STOP MODERN FOOTBALL!!!!
- Marcello_88
- Juventino
A teraz moja "złota piątka" znienawidzonych klubów :twisted:
1-Inter
2-Barcelona
3-Man Utd
4-Arsenal
5-Milan (choć darze ich swego rodzaju szacunkiem)
to moze jeszcze 5 ulubionych(oczywiscie poza JUVE)
1-Celtic
2-Fenerbahce
3-Atletico Madryt
4-Liverpool
5-Bayern
1-Inter
2-Barcelona
3-Man Utd
4-Arsenal
5-Milan (choć darze ich swego rodzaju szacunkiem)
to moze jeszcze 5 ulubionych(oczywiscie poza JUVE)

1-Celtic
2-Fenerbahce
3-Atletico Madryt
4-Liverpool
5-Bayern
- Motor
- Juventino
Mam kilka drużyn których nienawidzę i nie trawie, oto pierwsza 5:
1. Barcelona - nie wiem dlaczego, ale tej drużyny nie nienawidzę od zawsze
2. Bayern Monachium - Niemców nie trawie zawsze, lecz tego klubu najbardziej, dlaczego? Za dużo szczęścia ma ta drużyna
3. Inter - wiadomka wieczny przeciwnik Juve
4. Manchester United - drużyna naszpikowana gwiazdami, a i tak słabo grająca
5. Chelsea - dobra drużyna dzięki kasy Abramowicza
Jak widać z naszych przeciwników tylko Inter jest w mojej 5 znienawidzonych
1. Barcelona - nie wiem dlaczego, ale tej drużyny nie nienawidzę od zawsze
2. Bayern Monachium - Niemców nie trawie zawsze, lecz tego klubu najbardziej, dlaczego? Za dużo szczęścia ma ta drużyna
3. Inter - wiadomka wieczny przeciwnik Juve
4. Manchester United - drużyna naszpikowana gwiazdami, a i tak słabo grająca
5. Chelsea - dobra drużyna dzięki kasy Abramowicza
Jak widać z naszych przeciwników tylko Inter jest w mojej 5 znienawidzonych
- Szilgu
- Juventino
"Wieczny?Kopniak pisze:3. Inter - wiadomka wieczny przeciwnik Juve

A co do moich znienawidzonych klubów to kolejno:
-Inter - skradzione scudetto
-Real - jakoś tak od 2003. Wtedy zaczęła się era gwiazdeczek
- ewerthon
- Juventino
Strasznie ciężko lubić Juve i Liverpool jednocześnie. Według wielu to najbardziej nie lubiana drużyna z Anglii. Podaj jakiś argument jak możesz.Marcello_88 pisze:
to moze jeszcze 5 ulubionych(oczywiscie poza JUVE)![]()
4-Liverpool
Ja nie lubię ich przede wszystkim za to, że wiele meczów wcale nie grają świetnie a wygrywają. Lubię sprawiedliwość w futbolu, a w meczach Liverpoolu często jest ona łamana od wielu lat. Głównie za sprawą sędziów.
- mrowka423
- Juventino
Wiesz są tacy (np. ja) którzy nie mają prawa nie lubić Liverpoolu za Heysel, gdyż tego nie pamiętają.gladston pisze:Strasznie ciężko lubić Juve i Liverpool jednocześnie. Według wielu to najbardziej nie lubiana drużyna z Anglii. Podaj jakiś argument jak możesz.Marcello_88 pisze:
4-Liverpool
Ja nie lubię ich przede wszystkim za to, że wiele meczów wcale nie grają świetnie a wygrywają. Lubię sprawiedliwość w futbolu, a w meczach Liverpoolu często jest ona łamana od wielu lat. Głównie za sprawą sędziów.
- goly
- Juventino
Z Serie A najbardziej nie trawie Interu i Lazio. Inter za odebrane mistrzostwa i za to że wybili się naszym kosztem. W lazio nie podobają mi się ich kibice. Poza tym nie lubię takich drużyn jak Liverpool, Celtic i Barcelona
- pletikosa
- Juventino
u mnie sytuacja jest następująca:
najwięksi wrogowie:
zaraz za barceloną jest
2.Real madryt -chyba dlatego że są takimi chamami że szok...mają kasy jak lodu i rzucają ta od niechcenia np 40 mln tej zimy...,ich transfery są nie przemyślane, zmieniają trenerów jak rękawiczki, w polsce mają tępych zwolenników...a i gra tam SERGIO RAMOS- cham, kanalia i jak dla mnie to zambroccie nie dorasta do pięt
(pierwsze 2 pozycje są chyba po części wynikiem tego że ogólnie PD nie lubie, poza tym mają cienkich kiboli 8)
3. manu-to z powodu sezonowych kibiców...aby coś wygrali --nagle setki internautów ich kocha i od zawsze im kibicuje. poza tym gra tam ronaldo którego na zawsze zapamiętam z meczów z milanem w lm 2 lata temu gdzie był bezradny
4. milan--chyba za ten finał LM...oraz za berlusconiego i giallianiego...nadęte osły
jakoś nie wiem dlaczego inter mi nie przeszkadza...ok zgarneli nasz tytuł, ibree i vieire ale tak już jest w dzisiejszej piłce... i nic nie poradzimy
a jeśli chodzi o kluby które lubie to poza JUVENTUSEM są to: psg, bayern i tottenham
najwięksi wrogowie:
normalnie jakbym to ja pisał. barcelona to zaraza, robactwo i zło najgorsze1. Barcelona - nie wiem dlaczego, ale tej drużyny nie nienawidzę od zawsze
zaraz za barceloną jest
2.Real madryt -chyba dlatego że są takimi chamami że szok...mają kasy jak lodu i rzucają ta od niechcenia np 40 mln tej zimy...,ich transfery są nie przemyślane, zmieniają trenerów jak rękawiczki, w polsce mają tępych zwolenników...a i gra tam SERGIO RAMOS- cham, kanalia i jak dla mnie to zambroccie nie dorasta do pięt
(pierwsze 2 pozycje są chyba po części wynikiem tego że ogólnie PD nie lubie, poza tym mają cienkich kiboli 8)
3. manu-to z powodu sezonowych kibiców...aby coś wygrali --nagle setki internautów ich kocha i od zawsze im kibicuje. poza tym gra tam ronaldo którego na zawsze zapamiętam z meczów z milanem w lm 2 lata temu gdzie był bezradny
4. milan--chyba za ten finał LM...oraz za berlusconiego i giallianiego...nadęte osły
jakoś nie wiem dlaczego inter mi nie przeszkadza...ok zgarneli nasz tytuł, ibree i vieire ale tak już jest w dzisiejszej piłce... i nic nie poradzimy
a jeśli chodzi o kluby które lubie to poza JUVENTUSEM są to: psg, bayern i tottenham
- Adra
- Juventino
To że nie pamiętam komunizmu osobiście to nie znaczy że nie mam prawa nie lubić komunizmu. Tak samo (w moim przypadku) jest z Liverpoolem, Rosjanami i Niemcami- nie lubię ze względów historycznychmrowka423 pisze:Wiesz są tacy (np. ja) którzy nie mają prawa nie lubić Liverpoolu za Heysel, gdyż tego nie pamiętają.gladston pisze:Strasznie ciężko lubić Juve i Liverpool jednocześnie. Według wielu to najbardziej nie lubiana drużyna z Anglii. Podaj jakiś argument jak możesz.Marcello_88 pisze:
4-Liverpool