Polska I Liga. Orange Ekstraklasa 2006/2007
- paku
- Juventino
Na jakiej trybunie byłes?white_wolv pisze:Wybralem sie dzis na mecz Wiselki i musze powiedziec ze to co sie wyrabia to paranoja. Poczekam jeszcze na magazyn OE zeby ogladnac sytuacje na video ale z trybuny to wygladalo tak ze Wisle okradziono z 2 karnych.
.

Co do meczu z Zagłębiem, Niech komentarzem moim będzie zachowanie kibiców po końcowym gwizdku.
ZŁODZIEJE ! ZŁODZIEJE ! ewentualnie jak ktoś woli, ZAGŁĘBIE #### ! ZAGŁĘBIE DALEJ KUPUJE !
Ale i tak HSV w wykonaniu kibiców Wisły miażdz

Póki Listkiewicz, póki Kolator są w zarządzie PZPN nie będzie dobrze. Legia wyląduje na 2 miejscu, i będzie grała w pucharach, czysty przypadek ? Nie wierze. Jeszcze znajdą coś na BOT

- LBaLin
- Juventino
Nie wiem czy tak trudno pogodzic sie z sytuacja ze nie bedzie pucharow w Krakowie w tym roku?paku pisze:white_wolv pisze:Wybralem sie dzis na mecz Wiselki i musze powiedziec ze to co sie wyrabia to paranoja. Poczekam jeszcze na magazyn OE zeby ogladnac sytuacje na video ale z trybuny to wygladalo tak ze Wisle okradziono z 2 karnych.
.
Póki Listkiewicz, póki Kolator są w zarządzie PZPN nie będzie dobrze. Legia wyląduje na 2 miejscu, i będzie grała w pucharach, czysty przypadek ? Nie wierze. Jeszcze znajdą coś na BOTŻenada.
Przypomne Ci tylko ze za czasow wymienionych panow Wisla zdobyla 4 mistrzostwa i 2 puchary Polski. Skoro z Twojego punktu widzenia to nie bylo dobrze? No coz pewnie wiesz co piszesz....
Ja mysle ze afera specjalnie zostala rozkrecona w tym roku bo zarzad PZPN liczyl sie ze slabszym sezonem Legii...

I zakonczmy te teorie spiskowe - chcesz to komentuj postawe sedziow i pilkarzy na boisku a Legii w to nie mieszaj bo swoja obecna pozycje w tabeli zawdziecza swojej grze...
- paku
- Juventino
Jak dla mnie Legia może zostać mistrzem, byle nie Zagłębie czy BOT. Tyle na ten temat ;]LBaLin pisze:Nie wiem czy tak trudno pogodzic sie z sytuacja ze nie bedzie pucharow w Krakowie w tym roku?paku pisze:white_wolv pisze:Wybralem sie dzis na mecz Wiselki i musze powiedziec ze to co sie wyrabia to paranoja. Poczekam jeszcze na magazyn OE zeby ogladnac sytuacje na video ale z trybuny to wygladalo tak ze Wisle okradziono z 2 karnych.
.
Póki Listkiewicz, póki Kolator są w zarządzie PZPN nie będzie dobrze. Legia wyląduje na 2 miejscu, i będzie grała w pucharach, czysty przypadek ? Nie wierze. Jeszcze znajdą coś na BOTŻenada.
Przypomne Ci tylko ze za czasow wymienionych panow Wisla zdobyla 4 mistrzostwa i 2 puchary Polski. Skoro z Twojego punktu widzenia to nie bylo dobrze? No coz pewnie wiesz co piszesz....
Ja mysle ze afera specjalnie zostala rozkrecona w tym roku bo zarzad PZPN liczyl sie ze slabszym sezonem Legii...![]()
I zakonczmy te teorie spiskowe - chcesz to komentuj postawe sedziow i pilkarzy na boisku a Legii w to nie mieszaj bo swoja obecna pozycje w tabeli zawdziecza swojej grze...
A ze w Krakowie nie będzie pucharów, hm, za rok będą

- LBaLin
- Juventino
I od jutra XXVII kolejka:
Górnik Zabrze - Lech Poznań X2
Łódzki KS - Arka Gdynia 1X
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce x
Cracovia - Wisła Kraków 1x
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin x2
Odra Wodzisław Śląski - Górnik Łęczna 1
Legia Warszawa - Widzew Łódź 1
Dzisiaj sie duzo wyjasni po posiedzeniu PZPN w kwestii spadkow.
Albo jeszcze bardziej zamaci :doh:
Górnik Zabrze - Lech Poznań X2
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce x
Cracovia - Wisła Kraków 1x
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin x2

Dzisiaj sie duzo wyjasni po posiedzeniu PZPN w kwestii spadkow.
Albo jeszcze bardziej zamaci :doh:
- white_wolv
- Juventino
Ostatnio czesciej bywam na E, E2-E3 zawyczaj.paku pisze:Na jakiej trybunie byłes?Ja zawsze goszcze na C, C2 dokładnie
Takie myslenie to oczywiscie nie wchodzi w gre. Jednakze kiedy juz sie caly bajzel rozpetal to wyglada na to ze najwiecej zyska wlasnie L-ka i to nie dlatego ze jest pod koniec sezonu lepsza od np. kolejnej w tabeli Wisly (ktora zarowno w Wodzislawiu* jak i wczoraj wyraznie dominowala na boisku) tylko dlatego ze sedziowie robia co moga aby BG tracila punkty(oczywiscie zwyciestwa Legii sa zasluzone - tylko im jakos nikt klod pod nogi nie wali). Tez poki sie dalo nie chcialem wierzyc w te teorie spiskowe no ale jak sie widzi cos takiego na wlasne oczy to trudno dalej udawac slepego.LBaLin pisze:Ja mysle ze afera specjalnie zostala rozkrecona w tym roku bo zarzad PZPN liczyl sie ze slabszym sezonem Legii... Prochno
* dopoki bylo 11 na 11.
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Górnik Zabrze - Lech Poznań 1X (Górnik walczy o życie...)
Łódzki KS - Arka Gdynia 1X (ŁKS gra o nic, yyy co ja gadam, co ja gadam, oczywiście że gra dla kibiców ;-) )
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1 (tu pewnie...)
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce 1X (Słaba Korona, powtórka z FPP)
Cracovia - Wisła Kraków 1x (to tak na boisku, a na trybunie
)
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1 :!: (Jak będzie 3:0 to będzie łaskawy wymiar kary
)
Odra Wodzisław Śląski - Górnik Łęczna 1X (Odra na fali, Górnik walczy o życie :])
Legia Warszawa - Widzew Łódź 1 (hmmm z 9:0
powtórka z Eintrachtu
:twisted:)
Łódzki KS - Arka Gdynia 1X (ŁKS gra o nic, yyy co ja gadam, co ja gadam, oczywiście że gra dla kibiców ;-) )
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1 (tu pewnie...)
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce 1X (Słaba Korona, powtórka z FPP)
Cracovia - Wisła Kraków 1x (to tak na boisku, a na trybunie

Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1 :!: (Jak będzie 3:0 to będzie łaskawy wymiar kary

Odra Wodzisław Śląski - Górnik Łęczna 1X (Odra na fali, Górnik walczy o życie :])
Legia Warszawa - Widzew Łódź 1 (hmmm z 9:0

- valsir
- Juventino
Jak mówiłem oglądałem ten mecz i tym razem popieram 100% Wiślaków co do tego co sie działo w meczu z Zagłebiem bo to ewidentnie było widać.
Co do tego kto zyska zobaczymy po decyzjach PZPN i końcowej tabeli :]
Choć to ,że beda dobre dla Legii wcale mi nie przeszkadza :]
Górnik Zabrze - Lech Poznań 2
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1 ale może niespodzianka i 2 :]
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce X
Cracovia - Wisła Kraków nie wiem :]
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 2 wkońcu sie przelamią :d
Co do tego kto zyska zobaczymy po decyzjach PZPN i końcowej tabeli :]
Choć to ,że beda dobre dla Legii wcale mi nie przeszkadza :]
Górnik Zabrze - Lech Poznań 2
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1 ale może niespodzianka i 2 :]
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce X
Cracovia - Wisła Kraków nie wiem :]
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 2 wkońcu sie przelamią :d
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Zgadzam się :!:valsir pisze:Jak mówiłem oglądałem ten mecz i tym razem popieram 100% Wiślaków co do tego co sie działo w meczu z Zagłebiem bo to ewidentnie było widać.
Zagłębie kupuje, niech się za nich zabiorą bo...

ŁKS jest czysty... nie mają kasy by kupować meczy a jest wystarczająco słaby by każdy z nimi wygrywał

- bblackk
- Juventino
Tam gdzie jest Tomek H. (alias T. Hajto), tam zawsze są przekręty, jak nie z papierosami, to z pieniędzmi, albo jakiś wypadek samochodowy się znajdzieKame1988_Kornel pisze:ŁKS jest czysty... nie mają kasy by kupować meczy a jest wystarczająco słaby by każdy z nimi wygrywał

- Kame1988_Kornel
- Juventino
Ciiiiichooooobblackk pisze:Tam gdzie jest Tomek H. (alias T. Hajto), tam zawsze są przekręty, jak nie z papierosami, to z pieniędzmi, albo jakiś wypadek samochodowy się znajdzieKame1988_Kornel pisze:ŁKS jest czysty... nie mają kasy by kupować meczy a jest wystarczająco słaby by każdy z nimi wygrywałPewno gracz ŁKS żałuje, że z Łodzi tak daleko do strefy wolnocłowej

- Tito81
- Juventino
paku pisze:A wiec Zagłebie Lubin poleci. Kupili awans do 1 ligi. Były prezes klubu siedzi za kratami. Kara dla mnie tylko jedna, Degradacja !
Zagłębie Ch*je ! Zagłebie dalej kupuje !
Mi to powoli zaczyna wyglądać na polowanie na czarownice. Wcale nie bronię Zagłębia czy Arki, ale "kaczokracja" nie ominęła polskiej piłki. Oni powinni sprzedawać odkurzacze skoro tak lubią sprzątać (o sorry, oczyszczać).valsir pisze:Zdegradować Zagłebie jeszcze dziś
Górnik Zabrze - Lech Poznań 2 (dlaczego? A bo dlatego!

Łódzki KS - Arka Gdynia 1X (...)
GKS Bełchatów - Wisła Płock 1 (nie sądzę żeby Wisła wygrała)
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Korona Kielce 1X (pewnie tak będzie, głupi ma zawsze szczęście)
Cracovia - Wisła Kraków X2 (przecież nie chcemy żeby frustracja spowodowała, że Kraków stanie w ogniu)
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 1 (...)
Odra Wodzisław Śląski - Górnik Łęczna 1 (o co tu grać jak już nie ma nic)
Legia Warszawa - Widzew Łódź X2 (chyba wypadałoby, tak na zapomnienie 1:6

- white_wolv
- Juventino
Nie no jasne najlepiej przymknac oczy i udawac ze wszystko jestTito81 pisze:[Mi to powoli zaczyna wyglądać na polowanie na czarownice. Wcale nie bronię Zagłębia czy Arki, ale "kaczokracja" nie ominęła polskiej piłki. Oni powinni sprzedawać odkurzacze skoro tak lubią sprzątać (o sorry, oczyszczać).

Ach te przebrzydle Kaczory sie wziely za kretaczy... jak moga ?
:roll:
- Tito81
- Juventino
Wiesz doskonale, że nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że teraz jak tak się patrzy to najniższą karą jest degradacja. A weź się nie przyznaj do zarzucanych komuś tam, kto już nie jest związany z klubem od paru lat, rzeczy, to cię zdegradują do trzeciej ligi! I na miejscu kogo kolwiek już bym nie kozaczył, bo cholera wie, czy na jego zespół "coś" się nie znajdzie. A co to za problem wywalić z ligi jeszcze Lecha, Legię, Wisłę no i może jeszcze Widzew? Zostaną same takie "Grocliny" ze swoimi "pięciotysięcznikami". Nudna liga, ale czysta.white_wolv pisze:Nie no jasne najlepiej przymknac oczy i udawac ze wszystko jestTito81 pisze:[Mi to powoli zaczyna wyglądać na polowanie na czarownice. Wcale nie bronię Zagłębia czy Arki, ale "kaczokracja" nie ominęła polskiej piłki. Oni powinni sprzedawać odkurzacze skoro tak lubią sprzątać (o sorry, oczyszczać).![]()
Ach te przebrzydle Kaczory sie wziely za kretaczy... jak moga ?