Wasze ulubione kluby przed Juve
- JuveScudetto
- Juventino
Ja od początku interesowania się piłką nożną klubową kibicowałem Juve. Był to mecz LM sezon 2002/2003 i ćwiercfinał Real - Juve. Wybrałem sobie wtedy Juve. Nie wiem co by było, gdybym wybrał Real, ale jestem szczęśliwy, że jestem kibicem juve.
TYLKO JUVE - NIGDY ŻADEN INNY
TYLKO JUVE - NIGDY ŻADEN INNY
"Przyszedłem z prowincjonalnego klubu i nie jest proste przyzwyczaić się do gry w tak wielkim klubie jak Juventus" - Vincenzo Iaquinta
- The_Stig
- Juventino
Hmm. Przed Juve przez rok lubiałem Newcastle United, ale już chyba od 6 lat kibicuje Juventusowi
I nigdy nie przestane.
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- JUVENTUSFAN1987
- Juventino
Tylko JUVE OD KOLYSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Barnabhinio
- Juventino
Od zawsze w moim sercu bylo Juve i nic tego nie zmieni...nie bylo niczego przed Juve...

Widze, że lubisz biało-czarne barwyThe_Stig pisze:Przed Juve przez rok lubiałem Newcastle United

- jarobtm
- Juventino
Ja jako mały chłopiec chciałem koszulkę Ronaldo jak to chyba każdy chłopiec w tamtym czasie, lecz ojciec zrobił mi psikusa i kupił mi stój Alexa powiedział ze to cudowne dziecko i od tamtego czasu w moich oczach nie ma innego klubu niż Juve ( no oprócz polskiej ligi) .
- Kogut W.
- Juventino
Tak naprawdę przed Juve nie miałem ulubionego klubu. W sezonie 2002/2003, gdy oglądałem w Lidze Mistrzów głównie Juve od tego czasu im kibicuje i będę kibicować, bo na dzień dzisiejszy to bez wątpienia mój ulubiony klub i tak już zostanie 

- minimav
- Juventino
Jak bylem maly, to zawsze mialem swojego "faworyta" w poszczegolnych ligach... np Arsenal w Anglii, Deportivo la Coruna w Hiszpanii, PSG we Francji, a Juve we Włoszech. Jednak od małego ciagło mnie do Włoch, ta specyfika, zamiłowanie do pilki noznej... A teraz tylko Juve. Chociaz jak Arsenal gra z Man Utd to sobie ogladne jak dzieci Wengera ogrywaja Cristiano "Lalusia" Ronaldo
Ale nigdy nie bede zadnemu klubowi kibicowal tak jak Juve. To to wiecej niz kibicowanie. To miłość. Fanatyzm 

- Drugo ufficialmente
- Juventino
Wiadomo Juve!!!
na polskich boiskach wiadomo Wisła Kraków
w kosza Czarni Słupsk :lol:

na polskich boiskach wiadomo Wisła Kraków

- BiancoNero89
- Juventino
Od kiedy interesuje sie piłką zawsze Juventus był moim klubem. Ale są też kluby które lubie. Arsenal , Valencia ,Marsylia i Hertha BSC
- Franz del Torino
- Juventino
Ja przed Juve nie kibicowałem nikomu (no przez pewien czas darzyłem swego rodzaju podziwem Real Madryt, ale nie kibicowałem im!), choć mam pewną słabość do Fiorentiny - z powodu pięknego emblematu i tego, że miała kiedyś fajny skład (Batistuta, Rui Costa, Chiesa, Toldo itd.)
''Czas jest względny, ale czasy są bezwzględne'' - Ferdynand K.