Zostaniemy zdegradowani??!!
- DamKam
- Juventino
Tak, na dzisiaj jest zaplanowane ogloszenie wyroku :!: Ale czy z powodu Mistrzostwa Italii nie zostanie to przesuniete o jakis czas, nie wiem. Wydaje mi sie, ze byloby to calkiem sensowneJuveForever10 pisze:Dzisiaj ma być wyrok, prawda??

- Sandro-Inter
- Interista
To by było nie fair w stosunku do innych druzyn Seria A gdyby nie zdegradowali Juventusu do nizszej klasy rozgrywkowej , szkoda mi tylko zawodników , ale jak zdegraduja was i Milan to straci na tym Włoska piłka, ale mówi sie trudno...
PS.Mam nadzieje ze nie zostane obrazony przez to ze w kulturalny sposób wyrazam swoją opinie :snooty: :naughty:

PS.Mam nadzieje ze nie zostane obrazony przez to ze w kulturalny sposób wyrazam swoją opinie :snooty: :naughty:
FORZA INTER
- Tasak
- Juventino
Sandro, tutaj nikogo nie obraża się za to, że w kulturalny sposób wyraża swoją opinię. To, że jesteś chyba dziesiątym interistą który pisze dokładnie to samo, to inna sprawa...
Nie uważasz, że może Nas to troszkę irytować? Nie macie swojego forum? Tam możecie pisać wszyscy na jeden temat, bo jak narazie, żaden kibic interu jakoś specjalnie do dyskusji nic nie wniósł...
Nie uważasz, że może Nas to troszkę irytować? Nie macie swojego forum? Tam możecie pisać wszyscy na jeden temat, bo jak narazie, żaden kibic interu jakoś specjalnie do dyskusji nic nie wniósł...
- I'love JUVE
- Juventino
Tak Serie A to już nie będzie to samo ale miejmy nadzieje że jak wszystko się wyjasni ciężko pracą powrócimy na szczyt 
FORZA JUVE
- bartek9000
- Juventino
11 lipca czyli jutroJuveForever10 pisze:Dzisiaj ma być wyrok, prawda??
- Bobson_wilk
- Romanista
Cóz panowie wasza degradacja jest niemal pewna...
jeżeli spadniecie do serie b będzie to dla was wielki sukces...
współczuje wam kibicom, ze musicie znosić takie rzeczy ale jak się mówiło ze juve ma wpływy to wszyscy byli oburzeni...nie przychodze się tu z was śmiać
Ps-Prosze o zmiane rangi na Romanista
współczuje wam kibicom, ze musicie znosić takie rzeczy ale jak się mówiło ze juve ma wpływy to wszyscy byli oburzeni...nie przychodze się tu z was śmiać
ROMA MIA - TI AMO
- Mati
- Juventino
Czy na forum Milanu napisaleś to samo ?Bobson_wilk pisze:Cóz panowie wasza degradacja jest niemal pewna...

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
interiści, romaniści, milaniści, madridiści czego wy tu szukacie? To wasz problem? Czemu nie ma was jak wygrywamy tylko szydzicie z nas bo mamy największy problem w historii? I tak przetramy. Naszego klubu nic nigdy nie zniszczy.

- Waldini
- Interista
Taki jestes Tasak kulturalny?? A To cos napisze do wiadomosci wszystkich. Szanowny Tasak wyslal mi o godzinie 14.58 na moj numer gg, ktory zreszta jest na tej stronie podany, wiadomosc o tresci cytuje (i prosze o nie dawanie bana bo to cytat i to jego slowa) "<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>" po czym mnie zablokowal. Od razu sie domyslilem, ze to ktos z juvepoland bo w katalogu publicznym mial wpisane Forza(Vechia Signora) Torino. Sprawdzilem numery gg teraz i dlugo nie musialem szukac.Tasak pisze:Sandro, tutaj nikogo nie obraża się za to, że w kulturalny sposób wyraża swoją opinię. To, że jesteś chyba dziesiątym interistą który pisze dokładnie to samo, to inna sprawa...
Ja powiem ci tylko tyle Tasaku: Pieprznij sie w ta pusta glowe marny czlowieczku i jak masz mi cos do powiedzenia to powiedz to wprost, widac ze jestes internetowym napinaczem chowajacym sie za oslona monitora.
Ocene zachowania waszego kolegi zostawiam wam.
To załatw sobie swoją sprawę na priv a nie wyciągasz brudy na forum, chcesz tym sie pokazać czy wzbudzić czyjeś współczucie? I nie pisz mi, że mam tez dać kartkę Tasakowi bo my nic nie mamy do spraw prywatnych.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...
Serie B?? We have never been there...

- dzieciol
- Romanista
a zalozymy sie ze zniszczy?! Bo zeby klub przetrwal potrzebni sa kibice...niestety w Turynie jest Torino nie wy... zeby odbudpwac potege Juve lat 80 bedziecie musieli po ewnetualnej degradacji posiedzec troche na dnie...wszystko sie sypnie...
zaloz sie!!
zaloz sie!!

- Bobson_wilk
- Romanista
Nie jestem tam w ogóle zarejestrowany...mati__________ pisze:Czy na forum Milanu napisaleś to samo ?Bobson_wilk pisze:Cóz panowie wasza degradacja jest niemal pewna...
Także nie...
ROMA MIA - TI AMO
- RuTeK
- Juventino
Z Kibicami tak jak z Gustami :shock: Czasami oczywiscie zdarzaja sie okazałe rodzynki wiec na to juz inni nie maja wiekszego wpływu... Wstyd mi za TASAKA , jeżeli tak sie zachowuje kibic Starej Damy i za Niego ja przepraszam ! Bo od razu nasuwa mi sie na mysl ze jeto to dzieckow wieku max 14 lat... chowajacym sie za monitorem....
Wracajac do skandalu i degradacji Juventusu !
Mam nadzieje ze wyrok bedzie sprawiedliwy ! tyle tylko moge powiedziec bo nie znam jak zreszta wszyscy ! wszystkich faktow a jedyne te podawane przez prase a jak wiadomo sa niekiedy naciagana a niekiedy podawane z przymrozeniam oka !
Wracajac do skandalu i degradacji Juventusu !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !