JUVENTUS - Inter M. 0-1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 20:58

DamKam pisze:To bedzie bardzo bardzo trudny i bardzo wazny mecz :!:
Trudny moze i tak, ale rownie wazny jak z Livorno czy Cagliari (choc morale moga zdecydowanie nam podskoczyc :>). Jedynie przeciwko Milanowi rozegra sie pojedynek o 6 pkt, ktory mimo wszystko wg mnie nie bedzie decydujacy. Wracajac do meczu: watpie w to, ze zaataQjemy Inter od samego poczatQ. Szybko strzelona bramka z pewnoscia ustawilaby mecz, ale podobnie moze byc gdy nadziejemy sie na kontre. Wierze, ze bedziemy meili jakis pomysl na gre i konsekwentnie go realizowali. Bez zadnych niepotrzebnych strat, z minuty na minute coraz pewniejsi swego, ambitnie walczacy o kazda pilke. Wierze, ze zobaczymy ciekawy emocjonujacy mecz, w ktorym wygra lepszy. Wierze, ze szala zwyciestwa przechyli sie wlasnie na nasza korzysc. Wierze, ze nasza wiara nie umrze wraz z tym meczem.

Obrazek
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 21:29

W ktoryms watku pojawila sie wypowiedz ze ktos posiada spis wszystkich stacji ktore beda pokazywac ten mecz

prosze o wiadomosc - potrzebuje taka liste (astra i hotbirtd)

Obrazek
Kogut87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 21:40

Sądzę,że ten mecz powinniśmy wygrać,bo znów uwierzyliśmy w sibie po pięknym meczu z Lecce

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 21:50

Obawiam sie tego meczu. Licze na to ze pilkarze sie zmobilizuja i nie straca gola w pierwszym kwadransie gry tak jak w dwoch ostatnich spotkaniach ligowych. Moze te kilka dni od meczu z Lecce dadza wiecej ogrania w tej formacji ktora mielismy na Lecce. Capello powinien cos specjalnego wymyslic i postarac sie jak najlepiej rozmontowac taktyke Interu oraz znalesc w niej dziury. Mam andzieje ze pilkarze nie poczuja sie zbyt pewnie, ciekaw jestem czy Appiah znow mnie czyms zadziwi (oczywiscie pozytywnie), licze na wejscie Kapo zwienczone golem :) Fajnie jakby Nedved tez puknal brameczke. W koncu, chce zeby Juve wygralo, nie wazne ile wazne zeby mialo 3 pkt. Zwyciestwo z Interem dodaloby im sil na Lazio.
pozdr

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 22:00

o i ja też bym prosił o taką listę stacji które to transmitują 8) No i właśnie mam do Was pytanie... Bo w gazecie "To I Owo" jest zupełnie inny program canalu + niż np w "Tele tygodniu" a jeszcze inny jest w internecie i w końcu nie wiem czy jutro jest ten mecz Juventusu z Interem na Canale + Sport 2 , czy go nie ma...?? Czy ktoś może wie czy bedzie transmisja meczu w C+ Sport, czy Sport 2 i czy w ogóle bedzie

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 22:58

Zlatan Ibrahimovic pisze:o i ja też bym prosił o taką listę stacji które to transmitują 8) No i właśnie mam do Was pytanie... Bo w gazecie "To I Owo" jest zupełnie inny program canalu + niż np w "Tele tygodniu" a jeszcze inny jest w internecie i w końcu nie wiem czy jutro jest ten mecz Juventusu z Interem na Canale + Sport 2 , czy go nie ma...?? Czy ktoś może wie czy bedzie transmisja meczu w C+ Sport, czy Sport 2 i czy w ogóle bedzie
Ja pisalem wczesniej ze jest na Canal+ sport2 ale szczerze powiem ze reklamowki nie widzialem. Notomiast napewno na Canal+ sport jest Arsenal-Chelsea a po nim cyba retransmisja Juve. Wydaje mi sie ze na sport2 beda te same mecze co na sport tyle ze w odwrotnej kolejnosc-tak przynajmniej jest na stronie Canalu + http://www.canalplus.pl/cgi-bin/canal/index/program wiec chyba tak bedzie.

Obrazek
Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2005, 23:06

akurat potrzebuje kanaly spoza C+ :D

ktos wie czy moze inter chanell nadaje??

btw. dlaczego nie ma Juve Chanell :s

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 13:24

A więc ten wielki mecz już dziś. Dziwnie czuje się te emocje jeśli taki szlagier jest rozgrywany w środku tygodnia. Wręcz stwierdzę, że emocje udzielają się dopiero na godzinę przed meczem.
Inter jest bardzo osłabiony. Szczególnie, że nie ma Adriano. Mimo to mają Martinsa, piłkarz rewelacyjny, naprawdę nie wiem jak może siedzieć on u nich na ławce :roll: Na niego trzeba uważać szczególnie. Vieri...nie powinno być problemu, gra naprawdę słabo...jednak w meczu też tak grał a strzelił nam ,.farfocla''.
My gramy bez Zebiny, co oznacza, że akcje ofensywne na prawej stronie, będzie przeprowadzal tylko Camoranesi. A szkoda, bo jak jest Zebina to nasza siła rażenia jest podwójnie silniejsza. Prawa strona Zebina--->Camoranesi i lewa Zambrotta---->Nedved. Rywale niegdy nie mogli sobie poradzić z naszymi atakami :twisted:
W środku zagra Emerson, a obok niego? Szczerze to bez różnicy, oby nie Blasi.
W ataku zabraknie nam Treze, dramat tego piłkarza w tym sezonie :( Jak Alex zawiedzie to cała nadzieja, zresztą jak zawsze w Zlatanie. Zala jak zagra, to albo przestoi cały mecz, albo zaimponuje po raz kolejny.

Inter w tym sezonie przegrał tylko 3 razy...wszystko z Milanem :roll: Musimy być 2 drużyną, ktoa ich pokona i udowodnimy, że miejsca w tabeli, a bardziej punkty, to nie przypadek tylko tradycja 8) :twisted:

Wynik mnie nie intersuje. Może być 5-4, może być 1-0 itp. Muszą być 3 pkt!!! Liczę na dobry mecz i świetną oprawę naszych kibiców :twisted:

Forza JUVENTUS :!:

Obrazek
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 13:38

Zlatan Ibrahimovic pisze:o i ja też bym prosił o taką listę stacji które to transmitują 8)
http://64.77.87.5/sport/

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 15:31

Radidam pisze:Wystarczy przypilnowac szybkiego Obafemi Martinsa oraz niesamowitego Adriano Exclamation
Ja-JUVE-nek pisze:Do plusów można zaliczyć też słabe występy Adriano, ale piłkarze tego formatu, w tym wieku bardzo szybko wracają do formy więc nie ma co się przedwcześnie cieszyć.
Wieszczu-14- pisze:JUVENTUS-Inter 2-1
:ball: Ibrahimović
:ball: Adriano
:ball: Nedved
Adriano OUT
P.S. Wieszczu-14- - marny z Ciebie wieszcz
envy_ pisze:Plusem dla nas jest tez to ze prawdopodobnie nie zagra Materazzi
no raczej na bank nie zagra :wink:
Iver.pk pisze:Najgrozniejsi sa Martins oraz Veron ktory odzyskuje dawna forme
Veron OUT
Adi666666 pisze:Van der Meyde (Kontuzja nie zagra najprawdopodobniej do konca sezonu).
tak, tak, van der Meyde OUT :D

PN pisze: Plaga kontuzji w Interze

Szkoleniowiec Interu Mediolan, Roberto Mancini ma poważne problemy ze skompletowaniem składu na środowy pojedynek z Juventusem Turyn. Przeciwko „Starej Damie” nie będzie mogło wystąpić kilku kluczowych zawodników Interu.

Podczas jednego z treningów, kontuzji kolana doznał pomocnik Juan Sebastian Veron. Na razie jednak nie wiadomo ile będzie musiał pauzować reprezentant Argentyny.

Trener Mancini nie będzie mógł również skorzystać z usług Adriano, Alvaro Recoby, Marco Materazziego i Andy’ego van der Meyde. Jedynym pocieszeniem dla szkoleniowca Interu jest powrót do składu Christiana Vieriego.
zrodlo: http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=39938

no wg mnie fajnie, ze nie zagra tylu podstawowych pilkarzy Interu, jednak nie ma co patrzec na nazwiska, tylko wysjc na boisko i grac swoje... przeciez np. w Reggiane, czy Sampdorii nie graja takie nazwiska a i tak przegralismy :idea: Mam nadzieje, ze Nasi nie zasugeruja sie brakami w Interze i wyjda maksymalnie skoncentrowani. A przeciez rowniez nam zabraknie Trezegueta i Zebiny. przewidywalny sklad Interu:

Inter (4-4-2): 1 Toldo, 4 J.Zanetti, 2 Cordoba, 11 Mihajlovic, 16 Favalli, 13 Ze` Maria, 6 C.Zanetti, 19 Cambiasso, 18 Kily Gonzalez, 9 Cruz, 30 Martins.

mysle, ze najbardziej nalezy sie bacKily Gonzalesa, Martinsa, Ze Marii i C. Zanettiego. mysle, ze Juve nie przegra tego spotkania.

Juve per Sempre
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 16:55

Derby D'italia tuż tuż :D:D ufff ja odliczam jeszcze 4 godziny czuje nie tylko zdenerwowanie ale i presje :!: zawsze podczas ważnych meczów mam to samo ale dopiero się rozgrzewam o 20:30 emocje sięgną zenitu to samo bedzie podczas meczu z Milanem ale co do meczu. Nie zagra Veron , Van Der Meyde no i co najważniejsze! Adriano. U nas brak Zebiny w ostatnich meczach jest bardzo widoczny 3 gole stracone z Violą 2 z Lecce moim zdaniem lukę po Zebinie powinien załatać Birindelli. Inter królowie remisów nie mozemy się rozluźniać trzeba zachowywać zimną krew do końca i kontrolować sytułącję chyba każdy pamięta 2-2 ostatnie już powoli zaczynałem świętować a tu BACH!!

Milan gra z Chievo więc tym razem nie mamy co liczyć trzeba wygrać i nie patrzeć na innych to bedzie klucz do sukcesu tymbardziej że jesteśmy już na ostatniej i jesteśmy coraz bliżej finiszu!! jeśli to wygramy too !! a mamy 75% szans na wygraną z takim okrojonym Interem ale pamietamy chyuba co było z Liverpoolem no i mój ostatni dylemat a raczej dylemat Capello Appiah czy Tacchinardi :smile:

Sądze że to będzie Pięęęękna noc 3-0 dla Juventusu ( Zlatan , Del Piero , Cannavaro)

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 17:50

Adriano OUT
P.S. Wieszczu-14- - marny z Ciebie wieszcz

Nie wiem oco ci chodzi z tym zdaniem bo jakbys chcial wiedziec to ja to napisalem chyba 1 dzien przed informacja ze adriano nie zagra to skad mialem wiedziec :|

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 22:31

Great job chlopaki - wtopiliscie z oslabionym Interem - jak tak dalej pojdzie, to zaczne obstawiac porazki w B&W, bo szkoda na was kasy :płaczę:

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 22:40

nie ogladalem meczu wiec nie bede ocenial gry... ale zmiany Masiello za Birindelli albo Blasi za Emersona nie wiem czy mozna uwazac za odpowiednie przy takim meczu i takim wyniku..

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 22:42

Niezasłużona porażka , ale w sumie na zwycięstwo też nie zasłużyliśmy :( .
Mecz całkiem podobny do tego z Liverpoolem. Ale tym razem stworzyliśmy kilka dobrych okazji. Inter miał w sumie jedną , po której padła bramka. :?
U nas na dobrą sprawe nie można jakos mocno zganić żadnego piłkarza. Wszyscy zagrali na równie średnim poziomie.
Ibrahimovic mógł być bohaterem meczu i to dwukrotnie , ba a nawet trzykrotnie. Niesamowicie się zachował w dwóch sytuacjach ,to trzeba zobaczyć , strzał z pół obrotu kiedy był plecami do Toldo. Idealnie bez zastanowienia uderzenie z lewej strony boiska , piłka ociera się o spojenie słupka i poprzeczki , Toldo tylko się patrzył gdzie poleci piłka... :? . Jak pech to pech :(. Poprzeczka Emersona ... . Bardzo dobra postawa Toldo w kilku sytuacjach.
Mieliśmy okresy dobrej gry i te gorsze chwile. Najgorzej chyba było w ostatnich 10 minutach kiedy to powinnismy się poderwać do ataku , a tak naprawde to chyba piłkarze czekali na końcowy gwizdek , najlepiej skwitował to komentator : ,, czas skończyć te męki Juventusu " :? .

PS: Ładnie grał Appiah ( o dziwo :)).
lipa pisze:nie ogladalem meczu wiec nie bede ocenial gry... ale zmiany Masiello za Birindelli albo Blasi za Emersona nie wiem czy mozna uwazac za odpowiednie przy takim meczu i takim wyniku..
Masiello zagrał bardzo poprawnie. łanie pdoawał do przodu .
Emerson był kompletnie niewidoczny ( najgorszy na boisku , niestety ... ).

Zablokowany