JUVENTUS 5-2 Lecce

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
nogi2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 11:35

Moim zdaniem , to nie ma co sie obawiac. To jest tylko Lecce i to jest mecz u siebie.Chlopaki mieli spacerek w srode,wiec beda mieli odpowiednia ilosc energi.Reasumujac : nie ma sie co bac, 3 pkt dla nas i patrzymy na Milan...

'Only two things are infinite: the universe and human
stupidity, and I'm not sure about the first' - Albert Einstein
rokfor

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 11:47

nogi2 pisze:Moim zdaniem , to nie ma co sie obawiac. To jest tylko Lecce i to jest mecz u siebie.Chlopaki mieli spacerek w srode,wiec beda mieli odpowiednia ilosc energi.Reasumujac : nie ma sie co bac, 3 pkt dla nas i patrzymy na Milan...
uwazam ze sie mylisz lecce tesh jest wypoczęte i ma napewno sile i jest dobrze zdeterminowane przez Zdenka :evil: no i oczywiscie mają mloda ekipe nieobliczalnych pilkarzy, szczegolnie w ofensywie no ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze bedzie ze 3-1 oczywiscie dla nas 8) :prochno:

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 12:08

tu nie powinno byc zadnego zastanawiania sie nad wynikiem. liga to ostatnio co zostalo wiec trzeba teraz dac z siebie wszystko. szczegolnie po odpadnuieciu z lm trzeba teraz wygrac i to najlepiej wysoko zeby podbudiowac morale. ponadto mysle ze jest to bardzo wazny mecz dla wielu zawodnikow, gdyz zdaja sobie sprawe ze slabe wystepy moga spowodowac ze klubv zrezygnuje z nich po koncu szonu wiec jesli nie za graja dobrze to to bedzie ich koniec.

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 13:04

nogi2 pisze:Moim zdaniem , to nie ma co sie obawiac. To jest tylko Lecce i to jest mecz u siebie.Chlopaki mieli spacerek w srode,wiec beda mieli odpowiednia ilosc energi.Reasumujac : nie ma sie co bac, 3 pkt dla nas i patrzymy na Milan...
Mylisz sie.Do kazdego meczu trzeba podejsc zmotywowanym i ni mozna byc pewnym siebie.Trzeba szanowac przeciwnika i fakt ze nie gra tam jeden zawodnik ,nawet kluczowy nic nie zmienia.Na przyklad wezmy taki Liverpool nei gral Gerard a jednak zremisowalismy (chociaz ten remis mozna nazwac porazka :( )Innym przykladem moze byc Fiorentina gdzie nie gralo dwoch napastnikow a jednak strzelil nam trzy bramki ,ale na szczescie zremisowalismy.W tym meczu mam nadzieje zobaczyc Kapo. Mysle ze ten mecz wygramy 2:1

nogi2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 13:28

Panowie , bez zartow. My gramy o Scudetto, my wydajemy miliony na transfery(hmm..czyzby:), my mamy najlepsze kontrakty indywidualne.Takie mecze z Lecce,to powinna byc formalnosc, czysty profesjonalizm.Nie wyobrazam sobie innego scenariusza jak 3pkt dla nas. Jedyna szanse Lecce upatruje w tym ,ze Zdenek wybiegnie na boisko, ewewntualnie przed meczem urzadzi jakis odczyt na temat odpingu w juve;)

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 13:49

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :whistle: , gadanie że ten mecz będzie prosty mnie wnerwia :doh: bo Juve nie jest w najwyższej formie nie czarujmy się :roll: . Oczywiście mam nadzieję że wygramy ale napewno będzie ciężko :evil: . Jedyną optymistyczną wiadomością jest dla mnie 60 mln na transfery, ale nadchodzących spotkań strasznie się boję :|

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 13:56

Mecz z Lecce trzeba wygrać. W tym sezonie, po odpadnięciu z LM i Pucharu Włoch, walczymy tylko o Scudetto. Lecce jest drużyną solidną. W zeszłym sezonie zremisowaliśmy z nimi 1:1, a w Turynie było 3:4 (a przegrywaliśmy 1:4 :roll: ). Teraz gramy już lepiej i na taką wpadkę nie możemy sobie pozwolić. Milan ciągle walczy o LM i pewnie niektóre mecze w Serie A sobie odpuści, co musimy wykorzystać. Przed nami ważny mecz z nimi na San Siro. Do tego czesu trzeba wypracować jak najwyższą przewagę. Co do składu, chyba nie warto spekulować. Capello pewnie znowu nas czymś zakoczy :roll:. Liczę na dobrą grę Alexa, który w Serie A spisuje się naprawdę dobrze.
Coolfi pisze:Mecz z Liverpoolem pokazał że błędem było oddanie na wypozyczenie Legro - napewno gorzej od Montero by nie zagrał :wink:
Nie prawda. Montero nie przeszkadzał graczom Liverpoolu, a w zeszłym sezonie Legro przeszkadzał graczom Juve :roll: . A to jest różnica. Czasem Nicola sam wypracowywał sytuacje bramkowe przeciwnikom. Montero tak nie robi. Legro jest niepowtarzalny :roll: .
Kali pisze:-------------------------Buffon-----------------
Thuram---Pesotto/Zebina---Canna--Zambro
Camoranesi--Emerson/Tacchinardi--Nedved
Ibrahimovic-----------------------DP/Zalayeta
Twoja "jedenastka" ma 10 piłkarzy :roll: .
tomcatmi6 pisze:
mam nadzieje że Capello pomyśli Think i da pograć "innym" zawodnikom - którzy wniosą świeżości do gry!
Ktorych "innych" masz na mysli?
Chyba Appiaha, Birindellego i Chimentiego :roll: .

:roll:
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 14:32

To wbrew pozorom nie będzie na pewno łatwy mecz. W ostatnich latach ciężko gra nam się z Lecce. Lecce już nie tak dawno sprawiło niespodzankę na Delle Alpi. Na poczatku sezonu piłkarze Ci radzili sobie całkiem dobrze, mieliśmy sporo problemów z pokonaniem ich 1-0. Bianconeri powinni się szybko zmoblilizować i podnieść po porażce z Liverpoolem, ale czy tak będzie? Mam nadzieje, że wszystko dzisiaj pójdzie po naszej myśli, nie stracimy bramek i wrócimy z powrotem na zwycięski tor, który poprowadzi nas już tylko do jednego - do scutetto.

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 14:42

Mecz bardzo ważny zwarzywszy na to że Milan gra z Sieną w Sienie gdzie może zgubić punkty albo przynajmniej się pomęczyć i Juve musi wygrać ale do tego efektownie >Mecz z Lecce to jak mecz o 6 punktów gdyż są one potrzebne Juve jak powietrze aby na flach rzeźkiego powiewu pfruneli po swoje 28 Scudetto .Wirze że w pierwszej połowie roztrzygniemy to psotkanie na swoją koryść ,wyniku nie obstawiam bo nie jest on łatwy do zgadnięcia le Juve wygra i oby nie 1 0 - a troche więcej ,no i nie wolno Lecce lekceważyć .Zlatan musi uważać na kartki bo inaczej z Interem nie zagra a tak pozatym Juve musi dziś wygrać wysoko aby odzyskać odpowiedni rytm i wuierzyćw możliwośc wygrania Scudetto każdy inny wynik niż wygrana oznacza koniec szans na Scudetto .

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
stasik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:04

jest właśnie przerwa. Juve straciło bramke pierwsz (grrrrrrr :evil: )
Ale Zlatan strzelił 2 gole i appiah jednego :P
3:1 do przerwy, a milan remisuje :twisted:

nogi2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:20

Mam nadzieje,ze wszyscy krytykujacy moja wypowiedz o tym,ze 3pkt dla Juve sa teraz cichutko...;) Jest 61 minuta i mamy wynik 4:1.Jakies watpliwosci?:)

basque

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:51

wprawdzie mecze juventusu i milanu sie nie skonczyly jeszcze, ale to co widzimy jest spelnieniem marzen kazdego juventino. zlatan wreszcie zaczyna strzelac, nedved zdobyl bramke od dawnego czasu, milan przegrywa. trzymajmy kciuki aby milan znowu nie strzelil bramki w 95 minucie.
edit: na livescore zobaczylem upragniony "finished" przy meczu milanu :-D

OGGI. DOMANI. SEMPRE.
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:55

Antoni Napierski pisze:5-1 i wszystko jasne :dance: Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem z czego ty się cieszysz. Może zapomniałeś już o środowym meczu? Oczywiście cieszy wygrana, ale mnie osobiście denerwuje to że dzisiaj Juventus potrafił strzelić 5 bramek, a Liverpoolowi nie potrafił ani jednej, tym bardziej, że tydzień temu Juve też pokazało dobrą skuteczność. Z tego wynika ze ten mecz LM był "jedynie" zniżką formy :|
A co jest powodem tego odpadnięcie z CL? Przecież nie kozntuzje Treze i Zebiny, bo dzisiaj też przecież nie grali :? Jedyną odpowiedzią jest Capello.
Pana Capello juz żegnamy :|

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:56

Gratuluje Antoni Napierski nabiles sobie przynajmniej ze 3 wiadomosci, nie wnoszac nic do dyskusji :bravo: :lol:

Wielkie brawa dla calej ekipy Juve. Widac, ze chlopaki pozbierali sie po porazce z L'poolem i zrobia teraz wszystko, zeby zdobyc mistrzostwo :) Zaskoczyla mnie gra Appiaha, ktory nawet strzelil gola :bravo: Cudowna gra Zlatana, hat-trick i o ile sie nie myle, 3 miescie w klasyfikacji strzelcow Serie A. Mam nadzieje, ze z Interem chlopaki zagraja podobnie, moga strzelic nawet tylko dwie bramy :P Forza Juve !
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, 16:56 przez zlatan_sc, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2005, 16:56

Ludziska wy widzicie ten wynik 5:1 Zlatan 3 brameczki BOMBA

Zablokowany