Fiorentina 3-3 JUVENTUS
- Villya
- Juventino
Fiorentina z akcji gola nam nie strzeli bo jest to prawie nie możliwe jeśli nie ma Miccoliego i Bojinova . Uważać musimy przy wolnych....i przy rożnych bo przy nich Fiorentina może być groźna. :naughty: Obawiam się jeszcze jednego, że nasi piłkarze zlekceważą Fiorentinę. Tak samo było w meczu z Liverpoolem, niby zawodowcy i wiedzą, że zawsze muszą grać co najmniej na 95% swoich możliwości to zawsze jest tam gdzieś świadomość, że przeciwnik osłabiony a to może się nam uda..... i tak jesteśmy lepsi
kocham takie myślenie :evil:. Lecz jeśli Capello przetrzepał naszym piłkarzom skóreę po ostatnim meczu to powinno być dobrze. Osobiście stawiam na wynik 1-3. Uważam , że stracimy gola po jakimś rożnym bo nie zostanie znów któryś z przeciwników upilnowany. Liczę na Fabio i Liliana , że utrzymają swoją wysoką formę, u Zambro liczę na wyżej niż poprawny występ. Pomoc dzisiaj powinna zagrać b.dobrze bo wraca Nedved, widać łapie formę, Camor jak zwykle czyli dobry występ, Puma dwóch meczy pod rząd nie gra źle :naughty: a w Blasiego dalej wierze pomimo , że przez ostatnie dwa miesiące nie gra najlepiej. Nie wiem co jest tego przyczyną bo talentu mu nie brak :naughty: ....tak no i atak powiem szczerze liczę na bramkę Alexa i nie ważne czy z karnego czy z akcji...chcę żeby strzelił i udowodnił sam sobie ( nie tym przeklętym dziennikarzom), że naprawde jeszcze może bardzo dużo zaoferować Juve. Partnerem jego powinien być Zlatan bo jest to zawodnik kreatywny, daje świeżości Juve...tylko czasem bez sensu pakuje się w długie dryblingi co kończy się stratą i kontrą. Del Piero, Nedved, Ibrahimovic to moje typy na bramki.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc za kilka godzin dojdzie do tej ciężkiej konfrontacji. Z violą zawsze grało nam się ciężko. Nie sięgając daleko w przeszłość, wystarczy przytoczyć 1 mecz ze Stadio Delle Alpi, gdzie nieco wymęczyliśmy 1-0 po golu rezerwowego Olivery. Na boisku rywala konfrontacja ta będzie jeszcze trudniejsza. Jak wiemy rywale walczą o każdy pkt. tak jak my, więc kości bedą trzaskały.
Do tego dochodzą podteksty, czyli nienawiść jaką darzą się kibice obu klubów. Jednak nie ma co na to zwracać uwagi. Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Liczę na mądrość i doświadczenie Capello, aby ten nie wystawił Blasiego, jest to czarna owca w naszym teamie, wystarczy spojrzeć na 1 skład, nazwisko Blasi tam poprostu nie pasuje, pod każdym względem. Awizowany jest do wyjścia w 1 składzie Tacchinardi, zobaczymy. Liczę na przebudzenie Emerosna, jeśli zagra słabo, nie istniejemy w środkowej strefie boiska
Co do ataku... może w końcu przelamie się Zlatan i Treze... :? Może w końcu zagra Zalayeta? Del Piero hmm... jeśli fiora jest słaba, co pokazuje tabela, to możemy się spodziewać dobrego meczu naszego kapitana, jeśli postawią trudne warunki, Alex wypadnie jak zwykle nędznie.
Za Zebinę w obornie powinien moim zdaniem wystąpić Pessotto.
Mecz ten trzeba wygrać, ponieważ Milan napewno wygra dziś u siebie z Brescią, nie ma co marzyć nawet o jakiejś niespodziance.
Forza JUVENTUS :!:
Do tego dochodzą podteksty, czyli nienawiść jaką darzą się kibice obu klubów. Jednak nie ma co na to zwracać uwagi. Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Liczę na mądrość i doświadczenie Capello, aby ten nie wystawił Blasiego, jest to czarna owca w naszym teamie, wystarczy spojrzeć na 1 skład, nazwisko Blasi tam poprostu nie pasuje, pod każdym względem. Awizowany jest do wyjścia w 1 składzie Tacchinardi, zobaczymy. Liczę na przebudzenie Emerosna, jeśli zagra słabo, nie istniejemy w środkowej strefie boiska

Co do ataku... może w końcu przelamie się Zlatan i Treze... :? Może w końcu zagra Zalayeta? Del Piero hmm... jeśli fiora jest słaba, co pokazuje tabela, to możemy się spodziewać dobrego meczu naszego kapitana, jeśli postawią trudne warunki, Alex wypadnie jak zwykle nędznie.
Za Zebinę w obornie powinien moim zdaniem wystąpić Pessotto.
Mecz ten trzeba wygrać, ponieważ Milan napewno wygra dziś u siebie z Brescią, nie ma co marzyć nawet o jakiejś niespodziance.
Forza JUVENTUS :!:

- M.
- Juventino
Jak już wcześniej zauważyliście, mecze z Fiorentiną nigdy nie są łatwe. Wiedząc nawet, że w ekipie przeciwnika nie zagrają Miccoli i Bojinov, nie jestem spokojny :roll: . To nie będzie zwykły mecz. Fiorentina na pewno dodatkowo zmobilizuje się na ten mecz. Wątpie, aby Juventus zlekceważył Violę. Boją się jednak, że Capello może wystawić nieco rezerwowy skład. Następne tygodnie będą bardzo napięte i mam nadzieję, że piłkarze Juventusu wytrzymają kondycyjnie. W tej kolejce nie możemy liczyć na potknięcie Milanu, który gra ze słabiutką Brescią. Dlatego tym bardziej musimy wygrać ten mecz.
:naughty: Widzać, że nauki Jana Pawła II poszły w las :roll: .Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Na pewno lepej zagra Treze, który w mecz z Liverpoolem wyróżnił się tym, że dwa razy piłkę przyjmował ręką. Możemy również być spokojni o formę Zlatana, który ostatnią bramkę strzelił prawie 2 miesiące temu. Niech na ławce usiądzie Alex, który w ostatnich 4 meczach w Serie A strzelił 4 bramki :roll: .Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Co do ataku... może w końcu przelamie się Zlatan i Treze... :? Może w końcu zagra Zalayeta? Del Piero hmm... jeśli fiora jest słaba, co pokazuje tabela, to możemy się spodziewać dobrego meczu naszego kapitana, jeśli postawią trudne warunki, Alex wypadnie jak zwykle nędznie.
Albo Birindelli.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Za Zebinę w obornie powinien moim zdaniem wystąpić Pessotto.
:roll:
- white_wolv
- Juventino
Wez Diego nie przesadzaj :roll: Co innego agresja a co innego sportowa zlosc i rywalizacja.Co Ty myslisz ze my w Krakowie tez sie bedziemy kochac z Cracovia?Nie,raczej nigdy ale"jako taki" szacunek i koniec mordowania mam nadzieje ze nastapi.Diego pisze::naughty: Widzać, że nauki Jana Pawła II poszły w las :roll:.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Ja tylko 1 pytanko:
na jakim programie CoolStreaming bedzie mozna ogladnac mecz?bo tego co podaja na calciolibero.com jakos nie mam :?
- M.
- Juventino
Nie przesadzam. Wrócimy do Turyny, będziemy się z nich śmiać, oni poczują się dotknięci i w następnym sezonie zrobią burdę na stadionie. Nie chodzi mi o to, żeby wszyscy się kochali, chodzi mi o akceptację i szacunek.white_wolv pisze:Wez Diego nie przesadzaj :roll: Co innego agresja a co innego sportowa zlosc i rywalizacja.Co Ty myslisz ze my w Krakowie tez sie bedziemy kochac z Cracovia?Nie,raczej nigdy ale"jako taki" szacunek i koniec mordowania mam nadzieje ze nastapi.Diego pisze::naughty: Widzać, że nauki Jana Pawła II poszły w las :roll:.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Prawdopodobnie mecz ten nie będzie transmitowany na CoolStreaming :roll: .white_wolv pisze:Ja tylko 1 pytanko:
na jakim programie CoolStreaming bedzie mozna ogladnac mecz?bo tego co podaja na calciolibero.com jakos nie mam :?
:roll:
- Gibon
- Juventino
Jestes albo naiwny, albo perfidny... Zapoznales sie chociaz z jedna encyklika papieza, przeczytales ktoras ksiazke? Uzyles bardzo taniego chwytu, ale chyba nie zdajesz sobie o tym sprawy nawet. Rownie dobrze moglbym cie poprosic o 100 zl, mowiac "Papiez by mi dal", jest to prostacka gra na uczuciach i emocjach ludzi zwiazanych z jego smiercia, ja osoboscie karce takie odzywki.Diego pisze: :naughty: Widzać, że nauki Jana Pawła II poszły w las :roll: .
- mnowo
- Qualità Juventino
Heh Panowie, Milan jednak przejechal sie na Bresci!!!Diego pisze:W tej kolejce nie możemy liczyć na potknięcie Milanu, który gra ze słabiutką Brescią. Dlatego tym bardziej musimy wygrać ten mecz.

1:1 po golach Rui Costy w 14' oraz Wome w 86' 8)
No wiec coz to duzo mowic- mamy dzisiaj szanse powrocic do miana samodzielnego lidera Serie A! Zeby teraz to tylko kurde wykorzystac!
- J1897
- Juventino
nie no teraz musimy wygrać... Milan właśnie przed momentem zremisował z Brescią 1:1... bramki zdobyli Rui Costa w 14' i Wome w 86'... no nie możemy zaprzepaścić kolejnej szansy na wyjście na prowadzenie w tabeli... tym bardziej, że Viola będzie osłabiona brakiem dwóch podstawowych napastników...
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2005, 20:02 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- Capitan
- Juventino
Przed Juve wielka szansa powrotu na jednoosobowy fotel lidera. Milan stracił pkt z Brescia, wlaśnie skończył się ten mecz. Teraz sciskamy kciuki i kibicujemy naszym ze wszystkich sił.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2005, 20:02 przez Capitan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
nigdy nie mów napewnoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mecz ten trzeba wygrać, ponieważ Milan napewno wygra dziś u siebie z Brescią, nie ma co marzyć nawet o jakiejś niespodziance.

Czyli jesteśmy w bardzo dobrej sytuacji przed meczem z Violką. Jesli wygramy to wracamy na tron. Licze na naszych chłopaków. Mam nadzieje, ze pokażą Fiorentinie gdzie jej miejsce w szeregu

- Wojtom
- Juventino
Nic nie wchodzi w STSa ale za to jaką niespodzianke sprawił Milan
Chcialem dodac, ze jak ktos w ten weekend cos wygra w zakladach bukmacherskich to szacunek ! Takie wyniki, ze pałka siada ! :?
Ale jeden wynik mnie ucieszył
Mimo, ze mialem Milan na kuponie, to takiej niespodzianki Juventus nie moze zmarnowac ! Musimy wygrac, bo pozniej trudne mecze z Interem, Lazio i Milanem. Mozliwe, ze jest to własnie przełomowy moment w całej Serie A, w całym sezonie. Jedno potknięcie, ktore trzeba wykorzystac, a pozniej chociaz zremisowac na San Siro i wygrywac do konca.
Grazie Milan

Ale jeden wynik mnie ucieszył

Grazie Milan
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To nie jest tak. Kibice JUVE a violi to 2 rózności, jak woda i ogień. Są rzeczy, ktorych nie połaczy nic, zupełnie nic. Nie siegając dalek ow przeszłość. Gest kibiców Liverpoolu, łącozne szaliki, tablica zgody, flaga i oprawa, napis ,,przyjaźń''. A wiemy jak zareagolwali nasi kibice. Kibice violi mieli w zeszłą sobotę przygotowany juz obraźliwy transparnet na mecz z nami, ale zrezygnowali z niego, dowiadując się o stanie zdrowia Papieża ( nie wiedzieli jeszcze, że mecz się nie odbędzie).white_wolv pisze:Wez Diego nie przesadzaj :roll: Co innego agresja a co innego sportowa zlosc i rywalizacja.Co Ty myslisz ze my w Krakowie tez sie bedziemy kochac z Cracovia?Nie,raczej nigdy ale"jako taki" szacunek i koniec mordowania mam nadzieje ze nastapi.Diego pisze::naughty: Widzać, że nauki Jana Pawła II poszły w las :roll:.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Trzeba zagrać jak nalepiej, wygrać, pojechać i śmieć się im w twarz, mowa o kibicach, którzy będa nas obrażali przez cały mecz.
Nie ma co tu mieszać Diego Papieża. On kazał miłowac bliźniego, a nie człowieka bez uczuć i respektu dla innego kibica, a tacy są kibice vili w większośći. I takim bede się śmiał w twarz, nie obraże ich, ale bede się z nich śmiał bo na to zaslugują.
Nie wierzę jeszczeUlTrAs pisze:nigdy nie mów napewnoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mecz ten trzeba wygrać, ponieważ Milan napewno wygra dziś u siebie z Brescią, nie ma co marzyć nawet o jakiejś niespodziance.Milan- Brescia 1-1 :>