Liverpool 2-1 JUVENTUS 1/4 LM
- ola465
- Juventino
Szkoda mi Dudka. Bedzie musiał parę razy wyciągać piłkę z siatki, oby tylko Gigi nie musiał jeszcze więcej. Ale ja miałam takie przeczucie, ze wylosujemy Liverpool, nawet się ciesze, no bo nie trafiliśmy na Chelsea. Ale i tak trafimy na nich w półfinale. Jesli chce się wygrywać LM to trzeba wygrywąc z wszystkimi. Forza Juve!!! :-D
- Adu
- Juventino
no jak dla mnie to jest swietne lolsowanie. ogolnie juve ma swietna drabinke. w polfinale the blues a w finale milan dokladnie tak jak tego sobie zyczylem. no iciekawe jak sie z juve zaprezentuje dudek
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- aleksander1986
- Juventino
Wydaje mi się że nie będzie łatwo z Liverpoolem.Owszem grają słabo w lidze i też dużo szczęscia mieli do tej pory w LM,jednak chyba ich fart się skonczył,dlatego że trafili na nas.Myślę ze zapowiada sie ciekawy dwumecz,jak wiemy Liverpool preferuje bardzo szybki styl gry i ciągły pressing.Mają bardzo silną linę pmocy dowodzoną przez Gerrarda.Jeżeli uda sięjego wyłączyć z gry to mamy pewne zwycięstwo.Jednak do Gerrarda dochodzą jeszcze skrzydła Liverpoolu i defensywny pomocnik Hamann.Luis Garcia i Kewell to są bardzo dobrze wyszkoleni i szybcy skrzydłowi i też Zebina i Zambro nie będą mogli się tak często włączać do akcji ofensywnych.Niewątpliwie najsłabszym punktem The Reds jest bramkarz i niestety w roli głównej jest Jerzy Dudek.Czeka go bardzo trudne zadanie zatrzymac Trezegola i Ibrę ,a także Alexa,Camora,Zalayetę i oczywiście Nedveda.Ufff jak dobrze że on wroci bo bedzie nam potrzebny taki pilkarz jak on,ktory poprowadzi nas do zwyciestwa.Mam nadzieje że Camor zagra tak jak z Realem,a Emerson błyśnie formą i mam tesh nadzieje ze Alexowi wróci forma i pokaze ze jest najlepszy.Niewątpliwie Buffona tez czeka nielada zadanie zatrzymac Barosa (choc Thuram powinien się nim zając,albo Canna).
Jeżeli chodzi o przeciwnika z którym mozemy sie zmierzyc w polfinale (bo licze na awans Juve),to nie jest za ciekawie
. Raczej Chelsea ogra Bayern i to z nimi zagramy w 1/2.Jednak będe trzymał kciuki za Bayern.
Jeżeli chodzi o przeciwnika z którym mozemy sie zmierzyc w polfinale (bo licze na awans Juve),to nie jest za ciekawie

...Taka miłość jest jedna...Juve
- Gotti
- Juventino
Jeśli Juve będzie w finale to nie będzie wtedy tam Chelsea, bo zostały już rozlosowane pary półfinałowe i w tych Juventus zagra z Bayernem albo Chelsea....ukochane Juve i Milan lub Chelsea
A co do ćwierćfinału to jestem bardzo zadowolony, ponieważ Liverpool wraz z PSV wydają się najłagodniejszymi przeciwnikami w tej fazie rozgrywek.Mam nadzieje, że bez większego stresu będzie można oglądać ten dwumecz.
Pierwszy mecz gramy w Angli i tam powinniśmi strzelić jedną bramke i Na Delle Alpi dokończyć dzieła.
- M.
- Juventino
I proszę bardzoMilan Baros pisze:- Nie chcę byśmy trafili na Chelsea i nie chcę także wylosować Lyonu, który jest może mniej znanym klubem od innych potentatów, ale to bardzo niebezpieczny zespół. Chętnie zagrałbym przeciwko Juventusowi.
Ale bramkowoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:W Angli musimy minimum zremisować

Co do Milanu. Nie wylosował dobrze. Inter może nie zachwyca, ale gra solidnie i prawie nie przegrywa. Jak grali ostatnio Milan wygrał tylko 1:0 po słabej grze. Teraz Inter skupi się tylko na LM (miejsce premiujące grą w eliminacjach LM ma już praktycznie zapewnione), a Milan na pewno Scudetta nie odpuści. Może być ciekawie.
Co do ewentualnego półfinału to jeszcze się nie wypowiadam. Na to przyjdzie jeszcze czas
:roll:
- Ibrahimovic
- Juventino
No myśle że trafiliśmy dobrze jednak w pólfinale bedzie piekielnie trudno z chealsa bo bayern niestety nie maja z nimi szans oczyfiscie ac szmajland trafil bardzo dobrze ale licze na inter lub lyon
- Vincitore
- Juventino
Noo To tak jak chciałem!!!! własnie przed chwilą wracałem z kolegą kibicem Liverpoolu z treningu! no i mówi mi idź do domu sprawdź wyniki losowania , wyjdź na bakon i mi powiedz wchodzę patrzę Liverpool !! Wyszedłem na balkon zacząłem krzyczeć AAAAAAa Juventus - Liverpool on mi nie wierzył poszeł do domu to sprawdzić ja zacząłem śpiewać Bianconeri Alee!!
Dobra teraz d omeczu no więc jeżeli udało nam sie wyłaczć z gry Zizu , Ronaldo , Raula , i Figo to nie widze problemu w wyłączeniu z gry trio Garcia-Baros-Gerrard pozatym graja szybką piłke a na Delle Alpi tego nei pokarzą przy wypełnionym po brzegi Stadio Delle Alpi!! napewno powracaja wspomniena z Heysel jak później gapiłem się w TV z niedowierzaniem ze to L'Pool to miałem przed oczami obraz tej tragedii
Obecnie myśle że na spokoju przejdziemy Liverpool no i mecz w TVP ma być ! niech już pokazuja tych Polaków teraz nie mam nic przeciwko!!
Dobra teraz d omeczu no więc jeżeli udało nam sie wyłaczć z gry Zizu , Ronaldo , Raula , i Figo to nie widze problemu w wyłączeniu z gry trio Garcia-Baros-Gerrard pozatym graja szybką piłke a na Delle Alpi tego nei pokarzą przy wypełnionym po brzegi Stadio Delle Alpi!! napewno powracaja wspomniena z Heysel jak później gapiłem się w TV z niedowierzaniem ze to L'Pool to miałem przed oczami obraz tej tragedii
Obecnie myśle że na spokoju przejdziemy Liverpool no i mecz w TVP ma być ! niech już pokazuja tych Polaków teraz nie mam nic przeciwko!!
- Ole(k)Juve!
- Juventino
moim zdaniem mamy przewage w kazdej formacji.
atak liverpool'u nic nie zdziala przy naszej obronie
pomoc the reds z nieobliczalnym gerrardem i tak nie sprosta CAMORANESIEMU w super formie, wracajacemu po kontuzji NEDVEDOWI i doświadczonemu EMERSONOWI. (bo chyba zostaniemy przy 4-3-3)
no a obrona liverpoolu to chyba ich najgorsza formacja. nie dawala rady olympiakosowi to tym bardziej naszym napastnikom. :-D
... i moze dudek troche pomoze!
ale buffon musi uwazac jak se nie beda dawac rady to gerrard bedzie strzelal z dystansu. a juve zazwyczaj nie strzala duzo bramek w jednym meczu. w LM przewaznie po jednym golu. taka bramka pod koniec meczu to moglby byc niezly szok. :oops:
atak liverpool'u nic nie zdziala przy naszej obronie
pomoc the reds z nieobliczalnym gerrardem i tak nie sprosta CAMORANESIEMU w super formie, wracajacemu po kontuzji NEDVEDOWI i doświadczonemu EMERSONOWI. (bo chyba zostaniemy przy 4-3-3)
no a obrona liverpoolu to chyba ich najgorsza formacja. nie dawala rady olympiakosowi to tym bardziej naszym napastnikom. :-D

... i moze dudek troche pomoze!
ale buffon musi uwazac jak se nie beda dawac rady to gerrard bedzie strzelal z dystansu. a juve zazwyczaj nie strzala duzo bramek w jednym meczu. w LM przewaznie po jednym golu. taka bramka pod koniec meczu to moglby byc niezly szok. :oops:
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nie zgadzam sie z tym. Akurat Baros jest klasowym napastnikiem i zaczyna sie rozkrecac. Ale jakby nie patrzec mamy klasowa obrone wiec sie o to nie martwie. Martwi mnie natomiast Steven Gerrard, mimo roznej formy zawsze stwarza zagrozenie. Nie mam zamiaru mowic czy trafilismy dobrze czy zle, bo jesli chcemy wygrac LM to musimy byc w stanie wygrac z kazdym. Mam nadzieje ze nie bedzie w 20 rocznice Heysel, powtorki zachowania kibicow, wszak tifosi nie zapomnieli i szybko nie zapomna tamtych wydarzen. Mam nadzieje ze pilkarze nie podchdoza do tego meczu tak jak przedmowcy, bo to jest lekcewazenie przeciwnika, a wiadomo jak sie to konczy (dwumecz Milan - Depor daleko nie szukajac). Bedzie to ciezki tydzien jesli mamy sie liczyc w walce o Scudetto i LM, odstep 8 dni to nie jest zbyt duzo, miedzy jednym a drugim jeszcze mecz w lidze.Baros od dawna nic nie gra, nie przypomina zawodnika z Euro (w sumie na Euro on mnie niczym nie zachwycił Rolling Eyes )
Licze na sile i charakter Juve oraz na to ze Liver bedzie mial o co grac w lidze, aby skupil na niej czesc uwagi.
Pozyjemy zobaczymy jeszcze ponad 2 tyg do meczu.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- El Nino
- Juventino
Trafiliśmy na bardzo dobrą drużyne, ale jedną z teoretycznie gorszych z tych wszystkich co śa w ćweirć finale. Sądze jednak że będzie to trudna, bardzo trudna przeprawa JUVE, ale oczywiście Bianconeri wygra :o
- x_men_1988
- Juventino
Barzo ciekawe losowanie , bo nie dojść że nie wylosowaliśmy zadnego z zespolow z grupy Milan , Chelsea czy Inter . To do tego jak dobrze pojdzie obejrzymy wszytkie mecze naszego teamu do końca ich udzialu ( do finału :twisted: ) . Bo pwierw dwa mecze z Liverpoolem a watpie zeby w konkursie sms-owym mial jakies szanse mecz PSv z Lyonem . Zrezta to jak okresli "nasz" mecz w TVP mowi samo za sibei - "Liverpool kontra Juventus hitem ćwierćwinałów Ligi Mistrzów" .
Chcialem zeby juve wyosowalo The Reds , bo raczej ciekzo im bedzie nas powstrzymac , z racji tego ze maja podobny problem do nas - skutecznośc ( mimo 3 goli w obu meczach z Bayerem to nie wykorzystali mnóstwa sytuacji- szczególnie w drugim meczu ) u nas skutecznośc też byla bardzo słaba , lae mamy za to duzo lepsza obronę .
Liverpool musi zagrac dobrze u siebie , jesli nie nacisna naszej druzyny to ie maja szans , musza zagrac tak jak Real w pierwszym meczu z nami gdzie nic nie moglismy zrobic , bo jesli nie zrboia tego to sknczy sie tka jak w meczu numer dwa . Takei jest moie zdanie .
Bardzo ważny bezie wynik najbliższego meczu Liverpoolu z Evertonem , bo przegrana oznaczała by , ze Liverpool aby grac w nastepnym sezonie w Lidze Mistrzow musi ja wgrac .
Obstawaim ze bedzie :
Liverpool - Juventus 1-2 lub 0-2 ( bo ciezko im bedzie strrzelic nam brame)
Juvetnus - Liverpool 2-0
Chcialem zeby juve wyosowalo The Reds , bo raczej ciekzo im bedzie nas powstrzymac , z racji tego ze maja podobny problem do nas - skutecznośc ( mimo 3 goli w obu meczach z Bayerem to nie wykorzystali mnóstwa sytuacji- szczególnie w drugim meczu ) u nas skutecznośc też byla bardzo słaba , lae mamy za to duzo lepsza obronę .
Liverpool musi zagrac dobrze u siebie , jesli nie nacisna naszej druzyny to ie maja szans , musza zagrac tak jak Real w pierwszym meczu z nami gdzie nic nie moglismy zrobic , bo jesli nie zrboia tego to sknczy sie tka jak w meczu numer dwa . Takei jest moie zdanie .
Bardzo ważny bezie wynik najbliższego meczu Liverpoolu z Evertonem , bo przegrana oznaczała by , ze Liverpool aby grac w nastepnym sezonie w Lidze Mistrzow musi ja wgrac .
Obstawaim ze bedzie :
Liverpool - Juventus 1-2 lub 0-2 ( bo ciezko im bedzie strrzelic nam brame)
Juvetnus - Liverpool 2-0