1/4 LM

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 19:35

mi sie wydaje ze nie moga grtac zespoly ze soba z tego samego dnia co mecze rozgrywali wiec moj typ:

Milan-Bayern

Chelsea-Psv

Lyon-Juventus

Liverpool-Inter

i mysle ze w polfinale beda pary Milan-Chelsea i Juventus-Liverpoll ale to tylko moj typ jak macie jakies watpliwosci to prosze pisac:P :wink: :wink:

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 19:48

Nom ja bym chcial zeby Juve na PSV trafilo lub na Liverpool w ostatecznosci :D z Chealse to mam mieszane uczucia bo z jednej strony to Chealse gra z kontry, a przy tak dobrze grajacej obronie Juve jak wczoraj (i takim ustawieniu) nic nie zdzialaja......................... z drugiej zas strony widze w Chealse ogromny potencjal (w koncu tyle kasy w nia poszlo :D ) i mysle, ze gdyby na Juve trafili zmieniliby taktyka, a wtedy moglby byc problem................
Wiec mam nadzieje, ze Juve nie trafi na nich- a tym bardziej na Milan i Inter :D

chcialbym zeby tak bylo:

Milan-Bayern
Liverpool-Lyon
Chealse-Inter
Psv-Juventus

(pary milanu i interu moga sie zmienic :D )

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 20:23

Chciałbym trafić na Liverpool. Bo po pierwsze mielibyśmy pewność, że TVP lub Polsat Sport pokażą mecze z udziałem Dudka. Po drugie Liverpool nie dorasta nam do pięt i orżnelibyśmy ich aż miło :> to sa dwa główne argumenty, dla których chciałbym, abyśmy zagrali z Liverpoolem. Co do tego na kogo nie chciałbym trafić to na pewno byłoby ciężko z Chelsea. Obok Juve to w tym momencie najmocniejszy klub, który pozostał w rozgrywkach.

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 20:37

Ja bym chciał aby Juve grało z Liverpoolem. A czemu?
Bo:
1)ich obrona popełnia często fatalne błędy przez co będzie szansa na zdobywanie bramek.
2)ich atak nie jest jakoś specjalnie silny, z obroną Juve sobie nie poradzi.
3)Dudek- czyli 90% szans że zobaczymy mecz Juve w TVP:D:D:D

Edytka: Widzę że mam takie same zdanie jak UlTrAs :twisted: :wink:

Szymon JUVEMAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 20:42

Ja tam bym chcial aby Juve wylosowalo psv albo liverpool ! W sumie zreszta to moze byc tez bayern czy lyon! Byle nie trafic na milan ani chelsea! Niech sie eliminuja nawzajem :)

FORZA JUVE !!!
Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 20:44

wydaje mi sie ze najepszym przeciwniekiem bedzie Bayern Monachium gralismy z nimi 2 razy i 2 razy wygralismy.Tylko nie Milan ani Chelsea
P.S. W sumie mi to obojętnie na kogo JUVE trafi i tak wygra z każdym 8)

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 20:46

Typy Angielskich bukmacherów.!!!

Piłkarze AC Milan są według brytyjskich bukmacherów faworytami obecnej edycji Ligi Mistrzów. Najniżej oceniane są szanse broniącego tytułu FC Porto, który nie wywalczył jeszcze awansu do ćwierćfinałów.

We wtorek i środę wyłoniono siedmiu ćwierćfinalistów tych rozgrywek, a ostatnim będzie Inter Mediolan lub FC Porto. Rewanżowe spotkanie tych drużyn odbędzie się 15 marca (pierwszy mecz w Portugalii zakończył się remisem 1:1).

AC Milan w 1/8 finału wyeliminował Manchester United, dwukrotnie wygrywając po 1:0. Angielscy bukmacherzy z firmy William Hill szanse na ostateczny triumf zespołu włoskiego w Champions League oceniają na 10-3.

Po Milanie, zdaniem bukmacherów, największe szanse na zdobycie Pucharu Europy ma drużyna Chelsea Londyn (7-2), która w 1/8 finału wyeliminowała Barcelonę. Kolejne miejsca w notowaniach zajmują Juventus Turyn i Bayern Monachium.

Najwięcej można zarobić (80-1) stawiając na triumf broniącego tytułu zespołu FC Porto.

Notowania bukmacherów ad. triumfu w piłkarskiej Lidze Mistrzów:

10-3 AC Milan
7-2 Chelsea Londyn
9-2 Juventus Turyn
11-2 Bayern Monachium
8-1 Olympique Lyon
9-1 Inter Mediolan
10-1 Liverpool FC
16-1 PSV Eindhoven
80-1 FC Porto

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Koner

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 21:04

W przypadku gdy nie wylosujemy Cheslea lub Milano to losowanie bedzie mozna uznac za udane. Nie liczac tych dwoch druzyn, z taka taktyka pozostale powinnismy spokojnie ograc.

Tevez10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 21:23

mam nadzieje ze nietarafimy na milan albo chelsea bo to beda bardzo ciezkie mecze ale mysle ze juve i tak by sobie poradzilo

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2005, 21:39

ja z kolei chce Chelsea teraz a po jej pokonaniu mój wymarzony finał to rewanż sprzed dwóch lat !

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 08:13

Ja się wsztrzymam od typowani z kim najbardziej bym chciał żeby Juve grało, teraz musimy pokazać klasę jak chcemy wygrać LM i to nie ważne z kim będziemy grać, teraz musimy być w takiej formie by pokonać każdego od PSV do Chelsea i Milanu.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 08:48

No cóż... emocje po Realu jeszcze nie opadły :D.

Pare punktów:
1. Niech to oni się boją nas!!
2. Możemy wygrać absolutnie z każdym!!
3. Czasem wolimy nie występować jako faworyci.

Ale do rzeczy...
Chciałbym, byśmy trafili na PSV... byśmy byli zdecydowanymi faworytami, ale nie zawiedlibyśmy. Tak myślę. Jeśli przeszłoby Porto, nie miałbym nic przeciwko 1/4 właśnie z nimi. Chyba właśnie najbardziej bym chciał grać z nimi... o ile przejdą... Wyeliminować obrońców trofeum to by było coś :wink: . Co do innych drużyn... wolę się nie wypowiadać. Na tej fazie rozgrywek nie ma już słabych. Ale zdecydowanie nie byłbym złej myśli przed spotakniem z Chelsea czy Milanem. Dziwi mnie bardzo, że stawiacie Bayern na równi z PSV czy Liverpoolem! Przecież oni są na równi z Chelsea czy Milanem, przynajmniej wg mnie. Poza tym, są w topowej formie. Tak czy inaczej, wynik losowania jest wielką niewiadomą. A niezależnie od niego, nie należy narzekać na rywala. Jesteśmy w stanie zwyciężyć z każdym!!

FORZA JUVE!!

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 12:11

Mam pytanie czy razem z losowaniem 1/4 losuje sie też 1/2 jeżeli tak to przy odrobinie szczęścia moglibyśmy mieć nie taką trudną drogę do Finału
np:
Juventus-PSV/Liverpool-Lyon
Milan-Inter(bo chyab Porto nie przejdzie)/Chelsea-Bayern

A tak na marginesie patrząc na te wszystkie drużyny to mamy ogromne szanse na wygraną :o :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 12:33

Pelson pisze:Mam pytanie czy razem z losowaniem 1/4 losuje sie też 1/2 jeżeli tak to przy odrobinie szczęścia moglibyśmy mieć nie taką trudną drogę do Finału
np:
Juventus-PSV/Liverpool-Lyon
Milan-Inter(bo chyab Porto nie przejdzie)/Chelsea-Bayern

A tak na marginesie patrząc na te wszystkie drużyny to mamy ogromne szanse na wygraną :o :D
Tak, losuje sie juz 1/2 i finał (kolejnosc w finale :wink: )

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 12:43

Ja się wyłamie i powiem ze wolałbym nie trafić na Inter, bądź co bądź przegrali tylko raz w tym sezonie i grają dobrze, PSV i Bayern na tych chciałbym trafić, ale nie mozemy patrzec w takich kategoriach, rozgrywając taki mecz jak 2 dni temu jesteśmy w stanie pokonać czy to Milan czy Chelsea, to oni sie mają nas bac a nie my ich :)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Zablokowany