1/4 LM
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
mi sie wydaje ze nie moga grtac zespoly ze soba z tego samego dnia co mecze rozgrywali wiec moj typ:
Milan-Bayern
Chelsea-Psv
Lyon-Juventus
Liverpool-Inter
i mysle ze w polfinale beda pary Milan-Chelsea i Juventus-Liverpoll ale to tylko moj typ jak macie jakies watpliwosci to prosze pisac:P

Milan-Bayern
Chelsea-Psv
Lyon-Juventus
Liverpool-Inter
i mysle ze w polfinale beda pary Milan-Chelsea i Juventus-Liverpoll ale to tylko moj typ jak macie jakies watpliwosci to prosze pisac:P
- BOOM
- Juventino
Nom ja bym chcial zeby Juve na PSV trafilo lub na Liverpool w ostatecznosci
z Chealse to mam mieszane uczucia bo z jednej strony to Chealse gra z kontry, a przy tak dobrze grajacej obronie Juve jak wczoraj (i takim ustawieniu) nic nie zdzialaja......................... z drugiej zas strony widze w Chealse ogromny potencjal (w koncu tyle kasy w nia poszlo
) i mysle, ze gdyby na Juve trafili zmieniliby taktyka, a wtedy moglby byc problem................
Wiec mam nadzieje, ze Juve nie trafi na nich- a tym bardziej na Milan i Inter
chcialbym zeby tak bylo:
Milan-Bayern
Liverpool-Lyon
Chealse-Inter
Psv-Juventus
(pary milanu i interu moga sie zmienic
)

Wiec mam nadzieje, ze Juve nie trafi na nich- a tym bardziej na Milan i Inter

chcialbym zeby tak bylo:
Milan-Bayern
Liverpool-Lyon
Chealse-Inter
Psv-Juventus
(pary milanu i interu moga sie zmienic

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Chciałbym trafić na Liverpool. Bo po pierwsze mielibyśmy pewność, że TVP lub Polsat Sport pokażą mecze z udziałem Dudka. Po drugie Liverpool nie dorasta nam do pięt i orżnelibyśmy ich aż miło :> to sa dwa główne argumenty, dla których chciałbym, abyśmy zagrali z Liverpoolem. Co do tego na kogo nie chciałbym trafić to na pewno byłoby ciężko z Chelsea. Obok Juve to w tym momencie najmocniejszy klub, który pozostał w rozgrywkach.
- Pavciooo
- Juventino
Ja bym chciał aby Juve grało z Liverpoolem. A czemu?
Bo:
1)ich obrona popełnia często fatalne błędy przez co będzie szansa na zdobywanie bramek.
2)ich atak nie jest jakoś specjalnie silny, z obroną Juve sobie nie poradzi.
3)Dudek- czyli 90% szans że zobaczymy mecz Juve w TVP:D:D:D
Edytka: Widzę że mam takie same zdanie jak UlTrAs :twisted:
Bo:
1)ich obrona popełnia często fatalne błędy przez co będzie szansa na zdobywanie bramek.
2)ich atak nie jest jakoś specjalnie silny, z obroną Juve sobie nie poradzi.
3)Dudek- czyli 90% szans że zobaczymy mecz Juve w TVP:D:D:D
Edytka: Widzę że mam takie same zdanie jak UlTrAs :twisted:
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
Ja tam bym chcial aby Juve wylosowalo psv albo liverpool ! W sumie zreszta to moze byc tez bayern czy lyon! Byle nie trafic na milan ani chelsea! Niech sie eliminuja nawzajem 

FORZA JUVE !!!
- Adi666666
- Juventino
Typy Angielskich bukmacherów.!!!
Piłkarze AC Milan są według brytyjskich bukmacherów faworytami obecnej edycji Ligi Mistrzów. Najniżej oceniane są szanse broniącego tytułu FC Porto, który nie wywalczył jeszcze awansu do ćwierćfinałów.
We wtorek i środę wyłoniono siedmiu ćwierćfinalistów tych rozgrywek, a ostatnim będzie Inter Mediolan lub FC Porto. Rewanżowe spotkanie tych drużyn odbędzie się 15 marca (pierwszy mecz w Portugalii zakończył się remisem 1:1).
AC Milan w 1/8 finału wyeliminował Manchester United, dwukrotnie wygrywając po 1:0. Angielscy bukmacherzy z firmy William Hill szanse na ostateczny triumf zespołu włoskiego w Champions League oceniają na 10-3.
Po Milanie, zdaniem bukmacherów, największe szanse na zdobycie Pucharu Europy ma drużyna Chelsea Londyn (7-2), która w 1/8 finału wyeliminowała Barcelonę. Kolejne miejsca w notowaniach zajmują Juventus Turyn i Bayern Monachium.
Najwięcej można zarobić (80-1) stawiając na triumf broniącego tytułu zespołu FC Porto.
Notowania bukmacherów ad. triumfu w piłkarskiej Lidze Mistrzów:
10-3 AC Milan
7-2 Chelsea Londyn
9-2 Juventus Turyn
11-2 Bayern Monachium
8-1 Olympique Lyon
9-1 Inter Mediolan
10-1 Liverpool FC
16-1 PSV Eindhoven
80-1 FC Porto
Piłkarze AC Milan są według brytyjskich bukmacherów faworytami obecnej edycji Ligi Mistrzów. Najniżej oceniane są szanse broniącego tytułu FC Porto, który nie wywalczył jeszcze awansu do ćwierćfinałów.
We wtorek i środę wyłoniono siedmiu ćwierćfinalistów tych rozgrywek, a ostatnim będzie Inter Mediolan lub FC Porto. Rewanżowe spotkanie tych drużyn odbędzie się 15 marca (pierwszy mecz w Portugalii zakończył się remisem 1:1).
AC Milan w 1/8 finału wyeliminował Manchester United, dwukrotnie wygrywając po 1:0. Angielscy bukmacherzy z firmy William Hill szanse na ostateczny triumf zespołu włoskiego w Champions League oceniają na 10-3.
Po Milanie, zdaniem bukmacherów, największe szanse na zdobycie Pucharu Europy ma drużyna Chelsea Londyn (7-2), która w 1/8 finału wyeliminowała Barcelonę. Kolejne miejsca w notowaniach zajmują Juventus Turyn i Bayern Monachium.
Najwięcej można zarobić (80-1) stawiając na triumf broniącego tytułu zespołu FC Porto.
Notowania bukmacherów ad. triumfu w piłkarskiej Lidze Mistrzów:
10-3 AC Milan
7-2 Chelsea Londyn
9-2 Juventus Turyn
11-2 Bayern Monachium
8-1 Olympique Lyon
9-1 Inter Mediolan
10-1 Liverpool FC
16-1 PSV Eindhoven
80-1 FC Porto
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- aSsItCh
- Juventino
ja z kolei chce Chelsea teraz a po jej pokonaniu mój wymarzony finał to rewanż sprzed dwóch lat !

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja się wsztrzymam od typowani z kim najbardziej bym chciał żeby Juve grało, teraz musimy pokazać klasę jak chcemy wygrać LM i to nie ważne z kim będziemy grać, teraz musimy być w takiej formie by pokonać każdego od PSV do Chelsea i Milanu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No cóż... emocje po Realu jeszcze nie opadły
.
Pare punktów:
1. Niech to oni się boją nas!!
2. Możemy wygrać absolutnie z każdym!!
3. Czasem wolimy nie występować jako faworyci.
Ale do rzeczy...
Chciałbym, byśmy trafili na PSV... byśmy byli zdecydowanymi faworytami, ale nie zawiedlibyśmy. Tak myślę. Jeśli przeszłoby Porto, nie miałbym nic przeciwko 1/4 właśnie z nimi. Chyba właśnie najbardziej bym chciał grać z nimi... o ile przejdą... Wyeliminować obrońców trofeum to by było coś
. Co do innych drużyn... wolę się nie wypowiadać. Na tej fazie rozgrywek nie ma już słabych. Ale zdecydowanie nie byłbym złej myśli przed spotakniem z Chelsea czy Milanem. Dziwi mnie bardzo, że stawiacie Bayern na równi z PSV czy Liverpoolem! Przecież oni są na równi z Chelsea czy Milanem, przynajmniej wg mnie. Poza tym, są w topowej formie. Tak czy inaczej, wynik losowania jest wielką niewiadomą. A niezależnie od niego, nie należy narzekać na rywala. Jesteśmy w stanie zwyciężyć z każdym!!
FORZA JUVE!!

Pare punktów:
1. Niech to oni się boją nas!!
2. Możemy wygrać absolutnie z każdym!!
3. Czasem wolimy nie występować jako faworyci.
Ale do rzeczy...
Chciałbym, byśmy trafili na PSV... byśmy byli zdecydowanymi faworytami, ale nie zawiedlibyśmy. Tak myślę. Jeśli przeszłoby Porto, nie miałbym nic przeciwko 1/4 właśnie z nimi. Chyba właśnie najbardziej bym chciał grać z nimi... o ile przejdą... Wyeliminować obrońców trofeum to by było coś
FORZA JUVE!!
- Vincitore
- Juventino
Mam pytanie czy razem z losowaniem 1/4 losuje sie też 1/2 jeżeli tak to przy odrobinie szczęścia moglibyśmy mieć nie taką trudną drogę do Finału
np:
Juventus-PSV/Liverpool-Lyon
Milan-Inter(bo chyab Porto nie przejdzie)/Chelsea-Bayern
A tak na marginesie patrząc na te wszystkie drużyny to mamy ogromne szanse na wygraną :o
np:
A tak na marginesie patrząc na te wszystkie drużyny to mamy ogromne szanse na wygraną :o

- BIGGI
- Qualità Juventino
Tak, losuje sie juz 1/2 i finał (kolejnosc w finalePelson pisze:Mam pytanie czy razem z losowaniem 1/4 losuje sie też 1/2 jeżeli tak to przy odrobinie szczęścia moglibyśmy mieć nie taką trudną drogę do Finału
np:
- Gałcio
- Juventino
Ja się wyłamie i powiem ze wolałbym nie trafić na Inter, bądź co bądź przegrali tylko raz w tym sezonie i grają dobrze, PSV i Bayern na tych chciałbym trafić, ale nie mozemy patrzec w takich kategoriach, rozgrywając taki mecz jak 2 dni temu jesteśmy w stanie pokonać czy to Milan czy Chelsea, to oni sie mają nas bac a nie my ich 

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.