Chievo 0-1 JUVENTUS
- Kuba Napierski
- Juventino
Nasi zawodnicy są zmęczeni ale nie zmienia to faktu że Juve jest zdecydowanym faworytem. Capello może mieć teraz mały dylemat bo rezerwowy lub półrezerwowy skład może mieć problemy a na tym etapie rozgrywek każdy remis jest uznawany za porażkę o porażce już nie wspominając :? . Mam wrażenie że w ataku zagra Treze i Alex. Mój typ to 0:1 dla nas po golu Camoranesiego.
- wiwat
- Juventino
Mam nadzieje, ze Juventus niesiony wygrana nad Realem zmiecie Chievo z powierzchni boiska. Podejrzewam, ze Capello da odpoczac kilku podstawowym graczom, a zagraja od poczatku inni, np. Tacchinardi czy Olivera. Trzymam kciuki za 3 punkty i mysle, ze bedzie 2-0 ewentualnie 2-1 dla naszych. Pozdrawiam
- Cyrklus
- Juventino
Ja jestem przekonany, że zagramy podstawą. Nie możemy przecież tracić punktów, więc musimy podejść do meczu z dystansem i zapomnieć o wspaniałym meczu z Realem. Co mnie bardzo cieszy, to możliwy występ Nedveda. Trezeguet się kuruje, coraz lepiej z nim już. 3pkt. by się bardzo przydały, wszak Milan gra z Sampdorią i mogą im urwać punkty.
Marcello Lippi ritornare!
- leniup
- Redaktor
Boże... to jest właśnie najgorsze gadanie. Futbol jest nieprzewidywalny...Gamber pisze:Jeżeli z Romą i Realem wygrali to dlaczego z Chievo mieliby nie wygrać??
Co do samego meczu. Po euforii spowodowanej wiadomo czym, musimy wrócić do szarej codzienności czyli Serie A. Chievo znajduje się obecnie na dopiero 17 miejscu w lidze. Napewno to ich nie zadawala, muszą walczyć o utrzymanie zwłaszcza że zbliża się końcówka sezonu. Po meczu z Realem możliwe że piłkarze Juve nie zagrają na 100% co oczywiście jest wiadome. Ale myśle że jeżeli podejdą do tego meczu tak jak do innych, zmobilizowani, to mimo zmęczenia powinni sobie poradzić z Chievo. A w typerze obstawiam 2-0...
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Nedveda nie ma w liscie powolanych na to spotkanie, trenuje on dopiero od kilku dni, napewno nie zagra z Chievo. Sam Capello sie wypowiadal na temat Pavla, mowil ze Nedved w tym tygodniu wznowi normalny trening.Cyrklus pisze: Co mnie bardzo cieszy, to możliwy występ Nedveda.
Szkoda ze nei zagra ale juz na emcz z Reggina sie bardzo przyda. Mam nadzieje ze odzyska forme po kontuzji i bedzie gral tak jak dawniej.
Co do meczu to sadzac po sytuacji w tabeli, Capello ustawi podstawowy sklad, mam nadzieje ze podolaja takiemu obciazeniu meczowemu i wygraja. Bo po tym meczu beda mieli tydzien przerwy. Meczyk juz dzis na c+ o 21:45 wiec chyba o 20 sie odetne od swiata i pozwole sobie obejzec bez znajomosci wyniku.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- TomiQ
- Juventino
Po tych dwóch wspaniałych meczach może byc ciężko im sie skoncentrować na Chievo!!!!Ale mam nadzieje że Capello umotywuje chłopaków i zagrają na 100% bo sezon już wkracza w decydującą faze i nie można odpuszczać meczy!!!Mam nadzieje że zagramy 3 napastnikami i bedzie 2:0 dla JUVE!!!A i jeszcze jedno mam nadzieje że Paparesta nie będzie popełniał takich błedów jak w meczu z Reggina....!!!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie ma co ukrywać, że Chievo w tym sezonie spisuje się wręcz katastrofalnie. Od lat nie grali tak źle, ogólnie statystyki przemawiają na naszą korzyść, zresztą wszystko. Ale boisko to prawdziwy ring, gdzie się wszystko wyjaśnia, a przdmeczowe polemiki nie mają większego znaczenia.
Nasi zawodnicy to profesjonaliści. Napewno środowa uforia, jest już schowana, teraz liczy się tylko i wyłącznie pojedynek z Chievo. Nie ma co ukrywać, że to spotkanie trzeba wygrać. W żadnym wypadku nie możemy sobie pozwolić na stratę pkt. z o wiele gorszym rywalem. Zresztą wróciliśmy już na ścieżkę zwycięstw więc obyśmy z niej nie zaszli jeszcze przez długi czas.
Liczę na gola Ibrahimovica, który ostatnio razi nieskutecznością, to z pewnością pozwoliłoby mu się przełamać. Wyniku tradycyjnie nie typuję i FORZA JUVE :!: :!:
Nasi zawodnicy to profesjonaliści. Napewno środowa uforia, jest już schowana, teraz liczy się tylko i wyłącznie pojedynek z Chievo. Nie ma co ukrywać, że to spotkanie trzeba wygrać. W żadnym wypadku nie możemy sobie pozwolić na stratę pkt. z o wiele gorszym rywalem. Zresztą wróciliśmy już na ścieżkę zwycięstw więc obyśmy z niej nie zaszli jeszcze przez długi czas.
Liczę na gola Ibrahimovica, który ostatnio razi nieskutecznością, to z pewnością pozwoliłoby mu się przełamać. Wyniku tradycyjnie nie typuję i FORZA JUVE :!: :!:

- rokfor
mylse ze bedzie 0-2 gole strzela zlatan i alex...
wiecie na jakim programie bedzie ten mecz w Internecie TV??
prosze o informacje...mozna zostawic takze na gg jestem cały czas(ukryty)
wiecie na jakim programie bedzie ten mecz w Internecie TV??
prosze o informacje...mozna zostawic takze na gg jestem cały czas(ukryty)
- mnowo
- Qualità Juventino
Hmm widze ze jeszcze sie nie wypowiadalem.. :roll: to sie wypowiem.. Siedze w pracy, co chwile zagladam na www.livescore.com i sprawdzam wyniki Serie A, w tym momencie konczy sie pierwsza polowa, a Milan remisuje z Sampa 0:0..
Coz dobrze by bylo gdyby Milanowi zdarzyla sie wpadka z Sampdoria. Wtedy mozna byloby to wykorzystac.
Jesli chodzi o mecz Juve z Chievo- rzeczywiscie, Chievo nie zachwyca w tym sezonie. Naprawde. Co oznacza, ze jest szansa wykorzystac ich slaba postawe, nawet grajac na wyjezdzie. :roll:
Co do wyniku- 0:2 lub 1:3 dla Juve. Wygramy roznica dwoch bramek. Na to licze. I fajnie by bylo, gdyby Trezeguet zagral dobre spotkanie, smigajac razem z Ibrahimovicem.
Bardzo tez chcialbym przeczytac po meczu, ze Zambrotta zaprezentowal sie naprawde dobrze. Brakuje mi tego, ostatnio niestety czasem nie jest tym 'prawdziwym' Zambro.
Takze bardzo licze na jego dobry wystep.
By the way, skonczyla sie pierwsza polowa pozostalych meczow- w meczu z Milanem nawet kartek jeszcze nie ma, Cagliari wygrywa z Roma, a Udinese gromi Palermo na wyjezdzie juz 0:3.
Juventus bedzie gromil wieczorem 8)
Coz dobrze by bylo gdyby Milanowi zdarzyla sie wpadka z Sampdoria. Wtedy mozna byloby to wykorzystac.
Jesli chodzi o mecz Juve z Chievo- rzeczywiscie, Chievo nie zachwyca w tym sezonie. Naprawde. Co oznacza, ze jest szansa wykorzystac ich slaba postawe, nawet grajac na wyjezdzie. :roll:
Co do wyniku- 0:2 lub 1:3 dla Juve. Wygramy roznica dwoch bramek. Na to licze. I fajnie by bylo, gdyby Trezeguet zagral dobre spotkanie, smigajac razem z Ibrahimovicem.
Bardzo tez chcialbym przeczytac po meczu, ze Zambrotta zaprezentowal sie naprawde dobrze. Brakuje mi tego, ostatnio niestety czasem nie jest tym 'prawdziwym' Zambro.

By the way, skonczyla sie pierwsza polowa pozostalych meczow- w meczu z Milanem nawet kartek jeszcze nie ma, Cagliari wygrywa z Roma, a Udinese gromi Palermo na wyjezdzie juz 0:3.
Juventus bedzie gromil wieczorem 8)
- _Jah
- Juventino
Milan wygral 1:0 po golu Kaki i niestety, nasze nadzieje mozemy sobie schowac. Jednakze zwyciestwo Milanu powinno byc dla nas o tyle optymistyczne, iz udalo im sie strzelic zaledwie jedna bramke, a to z kolei pozwala nam mocno wierzyc, ze przy zwyciestwie 2-bramkowym, wskoczymy na fotel lidera. Takze naszym celem dzis wieczorem jest nie tylko zwyciestwo, ale rowniez musi to wygladac duzo bardziej okazale, niz symboliczne 1:0. Nie ukrywam, ze drazni mnie nasza 2 lokata i trzeba koniecznie, sprobowac to zmienic. Nie ma sensu czekac, to jest bardzo wazne. Dlatego trzymam dzisiaj mocno kciuki za skutecznosc naszych napastnikow. Pora w koncu, aby sie przebudzili.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- forza bianco-neri
- Juventino
mam takie pytanie odnosnie dzisiejszego meczu: bedzie jakas transmisja live internt? ostatnio Roma -Juve bylo na http://www.irib.ir/live/tv3.asx... ale wolalbym sie upewnic a nie w trakcie meczu szukac po stacjach
wiec jesli ktos wie czy i w ogole bedzie jakas transmisja live net niech da znac.. co do samego meczu to musimy wygrac jak slusznie zauwazyl _Jah ! wszyscy pilkarze sa napewno w dorej formie fizycznej jak i psychicznej, co przy kryzysie Chievo moze nad dac wygrana nawet roznica 2 bramek - a wtedy witaj ponownie fotelu lidera
mysle, ze jest to na pewno realne, pilkarze zdaja sobie z tego sprawe i juz dzis bedziemy sie cieszyc prowadzeniem w lidze! Forza! Juventus :!:

Juve per Sempre
- Cyrklus
- Juventino
Jeśli wygramy przewagą trzech bramek to awansujemy na fotel lidera prowadząc bramkami. Małe pocieszenie, bo taką szansę mamy od dłuższego czasu, ale wciąż siedzimy w nadzieji na stratę punktów Milanu. Właśnie w tym momencie mają odpowiednie osłabienia, forma lekko spadła, mogliby coś stracić a tu jak na złość ... Mimo to Juventus dzisiaj 3pkt. będzie miał, bo po prostu musi. Szkoda, że dzisiaj to my nadrabiamy stratę do Mediolańczyków.
P.S. Tomcatmi -> dzięki za info, ostatnio nie czytam news'ów bo czas nie pozwala, jednakże szkoda, że zabraknie naszego Czecha. Sądzę, że byłoby rozsądne danie mu odpoczynku i w meczu z Regginą, chyba, że będziemy w bardzo niekomfortowej sytuacji.
P.S. Tomcatmi -> dzięki za info, ostatnio nie czytam news'ów bo czas nie pozwala, jednakże szkoda, że zabraknie naszego Czecha. Sądzę, że byłoby rozsądne danie mu odpoczynku i w meczu z Regginą, chyba, że będziemy w bardzo niekomfortowej sytuacji.
Marcello Lippi ritornare!
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Tez zaluje ze zabraknie Nedveda, ale juz niedlugo zagra:D i z tego trzeba sie cieszyc
Licze na 3pkt ale zobaczymy samym liczeniem jeszcze nikt nie zdobyl nic w pilce. Zobaczymy, ja poki co sie rozlaczam ze swiatem, bo najprawdopodbniej bede ogladal retransmisje meczu na C+ (musieli koniecznie dac NBA :[ ) . Tak wiec do napisania po meczu
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

- Kuba Napierski
- Juventino
Po pierwszej połowie 0:0 mam nadzieję że nasi to zmienią. Nie mogę oglądać tego meczu ale czuję że Juve ma problemy. Napiszcie coś o przebiegu spotkania.