Roma 1-2 Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 10:53

Mam nadzieje ze Juventus nie powtorzy Tego co zrobil w Tamtym roku :wink: Zreszta Juventus jest w optymalniejszej Formi niz Roma i MA lepsiejszy Squad.. Licze iz Wygramy 2-0 albo 2-1

P.s W profie kurs na Juve 2.7

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 10:55

Jeden z najtrudniejszych meczów w Serie A. Kibice Romy napewno zjawią sie w 100% frekwencji, tylko po to aby wygwizdać Capello, Emersona, i Zebine. Przegrana Juve będzie znaczyła tylko tyle ze bedziemy mieli 3 pkt straty do Milanu o ile ten wygra z Atalanta. W takiej sytuacji będzie cięzko o Scudetto, na tym etapie należy liczyć już tylko na siebie. Osobiscie stawiam na 2-1 dla Juve. Pozdrawiam :)

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 11:27

Czeka nas ciężki mecz, nawet bardzo ciężki. Roma rządna rewanżu za pierwszy mecz będzie chciała wygrać.Juve ma w środe mecz na wage awansu do ćwierćfinału LM, a poza tym bedzie to gra o wielkie pieniądze i jestem ciekaw jak Capello rozłoży siły piłkarzy w dzisiejszym meczu.Ciekawi mnie także jaką taktykę zastosuje Fabio.Czy będzie to gra jak ze Sieną czy raczej bardziej asekuracyjnie.Wiemy jednak jedno,jak zawsze bywało w meczach Juve z Romą, możemy się spodziewac wielkich emocji od 1 do ostatniej minuty.

...Taka miłość jest jedna...Juve
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 11:30

W tym meczu najbardziej obawiam sie Rzymskich Tifosi ktorzy zapewne zgotuja nam niezle "piekiełko" :| :evil:
Ale mysle ze Juve zagra swoje i mamy szanse nawet wygrac !!! To beda wazne punkty i wazny sprawdzian przed meczem z Realem !!!
Licze na dobra postawe Emersona i Zebiny... oni powinni sie podwojnie zmotywowac do gry.
Licze na rewanz za tamta przegrana 4:0 na Olimpico rok temu :twisted:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 12:14

Ostatnie mecze w wykonaniu Juventusu, a w szczególności Del Piero, mogą nastrajać przed dzisiejszym bardzo ważnym spotkaniem z Romą. Ten mecz pokaże czy Juventus wrócił na kurs, który obrał na początku sezonu, czyli zwycięstwa i przodownictwo w tabeli, czy nadal boryka się z problemami nękającymi drużynę od pojedynku z Interem. Zobaczymy. Jednak myślę, że Emerson, Zebina i conajważniejze Capello mają wiele do udowodnienia drużynie ze stolicy. Spodziewam się, że chłopaki dadzą z siebie wszystko i pokonają Romę. Jeżeli nie uda im się zdobyć kompletu punktów, moim zdaniem będzie można zacząć się martwić się, że Scuddetto może ponownie zdobędzie Milan, który raczej napewno poradzi sobie z Atalantą, a Rossoneri nie zwykli tak łatwo tracić wywalczonej przewagi punktowej. Choć i nie takie rzeczy się już w piłce działy, a szczególnie w Serie A ;) Osobiście stawiam na 2-1 dla Juventusu. Liczę na zwyżkową formę Del Piero, dzięki której zasnę spokojnie przed rewanżem z Realem :D

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 16:43

Do dziś mam przed oczami koszmar z zeszłego sezonu. Czas zmazać całkowicie ślad z tematego fatalnego wydarzenia.
Czeka nas cieżkie zadanie. Mimo, że Roma gra jak gra, to ma duży potencjał patrząc na ich skład. Ponadto mecze z nami traktują wyjątkowo więc napewno zagraja na ponad 100%.
Bardzo liczę w tym meczu na zwycięstwo, które na dobre pozwoliłoby nam zapomnieć o złych chwilach, jakie nam ostatnio towarzyszyły.
Czekają nas 2 bardzo ważne mecze, poprostu musimy je wygrać by walczyć o najwyższe laury. Liczę, że dobrą passę podtrzyma Del Piero.
Nie jest tajemnicą, że Zebina i Emerson, będą mieli dziś cieżkie życie. Ale to profesjonaliści i napewno sobie poradzą.

Forza JUVENTUS :!:

Obrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 17:57

wygramy ponieważ jesteśmy mocni i trzeba pokazać klase przed meczem z Realemktory gra również ciężki mecz o 20:00 z Valencią i mam nadzieje że tam Di Vaio zniszczy Real

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 18:11

Jakoś mam złe przeczucia przed tym meczem :? Kibice Romy są strasznie zawistni i obawiam się, że w kierunku Zebiny, Emersona i Capello nie polecą tylko ostre przekleństwa. W tym meczu liczę na bardzo dobry występ Del Piero i Zlatana ponieważ "piętą achillesową" rzymian jest obrona i musimy to wykorzystać. Blasi powinien w tym meczu trochę przystopować ponieważ sądzę, że sędzia od pierwszej minuty będzie chciał "utęperować" piłkarzy. Ciężko będzie wygrać z Romą tak aby zmazać hańbę z poprzedniego sezonu dlatego będę się cieszyć jakąkolwiek wygraną :wink: Myślę, że będzie 1-2 lub 0-1 pewniaka jako strzelca obstawiam Zlatana :lol: lecz zawodnikiem meczu będzie nasz Capitano.

Avanti Signora

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 18:32

Nie bedę zbyt orginalny i powiem to co wszyscy. Ten mecz będzie dla nas bardzo trudny. Mecze z Romą nigdy nie należały do łatwych i zapewne dzisiejszy nie będzie inny. Roma nie gra w tym sezonie rewelacyjnie, jednak z takim składem mają duży potencjał a na mecz z nami powinni sie dodatkowo zmobilizować. Do tego ostatni mecz przegrali i będą chcieli odbić ostatnie niepowodznie na nas. Licze że DP pokaże iż jego wspaniał gra ze Sieną (niestety nie oglądałem meczu ale samo to ze strzelił 2 bramy oznacza że grał dobrze) nie była jedynie chwilowym przebłyskiem. Do tego Real gra z Valencią (którą z resztą bardzo lubie i życze im jak najlepiej) która ostatnio nie jest w formie i niedawno odszedł od nich Ranieri. Valencia będzie chciała wrócić do formy i pokonać Real. Wtedy "królewscy" byli by na pewno bardziej podłamani przed meczem z nami. Więc nic nie pozostaje, jak tylko liczyć na Valencie, a ja mam nadzieje że jakąś bramke strzeli im Di Vaio i pomoże swojemu dawnemu klubowi, jakim jesteśmy oczywiście my :wink: (a tak na marginesie to nie lubiłem Di Vaio kiedy grał u nas, a dopiero gdy od nas odszed łto go polubiłem)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 20:11

No i stoimy pod ścianą. Jeśli chcemy dalej liderować z Milanem musimy poprostu wygrać!
Nie liczyłem zbytnio na stratę pkt. przez Milan, jednak pojwaiła isę taka okazja. to co zrobił dziś milan przeszło wzelkie oczekiwania, do guinessa dzis trafią napewno. ŻAŁOSNE!!! Sędzia przedłuztł mecz o 3 minuty, a ci strzelili w 94 :!: :!: :evil: :evil: :evil: Brak mi słów, to już 4 czy piąty taki rzypadek, nie wiem co powiedzieć, to jest nie do pojęcia, to kaleczy futbol, oczywiscie sędziowie pomagaja nam, a jakże. PARODIA!!!

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 20:15

Zaczne od [*] Milan [*]. Nie bede wnikal w to, ze mecz zostal przedluzony o 3 minuty, a bramka padla w 94'. Nie bede tez wyliczal ktory to mecz z rzedu Milan wygrywa fartem... Po prostu dzisiaj to my musimy wygrac. I Wierze w zwyciestwo roznica 2 bramek. Nie bedzie to na pewno latwy mecz, bo pilkarze mimo iz sa zawodowcami wiedza, iz czeka ich niedlugo wazniejszy mecz na Stadio Delle Alpi. Real z Vcf, my z Roma (porownywalni przeciwnicy)... Inna sprawa ze galaretki, moga sobie odpuscic juz mistrzostwo hiszpanii. Ze wstepnych zapowiedzi wynika, ze obydwie druzyny zagraja systemem 4-3-3, co zapowiada ciekawe widowisko. Jak juz wiekszosc z Was zauwazyla, bedzie to najwiekszy sprawdzian dla Del Piero, Niby odzysQje forme,a w waznym meczu z Realem gra na poziomie Blasi'ego. Dzisiaj strzelajac bramke zamknie na jakis czas usta krytykom.

PS. Z doswiadczenia Martina ;P i mojego tez, wiem ze nie mozna pisac postow pod wplywem emocji, dlatego lagodnie potraktowalem Milan
PSS. Dlatego, iz poziom forum spada, nie wyrazilem szczerej opini o meczu Milanu =]

EDIT: Ti_Amo :arrow: hehe ta sama uwaga :] +3, a gol w 94'

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 20:22

Milan mnie coraz bardziej zaskakuje, a raczej sędziowie, ktorzy prowadzą zawody tejze druzyny ! Gol w 94 minucie, a doliczone tylko 3 !!?? :evil: Który to juz raz z kolei tak im się udaje !? Bo inaczej tego nazwać nie mozna, nie jest to dobra postawa, czy jakis specjalny element gry, a jedynie najprostszy w świecie FART !! Ile mozna miec tego szczęscia?

Niech mi ktos teraz powie, ze sędziowie sprzyjają Juventusowi, to go wyśmieje ! Jeśli sprzyjają Juve, to dla Milanu wygrywają mecze ! Tak to trzeba ująć ! :?
Jestem oburzony ! :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 22:21

No to powinnismy sie cieszyc :wink: z tego co widzialem w necie mecz juz sie skonczyl i 2:1 dla JUVE...chcialbym oczywiscie zeby to bylo wyzsze zwyciestwo..ale w tej chwili licza sie 3 pkt. i swiadomosc ze Milan gra farciarsko i wystarczy ich maly błąd w jakims meczu zeby juz nie zdolali tak dzisiaj strzelic bramki w 94 minucie :evil: a jesli tylko troche si epogorsza wtedy chyba juz zwyciestwo w Serie A bedzie pewne :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 22:32

No to koniec meczu, wygralismy :D Szkoda, ze nie udalo sie wygrac bez straty bramki, ale licza sie 3 pkt 8) Zwraca uwage ilosc kartek, az 10 zoltych, ale sedzia mogl pokazac przynajmniej 2 razy czerwo :twisted:

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2005, 22:36

Brawo Juve...
Po mimo straty bramki w 39 minucie udało sie wywalczyć karnego...
Alex znowu nie zawodny i z trudnego terenu wywozimy 3 punkty.

Teraz czeka nas mecz z Realem.. Jestem dobrej mysli...

Forza Juve..

Zablokowany