Unia Europejska
- Gość
LPR przy władzy i wtedy będziesz wiedział co to jest zasrane życie :!:BIGGI pisze: Wole LPR niz ten zasrany rząd mILLERA
- YoUri`
- Qualità Juventino
Ja mysle ze tak naprawde to nie ma alternatywy, bo co innego jak nie unia ? Jak nie wejdziemy do Unii to zostaniemy odizolowani politycznie od Europy i bedziemy musieli liczyc na wieczna pomoc USA, ktora zapewne bedzie ale za darmo tez nic nie dostaniemy. UE jest szansa ale tez wielkim ryzykiem bo wszyscy wiemy ze ma tyle samo plusow co minusow, ale patrzac prawdzie w oczy trzeba stwierdzic, ze wejsc musimy, aby stanac na nogi... lub nie - w kazdym razie jak nie wejdziemy moze byc tylko zle, a jak wejdziemy to moze byc zle ale moze tez byc dobrze... Ja jestem na TAK 

- BIGGI
- Qualità Juventino
Zasrane życie to daje mi ten cały rząd Millera i ta cała uNIA. blee.....SAMOOBRONA I LPR RULEZZ !!Anonymous pisze:LPR przy władzy i wtedy będziesz wiedział co to jest zasrane życie :!:BIGGI pisze: Wole LPR niz ten zasrany rząd mILLERA
- Martin
- Juventino
Oj Biggi biggi. A slyszales ty moze o partii RACJA? LPR i Giertych to tylko moga spowodowac ze zamiast chleba w sklepie bedzie cie stac tylko na krzyzyk.BIGGI pisze:Zasrane życie to daje mi ten cały rząd Millera i ta cała uNIA. blee.....SAMOOBRONA I LPR RULEZZ !!Anonymous pisze:LPR przy władzy i wtedy będziesz wiedział co to jest zasrane życie :!:BIGGI pisze: Wole LPR niz ten zasrany rząd mILLERA
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- BIGGI
- Qualità Juventino
W tym kraju to nikomu ufac nie mozna...ale bardziej uwierze im niz reszcie która juz była, oszukała i dalej chce rządzić......blee w ogóle wszyscy są do kitu....Martin pisze:Oj Biggi biggi. A slyszales ty moze o partii RACJA? LPR i Giertych to tylko moga spowodowac ze zamiast chleba w sklepie bedzie cie stac tylko na krzyzyk.BIGGI pisze:Zasrane życie to daje mi ten cały rząd Millera i ta cała uNIA. blee.....SAMOOBRONA I LPR RULEZZ !!Anonymous pisze:
LPR przy władzy i wtedy będziesz wiedział co to jest zasrane życie :!:
- Vimes
- Juventino
Biggi nie rozumiesz, że LPR i Samoobrona to dwie populistyczne partie, których hasłem jest "Dajcie nam władzę, będzie lepiej", ale jak mają zamiar to zrobić to już nie mówią. Dodatkowo ludzie z LPR są najgorsi bo wykorzystują religię dla zdobycia swojego elektoratu :evil: , a jak się dla nich liczy zdanie papieża czy Episkopatu Polski (popierali Unię), pokazali w referendum.
Dla wyjaśnienia nie popieram żadnej partii politycznej, jestem tylko przeciwny takim ludziom jak Giertych, Lepper, Wrzodak itp., bo ich rządy mogą się dla Polski fatalnie skończyć :!:
Dla wyjaśnienia nie popieram żadnej partii politycznej, jestem tylko przeciwny takim ludziom jak Giertych, Lepper, Wrzodak itp., bo ich rządy mogą się dla Polski fatalnie skończyć :!:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Przeciez nie mówie ze jestem ich fanem...ja nie ufam nikomu z polityków, ale widzimy chyba do czego doprowadziły rządy po 89 roku. Jak na dzien dzisiejszy wole tego Leppera który przynajmniej odważnie mówi co sie dzieje w Polsce.....zresztą...wynik referendum pokazał ze wchodzimy do UE i jak to bedzie zobaczymy....ja tam jestem na NIE i mam prawo do tego głosu tak jak ponad 20% społeczeństwa. Zresztą jestem z Lublina a tu wiekszosc jest na NIE bo to region rolniczy.....KONIEC KROPKA....madmo pisze:Biggi nie rozumiesz, że LPR i Samoobrona to dwie populistyczne partie, których hasłem jest "Dajcie nam władzę, będzie lepiej", ale jak mają zamiar to zrobić to już nie mówią. Dodatkowo ludzie z LPR są najgorsi bo wykorzystują religię dla zdobycia swojego elektoratu :evil: , a jak się dla nich liczy zdanie papieża czy Episkopatu Polski (popierali Unię), pokazali w referendum.
POLSKA - TAK , UE - NIE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przepraszam , że odbiegnę troszkę od tematu. Madmo ale masz fajny avatr!
To jest jedna z postaci gry na Pegasusa ,,Dizzy''
. Uwielbiałem tę grę, to moja gra z dzieciństwa
Mój brejdak przeszedł całą jan iedałem rady
Nie no spoko ten awatrzyk

- Vimes
- Juventino
Mówienie o tym, że jest źle nic nie da :!:BIGGI pisze:Jak na dzien dzisiejszy wole tego Leppera który przynajmniej odważnie mówi co sie dzieje w Polsce
Niech lepiej powie, co zrobić aby było lepiej i nie mogą to być oczywiście pomysły tak realne do wykonania jak lądowanie na Słońcu
- BIGGI
- Qualità Juventino
Zgoda ale wszyscy inni udają że jest wszystko OK. A póki ktos nie jest przy władzy to nic nie jest w stanie zrobić.madmo pisze:Mówienie o tym, że jest źle nic nie da :!:BIGGI pisze:Jak na dzien dzisiejszy wole tego Leppera który przynajmniej odważnie mówi co sie dzieje w Polsce
Niech lepiej powie, co zrobić aby było lepiej i nie mogą to być oczywiście pomysły tak realne do wykonania jak lądowanie na Słońcu
A co do avatara to tez uwielbiałem grę Dizzy (na pegazusie

- Vimes
- Juventino
Przecież Samoobrona i LPR są w sejmie i mogą zgłaszać projekty ustaw, ale politycy zarówno z koalicji jak z opozycji wolą zajmować się wzajemnym obrzucaniem błotem niż sprawami Polski.BIGGI pisze:Zgoda ale wszyscy inni udają że jest wszystko OK. A póki ktos nie jest przy władzy to nic nie jest w stanie zrobić.
Moim zdaniem w Polsce będzie lepiej dopiero wtedy, gdy cała obecna klasa polityczna umrze śmiercią naturalną, a władzę przejmie nowe pokolenie nie pamiętające czasów komunistycznych.
- dawid_pabi
Wreszzcie jak wejdziemy do UE będę mógł jeżdzić kiedy mi się chce do Turynu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A może kiedyś tam zamieszkam 

- BIGGI
- Qualità Juventino
Zgoda ale przeciez większosci nie mają a koalicja to potrafi tylko wyłączać mikrofon lepperowi. Zgodze sie natomiast z tym ze władze powinni przejąć nowi ludzie, nowego pokolenia.madmo pisze:Przecież Samoobrona i LPR są w sejmie i mogą zgłaszać projekty ustaw, ale politycy zarówno z koalicji jak z opozycji wolą zajmować się wzajemnym obrzucaniem błotem niż sprawami Polski.BIGGI pisze:Zgoda ale wszyscy inni udają że jest wszystko OK. A póki ktos nie jest przy władzy to nic nie jest w stanie zrobić.
Moim zdaniem w Polsce będzie lepiej dopiero wtedy, gdy cała obecna klasa polityczna umrze śmiercią naturalną, a władzę przejmie nowe pokolenie nie pamiętające czasów komunistycznych.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
BIGGI napisał:
Nawet wielki zwolennicy wejscia Polski do UNI mówią ze przez pierwsze ok. 20 lat bedzie gorzej ze względu na przystosowywanie sie do norm unijnych.
A słyszałeś o takiej życiowej prawdzie która mówi że żeby było lepiej najpierw musi być gorzej?!
Naszczęście większość ludzi tak myśli jak ja i dlatego WEJDZIEMY DO UE!!!
Nawet wielki zwolennicy wejscia Polski do UNI mówią ze przez pierwsze ok. 20 lat bedzie gorzej ze względu na przystosowywanie sie do norm unijnych.
A słyszałeś o takiej życiowej prawdzie która mówi że żeby było lepiej najpierw musi być gorzej?!
Naszczęście większość ludzi tak myśli jak ja i dlatego WEJDZIEMY DO UE!!!