JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:39

Moi mili, nie dzieje sie dobrze.
Rewanzu nie bedzie mozna obejrzec na Polsacie Sport, poniewaz na tym kanale puszczają konfrontacje Bayeru z Liverpoolem :? Jedynym wyjsciem pozostaje więc wierzyc, ze mecz bedzie transmitowany na kanale Polsat Info, lub na TVP, pod warunkiem, ze polscy fani Juve wyslą wystarczająco duzo sms-ow.

Jezeli jednak dojdzie do takiej sytuacji, ktorej moja glowa nawet nie przyjmuje do wiadomosci, ze meczu nie bedzie nigdzie, to bedzie bardzo zle. Jednak najbardziej wierze w to, ze mecz zobaczę na Info, bo na TVP nie raz sie zawiodłem, i bardzo wątpie, zeby puscili mecz Juventusu.
Swoją drogą, nie puscic takiego spotkania, to tez trzeba miec troszke nierowno pod kopułką...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:44

A wiec:
1. Wszystko zalezy od tego co pokaże Juve w meczach z Siena i Roma :wink: Nie wiem czemu juz teraz spekulujecie o tym meczu
2. co do Real to oni napewno zagraja slabiej niz w Madrycie. Bernabeu to 50% ich sukcesu- na wyjazdach graja gorzej (czesto duzo gorzej) Pytanie teraz to czy Juventus to wykorzysta.

:!: :!: :!: Ja w to wierze :!: :!: :!:

EDIT
Wojtom jestes pewien??
Przeciez po meczu w Madrycie w Turynie zapowiadaj sie wielkie emocje :?
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2005, 20:55 przez Coldsoul, łącznie zmieniany 1 raz.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:49

MoszeUsz pisze:Wojtom jestes pewien??
Meczu na Polsat Sport nie bedzie, są juz nawet reklamy meczu Bayer-Liverpool i pisze na telemagazyn.pl, trzeba liczyc na Info lub TVP... :roll:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 20:55

Wojtom pisze:
MoszeUsz pisze:Wojtom jestes pewien??
Meczu na Polsat Sport nie bedzie, są juz nawet reklamy meczu Bayer-Liverpool i pisze na telemagazyn.pl, trzeba liczyc na Info lub TVP... :roll:
Info nie mam wiec musze liczyc tylko na TVP :|
I tak wyslalem 5 SMS ale chyba teraz wysle kolejne, musze zobaczyc ten mecz na zywo :!:
Swoja droga tak liczylem na Polsat Sport.............

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 21:15

Ja tam licze na tvp :> A jak nie to mysle ze mecz będzie transmitowany ponownie na CT2 choć może sie pojawić sytuacja podobna do sytuacji w Poslacie sport, jednak jestem dobrej mysli ;)

martyna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2005, 22:07

Mój brat dostał ostatnio grę Uefa Champions 2005 wydaną przez EA sports. Dlaczego o tym mówię? A więc kto ma tą grę niech włączy ją i gdy się uruchomi, pomijamy intro i zostawiamy na głównym oknie. Czekamy przez chwilkę i tu otwiera się wspaniały filmik, na którym grają różne zespoły(Juve, Barca, Real, Monaco). Na uwagę zasługuje fakt, iż pokazany jest tam wspaniały zwod Nedveda :twisted: ale to jeszcze nie koniec :-D Na samym końcu filmiku widzimay zespół Juve triumfujący w LM!!!! Czyżby jakaś aluzja?? Według mnie to prognozowanie przyszłości :D Ale ten widok kiedy Nedved unosi Puchar Mistrzów jest wspaniały. Nio i tak doszło do tego, że jeśli mamy zobaczyć Bianco- Nerich w takiej sytuacji to musimy trzymać mocno kciuki i ostro kibicować naszemu klubowi. Juve nie ma wyboru- najlepsze byłoby zwycięstwo 2:0, ale gorąco w to wierze. Treze i Nedved wrócą do zdrowia a Zlatan i Alex(jak i cała drużyna) zagrają tak jak 2 lata temu :D Trzymam za nich mocno kciuki!!!!

FORZA JUVE!!!!!

Zambrotta jest najlepszy!!!! I nikt nie śmie mówić ani myśleć inaczej:)
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 00:32

martyna pisze:Mój brat dostał ostatnio grę Uefa Champions 2005 wydaną przez EA sports. Dlaczego o tym mówię? A więc kto ma tą grę niech włączy ją i gdy się uruchomi, pomijamy intro i zostawiamy na głównym oknie. Czekamy przez chwilkę i tu otwiera się wspaniały filmik, na którym grają różne zespoły(Juve, Barca, Real, Monaco). Na uwagę zasługuje fakt, iż pokazany jest tam wspaniały zwod Nedveda :twisted: ale to jeszcze nie koniec :-D Na samym końcu filmiku widzimay zespół Juve triumfujący w LM!!!! Czyżby jakaś aluzja?? Według mnie to prognozowanie przyszłości :D Ale ten widok kiedy Nedved unosi Puchar Mistrzów jest wspaniały. Nio i tak doszło do tego, że jeśli mamy zobaczyć Bianco- Nerich w takiej sytuacji to musimy trzymać mocno kciuki i ostro kibicować naszemu klubowi. Juve nie ma wyboru- najlepsze byłoby zwycięstwo 2:0, ale gorąco w to wierze. Treze i Nedved wrócą do zdrowia a Zlatan i Alex(jak i cała drużyna) zagrają tak jak 2 lata temu :D Trzymam za nich mocno kciuki!!!!
FORZA JUVE!!!!!
polityczna, kobieca przemowa ;), podobno jest najlepsza, hę.

sytuacja jest identyczna jak w sezonie 1995-96, w ktorym to trymfowalismy, po raz ostatni. wówczas po 1:0 (raul) w madrycie, zdołaliśmy zrewanżować się królewskim po bramkach padovano i alexa, dwa do zera. na dodatek dwa lata temu również mecz w madrycie, przegraliśmy, a i ta ówczesna bramka, nie dawała nam zbytnich powodów do optymizmu. reasumując, mecz na santiago bernabeu przy każdej sposobności, podrażniał nasze ambicje. tak też w tym względzie, nic się nie zmieniło. a jeżeli jest tak jak być powinno, odwołując się do przypadków z przeszłości, czemu teraz.. miałoby być inaczej? wierzmy.

ale też, aby wierzyć, trzeba mieć solidne podstawy ku takiej skłonności. to musi być wyjątkowy mecz, rozegrany w idealnej myśli szkoleniowej, obozu capello. piłkarze już przy odgrywaniu hymnu ligi mistrzów, muszą mieć na twarzach napisane 'zaczynamy drogę, na końcu której zwijamy puchar mistrzów', pieczętując to maksymalną zaciętością w trakcie meczu. życzę wszystkim, aby wreszcie zechcieli dać z siebie wszystko. ważne to jest o tyle, że okazje gier, ba, okazje wyeliminowania samego realu madryt, mogą nie prędko się przytrafić. udowodnijmy, że jesteśmy wielcy. wierzmy.

nasz los wisi na włosku.. heheeh, jest hardcorowo.. wprost, nie mogę doczekać się zwycięstwa 8).

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
_Tomek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 20:05

głosujcie sms'em pod numer 7198 o treści 3 to obejrzymy mecz w tvp
chyba jest nie jest nas tak mało :wink:

Juve, Juve, o cara squadra senza eta
Juve, Juve, cara gloriosa societa
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2005, 23:06

No nie myslalem ze wyniki podadzą juz w sportowej niedzieli......wie ktos kiedy w koncu bedą ?? :?

mundik15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 10:15

pewnie najwiecej bedzie sms na Juve!! ale nie wiadomo co oni pokaz w tv!!licze na zwyciestwo przekonywujace w turynie z królewskimi!!no ale trzeba jeszcz rome pokonać!!mam nadzieje ze zagramy w pełnym 1 składzie!!i trójka w ataku!!

Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 12:18

mnie interesuje jak Juve zagra w meczu z Roma !!wedlug mnie powinien Treze chociaz 10minut zagrac zeby wejsc w jako taki rytm meczowy !no i ja bym zastapil blasiego Tacchem ,a za zambrotte dal bym pessotto

mecz w Madrycie byl piekny bylo wszystko !tylko zabraklo tego ostatniego napastnika !Ibra sam sie wypowiadal ze woli grac cofnietego napastnika a del Piero...
Wedlug mnie real zagra w Turynie b. kiepsko(histria za tym stoi)...
!

PS
Możliwe, że Real Madryt w ligowym meczu z Deportivo La Coruna (Depor wygrało 2:0), stracił nie tylko trzy punkty, ale także Zinedine'a Zidane'a w rewanżowym meczu Ligi Mistrzów z Juventusem Turyn.

Francuz już przed meczem narzekał na ból w mięśniu. Podczas spotkania uraz był jeszcze bardziej dokuczliwy. Wstępne diagnozy mówią o konieczności zaprzestania ćwiczeń na 6 do 10 dni. Pesymiści uważają jednak, że kontuzja może być poważniejsza.

Więcej informacji na ten temat poznamy dzisiaj wieczorem, kiedy to opublikowane zostaną wyniki szczegółowych badań. Mecz Juventus – Real za tydzień w środę.

http://www.hattrick.pl/?act=news&more=43316

mnie w czasie meczu denerwowaly sztuczki zidana ktorymi nic nie osiagal a wszyscy tak sie podniecali !!!dla mnie to bylo smieszne...

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:13

To musi byc wielki rewanz :!: Dokladnie taki jak dwa lata temu :D
Uwazam iz mamy szanse... trzeba tylko zagrac z taka koncentracja i determinacja co wtedy a musi sie udac. Pomoc ma w tym takze wspanialy doping na wypelnionym Delle Alpi.
Uwazam iz Juve jest w dosc dobrej formie w przeciwienstwie do Realu ktory przegral kolejny mecz w lidze.
Mamy w swoim skladzie wielu graczy ktorzy grali w tamtym meczu (chodzi mi oczywiscie o ten 3:1) i musza oni sobie przypomniec jak sie "jedzie" z Realem :twisted:
I oczywiscie TVP musi ten mecz pokazac, bo nie wyobrazam sobie zebym tego meczu nie widzial :!:

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 17:55

Mecz bedzie na Tvp mecz juventusu otrzymał ponad 6 tysiecy głosow a leverkusen 1,500 cos takiego.
Wiec dobrze bo niebede sluchal tego Borka :x I jego wielkie galacticos :wink: W turynie bedzie ostra imreza jak juventus niewygra poniose kleske nad moimi kolegami ktorzy dopinguja real :evil:

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 19:43

I chwała Bogu bo nie zdzierżyłbym oglądać meczu Leverkusen-Liverpool podczas gdy w tym samym czasie grałoby Juve. To pozostaje teraz tylko czekać do 9 marca no i chuchać na naszych piłkarzy by żadnemu nie przytrafiła się kontuzja.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2005, 20:11

Pavel Neved opuścił dziś szpital po urazie głowy jakiego nabawił się w meczu z Realem ale nie będzie mógł uczestniczyć w treningach przez conajmniej tydzień. Oznacza to, że najprawdopodobniej gwiazda Juventusu nie zagra w kluczowym meczu Ligi Mistrzów.
Decyzję medycy podjęli po dokładnych badaniach głowy, które dziś przeprowadzono w szpitalu. Nieobecność Czecha będzie zapewne sporą stratą dla ekipy Starej Damy.

Jeju mam nadzieje ze jednak zagra

ps info z piłka.pl :wink: [/b]

Zablokowany