Palermo 1-0! Juventus
- BIANCONERI
- Juventino
Bez wątpienia po meczu z Palermo można mówić o kryzysie naszej drużyny.Praktycznie od początku sezonu Juventus pod wodzą Capello nie zachwycał stylem gry,ale kibice nie mieli o to większych pretenmsji ponieważ sukcesywnie gromadziliśmy punkty.Prawdziwe załamanie formy przyszło teraz kiedy to najpierw wymęczyliśmy zwycięstwa ze słabymi klubami(Brescia,Atalamta),a ostatnie przegraliśmy po fatalnej grze z przeciętnymi zespołami,czyli z Sambdorią i Palermo.Kiedy wylosowaliśmy Real w Lidze Mistrzów Juventus grał dobrze i wygrywał,zawodzili natomiast Królewscy,przez co nasi kibice nabrali ogromnej pewności w to,że Juve awansuje dalej.Sytuacja jednak diametralnie się zmieniła i to własnie fani Realu mogą być pewni swego,ponieważ Juventus gra bardzo źle i nie zanosi się na poprawe.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nie jest dobrze (delikatnie mówiąc). Możemy już głośno mówić o kryzysie. Przegralismy drugi mecz z rzędu. Z tego co wiem nie prezentując na boisku NIC. Jeszcze niedawno cieszyliśmy się z dwóch potknięć Milanu i z ośmio punktowej przewagi. Tymczasem My powtorzyliśmy "sukces" Milanu i również przegraliśmy dwa mecze z rzędu... i mam nadzieje, że na tych dwóch meczach sie skończy bo jak się nie pozbierają to blado widze i Serie A i LM.
- Ironek
- Juventino
?!?!?!?
To był JUVENTUS ?
Nie wierzę, że to grała nasza kochana drużyna.
Nie potrafię zrozumieć jak taka drużyna jak JUVE przegrywa z Palermo... i to w taki stylu! To co dziś zobaczyłem woła o pomstę do nieba ! Jak można tak grać ? Jak może tak grać drużyna chcąca wygrać LM i Scudetto :shock: To jest żałosne! Dziś nie grał nikt! A gdyby nie Giggi i szczęście przegrali byśmy 3, a nie 1-0 ! Co robili dziś Biri i Zebina ? Bo to nie przypominało wogóle gry bocznych obrońców! Tacchinardi ? A On wogóle był na boisku ?
Gdzie są Jego uderzenia z 30 metrów ?
Emerson się starał, ale mu nie wychodziło, to samo co Zambro... Olivera ? :shock: Bosh, to jest ten wielki talent ? Następca Nedveda ? :lol: Z taką grą jak dziś to On może być następcą... ale Vukovica w Legii
Trezeguet ???? :shock: Następny, który wsiąkł w tłum. Zlatan... to nie jest nasz Zlatan, ten wspaniały Zlatan. Wkońcu Palermo ma słabych obrońców, więc gdzie były dziś te Jego wspaniałe dryblingi mijające całą obronę ?
W Ajaxie potrafił kręcić Nestą i Maldinim jak pachołkami, a teraz nie potrafi przejść jakiś cieniasów.
Zalayeta po wejściu nie zrobił nic
To samo Blasi.
Nasza gra to jest SMRÓD, BRÓD i UBÓSTWO ! Już się boję na samą myśl o dacie 22.02.2005... Nawet nie chcę myśleć co będzie jeśli Capello czegoś nie wymyśli. Ale znająć życie to w dzisiejszym meczu murawa była zła, albo wiał za duży wiatr :lol: :?
:evil: 
Ja już tego nie wytrzymuję...
Krwawi mi serce... ;(
PS. dzięki X men za to że mogłem obejrzeć dzięki Tobie mecz...
To był JUVENTUS ?
Nie wierzę, że to grała nasza kochana drużyna.
Nie potrafię zrozumieć jak taka drużyna jak JUVE przegrywa z Palermo... i to w taki stylu! To co dziś zobaczyłem woła o pomstę do nieba ! Jak można tak grać ? Jak może tak grać drużyna chcąca wygrać LM i Scudetto :shock: To jest żałosne! Dziś nie grał nikt! A gdyby nie Giggi i szczęście przegrali byśmy 3, a nie 1-0 ! Co robili dziś Biri i Zebina ? Bo to nie przypominało wogóle gry bocznych obrońców! Tacchinardi ? A On wogóle był na boisku ?

Nasza gra to jest SMRÓD, BRÓD i UBÓSTWO ! Już się boję na samą myśl o dacie 22.02.2005... Nawet nie chcę myśleć co będzie jeśli Capello czegoś nie wymyśli. Ale znająć życie to w dzisiejszym meczu murawa była zła, albo wiał za duży wiatr :lol: :?

Ja już tego nie wytrzymuję...

PS. dzięki X men za to że mogłem obejrzeć dzięki Tobie mecz...
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2005, 00:02 przez Ironek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vojtimar
- Juventino
No niestety. Druga z rzędu przegrana. Nie ma Nedveda i koniec naszej gry. Moggi oczywiście musiał oszczędzać w styczniu, nie wiadomo po co i teraz to wychodzi. O przejśćiu Realu teraz możemy sobie pomarzyć, chyba, że nasza gra się zmieni i to dosłownie.
Z Juve na dobre i złe!
- leniup
- Redaktor
Smutne ale prawdziwe.Marcin-IRONEK pisze:Nasza gra to jest SMRÓD, BRÓD i UBÓSTWO !
Zresztą co mogę powiedzieć jeśli meczu nie widziałem. No ale z wypowiedzi oglądających jak i z samego wyniku to wynika.
Jestem z deczka zaskoczony. Nie myslałem że tak szybko znów oddamy naszą przewagę. A jak to wszyscy byli zadowoleni jak było 8 pkt że Scudetto już jest nasze. A tu pufff i kryzys. A co bedze z Realem?? Boję się myśleć.
Niezgodze się jednak z niektórymi którzy już piszą "Capello wyp..coś tam coś tam, Lippi wróć". Narazie moim zdanmiem Capellodobrze prowadzi Juve, choć te ostatnie wyniki mnie bardzo denerwują. Zachowuje jednak spokój, do czasu....
- ubik
- Juventino
R O T F L, Marcinie Krwawiące Serce, obawiam sie, ze bredzisz.Marcin-IRONEK pisze: Zlatan. Wkońcu Palermo ma słabych obrońców, więc gdzie były dziś te Jego wspaniałe dryblingi mijające całą obronę ?W Ajaxie potrafił kręcić Nestą i Maldinim jak pachołkami[...]
co do meczu: pisalem juz ze gracie zle od poczatku sezonu, i ze w koncu skonczy sie wam szczescie i przestaniecie gromadzic punkty. mistrz wloch nie gra tak jak juventus na delle alpi z milanem.
- white_wolv
- Juventino
DOKLADNIE.Jak to mozliwe ze jest 70minuta,przegrywamy..Del Piero rozgrzewa sie od 45min,Olivera co sie nie dotknie to masci i Capello nie reaguje!Przeciez to jest skandaliczne..ja rozumiem DP nie w formie,nigdy nie bylem jednym z jego fanatycznych fanow,ale na milosc Boska..to co robil dzis Ruben wolalo o pomste do nieba!Za niektore zagrania powinien dostac dozywocie!A pan Capello siedzi i czeka ze moze samo cos wpadnie do bramki..mnowomiejsky pisze:Mi to pytanie cisnie sie na usta kiedy pomysle o tym, ze przegrywamy od 12 minuty, a do konca spotkania wykorzystujemy tylko dwie zmiany! :evil: Ja rozumiem, ze gralismy de facto w sumie trzema napastnikami- Trezeguet, Ibrahimovic i Zalayeta, ale nie wiem, po prostu nie rozumiem niektorych ruchow Capello.![]()
Jest mi to przykro mowic,ale trace zaufanie do naszego trenera..zreszta prawda jest taka ze nigdy go nie miaelm za wiele.Jeszcze kiedy trenowal Rome wzbudal we mnie niechec.A juz na dobre zalazl mi za skore wypowiedzia z zeszlego roku,w ktorej stwierdzil ze praca w Juve nie bylaby dla niego wyzwaniem i nigdy nie chcial by byc trenerem Bianconerrich.Generalnie poki wyniki byly niezle nie wypadalo narzekac(choc zawsze mowilem ze z takim stylem daleko nie zajedziemy) ale teraz jest wlasciwy moment na to zeby ktos potrzasnal naszym coachem i powiedzial "wez sie stary do roboty!".Bo gadanie o tym jak to dobrze gramy,jak wspaniala jest atmosfera w druzynie i jak to bardzo jestesmy zmotywowani i nastawiani na zwyciestwo w kazdym meczu,zaczyna wzbudzac we mnie agresje i szcerze powiedziawszy zygac mi sie chce jak czytam tego typu wypowiedzi...
Moze niektorzy powiedza ze gralismy bez Nedveda i Camora,a Palermo to nie taka slaba druzyna..pewnie i racja,ale mysle ze nie mozna usprawiedliwiac tak slabej gry absencja 2 graczy,tym bardziej ze lawke mamy badz co badz szeroka.W dzisiejszym meczu przede wszystkim widac bylo brak mentalnosci zwyciezcow..nie wiem czy nasi pilkarze mysla ze to ze sa JUVENTUSEM wystarczy?Nikt z tego powodu nie padnie przed nami na kolana,ani w SerieA ani w CoppaItalia ani tym bardziej w Champions League..DO ROBOTY JUVENTINI!
Wiekszosc powyzszych zarzutow nie dotyczy Zambrotty..ON pokazal dzis co to znaczy byc Juventinim..
- M.
- Juventino
Dokładnie. Dziś miałem możliwość obejrzenia tego meczu przez internet. Teraz stwierdziłem, że wolałbym go wogóle nie oglądać. To co zobaczyłem woła o pomstę do nieba. Jedynym dobrym zawodnikiem był Buffon. Dzięki niemu przegraliśmy tylko 1:0. Olivera? Wspaniale bije rzuty wolne. Trezeguet? To on grał? Zlatan? Starał się, ale nic z tego. Jak to widziałem to aż mi się płakać chciało. Palermo zasługiwało na więcej niż 1:0. Bardzo mądre zmiany Capello. Wprowadza Zalayete zamaist AlexaJamal_TH pisze:TO NIE PECH TYLKO KRYZYS !!!! To nie jest prawdziwe JuveAsia :) pisze:Dlaczego przegrali??? ;( mam wielki żal w sercu ;( bałam się tego meczu jak cholera i słusznie :evil: niestety. A Capello mówi po częsci prawde po meczach bo rzeczywiście nigdy szczęścia nie mamy: nie strzelamy gola w ostatnich minutach meczu a w ciągu jego napastnicy nie wykorzystują okazji. po prostu mamy pecha. tylko że Capello powinien zrobić coś żeby to zmienić a on nie robi nic tylko cały czas to mówi !!!!! Mam nadzieje że z Udinese (które jest wyżej niż Palermo i Sampdoria) będzie lepiej. ;(

:roll:
- Juve The Best
- Juventino
3 mecze w ciągu 6 dni miejmy nadzieje że to tylko zmęczenie. Bo jeżeli nie to przyjdą mocniejci rywale i będzie wał. Nieweim jak wy ale ja WIERZE.

- Ironek
- Juventino
Jak można prosić to może rozwiń swoją "mądrą" wypowiedz, bo nie bardzo rozumiem...ubik pisze:R O T F L, Marcinie Krwawiące Serce, obawiam sie, ze bredzisz.Marcin-IRONEK pisze: Zlatan. Wkońcu Palermo ma słabych obrońców, więc gdzie były dziś te Jego wspaniałe dryblingi mijające całą obronę ?W Ajaxie potrafił kręcić Nestą i Maldinim jak pachołkami[...]
- ubik
- Juventino
no widac, ze nie rozumiesz
w takim razie prosciej: kiedy zlatan w ajaxie kręcić nesta i maldini "jak pachołkami"?
może Ty pomylić nesta i maldini z obroncami NEC ?
EDIT: zaden ze mnie juventino, chce byc milanista
mowy nie ma
właśnie awansowałes - zostaniesz juventino
rasi
ktoś tu jest złośliwym fajfusem

w takim razie prosciej: kiedy zlatan w ajaxie kręcić nesta i maldini "jak pachołkami"?
mowy nie ma

rasi
ktoś tu jest złośliwym fajfusem

Ostatnio zmieniony 06 lutego 2005, 03:09 przez ubik, łącznie zmieniany 2 razy.
- ARM
- Juventino
Diego zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzia. ale ciekawi mnie gdzie ty mecz w necie ogladales...jesli masz jakis link to napisz na forum albo ----->miire@op.pl Z gory dzieki
- Ironek
- Juventino
Ehh, wiem, że ciężko Ci to przyjąć do wiadomości. Bo wkońcu jak Milanista mógłby uwierzyć, że jakiś tam Zlatan z jakiegoś tam klubiku zwanego Juventus(wtedy Ajaxuubik pisze:no widac, ze nie rozumiesz![]()

BTW, Jakieś aluzje do krwawiącego kibicowskiego serca :? :roll:

Wszystko masz w tym temacie http://www.juvepoland.com/forum/viewtopic.php?t=9277miire pisze:Diego zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzia. ale ciekawi mnie gdzie ty mecz w necie ogladales...jesli masz jakis link to napisz na forum albo ----->miire@op.pl Z gory dzieki
- Juve4ever10
- Juventino
Smieszna sprawa...Milan 2 porazki z rzedu po 1-0 a teraz dotknelo to nas(latwo przyszlo latwo poszlo)...jednak Milan w tych porazkach lacznie oddal chyba ze 35 strzalow robiac wszystko aby odwrocic losy spotkania! Jeszcze nie znam statystyk z tego meczu ale znajac zycie oddalismy pewnie gdzies 5 strzalow grajac jak patalachy...
Czy mamy kryzys? Zawsze gralismy beznadziejnie z tym ze wczesniej wygrywalismy (wczescniej znaczy na poczaku sezonu) Sprawa Capello! - Co za cymbal..(wiem-kartka ale musialem to napisac)..Patrzac na to co robi mam takie spostrzezenie jakby przyszedl tylko po to do Juve aby zarobic siano i zniszczyc kariere Del Piero...jeszcze wczesniej ludzilem sie ze to co wyprawia z Alexem ma na celu zmotywowanie Go, wywolania zlosci ktora sprawila by ze odnalazl by forme ale teraz sadze ze on porostu nie lubi Del Piero i ma gdzies zeby pomoc Mu odzyskac forme! Nigdy go nie lubialem...potrzebny nam trener ktory wprowadzi ofensywny i efektowny styl gry,a przede wszystki jest nam potrzebny trener ktory bedzie staral sie pomagac zawodnikom w ich problemach..a nie osmieszal sciagajac w kazdym meczu bez wzgledu jak zawodnik sie zaprezentowal(Del Piero)