Baaardzo amatorski filmik....

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
Zablokowany
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2005, 16:18

FORZA JUVE, ale pojedziemy z Liverpoolem, co chłopcy? :DDDDD
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2005, 16:40 przez Kombinat, łącznie zmieniany 1 raz.

Michuchu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2005, 22:04

sbartnicki pisze:I nie mów mi że włożyłeś w to tyle pracy. Pracy? lol Buahah, straszna praca..... Widocznie trzymanie kamery to już za ciężka praca....
Pozowle tu sobie zacytować pewną osobę..."LOL Z ROTFLEM NA SUFICIE"! Kogo ty chcesz oszukać :shock: ? Już wcześniej pisałem, że oprócz kamerzysty byłem jeszcze scenarzystą, reżyserem i cholera wie kim jeszcze. Pisze więc po raz n-ty (zresztą nie wiem po co...) JA ROBIŁEM WSZYSTKO A JEDYNE CO WY WŁOŻYLIŚCIE W TĄ PRODUKCJE TO PRZYCHODZENIE NA UMUWINĄ GODZINĘ I ODGRYWANIE RÓL! Wracając do pytania. Tak, napracowałem się przy tym (Chyba, że dla ciebie np. napisanie 16 stron scenariusza to tylko i wyłącznie sama przyjemność :? )
sbartnicki pisze:A co do oczerniania, to raczej już bardziej się nie da :)
W twoim przypadku też. Sam się załatwiłeś. Pozatym już chyba ze dwa razy zadawałem ci pytanie dlaczego produkcja stoi. I ani razu nie odpowiedziałeś. Łatwiej ci napis tekst w stylu "ale się ośmieszyłeś".
Ż-E-N-U-J-Ą-C-E :| ...
sbartnicki pisze:Wiec niepotrzebnie się rejestrowałeś tutaj, tylko po to żeby się pokłócić...
ROTFL! Zarejestrowałem się żeby powiedzieć to co ty miałeś (już o tym pisałem), a kłótnia zaczęła się od twoich słów a konkretnie od "To michuchu, właśnie przez tego impulsywnego gostka, który działa pod wpływem emocji musieliśmy zakończyń produkcję!!"
sbartnicki pisze:THE END,
No i to by było na tyle. Niezłą se Zosia wyrobiłeś opinię na forum :|

EDIT: do tego na dole
sbartnicki pisze:I po co to ciągniesz?
Dobre pytanie. Po co TY to ciągniesz :? . Ja jeszcze miałem coś do powiedzenia a nie wiem po kiego grzyba ty napisałeś kolejnego posta nie wnoszącego absolutnie nic.
sbartnicki pisze:Zastanów się co Ty cytujesz bejbe...
ale masz wyobraźnię.......
Lol z rotflem na suficie to akurat prawdziwy cytat. Aha, wszystkie moje cytaty zosi w tym poście (poza tym pod editem) odnoszą się do tego posta nad moim. Tak, właśnie do tego w którym zosia wykasował wcześniejszą treść i wpisał całkiem coś innego... czy zachowanie tego człowieka zasługuje na dalsze komentowanie :| ? Nie sądzę żeby było to potrzebne...
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2005, 19:36 przez Michuchu, łącznie zmieniany 1 raz.

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 16:39

Zastanów się co Ty cytujesz bejbe...
ale masz wyobraźnię.......
I po co to ciągniesz? Zacytuję pewnego człowieka "idźcie spać, no idźcie już spać, ja ide, dobranoc"
A jeśli dopiero dowiedziałeś się kto to powiedział jak się zapytałeś np. rodziców, to już lepiej się nie odzywaj więcej :P
Ten cytat kieruję do ciebie, dobranoc.

Michuchu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 20:09

Wcześniej zrobiłem edita ale coś mnie tknęło żeby przejżeć cały temat... i ledwo uwierzyłem własnym oczom. Zdecydowałem się więc napisać nowego posta żeby wszyscy zauwazyli uwaga uwaga... Największego n00ba na tym forum !!! Pan sbartnicki (zosia) zmienił całkowicie (CAŁKOWICIE!!!) treść wszystkich postów które napisał podczas naszej kłótni i udaje teraz niewiniątko twierdząc, że wszystko zmyśliłem :shock:
NO TO SIĘ POPROSTU W PALE NIE MIEŚCI! Nie wiem na co zresztą liczył robiąc to. Przeciez widać jak byk, kiedy posty były zmieniane (samo zmieniane właściwie wystarczy) ostatni raz. Wszyskie w krótkich odstępach czasu po napisaniu jego ostatniego posta. Nie wiem jak wy ale już nie brałbym tego co ten gość mówi na poważnie :|

EDIT:
Mógłby któryś z moderatorów zamknąć ten topic? Znając zosię zaraz pewnie rozpęta tu się kolejna kłótnia. Pozatym produkcja filmu została wstrzymana tak więc nie ma już o czym mówić.

Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 22:42

I większość ludzi tutejszych tylko mnie pochwali, misiu!
Postanowiłem dać sobie spokój z kłótnią i wykasowac niepotrzebne posty. A ty jeszcze gadasz głupoty.
Po co wogóle jesteś na tym forum? Juve cie nie interesi... Piłka w sumie też (no poza grą amatorską, jak bóg da).
I do tego jeszcze mi wyrabiasz opinie żeby się mną nie przejmować i nie brać na poważnie

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 23:43

Na uzasadnioną prośbę autora tematu zamykam.

Obrazek
Zablokowany