Real M. 1-0 JUVENTUS
- darel
- Juventino
Ale sie poprobiło. Takie mecze w 1/8 finału?? Kilka z tych spotkan to z pewnoscią mogłyby być finały. Zapowiadaja sie piekne mecze.
Trafiliśmy na Real, wielki klasyk sie szykuje. Na taki mecz napewno czekało duzo Juventino, ażeby udowodnić Realowi kto jest najlepszy. Gdybyśmy grali z Realem teraz to wynikiem bym sie za bardzo nie martwił, gramy jednak za dwa miesiące i wszystko może się zdarzyć.
Teraz mam wielka nadzieje, że meczyk Juve poleci w TVP, chociaż rywalizacja w takich meczach jak Barca-Chelsea i Milan-ManU będzie nie mniej ciekawa.
Mnie najbardziej cieszy, że nie trafiliśmy na ManU - w ostatnich latach nie wychodziły nam mecze z Manchesterem i bardzo obawiałbym sie takiego pojedynku. Teraz jest szansa, że z ManU sie wogóle nie spotkamy, jeśli oczywiście Milan wygra.
Trafiliśmy na Real, wielki klasyk sie szykuje. Na taki mecz napewno czekało duzo Juventino, ażeby udowodnić Realowi kto jest najlepszy. Gdybyśmy grali z Realem teraz to wynikiem bym sie za bardzo nie martwił, gramy jednak za dwa miesiące i wszystko może się zdarzyć.
Teraz mam wielka nadzieje, że meczyk Juve poleci w TVP, chociaż rywalizacja w takich meczach jak Barca-Chelsea i Milan-ManU będzie nie mniej ciekawa.
Mnie najbardziej cieszy, że nie trafiliśmy na ManU - w ostatnich latach nie wychodziły nam mecze z Manchesterem i bardzo obawiałbym sie takiego pojedynku. Teraz jest szansa, że z ManU sie wogóle nie spotkamy, jeśli oczywiście Milan wygra.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- inv
- Milanista
masz to jak w bankudarel pisze:Teraz jest szansa, że z ManU sie wogóle nie spotkamy, jeśli oczywiście Milan wygra.

a swoja droga to szykuje sie powrot Zidane'a na Delle Alpi - ciekawe jak przywitaja go kibice Juve? Mysle ze do zizu czuja wciaz sympatie, a moze sie myle?
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kurcze jak zobaczyłam opisy na GG forumowiczów których mam w kontaktach. . . Pierwszy a napewno daje w jakąś FIFE i ma tera taki meczyk patrze a ty drugi trzeci.... zara na forum co się dzieje a to prawda!!
Gramy z jednym z najbardziej znienawidzonym przez Nas klubem na Świecie :evil: :evil:
Mam nadzieję że historia się powtórzy i przy pięknych meczach pokanamy ich. uuuuuuuuups sorry nie do końca NEDVED nie dostanie żadnej kartki :evil: :evil: i na tym się sprawa skończy nie ma innego wyjścia!!!

Gramy z jednym z najbardziej znienawidzonym przez Nas klubem na Świecie :evil: :evil:
Mam nadzieję że historia się powtórzy i przy pięknych meczach pokanamy ich. uuuuuuuuups sorry nie do końca NEDVED nie dostanie żadnej kartki :evil: :evil: i na tym się sprawa skończy nie ma innego wyjścia!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Vincitore
- Juventino
O Kurde :!: Real Madryt z jednej strony każdy się pali że to wygramy ale wciąż niezapominajmy że Real to doskonały zespół naszpikowany gwiazdami Pełno Szlagierów juz w 1/8 odpadną wielkie firmy! licze na zwycięstwo 3-1 w Turynie 0-0 w MAdrycie Powtórka z Rozrywki!!
- DamKam
- Juventino
Juventus - Real !!!!!!
Ja bylem w szoku jak to zobaczylem..... ale pozniej troche ochlonolem i w sumie musze stwierdzic iz ten Real z tego sezonu jest do ogrania !!!!! Tak naprawde to Barcelona byla by najtrudniejszym rywalem a nie Real- tak mysle.
Ale to i tak beda dwa ciezkie mecze !!!! Mam gleboka nadzieje iz conajmniej rewanz na Delle Alpi zobacze na zywo w TVP !!!!
Kurcze.... przypominaja mi sie teraz te chwile z sezonu 02/03 mecz Juventus - Real na prawie pelnym Delle Alpi 3:1 !!!!! Achhh.... to bylo spotkanie - licze ze tym razem bedzie podobnie.
Ja bylem w szoku jak to zobaczylem..... ale pozniej troche ochlonolem i w sumie musze stwierdzic iz ten Real z tego sezonu jest do ogrania !!!!! Tak naprawde to Barcelona byla by najtrudniejszym rywalem a nie Real- tak mysle.
Ale to i tak beda dwa ciezkie mecze !!!! Mam gleboka nadzieje iz conajmniej rewanz na Delle Alpi zobacze na zywo w TVP !!!!
Kurcze.... przypominaja mi sie teraz te chwile z sezonu 02/03 mecz Juventus - Real na prawie pelnym Delle Alpi 3:1 !!!!! Achhh.... to bylo spotkanie - licze ze tym razem bedzie podobnie.
- Dyzio
- Juventino
ja sie ciesze przede wszystkim ze nie trafilismy na ManU albo na Barce!! bo to obecnie najsilniejsze druzyny (z tych co awansowaly z drugich miejsc). lepiej jakbysmy treafili na psv albo porto, ale i tak jest niezle! pozytyw jest taki ze jest duza szansa na to ze zobaczymy mecz juve w TVP:) wiecie moze kiedy ustala kto gra w jaki dzien??
- leniup
- Redaktor
Niechciałem trafić jednynie na Barcę. I się spełniło moje życzenie(w sądzie w poprzednim temacie) aby to Real był naszym przeciwnikiem. Ciesze się choć mogliśmy wylosować jakiś grszy zespół. No ale fajnie będzie mam nadzieje po raz deugi wygrać z królewskimi
Z obecną formą real nie ma co śnić o lidze mistrzów. Jeśli na wiosne dalej się będą tak prezentować to Juve ich opyka bez problemów. Zależy jeszcze od predyspozycji Juve

Z obecną formą real nie ma co śnić o lidze mistrzów. Jeśli na wiosne dalej się będą tak prezentować to Juve ich opyka bez problemów. Zależy jeszcze od predyspozycji Juve

- JuveQL
- Juventino
Juve - Real...
Widze, ze mamy na forum wielu optymistów, ja jednak nie jestem az tak pewny. Niby wszystko wygląda ładnie - Real gra słabo, notuje remisy i porazki, ma braki na kilku pozycjach; Juve gra rowno, wygrywa (czasami z trudnosciami, ale wygrywa)większość meczy, ma 2 klasowych zawodnikow niemal na kazdej pozycji.
Są jednak pewne "ale":
1. Do meczu pozostało jeszcze ok 3 miesiecy. Jest to bardzo dlugi okres i chyba nie trzeba nikogo przekonywac, ile może się w tym czasie zmienic.
2. To Real ma cos do udowodnienia Juventusowi, a nie Juventus Realowi. Raul i spolka będą sie chceli zrewanzowac za 1/2 CL w 2002 roku i beda zapewne jeszcze bardziej zmobilizowani.
3. Tym razem to Juventus przystępuje do meczu w roli faworyta, a jak powszechnie wiemy, taka rola nie odpowiada zbytnio Bianconerim.
4. Mimo wszystko Real to zawsze Real. Graja tam co by nie patrzec klasowi zawodnicy i nie mozna ich lekceważyc w zadnym wypadku. Oczywiscie nie wierze, iż nasi zlekceważa krolewskich.
Nie twierdze oczywiscie, iz nie mamy szans. Przeciwnie - uwazam, ze na dzien dzisiejszy jestesmy lepsza druzyną. Jednak co sie stanie za 3 miesiace - tego nikt nie wie. Dlatego lepiej jest sie milo rozczarowac zwyciestwem, niż gorzko zawieść porażką...
FORZA JUVE !!!
Widze, ze mamy na forum wielu optymistów, ja jednak nie jestem az tak pewny. Niby wszystko wygląda ładnie - Real gra słabo, notuje remisy i porazki, ma braki na kilku pozycjach; Juve gra rowno, wygrywa (czasami z trudnosciami, ale wygrywa)większość meczy, ma 2 klasowych zawodnikow niemal na kazdej pozycji.
Są jednak pewne "ale":
1. Do meczu pozostało jeszcze ok 3 miesiecy. Jest to bardzo dlugi okres i chyba nie trzeba nikogo przekonywac, ile może się w tym czasie zmienic.
2. To Real ma cos do udowodnienia Juventusowi, a nie Juventus Realowi. Raul i spolka będą sie chceli zrewanzowac za 1/2 CL w 2002 roku i beda zapewne jeszcze bardziej zmobilizowani.
3. Tym razem to Juventus przystępuje do meczu w roli faworyta, a jak powszechnie wiemy, taka rola nie odpowiada zbytnio Bianconerim.
4. Mimo wszystko Real to zawsze Real. Graja tam co by nie patrzec klasowi zawodnicy i nie mozna ich lekceważyc w zadnym wypadku. Oczywiscie nie wierze, iż nasi zlekceważa krolewskich.
Nie twierdze oczywiscie, iz nie mamy szans. Przeciwnie - uwazam, ze na dzien dzisiejszy jestesmy lepsza druzyną. Jednak co sie stanie za 3 miesiace - tego nikt nie wie. Dlatego lepiej jest sie milo rozczarowac zwyciestwem, niż gorzko zawieść porażką...
FORZA JUVE !!!
- inv
- Milanista
Notowania bukmacherów dotyczące piłkarskiej Ligi Mistrzów:
11-2 - AC Milan
13-2 - Barcelona, Chelsea Londyn
15-2 - Arsenal Londyn
8-1 - Juventus Turyn
11-1 - Inter Mediolan, Manchester United
12-1 - Real Madryt
14-1 - Liverpool
16-1 - Olympique Lyon, AS Monaco
20-1 - Werder Brema
22-1 - Bayern Monachium
25-1 - Bayer Leverkusen
33-1 - PSV Eindhoven
66-1 - FC Porto
oczywiscie nalezy sie temy przygladac z rezerwa, ale jako taka ciekawostke podaje
11-2 - AC Milan
13-2 - Barcelona, Chelsea Londyn
15-2 - Arsenal Londyn
8-1 - Juventus Turyn
11-1 - Inter Mediolan, Manchester United
12-1 - Real Madryt
14-1 - Liverpool
16-1 - Olympique Lyon, AS Monaco
20-1 - Werder Brema
22-1 - Bayern Monachium
25-1 - Bayer Leverkusen
33-1 - PSV Eindhoven
66-1 - FC Porto
oczywiscie nalezy sie temy przygladac z rezerwa, ale jako taka ciekawostke podaje
- 29
- Juventino
wspaniałe mecze szykują nam się na luty... ciekaw jestem jak rozwiąże to nasza kochana TV ... bo jak tu nie pokazać na żywo Barca-Chelsea, Man Utd-Milan, Bayern-Arsenal no i oczywiście Juve-Real... mam nadzieje, że go pokażą :evil: .... już wprost nie umie doczekać sie tych emocji... Do tego jednak jeszcze daleko... za dwa misiące Real może być inną drużyną... teraz Juve-Milan
też ładnie 

- bartusek
- Juventino
No cóż nie udało się Wiśle to uda się Juve !!! Teraz Real juz na pewno odpadnie !!! :-D
Są w słabej formie i mam nadzieje, że sobie poradzimy !!!
CO do samego losowania to bobmowe, to będą piękne mecze uznanych firm...
Mecz Chelsea zapowiada sie fascynująco...... Ale mam nadzieję, że Barca sobie poradzi !!!! W konfrontacji MU z Milanem będę kibicował MU, bo ten zespoł darze większa sympatia.....
Są w słabej formie i mam nadzieje, że sobie poradzimy !!!
CO do samego losowania to bobmowe, to będą piękne mecze uznanych firm...
Mecz Chelsea zapowiada sie fascynująco...... Ale mam nadzieję, że Barca sobie poradzi !!!! W konfrontacji MU z Milanem będę kibicował MU, bo ten zespoł darze większa sympatia.....