5 zawodników AS Monaco obserwowanych przez Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2005, 13:06

Jestem wielkim entuzjasta pilkarza zwanego Evra. Potrzebujemy szybkich skrzydlowych obroncow grajac taktyka 4-4-2, gdzie druga linie wspieraja obroncy. Tymbardziej, ze Pessotto i Birindelli juz dawno maja swoje najlepsze lata za soba. Moglby on tez spowodowac powrot Zambrotty do jego wyszkolonej i najlepszej pozycji, na ktorej gra obecnie jedna z najlepszych pilek na swiecie - na lewej flance w pomocy, lecz jakos glupio sie utarlo, zeby go cofac do pierwszej linii. Jesli chodzi o napastnikow z Manaco, to widze na nich miejsce w naszym skladzie jedynie w zastepstwie za Zalayete - ostatni zmiennik.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2005, 12:57

mnowomiejsky pisze:
Łukasz pisze:Evra by się przydał, bo jest leonożny a Zambrotta popełnia na obronie coraz więcej błędów.
Znajdz mi pilkarza, ktory nie ma gorszych dni. :? Znajdz mi pilkarza, ktory bylby godnym zastepca Zambrotty w Juve. To prawda, ze Zambro nie gra ostatnio tak, jak potrafi naprawde, ale dalej jest swietnym pilkarzem i jest niezbedny w Juve moim zdaniem. Skwituje to w ten sposob:
eLeM pisze:Przesadzasz. Evra by się przydał ponieważ jest świetnym lewym obrońcą a Zambro IMO sie marnuje na obronie. Wróciłby na skrzydło to by dopiero pokazał co umie. Z meczu z liverpoolem to właśnie jego gra zapadła mi najbardiej w pamięć (pozytywnie mam na myśli 8) )
O wlasnie. Przyjscie do Juve ewentualnego dobrego lewego obroncy- moze byc i Evra- umozliwiloby przesuniecie Zambrotty do pomocy, gdzie moim zdaniem gra najlepiej i gdzie na pewno by sie lepiej prezentowal. Wot i szto.
Nie zrozumcie mnie źle. Zambrotta jest świetnym, wszechstronnym, niezamęczalnym piłkarzem, ale jest zawodnikiem zbyt ofensywnym i powinen grać raczej na pomocy (w FM05 to on, anie Camor gra u mnie na prawym skrzydle).

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ