Maccabi tel Aviv 1:1 Juventus Turyn
- leniup
- Redaktor
Nic się nie stało że remis. Szkoda że straciliśmy bramkę na ale trudno się mówi. I tak Juve najlepsze
A co mnie najbardziej cieszy to Alex Del Piero. Gdy jest zdrowy prezentuje super formę i strzela bramki. Teraz wrócił po kontuzji i od razu brameczka!! Jest fenomenalny i za to go kocham.
Meczu niewidziałem więc się nie będe wypowiadał co do gry zawodników. Wiem tylko że grały rezerwy. I dobrze niech sobie chłopaki pograją

A co mnie najbardziej cieszy to Alex Del Piero. Gdy jest zdrowy prezentuje super formę i strzela bramki. Teraz wrócił po kontuzji i od razu brameczka!! Jest fenomenalny i za to go kocham.
Meczu niewidziałem więc się nie będe wypowiadał co do gry zawodników. Wiem tylko że grały rezerwy. I dobrze niech sobie chłopaki pograją

- mnowo
- Qualità Juventino
Ale zanim Liga Mistrzow ruszyla rok temu powiedzial, ze "ma nadzieje, ze Puchar Ligi Mistrzow pojedzie do Wloch, tyle ze do Turynu" (kiedy spekulowali czy Milan zdobedzie Puchar po raz drugi). Oprocz Barcy rzeczywiscie gra Juve musi robic na nim wrazenieYari pisze:I jena uwaga ,gdyż Pan Michał Pol powiedział że najciekawiej byłoby w meczu Real z Juve. Mam podejrzenia dlaczego tak właśnie powiedział:).
Po pierwsze - zauważyłem że gra Juventusu robi na nim ogromne wrażenie.
po drugie - jest kibicem Barcelony ,a Ci w większości nie trawią Realu.
Podsumowując . Pol liczy że Juve wyeliminuje Real

Co do nominacji - rzeczywiscie, tez uwazam, ze dla Zambrotty tez powinno znalezc sie miejsce.. :roll:
- grzenio
- Juventino
organizuje akcje zbierania podpisow pod petycja o pozbycie sie ze skladu del piero... to juz nie jest pilkarz tylko amator i nie obchodzi mnie ta strzelona bramka bo moja babka strzelila by to zawiazanymi oczami... to co on robi na boisku to wola o pomste do nieba... nie dziwota ze nie moze nigdy dostac noty wiekszej niz 5
Omnis amans amens...
- białas
- Juventino
niezbyt ciekawy mecz, ale remis cieszy, głownie z tego względu, że niektórzy rezerwowi dobrze się zaprezentowali. dobry mecz zagrał zmiennik Buffona, Chimenti oraz, o dziwo, Montero i Pessotto. w linii obrony robi się ciekawie, bo ci gracze będą zapewno walczyć o powrót do dawnej formy, a co za tym idzie, o powrót do podstawowej jedenastki. a ten karny cgyba trochę nie słusznie podyktowany, no ale decyzji sędziewgo się nie podważa. oby dalej było tak pięknie, jak w pierwszej rundzie...
- Wessal
- Juventino
Wynik nie najlepszy ale jest ok
Może Maccabi nie jest silną drużyną, ale graliśmy przecież rezerwami. Wkońcu brameczka del Piera :-D Ogólnie grając rezerwą to ewentualnie może być. Cieszę się także że dobry mecz zagrał Chimenti.
Oto statystyki po zakończeniu fazy grupowej LM:
Najwięcej punktów: Juventus Turyn 16
Najmniej punktów: Anderlecht Bruksela 0
Najwięcej bramek strzelonych: Olympique Lyon 17
Najwięcej bramek puszczonych: Anderlecht Bruksela 17
Najwięcej zwycięstw: Juventus Turyn 5
Najwięcej porażek: Anderlecht Bruksela 6
Jak widać najlepszy w tym jest Anderleht tyle że właśnie najgorsze statystyki padają na Anderlecht. Patrząc na najlepsze staty ma je Juventus.
Oto statystyki po zakończeniu fazy grupowej LM:
Najwięcej punktów: Juventus Turyn 16
Najmniej punktów: Anderlecht Bruksela 0
Najwięcej bramek strzelonych: Olympique Lyon 17
Najwięcej bramek puszczonych: Anderlecht Bruksela 17
Najwięcej zwycięstw: Juventus Turyn 5
Najwięcej porażek: Anderlecht Bruksela 6
Jak widać najlepszy w tym jest Anderleht tyle że właśnie najgorsze statystyki padają na Anderlecht. Patrząc na najlepsze staty ma je Juventus.
- fredi
- Juventino
Del Piero dostawał od wszystkich note 6.. i dla twojej wiadomości zagrał dość dobry mecz może nie tak dobrze jak każdy by chciał ale zagrał dobrze... jezeli meczu na oczy nie wiedziałes to siedz cicho i nie komentuj.. a podpisy zbieraj od swojej rodziny.. Nasi piłkarze jak na taki skład zagrali dobry mecz, jak dla mnie karnego nie powinno być i tylegrzenio pisze:organizuje akcje zbierania podpisow pod petycja o pozbycie sie ze skladu del piero... to juz nie jest pilkarz tylko amator i nie obchodzi mnie ta strzelona bramka bo moja babka strzelila by to zawiazanymi oczami... to co on robi na boisku to wola o pomste do nieba... nie dziwota ze nie moze nigdy dostac noty wiekszej niz 5

- Marcin_FCJ
- Juventino
Jestem zawiedziony wynikiem. Miało być zwycięstwo i 18 pkt. Pewnie by było gdyby pan arbiter nie wyciągnął karnego z kapelusza.. Ogólnie Juventus nie grał njlepiej, cieszy mnie bardzo bramka Del Piero która była mu potrzebna po nienajlepszym meczu z Lazio. Dobrze zagrał Chimenti ale do jego występów podchodze zupełnie bez emocji... itak mamy Buffona. Zambrotta pokazał że jest fenomenalny po swoim wejściu. Pessotto i Birindelli nie mają co marzyć o pierwszym składzie. Szkoda że nic nie strzelił Zalayeta. Wynik mnie nie zadawala i byłem po meczu troszkę zły... ale cóż odbijemy to sobie w dużo ważniejszy meczu z Bologną!
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
1-1, ja jestem zadowolony
. Graliśmy prawie całkowicie rezerwowym składem. No i o pietruche. Poza tym, straciliśmy gola z karnego, którego nie było... ważne, zę ogólnie graliśmy całkiem nieźle i stworzyliśmy okazje. Tak sobie myśle - teraz stwarzamy dużo szans bramkowych ale brakuje troche skuteczności. Jak wróci Trez to będzie masakra :twisted: .
Pozdrawiam.
P.S.
Brama Del Piero pierwszorzędna!!

Pozdrawiam.
P.S.
Brama Del Piero pierwszorzędna!!

- 2MAN
- Juventino
Tak jak mówiłem ... nie liczyłem na 3 pkt. w tym meczu ... dobrze że wogóle remis ... Kapo znowu !! :twisted: zabłyszczał !!! i bardzo dobrze ... może najwyższa pora żeby Capello zaczoł go doceniać :evil:
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- kouba
- Qualità Juventino
No cóż, rekordu nie bedzie, ale czy komus tak na prawde na tym zalezalo? Bo mi nie. Mi zalezy na tym zeby Juve wygralo, lub dotarlo jak najdalej. Wyniku tego spotkania mozna bylo sie domyslec po wystawieniu na wpolrezerwowego skladu. Bramka byla stracona w bardzo glupi sposob. Pierwsza i jakze glupia. Nie wiem po co to bylo Zebinie, mogl odpuscic w tym starciu. Ciesze, sie, ze ta bramke poscil Chimenti a nie Buffon 8) Ale tak naprawde zmiennik naszego 'najlepszego bramkarza LM' (slowa komentatorow i chyba malo podwazalne) pokazal sie bardzo dobrze. Szczegolnie przy tej glowce przystanie 1-1, ladnie sparowal pilke na bok. Rowniez wyrownanie Del Piero byla bardzo efektowne. Poprostu patrzec i podziwiac ten strzal
Teraz czekam na przyszlopiatkowe losowanie w ktorym dowiemy sie z kim przyjdzie nam sie zmierzyc w fazie pucharowej LM. Chcialbym aby to byl Real 8)

- darel
- Juventino
Wynik na pewno nie zachwyca. Czy ktosjednak spodziewał sie w tym meczu pieknej, efektownej gry i wspaniałego zwyciestwa?? - bo ja napewno nie.
Był to mecz wyjatkowo o nic i przeciwnik, który napewno w zaden sposób nie mógł zmotywować piłkarzy. Dobrze, że troche pograły rezerwy, bo ostatnio nie miały zbyt duzo okazji do zaprezentowania sie (oprócz meczu z Atalanta).
Teraz trzeba czekać na kolejego rywala, a w nastepnej rundzie nie bedzie juz tak łatwo jak w tej. Dlatego mecze będą o wiele ciekawsze i nie powtórzy sie taka sytuacja jak z tego meczu, gdzie gralismy o nic.
Był to mecz wyjatkowo o nic i przeciwnik, który napewno w zaden sposób nie mógł zmotywować piłkarzy. Dobrze, że troche pograły rezerwy, bo ostatnio nie miały zbyt duzo okazji do zaprezentowania sie (oprócz meczu z Atalanta).
Teraz trzeba czekać na kolejego rywala, a w nastepnej rundzie nie bedzie juz tak łatwo jak w tej. Dlatego mecze będą o wiele ciekawsze i nie powtórzy sie taka sytuacja jak z tego meczu, gdzie gralismy o nic.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak jak koledzy wspomnieli, nie udało się wyśrubować statystyk. No cóż. Ogólnie remis z Maccabi nie jest dobrym rezultatem. Co jak co ale jest to zepól o parę klas gorszy. Niemniej jednak gdyby stawka tego spotkania była inna, napewno odprawilibyśmy ich z kwitkiem.
Co można wywnioskować z póltoragodzinego skrótu na TVP ( :? )? Karny moim zdaniem był naciągany. Zebina ledwo co oprał rękę na zawodniku rywali, a ten upadł w teatralny sposób. Nie jest nowością, że dziś prócz talentu pilkarskiego, trzeba mieć również zdolności aktorskie.
Kilka dobrych akcji Nedveda. Ładny gol Del Piero po pieknej akcji. Dobra postawa Chimentiego, szczególnie interwencja z 90 minuty!
Mimo wszystko nie jestem zabardzo zadowolny, ale o tym w innym temacie.
"póltoragodzinego" ?? chyba poltoraminutowego
kouba
Tak, to była ironia w stronę TVP
Co można wywnioskować z póltoragodzinego skrótu na TVP ( :? )? Karny moim zdaniem był naciągany. Zebina ledwo co oprał rękę na zawodniku rywali, a ten upadł w teatralny sposób. Nie jest nowością, że dziś prócz talentu pilkarskiego, trzeba mieć również zdolności aktorskie.
Kilka dobrych akcji Nedveda. Ładny gol Del Piero po pieknej akcji. Dobra postawa Chimentiego, szczególnie interwencja z 90 minuty!
Mimo wszystko nie jestem zabardzo zadowolny, ale o tym w innym temacie.
"póltoragodzinego" ?? chyba poltoraminutowego

kouba
Tak, to była ironia w stronę TVP
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2004, 16:37 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- leniup
- Redaktor
A ja zaczne zbierać podpisy pod petycją żeby ciebie z forum wywalili. Czepiasz sie najlepszego piłkarza świata. Alex był po kontuzji i to jeszcze wyszedł w pierwszym składzioe i prezentuje dobrą formę strzelając bramkę i ratując remis. Twoja babka to by napewnio tego nie strzeliła jak napisałeś. Wypisujesz tu takie bzdury że śmiać się chce. Możesz sobie wywalić Alexa ze składu ale w Fifie 2005 a nie tu wypisywać takie rzeczy.grzenio pisze:organizuje akcje zbierania podpisow pod petycja o pozbycie sie ze skladu del piero... to juz nie jest pilkarz tylko amator i nie obchodzi mnie ta strzelona bramka bo moja babka strzelila by to zawiazanymi oczami... to co on robi na boisku to wola o pomste do nieba... nie dziwota ze nie moze nigdy dostac noty wiekszej niz 5
- M.
- Juventino
Już wczesniej pisaliśmy, że gdyby Juve wygrało to i tak nie byłoby pierwszym zespołem w historii LM, która wyszła z grupy zdobywając komplet punktów.pieny pisze:Co to za sędzia!!!??? przez niego straciliśmy dwa punkty i niez zostaliśmy jedynadrużynaw historii którą wyszła z grupy z kompletem punktów nie tracąc bramki !!! Poza sezia wszystko OK
Po rezultacie widać, że piłkarze nie przemęczali się zbytnie. Według mnie karnego nie było, ale coż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Ładna bramka Alexa. Dobrze, że grali Kapo oraz Tacchinardi. Mam nadzieję, na jakiś porządniejszy skrót z JP :twisted: . Teraz pozostało na tylko czekanie na losowanie 1/8 finału :twisted:
:roll: