Juventus 2-1 Lazio
- Alexxxxx
- Juventino
Wieczorem to mogą, byle Juve popołudniu wygrało. Wieczorem będzie po meczu, więc w wylewaniu łez będą lepsi :lol:suchy_acm pisze:mam nadzieje, ze dzis wieczorem Lazio pokusi sie o niespodzianke w Turynie.
Mówiąc już tak na poważnie. Lazio się rozpadło, co jest minusem dla Serie A, jak i dla renomy meczów Juve - Lazio. Spodziewam się jednak pięknej, ofensywnej gry. Myślę, że Juve na pewno wygra. Wynik może, ale nie musi być wysoki. Wszystko zalezy od charyzmatycznych zawodników Lazio. Nikt w rzymskim klubie nie zastąpi Fiore, Corradiego, Stama, Lopeza itp. itd. Najgroźniejszy będzie Rocchi, który już pokazał, że potrafi grać przeciw Starej Damie w barwach Empoli. Stawiam 2-0, pierwszą bramkę strzeli Zlatan Ibrahimović, a drugą Alex Del Piero. Najważniejsze jest to, że mecz będzie na C+

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- suchy_acm
- Milanista
ale ze mnie piknik... bylem przekonany, ze mecz Juve jest o 20:30Alexxxxx pisze:Wieczorem to mogą, byle Juve popołudniu wygrało. Wieczorem będzie po meczu, więc w wylewaniu łez będą lepsi :lol:suchy_acm pisze:mam nadzieje, ze dzis wieczorem Lazio pokusi sie o niespodzianke w Turynie.

go Lazio go!

1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
- Andryk
- Juventino
ja sądze, że po tej wpadce z interem ( bo ja tego inaczej nazwac nie potrafie...) powinnismy wygrac z lazio. Według mnie nasi chłopcy pokusza sie o wygrana wiekszą niż 1-0. byle ich tylko nie zlekceważyli.
PS. szkoda, że parma odpuściła wczoraj bo byłaby bardzo miła niespodzianka
PS. szkoda, że parma odpuściła wczoraj bo byłaby bardzo miła niespodzianka

- Asta#8
- Qualità Juventino
Lazio w tym sezonie jest bardzo kiepskie. Odpadli z Pucharu Uefa nie wygrywając żadnego meczu. Sprzedali wszystich najlepszych graczy na początku sezonu więc większych kłopotów z Lazio Juve mieć nie powinno. Mam bardzo ważne pytanie: Gdzie można obejrzeć oprócz Canal +. Może być jakiś zagraniczny.
- DeeJay
- Juventino
Z Lazio jak wiadomo zawsze gra nam się ciężko. Znajdują się oni w nie najlepszej formie. Juventus jest tego odwrotnością. Myślę, że Juventus jest w stanie wygrać to spotkanie, jesli tylko wyciągnęli odpowiednie wnioski z meczu z Interem. Lazio nie jest na tyle silne by się nam przeciwstawic. Forza Juve !!!
- Mateuszek14
Zapraszam do regulaminu. Jako, że jesteś z nami od dziś, bez kartki. Takie posty nie są mile widziane -Dragon-
Zapraszam do regulaminu. Jako, że jesteś z nami od dziś, bez kartki. Takie posty nie są mile widziane -Dragon-
- stazzorZ
- Juventino
no i 2-1 dla nas
zgarnelismy cenne 3 punkty choc jak sie spodziewałem spacerek to nie byl. lazio napedziło mi sporo strachu zwlaszcza kiedy pandev w pojedynke ograł połowe naszej defensywy. super zmiana kapo!! mowilem ze to wielki pilkarz, mam nadzieje ze bedzie dostawał wiecej szans a przeciez nie pokazał w tym meczu tego co ma najlepsze czyli piekielnego strzału z lewej nogi
ps. szkoda ze del piero nie trafił z tej przewroteczki 8)

ps. szkoda ze del piero nie trafił z tej przewroteczki 8)

- paweł (neo)
- Juventino
Noi wygralismy choc tak jak myslałem było ciezko...
Brawa dla Zlatana bo zagrał wysmienicie po raz kolejny(przynajmniej jak dla mnie) .MArtwi mnie jedynie poczynania nasze obrony 2 mecze 3 bramki stracone....Cieszy wygrana z cieżki (choc nie tak jak kiedys ) Lazio. Obecnie jestesmy na dobrej drodze do wyrobienia sobie porzadnej przewagi. Niech Milan zacznie sie nas bac. Bedzie wspaniale spotkanie..ale do tego meczu kawał czasu...choc czas jest wzgledny:)
Forza Zlatan
Forza JUVE
Brawa dla Zlatana bo zagrał wysmienicie po raz kolejny(przynajmniej jak dla mnie) .MArtwi mnie jedynie poczynania nasze obrony 2 mecze 3 bramki stracone....Cieszy wygrana z cieżki (choc nie tak jak kiedys ) Lazio. Obecnie jestesmy na dobrej drodze do wyrobienia sobie porzadnej przewagi. Niech Milan zacznie sie nas bac. Bedzie wspaniale spotkanie..ale do tego meczu kawał czasu...choc czas jest wzgledny:)
Forza Zlatan
Forza JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to kolejne 3 pkt. i z tego należy się cieszyć. Coprawda poczatek meczu nie ulozył się po naszej myśli, jednak znów pokazaliśmy charakter i determinację, co zaowocowało kolejnym ligowym zwycięstwem.
Już na poczatku mogliśmy sobie ,,ustawić '' mecz, jednak strzał o głowce Zlatana trafił w poprzeczkę. Jak to się mowi, niewykorzystane sytuacje się mszczą. Tak też stało się tym razem, kiedy to Pandev, podobno ośmieszył naszych oborńców i strzelił bramkę. Dalej to nasze ataki, jednak długo nie przynosiło to oczekiwanego efektu. Właśnie mogliśmy odczuć, że brakuje nam takiego egzekutora, który strzeli w każdej sytuacji. Takim jest Treze, dlatego z niecierpliwością czekam na jego powrót
Na szczęście jeszcze przed przerwą udało nam się doprowadizć do remisu, po golu Olivery, który podono nie zanotowal dobrego występu. Po przerwie znów mieliśmy trudności z pokonaniem Sereniego jednak do czasu. Nieobliczalny i fenomenalny Zlatan dał nam kolejne 3pkt
jednak nie sosób pominąć, że świetną kombinacyjną akcją popisali się Kapo i chyba Zala.
Tak więc pozostajemy na fotelu lidera z tą samą przewagą, 4 pkt. Tak dalej, byleby poprawić nieco skuteczność no i koncentrację w niektórych momentach. Bo w meczu z Interem i teraz przy golu dla Lazio, oborna zdecydowanie się nie popisała.
Grazie JUVE :!:
Już na poczatku mogliśmy sobie ,,ustawić '' mecz, jednak strzał o głowce Zlatana trafił w poprzeczkę. Jak to się mowi, niewykorzystane sytuacje się mszczą. Tak też stało się tym razem, kiedy to Pandev, podobno ośmieszył naszych oborńców i strzelił bramkę. Dalej to nasze ataki, jednak długo nie przynosiło to oczekiwanego efektu. Właśnie mogliśmy odczuć, że brakuje nam takiego egzekutora, który strzeli w każdej sytuacji. Takim jest Treze, dlatego z niecierpliwością czekam na jego powrót
Na szczęście jeszcze przed przerwą udało nam się doprowadizć do remisu, po golu Olivery, który podono nie zanotowal dobrego występu. Po przerwie znów mieliśmy trudności z pokonaniem Sereniego jednak do czasu. Nieobliczalny i fenomenalny Zlatan dał nam kolejne 3pkt

Tak więc pozostajemy na fotelu lidera z tą samą przewagą, 4 pkt. Tak dalej, byleby poprawić nieco skuteczność no i koncentrację w niektórych momentach. Bo w meczu z Interem i teraz przy golu dla Lazio, oborna zdecydowanie się nie popisała.
Grazie JUVE :!:

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wygraliśmy 2-1
. Ciężko powiedzieć dużo świeżo po meczu, zwycięstwo na pewno cieszy. Lazio ZAWSZE było dla nas BARDZO niewygodne. Tym bardziej 3 pkt cenne. Świetna zmiana Kapo, nienajgorzej grał Alex. Ile kibiców było wie ktoś może??
Czekamy na Bolognię, a potem Milan :twisted: !
FORZA JUVE!!

Czekamy na Bolognię, a potem Milan :twisted: !
FORZA JUVE!!
- Asta#8
- Qualità Juventino
Brawo JUVE!! Wygrana 2-1 choć na początku meczu nie było za ciekawie.... Teraz trzeba wysłać do Izraelu rezerwowy skład, potem też drugim składem przejść Bologne i wygrać z Milanem. Na ten mecz trzeba oszczędzać zawodników. To będzie najważnejszy mecz w pierwszej połowie sezonu. Oby był wygrany. Brawo Zlatan za bramkę!! FORZA JUVE!
- Bany_DG
- Juventino
Juve wygrało 2-1 jak wiekszosc mówiła ale własnie jest jedno ale Chłopcy musza sie bardziej koncentrowac a capello wiecej zmian niech robi bo 2 z cego jedna wymuszona to troche zamało appiah w 1 "11" totalne nieporozumienie Tacchi wracaj. Kapo prawdziwym bohaterem brawo Juve 8) 8) 8) 8) 8)
- Aga_Del_Piero
- Juventino
ale się cieszę
niestety nie mogłam oglądać
muszę szybko znaleźć kogoś z canal + kto mi będzie mecze nagrywał
oby przewaga nad Milanem jeszcze się powiększyła 

- kouba
- Qualità Juventino
no ciesze sie bardzo, ze wygralismy. Troche ciezko bylo, ale sie udalo. Niestety mialem inne wazne zajecia (strach pomyslec, ze sa takie
) i nie ogladalem tego spotkania i nie wiem czy Juve wygralo zasluzenie. Licza sie 3 pkt i utrzymana przewaga nad Milanem. Szkoda troche, ze wczoraj Parma nie przetrzymala chociaz tez minuty do konca bo bylby remis :twisted: