Barcelona 3-0 Real

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto wygra mecz ?

Czas głosowania minął 19 listopada 2004, 15:16

Barcelona
56
76%
Real
10
14%
Remis
8
11%

Liczba głosów: 74
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 11:40

Czyzby gwiazdeczki z Madrytu były już wypalone ? Bravo dla katalończyków skompromitowali gwiazdorków którzy myślą o tym jaką fura się wozić i co nowego se kupić.. Barcelona w tym sezonie mnie zaskakuje to nie jest ta Barca co kiedyś ta Barca będzie jeszcze lepsza.. fajnie było by się z nią spotkać w LM :D Pozdrowienia

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 11:40

Myslalem,ze pojedynek tych dwoch klubow nie bedzie jednostronny,bo chyba wynik 3:0 mowi sam za siebie...Osobiscie nie myslalem o tym,ze Barcelona w takim stylu pokona team z Madrytu.Jestem zadowolony z tego,iz "galaktyczni"(jak ja lubie to okreslenie :lol: ) odniesli porazke.
Barcelona w tym sezonie,w takim skladzie moze zgarnac doslownie wszystko,gdyz to wlasnie oni,moim skromnym zdaniem sa glownym kandydatem do zdobycia Pucharu Europy oraz Mistrzostwa Hiszpanii.
Tak,wiec jesli Katalonczycy utrzymaja taka forme to ten sezon nalezy do nich 8)

Ps.56 glosow przy przy 10 glosach w ankiecie mowi wszystko ;]

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 11:56

Każda przegrana los galaretos powoduje wielką mą radość. Do tego stopnia że nawet Romie kibicowałem kiedy z nimi grali (ale wyszło jak zawsze :evil: ) Tak czy inaczej miłe to było ze strony Barcy :twisted:

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 12:16

Tak jak się spodziewałem wygranej Barcelony, tak nie myślalem, że będzie to mecz jednostronny.
Prawdę mówiąc Barca jest na fali. Gra świetny futbol, jak za najlepszych lat, bo ostanie 2 sezony nie były dla nich zbyt udane. Teraz powraca wielka Barca.
To właśnie ich najbardziej obawiam sie w LM. Oni jak i ManUtd.,Chelsea i Milan, moga stanąć nam na drodze do zdobycia LM. Jednak mam nadzieję, że do tego czasu i my wykrystalizujemy swój, może mniej efektowny, ale bardziej skuteczny styl gry. Bo obronie nie ma co zarzucać, ale trzeba też więcej strzelać niż 1 gola na mecz :)

Obrazek
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 12:46

WSTYD, WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD DLA REALU!!! Miały być to "Gwiezdne Wojny", co wyszło: Rzeź niewinątek. Barcelona udowodniła konsekwentną grą, że jest lepsza od Realu. Dość, że real nie oddał w całym meczu ANI JEDNEGO CELNEGO STRZAŁU!!!. Jedynym jasnym punktem "Królewskich" był Zizou Zidane, a Owen i Ronaldo byli bezsilni. No cóż kompromitacja "WIELKIEGO REALU"

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 13:02

Nigdy nie lubiłem "Los Flegmatikos" i tym razem także wróżyłem zwycięstwo Barcelonie. Z tego co słyszałem, Real nie stworzył praktycznie żadnej 100% sytuacji. A Juve pewnie by wygrało z Barcą... 8) Forza Juve! :D PS. eLeM widzę fan Pidżamy i Juve. To zabójcze połączenie! :) Tak trzymać! :D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 13:05

Ależ sie cieszyl podczas tego meczu 8) . Galaktyczni ponownie sprowadzeni na ziemie :D . Zupelnie jak 14.V.2003 na Stadio Delle Alpi :twisted: . Ronaldinho zagral jak zawsze genialnie. Nareszcie tez doszedlem do tego, po co w realu jest niejaki Salgado. on tam gra, zeby bys osmieszanym! Najpierw Zambro teraz Ronaldinho. A gdzei jest David Beckham?? Reklamuje czekoladki w Chinach??

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 13:10

Bardzo się cieszę z tego rezultatu, Barca udowodniła kto rządzi w Hiszpani...
No i Katalończycy mają wreszcie powód do dumy....
Gratuluje im z całego serca bo Barcelona to piękne miasto, a Katalończycy to mili ludzie...

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 13:20

Brawo BARCA!!! Ale się cieszyłem jak zobaczyłem ten wynik :lol: Real sie ośmieszył. Bracelona zagrała najlepszy mecz w sezonie. Ronaldhionio też super grał.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 13:31

Pięknie !
Kolega-fan Barcy-zapytał mnie przed meczem ile będzie? Powiedzialem 3-0 :D Wspanialy mecz, tylko jednego zespolu ! Barcelona udowodniła, kto jest najlepszy w Hiszpanii i mam nadzieje, ze to wlasnie oni wygrają lige hiszpanską w tym sezonie ! Mają bardzo dobry skład, pokazali na cos ich stac ! Ponoc matka Ronaldinho była 8) Pewnie sie bardzo ucieszyła, bo jej syn zagrał wspaniały mecz. Brawo !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 15:17

nigdy sie nie wypowiadam na takie tematy, ale teraz musze

powiem szczerze ze jestem bardzo zaskoczony tym wynikiem :)
niezly pogrom 8)

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 16:44

Orz to Barca się dobrze spisała. Świetny wynik. W lidze hiszpańskiej Barcelona ma być najlepsza :!: Wkońcu Real rozgromiony! Tylko szkoda teraz, że oni po tej porażce pewnie będę sie nas czepiać że przegraliśmy z Pegurią. Ale to już inna sprawa... Naprawdę jestem nieźle zaskoczony. Barceloa całt czas przegrywała, Real gromił i co... Barca 3:0. Real niech się chowa. W tym przybadku byłem bardzo mocno za Barcą! Nic dodać nic ująć. Tylko taki wynik powinien być!

Luk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 17:11

Brawo dla Barcy
cieszę się że wygrali

A poza tym spójrzcie sobie na meczach jak gwiazdeczki realu zgrubły

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 21:07

0 słownie: zero strzałów na bramke zespołu, który nie jest ani galaktyczny, ani królewski lecz po prostu przereklamowany. Inna sprawa, że Barca jest w stanie pokonać każdego jeżeli wszystkie prawdziwe gwiazdy wzniosą się na wyżyny.
Strrrraszną miałem radochę gdy na Eurosport News podczas komentarzu do złudzenia pokazywany był Beckham kiwający z niedowierzaniem zaskakująco długo już nie zmienianą fryzurą.

No i bardzo się cieszę, że Eto'o znów coś ustrzelił. Jest chłopak na gazie...

Oj niechciałbym aby Juve prędko wpadło na Barce. oj nie chciał... :o

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2004, 23:26

no cóz mecz byl super .Mam dlawas super wiadomosc mozecie sobie sciagnac skrot 1 i 2 polowy i zobaczyc jak to bylo naprawde :wink: http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... &kom=pokaz - tu jest obszerny skrót meczu.

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
ODPOWIEDZ