Przyszłość JUVE...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 10:16

a ile razy widziales w akcji tych pilkarzy ze masz nadzieje na ich powrot ?
pomoge ci. najprawdopodobniej ani razu, ale w cemie mlody talenty z nich, czyz nie ?

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 10:25

Rybeq pisze:a ile razy widziales w akcji tych pilkarzy ze masz nadzieje na ich powrot ?
pomoge ci. najprawdopodobniej ani razu, ale w cemie mlody talenty z nich, czyz nie ?
Jak był turniej Primavery to duzo słyszałem o tych piłkarzach. Chimetuco i Boundialski byli chyba nawet powołanie do pierwszego składu, ale cały mecz przesiedzieli na ławce. W CM'a nie gram :lol:
Oj Rybeq chyba znów by przydał Ci się przymusowy urlop.
Lepiej pisz na temat a nie wypisujesz coś co niema nic wspolnego z tematem. Jeżli chcesz sie zapytac ile razy ich widziałem w akcji to napisz mi na PW lub na GG.

P.S. Oddajcie qualitke-żałosne :twisted:

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 10:43

czyli przeczytales o nich i juz uwazasz ze powinni grac w turynie. choc ani razu nie widziales ich w akcji :?
potem sie dziwie ze ludzie za znakomitych graczy uwazaja jrr, saviola, robinho, adu. przeciez o kazdym z nich pisano ze jest nastepca jakiegos wielkiego gracza.
urlop ? bardzo chetnie. tylko wciaz jeszcze jestem na "pierwszym" urlopie. a kolejne z przyczyn "technicznych" raczej mi nie groza.
Chimetuco i Boundialski
nie byli, bo tacy u nas nie grali.

ps. przenosimy sie na priva

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 11:39

Ja uwazam ze nienalezy tak wiele wymagac od Nedveda. Popatrzcie ile zrobil dla nas w poprzednim sezonie. Mial kontuzje kolana i jeszcze nie wrocil do swojej wysokiej formy... Ale wroci i nalezy dac mu troche czasu. Zreszta... Musimy tez liczyc sie z ty mze to byla jego zyciowa forma i nigdy juz do takowej nie powroci :( Ja jednak wierze ze powrot nastapi w niedlugim czasie i znow bedziemy ogladac "normalnie" :wink: grajacego Nedveda. Pozdro 4 all

Obrazek
Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 12:23

...:::Szymek:::... pisze:Jak był turniej Primavery to duzo słyszałem o tych piłkarzach. Chimetuco i Boundialski byli chyba nawet powołanie do pierwszego składu, ale cały mecz przesiedzieli na ławce. W CM'a nie gram :lol:
Co za porazka... Po pierwsze Chiumiento i Boudiansky, po drugie obydwaj zaliczyli wystepy w Juve.
Oj Rybeq chyba znów by przydał Ci się przymusowy urlop.
Tobie tez... Naprzyklad w podstawowce.
Lepiej pisz na temat a nie wypisujesz coś co niema nic wspolnego z tematem. Jeżli chcesz sie zapytac ile razy ich widziałem w akcji to napisz mi na PW lub na GG.
Po co ma sie pytac, skoro wie, ze ani razu 8) ??

P.s. wedlug mnie post Szymka to zwykle nabicie i mam nadzie, ze tak bedzie potraktowane...
P.S. Oddajcie qualitke-żałosne :twisted:
Nie mniej zalosne niz ty i Twoje wypowiedzi na tym forum...

mikipiero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2004, 14:24

Moim zdaniem juventus nie powinien oddawać tak utalentowanych piłkarzy jak Maresca i Chielini ( o Micoliego się nie martwię) teraz kiedy juve myśli o definiytywnych transferach powinno zacząć też myśleć o zastępcach. za Thurama proponowałbym Squilaciego (sorry za błędy)
za Nedveda przydałby sięRosicky lub tez znakomity młodzieniec z Arsenalu Fabregas. Za Del Piero bardzo chętnie widziałbym Teveza ale to nie realne(odszedł do corintians za 18 m) wię chyba proponował bym Caracciole

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:21

Jeszcze sezon temu wszyscy zachwalali Nedveda i mowili jaki to on swietny. Ale teraz kiedy nadeszly gorsze dni niektorzy szukaja jego nastepcy. Nie wolno tak postepowac. Powinnismy byc ciagle z nim w tych lepszych i slabszych okresach. Co do mlodszych graczy to uwazam, ze Juventus powinien o nich pomyslec, i to szybko, bo przed Del Piero, Nedvedem czy Thuramem zostalo gora kilka lat gry. :(

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 18:59

wg mnie najwiesza przyszloscia juve jest olivera! juz teraz swietnie gra wole nie myslec co bedzie za pare lat byc moze bedzei tak ze to on bedzie rywalizowal ze zlatanem o zlota pilke, kto wie...:D

ENBEA
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 19:01

Moim zdaniem przyszłość jest bo są Maresca, Chelini, Miccoli i inni którzy dopiero ogrywają się w SerieA. A Juve powinno jeszcze kupić Jankula, Bonerę(czyt. Thurama2), Cassano, Panucciego i moje osobiste życzenie to Gwiazda Euro2004 Kapsis, aha jeszcze Ronaldinho :lol:

P.S. Moim zdaniem temat trochę nie na miejscu bo nigdy nie wiemy jakiego figla spłata nam Lucek :P

tevez

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 19:33

niech kupia joaquina van der vaarta i bedzie spoko
brakuje mi w juve swiezosci mlodych chcacych walczyc

Trezegool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 20:01

Ja bym najbardziej chciał zobaczyc w juve po styczniu:Joaquina, Rosickiego,Cassano,Bonere,Chivu - o ile trzej ostatni sa nawet prawdopodobni to zdaje sobie sprawe że Joaquin i Rosicki to tylko marzenie. Ale mogli by tez przyjść inni byle tylko okazali sie trafnym zakupem bo nie koniecznie ktos kto gra świetnie w jednym klubie musi też grac swietnie w następnym. Świetnym przykładem jest Walter Samuel - w romie wymiatał a w realu jedyne co mu wychodzi to koszenie innych piłkarzy!!! Pozdro dla wszystkich albowiem jestem tu pierwszy raz!!!

Tak,wiec zapraszamy do zapoznania sie z regulaminem dostepnym w pokoju Ogloszenia.
Pozdrawiam
ToMeK

kowal1990

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 20:35

Rybeq pisze:jestesmy druzyna wloska. a wloska pilka cechuje sie tym ze przedewszystkim mysli sie o obronie. w hiszpanii atakuje sie bezsensensownie caly mecz. pamietacie jak barca pol godziny stala przed naszym polem karnym ?
w ubieglym roku gralismy "malo wloski" futbol. jak sie skonczylo pamieta kazdy z nas.
capello przyszedl do juve zeby odniesc sukces. jak narazie wywiazuje sie z tego doskonale. tak madrze nie gralismy juz dawno.
na kazdej pozycji mamy wybitnych zawodnikow, a co najwazniejsze mamy mocna lawke rezerwowych, dlatego konfrontacja na wiosne z barcelona nie nie przeraza.
tu widze Rosickiego.
rosicky to za nedvedem moze pilki nosic.
meczu Juve traci fanow szczegolnie we Wloszech
Obrazek
niedzielny kibic z ciebie. alpejski od zawsze swiecil pustkami.
powod jest jeden - mamy kibicow wszedzie, poza turynem.
ale tu niech najlepiej wypowiedza sie ludzie ktorzy turyn odwiedzili (martin, dionizy, medi itd)
Jak mozna bylo pozbyc sie Maresci
capello wolal blasiego. i mial do tego pelne prawo.
A trzymani sa "starcy" tacy jak np Montero, Pessotto
tyle ile oni zrobili dla klubu, nie zrobi zaden z nas. zreszta pessotto na przyklad, pokazuje ze jeszcze ma cos klubowi do zaoferowanie.
ale co najistotniejsze. obi w razie kontuzji sa w stanie zmienic poszczegolnych zawodnikow.
juve zacznie zakupyweać młodych
kupmy robinho, adu, diego, teveza i jrr Obrazek
a juve kupilo emersona
xavi emersonowi moze buciki czyscic Obrazek
Mamy silna lawke ?????? widac to bylo w pucharowym mczu z atalantom

a co do stylu gry juve to mamy wiecej szczescia niz umiejetnosci

norbert

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 10:09

Juventus w tym sezonie prezentuje sie naprawde dobrze dosyc ze wygrywa mecze to jeszcze traca bardzo mało bramek.wiele osub mówi "o Juventus tto tylko wygrywa fuksem kazdy mecz po 1-0"ale ja uwarzam ze to jest własnie sztuka strzelic rywalowi bramke i utrzymac wynik w dzisiejszej piłce no jest naprawde rzadko spotykany element.i własnie tym juventus wyprzedza inne kluby.Bo np. taki wielki klub jakim jest real madryt moze i potrafia zdobywac bramki ale rowniez duzo ich traca.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2005, 19:08

Nasza przyszłośc jest w rękach Kapo i Oliviery, jeśli chodzi o linię pomocy; Ibrahimovica i Bojinova (chyba już mogę go uważać za naszego :P?), a tak szczerze to dla Zlatana przydał by się jakiś genialny młodzik typu Bojinov lub Cassano :twisted: najlepiej ten drugi, bo jest Włochem. W obronie póki co mamy samych staruszków, a młodych zmienników nadal brakuje.
Szkoda, że Capello przystaje ciągle na tych samych piłkarzach i nie wiadomo czy nie za późno się kapnie, że brakuje rotacji :roll:
Mimo wszystko liczę na Capello i ... Moggiego :twisted:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ