Przyszłość JUVE...
- Rybeq
- Juventino
a ile razy widziales w akcji tych pilkarzy ze masz nadzieje na ich powrot ?
pomoge ci. najprawdopodobniej ani razu, ale w cemie mlody talenty z nich, czyz nie ?
pomoge ci. najprawdopodobniej ani razu, ale w cemie mlody talenty z nich, czyz nie ?
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
- Szymek
- Juventino
Jak był turniej Primavery to duzo słyszałem o tych piłkarzach. Chimetuco i Boundialski byli chyba nawet powołanie do pierwszego składu, ale cały mecz przesiedzieli na ławce. W CM'a nie gram :lol:Rybeq pisze:a ile razy widziales w akcji tych pilkarzy ze masz nadzieje na ich powrot ?
Oj Rybeq chyba znów by przydał Ci się przymusowy urlop.
Lepiej pisz na temat a nie wypisujesz coś co niema nic wspolnego z tematem. Jeżli chcesz sie zapytac ile razy ich widziałem w akcji to napisz mi na PW lub na GG.
P.S. Oddajcie qualitke-żałosne :twisted:
- Rybeq
- Juventino
czyli przeczytales o nich i juz uwazasz ze powinni grac w turynie. choc ani razu nie widziales ich w akcji :?
potem sie dziwie ze ludzie za znakomitych graczy uwazaja jrr, saviola, robinho, adu. przeciez o kazdym z nich pisano ze jest nastepca jakiegos wielkiego gracza.
urlop ? bardzo chetnie. tylko wciaz jeszcze jestem na "pierwszym" urlopie. a kolejne z przyczyn "technicznych" raczej mi nie groza.
ps. przenosimy sie na priva
potem sie dziwie ze ludzie za znakomitych graczy uwazaja jrr, saviola, robinho, adu. przeciez o kazdym z nich pisano ze jest nastepca jakiegos wielkiego gracza.
urlop ? bardzo chetnie. tylko wciaz jeszcze jestem na "pierwszym" urlopie. a kolejne z przyczyn "technicznych" raczej mi nie groza.
nie byli, bo tacy u nas nie grali.Chimetuco i Boundialski
ps. przenosimy sie na priva
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
20.II.2003-3.III.2005
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Ja uwazam ze nienalezy tak wiele wymagac od Nedveda. Popatrzcie ile zrobil dla nas w poprzednim sezonie. Mial kontuzje kolana i jeszcze nie wrocil do swojej wysokiej formy... Ale wroci i nalezy dac mu troche czasu. Zreszta... Musimy tez liczyc sie z ty mze to byla jego zyciowa forma i nigdy juz do takowej nie powroci
Ja jednak wierze ze powrot nastapi w niedlugim czasie i znow bedziemy ogladac "normalnie"
grajacego Nedveda. Pozdro 4 all

- Dionizos
- Juventino
Co za porazka... Po pierwsze Chiumiento i Boudiansky, po drugie obydwaj zaliczyli wystepy w Juve....:::Szymek:::... pisze:Jak był turniej Primavery to duzo słyszałem o tych piłkarzach. Chimetuco i Boundialski byli chyba nawet powołanie do pierwszego składu, ale cały mecz przesiedzieli na ławce. W CM'a nie gram :lol:
Tobie tez... Naprzyklad w podstawowce.Oj Rybeq chyba znów by przydał Ci się przymusowy urlop.
Po co ma sie pytac, skoro wie, ze ani razu 8) ??Lepiej pisz na temat a nie wypisujesz coś co niema nic wspolnego z tematem. Jeżli chcesz sie zapytac ile razy ich widziałem w akcji to napisz mi na PW lub na GG.
P.s. wedlug mnie post Szymka to zwykle nabicie i mam nadzie, ze tak bedzie potraktowane...
Nie mniej zalosne niz ty i Twoje wypowiedzi na tym forum...P.S. Oddajcie qualitke-żałosne :twisted:
- mikipiero
- Juventino
Moim zdaniem juventus nie powinien oddawać tak utalentowanych piłkarzy jak Maresca i Chielini ( o Micoliego się nie martwię) teraz kiedy juve myśli o definiytywnych transferach powinno zacząć też myśleć o zastępcach. za Thurama proponowałbym Squilaciego (sorry za błędy)
za Nedveda przydałby sięRosicky lub tez znakomity młodzieniec z Arsenalu Fabregas. Za Del Piero bardzo chętnie widziałbym Teveza ale to nie realne(odszedł do corintians za 18 m) wię chyba proponował bym Caracciole
za Nedveda przydałby sięRosicky lub tez znakomity młodzieniec z Arsenalu Fabregas. Za Del Piero bardzo chętnie widziałbym Teveza ale to nie realne(odszedł do corintians za 18 m) wię chyba proponował bym Caracciole
- spyder
- Juventino
Jeszcze sezon temu wszyscy zachwalali Nedveda i mowili jaki to on swietny. Ale teraz kiedy nadeszly gorsze dni niektorzy szukaja jego nastepcy. Nie wolno tak postepowac. Powinnismy byc ciagle z nim w tych lepszych i slabszych okresach. Co do mlodszych graczy to uwazam, ze Juventus powinien o nich pomyslec, i to szybko, bo przed Del Piero, Nedvedem czy Thuramem zostalo gora kilka lat gry. 

- Kuba Napierski
- Juventino
Moim zdaniem przyszłość jest bo są Maresca, Chelini, Miccoli i inni którzy dopiero ogrywają się w SerieA. A Juve powinno jeszcze kupić Jankula, Bonerę(czyt. Thurama2), Cassano, Panucciego i moje osobiste życzenie to Gwiazda Euro2004 Kapsis, aha jeszcze Ronaldinho :lol:
P.S. Moim zdaniem temat trochę nie na miejscu bo nigdy nie wiemy jakiego figla spłata nam Lucek
P.S. Moim zdaniem temat trochę nie na miejscu bo nigdy nie wiemy jakiego figla spłata nam Lucek

- Trezegool
- Juventino
Ja bym najbardziej chciał zobaczyc w juve po styczniu:Joaquina, Rosickiego,Cassano,Bonere,Chivu - o ile trzej ostatni sa nawet prawdopodobni to zdaje sobie sprawe że Joaquin i Rosicki to tylko marzenie. Ale mogli by tez przyjść inni byle tylko okazali sie trafnym zakupem bo nie koniecznie ktos kto gra świetnie w jednym klubie musi też grac swietnie w następnym. Świetnym przykładem jest Walter Samuel - w romie wymiatał a w realu jedyne co mu wychodzi to koszenie innych piłkarzy!!! Pozdro dla wszystkich albowiem jestem tu pierwszy raz!!!
Tak,wiec zapraszamy do zapoznania sie z regulaminem dostepnym w pokoju Ogloszenia.
Pozdrawiam
ToMeK
Tak,wiec zapraszamy do zapoznania sie z regulaminem dostepnym w pokoju Ogloszenia.
Pozdrawiam
ToMeK
- kowal1990
- Juventino
Mamy silna lawke ?????? widac to bylo w pucharowym mczu z atalantomRybeq pisze:jestesmy druzyna wloska. a wloska pilka cechuje sie tym ze przedewszystkim mysli sie o obronie. w hiszpanii atakuje sie bezsensensownie caly mecz. pamietacie jak barca pol godziny stala przed naszym polem karnym ?
w ubieglym roku gralismy "malo wloski" futbol. jak sie skonczylo pamieta kazdy z nas.
capello przyszedl do juve zeby odniesc sukces. jak narazie wywiazuje sie z tego doskonale. tak madrze nie gralismy juz dawno.
na kazdej pozycji mamy wybitnych zawodnikow, a co najwazniejsze mamy mocna lawke rezerwowych, dlatego konfrontacja na wiosne z barcelona nie nie przeraza.
rosicky to za nedvedem moze pilki nosic.tu widze Rosickiego.
meczu Juve traci fanow szczegolnie we Wloszech
niedzielny kibic z ciebie. alpejski od zawsze swiecil pustkami.
powod jest jeden - mamy kibicow wszedzie, poza turynem.
ale tu niech najlepiej wypowiedza sie ludzie ktorzy turyn odwiedzili (martin, dionizy, medi itd)
capello wolal blasiego. i mial do tego pelne prawo.Jak mozna bylo pozbyc sie Maresci
tyle ile oni zrobili dla klubu, nie zrobi zaden z nas. zreszta pessotto na przyklad, pokazuje ze jeszcze ma cos klubowi do zaoferowanie.A trzymani sa "starcy" tacy jak np Montero, Pessotto
ale co najistotniejsze. obi w razie kontuzji sa w stanie zmienic poszczegolnych zawodnikow.
kupmy robinho, adu, diego, teveza i jrrjuve zacznie zakupyweać młodych
xavi emersonowi moze buciki czyscica juve kupilo emersona
a co do stylu gry juve to mamy wiecej szczescia niz umiejetnosci
- norbert
- Juventino
Juventus w tym sezonie prezentuje sie naprawde dobrze dosyc ze wygrywa mecze to jeszcze traca bardzo mało bramek.wiele osub mówi "o Juventus tto tylko wygrywa fuksem kazdy mecz po 1-0"ale ja uwarzam ze to jest własnie sztuka strzelic rywalowi bramke i utrzymac wynik w dzisiejszej piłce no jest naprawde rzadko spotykany element.i własnie tym juventus wyprzedza inne kluby.Bo np. taki wielki klub jakim jest real madryt moze i potrafia zdobywac bramki ale rowniez duzo ich traca.
- wErOn
- Juventino
Nasza przyszłośc jest w rękach Kapo i Oliviery, jeśli chodzi o linię pomocy; Ibrahimovica i Bojinova (chyba już mogę go uważać za naszego
?), a tak szczerze to dla Zlatana przydał by się jakiś genialny młodzik typu Bojinov lub Cassano :twisted: najlepiej ten drugi, bo jest Włochem. W obronie póki co mamy samych staruszków, a młodych zmienników nadal brakuje.
Szkoda, że Capello przystaje ciągle na tych samych piłkarzach i nie wiadomo czy nie za późno się kapnie, że brakuje rotacji :roll:
Mimo wszystko liczę na Capello i ... Moggiego :twisted:

Szkoda, że Capello przystaje ciągle na tych samych piłkarzach i nie wiadomo czy nie za późno się kapnie, że brakuje rotacji :roll:
Mimo wszystko liczę na Capello i ... Moggiego :twisted:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!