Bayern M. 0-1 JUVENTUS F.C
- Peja
- Juventino
To jest niemożliwe.PABLO pisze:musze was zmartwic nie bedzie nigdzie transmisji meczu Juve !!
Napewno będzie na Polsat Sport lub na tym programie info czy jak on tam sie zwie.
Ja liczyłem że będzie na jakimś niemieckim kanale
- RadeKas
- Juventino
A moge wiedziec o co ci chodzi dokladniej, bo niestety nie wiem.cierpik pisze:
Moze na livescore chociaz bedzie- taki czarny humor.
Nie mam pojecia jakie mecze oglada RadeKas, ale na pewno nie JUVE.
Ogladalem w tym sezonie:
Juventus - Messina
Juventus - Bayern
Juventus - Siena
Juventus - Roma
Jezeli umniesz czytac to zauwazyles. ze ja obstawiam w tym meczu remis, a skoro sam pozniej piszesz, ze cytuje: "to jest dobry moment na remis" to nie wiem o co ci chodzi. Uczcie sie pisac z rozumem i czytac ze zrozumieniem.
Edit: Jezeli chodzi ci o styl gry Juve to widzialem juz na kopy takich spotkan, w ktorych nasi strzelajac bramke zaczynali sie bronic, az w koncu tracili gola i zostawal nam remis. Zreszta to dotyczy nie tylko Juve. Tak samo jest z wloska reprezentacja. To jest po prostu maniera rodem gry z Polwyspu Apeninskiego. No i teraz wystarczy pomyslec. Skoro Juventusowi nie potrzeba na gwalt punktow to zapewne remis zostanie uznany za dobry wynik. Wiec jezeli Stara Dama pierwsza strzeli bramke oczywistym jest ze nie bedize sie odslaniac tylko skupi sie na obronie wyniku. A jak to sie konczy to juz pisalem wyzej. Wszystko zalezy od tego kto pierwszy strzeli gola.
Ale oczywiscie twoim zdaniem Juventus gra niesamowicie atrakcyjny, ofensywny futbol, pelny indywidualizmu, rodem z Brazylii :lol:
Wystarczy troche obiektywizmu.
srali muszki będzie wiosna
- ACMichał
- Milanista
Mecz bedzie na pewno na Polsat Sport tylko że bedzie to retransmisja pózno wieczorem. Nie dziwię się że nie puszczą go o 20.45 bo po takim widowisku jakie bylo w Turynie wiekszość usnełaby po 15 minutach klnąc pod nosem. Bayern gra słabo jak nigdy a Juve nie bedzie się przemęczać, bezbramkowy remis.musze was zmartwic nie bedzie nigdzie transmisji meczu Juve !!
- wErOn
- Juventino
W sumie racja, ale nie musisz nas jeszcze dobijać :twisted:ACMichał pisze:Mecz bedzie na pewno na Polsat Sport tylko że bedzie to retransmisja pózno wieczorem. Nie dziwię się że nie puszczą go o 20.45 bo po takim widowisku jakie bylo w Turynie wiekszość usnełaby po 15 minutach klnąc pod nosem. Bayern gra słabo jak nigdy a Juve nie bedzie się przemęczać, bezbramkowy remis.musze was zmartwic nie bedzie nigdzie transmisji meczu Juve !!
Niepowiem - mecz Milan - Barca był świetny, a Juve - Bayern to żenada jednym słowem, więc w sumie ma się czemu dziwić, ale ... Menczester-Sparta Praga :evil: :evil:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- aleksander1986
- Juventino
Nio racja ciężko będzie w Monachium,ale mam nadzieje że nasi dzielni chłopcy sobie poradzą.Bayern ostatnio nie gra dobrze i jeszcze oslabienia skladu.Forza Juve!!!
- hania
- Juventino
Juve nie powinno miec szans i licze ze wygra wyzej niz przez2 tyg bo i wtedy powinno pasc wiecej bramek. Bayern 2004 to nie ten sam bayrn co chodzby sprzed kilku lat. A Juve byloby w stanie pokonacnawet ten w najwyzszej formie bayern. Mimo ze najlepsza (ogolem) to jednak jest to tylko niemiecka druzyna. Owszem trzeba sie nabiegac ale rozpracowac ja to nie problem. Troche kombinacyjnej szybkiej gry , gra skrzydlami i zageszzcenie srodka pola powinno wystarxzyc.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- DeeJay
- Juventino
Jestem tego samego zdania co kolega. Pierwszy mecz pomiędzy Juve a Bayernem był totalnie nudny i usypiający. Nie dziwie się więc, że nie chcą tego meczu transmitować. Rewanż również zapowiada się podobnie jak pierwszy mecz. Jesli jednak ma się zakończyć takim samym rezultatem to nie mam nic przeciwko. Patrząc jednak obiektywnie, czuje remis. W odróżnieniu od kolegi wyżej, bramkowy.ACMichał pisze:Mecz bedzie na pewno na Polsat Sport tylko że bedzie to retransmisja pózno wieczorem. Nie dziwię się że nie puszczą go o 20.45 bo po takim widowisku jakie bylo w Turynie wiekszość usnełaby po 15 minutach klnąc pod nosem. Bayern gra słabo jak nigdy a Juve nie bedzie się przemęczać, bezbramkowy remis.musze was zmartwic nie bedzie nigdzie transmisji meczu Juve !!
- DamKam
- Juventino
Mecz w Monachium napewno bedzie bardziej emocjonujacy i jestem wkurzony ze tego nie zobacze na zywo :evil:
A moze ktos z Was wie czy nie bedzie relacjonowany na jakiejs stacji radiowej przez neta ????? z gory thx za informacje
A moze ktos z Was wie czy nie bedzie relacjonowany na jakiejs stacji radiowej przez neta ????? z gory thx za informacje
- Asta#8
- Qualità Juventino
Ach ten Polsat Sport :evil: Wolą pokazywać mecz przy pustych trybunach Roma - Bayer niż wielki klasyk LM Bayern - Juventus. Nie będzie to ciężki mecz. Zobaczycie!!!
Łatwe i przyjemne zwycięstwo. Bayern - Juventus 0-3
- Juverulez!
- Juventino
tutaj wp.pl pisze o meczu.... IMHO pojedziemy z 2-1, ciekawe czy z Del Piero to jest wybieg jedynie dla zmyłki czy moze autentyk?? 

- Andryk
- Juventino
wygrana cieszy na boskiu przeciwnika i to nie byle jakiego. 1-0 według mnie jest dobrym wynikiem. Przy bramce trzeba pochwalić Zlatana, który najpierw ładnie wydryblował 2 piłkarzy beyernu, a potem silno uderzył na bramke. Strzał by na tyle silny, że kahn soebi nie poradził i wypuscił piłke z rąk, ale alex del piero wiedział gdzie ma być i stzelił!!! ogromna radość !!! tak do konca sezonu!! obawiałem sie tego spotkania ale dobrze ze wynik rozwiał moje wątpliwości.
- MediapuntA
- Juventino
Kolejne zwycięstwo 1-0
Najważniejsze że wygrana 8)
To co Zlatan zrobił przy tej bramce to majstersztyk :shock: :!: Ja tak nawet bym nie zrobił
Ciesze się że ALEX znowu zaczyna strzelać
FORZA JUVE

To co Zlatan zrobił przy tej bramce to majstersztyk :shock: :!: Ja tak nawet bym nie zrobił

Ciesze się że ALEX znowu zaczyna strzelać

FORZA JUVE
- Ironek
- Juventino
Wczoraj nie mogłem nic napisać, bo miałem długotrwały ograsm :lol: :twisted:
Dawno nie przeżyłem takich emocji jak wczoraj!, a wszystko przez pewnego angielskiego komentatora z radyjka
według mnie trochę przesadzał z tego co widziałem po skrótach, ale trzeba mu przyznać, potrafi komentować. Co chwila tylko było słychać: "picaro, makay szot on gol, gooooool........nooooooo grejt sej baj GIANLUIGI BUFFON
" mało mi pikawa nie staneła
Ale po obejrzeniu skrótów widziałem, że wcale tak groźnie nie było, czyli tak jak Martin powiedział na czacie "ciekawe czy to naprawdę takie grożne czy tylko komentator się za bardzo podnieca" :]
No, ale i tak GIGGI uratował nas w kilku bardzo groźnych sytuacjach, ale to jest nasz kochany mistrz, więc nie miał wyjścia
Zlatan poza spalonymi miał jeszcze kilka ładnych akcji, a ta akcja przy golu :shock: :shock: :shock: mnie zatkało
słucham tego radyjka, a tu "Nedved pas tu Ibrahimowicz, Ibrahimowicz drible, Ibrahimowicz goooooool....noooo, Del PieRo gooooool" 
Euforia, dzięki temu komentatorowi miałem emocje jakich nie mam patrząc w TV, bo musiałem sobie wyobrażać co tam się działo.
Zainkasowane kolejne 3 punkty i do tego bez straty bramki
Jestem tak szczęśliwy, że wczoraj nie wiedziałem co ze soba zrobić
dziś zresztą też, ale już się trochę otrząsnąłem 
PS. ef ce baja dojcze majstae :lol:
Dawno nie przeżyłem takich emocji jak wczoraj!, a wszystko przez pewnego angielskiego komentatora z radyjka

No, ale i tak GIGGI uratował nas w kilku bardzo groźnych sytuacjach, ale to jest nasz kochany mistrz, więc nie miał wyjścia

Euforia, dzięki temu komentatorowi miałem emocje jakich nie mam patrząc w TV, bo musiałem sobie wyobrażać co tam się działo.
Zainkasowane kolejne 3 punkty i do tego bez straty bramki

Jestem tak szczęśliwy, że wczoraj nie wiedziałem co ze soba zrobić

PS. ef ce baja dojcze majstae :lol:

- 2MAN
- Juventino
Poprostu pięknie :-D Jesteśmy teraz drużyną w Europie z najlepszą formą ... Cudownie :-D
Bardzo jestem zadowolony ze zwycięstwa , ponieważ troche sie bałem :?
Cieszą kolejne 3pkt. , dobra forma Alexa , czyste konto Buffona ( bronił cudownie :lol: ) ... co akcje dał Ibrahimovic :shock: o ja go
--> ale dalej go nie lubie
:D:D
Bardzo jestem zadowolony ze zwycięstwa , ponieważ troche sie bałem :?
Cieszą kolejne 3pkt. , dobra forma Alexa , czyste konto Buffona ( bronił cudownie :lol: ) ... co akcje dał Ibrahimovic :shock: o ja go

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php