Reggina Calcio 2-1 Juventus Turyn

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:30

Stało się :( Juve "musiało" w końcu przegrać ... a uważam że lepiej teraz niż póżniej ;) to tylko "potknięcie" przy pracy :wink: Nic się nie stało ;)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:30

Co za lipa - przegrali mecz z takimi patafianami - lepiej teraz niz w ostatniej kolejce - trzymam kciuki za porazke Milanu.Wstyd!
:evil:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:41

No i niestety stało się, no ale ja wolę przegrać z Regginą niż z Milanem czy Romą.
Coś niektórzy gadali na sędziego ze nie uznał nam bramki, ale szczerze mówiąc ja nie mam zamiaru nic gadać na sędziego, jakbyśmy rozegrali dobry mecz to byśmy wygrali nawet jakby sędzia cały czas nam przeszkadzał, zresztą pomyłki sędziów to normalka przypomnijcie sobie ile to razy gwizdali na naszą korzyść, a teraz sie poprostu wyrównało.
Nie ma co gadać na sędziego, to wyłącznie my jesteśmy winni swojej porażki, bo poprostu ich zlekceważyliśmy i taka jest prawda.
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2004, 22:44 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:42

A ja na Juve 200 zeta postawiłem... no i pięknie mi kasa koło nosa przeszła... :evil: :evil: :evil: Jestem już grubo do tyłu... :evil: Kto by pomyślał że Juve przegra z REGGIANA!!! :evil:

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:43

Porażka boli i jak Milan nie straci punktów z Romą mozemy niedługo stracić fotel lidera bo mamy serię bardzo trudnych meczów po kolei Fiora (d), Lecce (w), Inter (w), Lazio (d), Parma (w). Możemy w tych meczach stracić parę punktów najtrudniej będzie chyba w mediolanie, chociaż Lecce też wydaje się być nieobliczalne. No cóż szkoda punktów ale nadal jestesmy liderem.

kleszczu20

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:46

No trudno wypadek przy pracy. Ciekaw jestem jak taka Reggina poradziła sobie z naszą obroną i strzeliła nam dwie bramki. Teraz trzeba liczyc ze milan straci punkty.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Skandal :evil: Skandal :evil: Skandal :evil: fatalny mecz 2-1 z Reggina Paparesta cięty na nas przynajmniej tyle że uznał bramkę Zlatana. a niektórym Czatowiczom humor dopisywał ponieważ robili sobie jaja hasłami typo Nedved GOOOOOOOL i to ze 3 razy a ja za każdym razem odetchiwałem z Ulgą a potem Kapo i to już było tak wiarygodne że remis ale połowa mówi że 2-1 połowa że 2-2 patrzę na Livescore 90' 2-1 wciskam F5 (odświerzacz) FT 2-1 załamanie. Skandal Skandal Skandal :evil: I porażka z ...... Regginą :cry:

Bardzo zdziwiło mnie Zachowanie Chatowiczów ponieważ nadużywanie brzydkich słów i wprowadzanie kibiców w bład.To Co się dzisiaj na Chacie działo bardzo przypomiało mi Chat Romy :oops:

No Cóż teraz trzeba mieć dobrą nadzieje że to tylko zimny prysznic i że Roma urwie punkty Milanowi

P.S: bartusek pisałem do mnie na PRIVA sorka ale mi chata wywaliło pewnie mój komp obchodził żałobę :x

Pozdr

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Stalo sie jak sie stalo widocznie pilkarze Juve byli tak samo przekonani o zwyciestwie przed wybiegnieciem na murawe jak Pan Redaktor ktory pisal wstep do meczu o machinie Juve i Regginie na straconej pozycji. No coz mam nadzieje ze ta porazka nauczy szanowac KAZDEGO rywala i wprowadzi troche pokory do wypowiedzi. Coz mam nadzieje ze chlopaki z Juve nie popadna w przecietnosc jak Arsenal po przegranej z Manutd i beda dalej grali solidny futbol. W srode sie okaze na meczu z Messina, bede trzymal kciuki bo ten mecz bedzie mial troche podtekstow (Miccoli i Maresca beda chcieli udowodnic blad Juve ze ich sie pozbylo). Mysle ze Juve wygra 2-1 lub 1-0.
pozdr i FORZA JUVE
PS wlasnie dlatego zapraszam na irca, tam mozna dac bana i jest spokoj to skutecznie ulatwia kontrole nad tlumem:P ale widze ze kolorowy czat jest bardziej popularny w co nie wnikam.
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2004, 22:51 przez tomcatmi6, łącznie zmieniany 1 raz.

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

CO do meczu to predzej czy pozniej musialo to nastapic bo "nic nie trwa wiecznie... " może to lepiej ze do akurat w tym meczu a nie w LM i mam nadzieje ze to tylko wpadka a nie poczatke kryzysu...
Co do chata to nie bywalem tam praktycznie wcale ale dziś wszedłem....
No i poziom merytoryczny był zabójczy... Wszyscy obrzucali sie miesem ale looz... Mam nadzieje ze to tez była wpadka a nie codziennosc tego chata!!! Pozdrawiam !

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:50

KowalFromStolica pisze:A ja na Juve 200 zeta postawiłem... no i pięknie mi kasa koło nosa przeszła... :evil: :evil: :evil: Jestem już grubo do tyłu... :evil: Kto by pomyślał że Juve przegra z REGGIANA!!! :evil:
Jak dla mnie mozesz juz opuscic to forum :evil:

No i stalo sie.Pierwsza porazka do tego ze slabiutkim przeciwnikiem.Szkoda glupio straconych punktow ale taki jest futbol.
Trudno.Nie ma co rozpaczac bo jakby nie bylo pierwsze miejsce mamy nadal.Paparesta podobno znow sie popisal i nie uznal nam dwoch bramek(info zaczerpniete z czata wiec nie wiem czy prawdziwe).
Jutro Milan gra z Roma jezeli wygraja nie stanie sie nic strasznego bo nadal mamy 2 punkty przewagi.Licze chociaz na remis.Ten mecz moze byc nauczka ze zadnego przeciwnika nie mozna lekcewazyc.Niektorzy sa zalosni piszac o jakis kryzysach,nie ma mowy o czyms takim po jednym przegranym spotkaniu.Nadal nie trace nadzieji a w srode gramy z viola :twisted:
Forza Juve!!

To co dzialo sie na czacie to jakas paranoja :? coraz wiecej idiotow ktorzy doznaja orgazmu podczas pisania gol i nabijania sie z kibicow.
Do tego wulgaryzmy niczym z asroma.pl :?

p.s.
trzeba zaznaczyc ze Reggina grala od 73min w dziesiatke :roll:
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2004, 23:02 przez Lypsky, łącznie zmieniany 3 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:50

Cóż...
W głębi żal mi dupe ściska...
Lecz...
To musiało prędzej czy później nastąpić... Może i dobrze że "zimny prysznic" przyszedł teraz... Niektórzy byli zbyt pewni wg mnie np. Nedved... nie podobały mi sie jego ostatnie wypowiedzi... troche taki cwaniak... a w meczu grał podobno cieniutko...
Oczywiście nie zwalam na niego winy, gdyż nie mam do tego prawa - to co zrobił dla Juve...
Przegraliśmy oczywiście jako drużyna. Wg mnie błędem było wystawianie od startu Zalayety - on jest lepszy na podmęczonego przeciwnika, gdyż jest typowym 'czołgiem'. Od wejścia Alexa nasza gra się niejako ożywiła (tak mi się przynajmniej zdaje z relacji z czatu). Olivera też grał ponoć bardzo dobrze. Man of the match - sędzia...

"Well, that was a fraught final few minutes and one has to feel for Juventus who scored what looked to be a legitimate goal... in any case, the ref should never alter his decision in the face of player pressure." - Te słowa mówią wszystko (by eurosport).

Zabrakło skuteczności... nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie że graliśmy troche jak Bayern w środe... Okazje niewykorzystane były z tego co czytałem na czacie i eurosporcie. I to DOBRE okazje.

Co jak co ale jak dla mnie ława musi częściej grać... nie można jednym składem rozjechać wszystkich.

Mimo wszystko na przyszłość jestem jak najbardziej dobrej myśli. Trzeba wyciągnąć konsekwencje, urażona duma naszych graczy z pewnością wywoła w nich sportową złość i determinację w przyszłych meczach. Czekamy teraz na Violę, którą wg mnie rozjedziemy, pokazując, że Reggina to był wypadek przy pracy.

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!!!
FORZA JUVE!!!

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:54

DJ Juve w srode jest mecz z Viola o 20:25 na C+ transmitowany wiec bede mial okazje obejzec u kolegi i mam nadzieje ze zobacze Juve grajace stabilny i silny futbol a nie olewajace przeciwnika.
pozdr

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:56

Niestety nie zawsze się wygrywa :( Juventus chyba zlekceważył przeciwnika. Po kilku wygranych z rzędu pomyśleli , że co im może taka Reggina... a tymczasem Reggina jak się okazało może i to wiele :evil: Capello na pewno wyciagnie wnioski z tego meczu i wiecej takich wpadek nie zanotujemy. Mam nadzieje, ze ta porażka zmotywuje również Bianconerich i teraz będą grać jeszcze skuteczniej.

FORZA MILAN pisze:0-4 , 0-3 , 0-2 :D Tymczasem do 70 minuty jest 2-1 dla Regginy :] Tego chyba sie nikt niespodziewal :] Mam nadzieje ze to was troche uspokoi na jakis czas :]
Tak jak was porażka z Messiną :?: :roll:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:57

Poprostu coś niedorzecznego. Przychodzę z zakonczenia rundy, gdzie spędzilem jedne z najpiekniejszych godzin w życiu, sprawdzam wynik i patrzę 2-1. Jaja czy co :?: :? Mimo, ze trochę pobalowaliśmy to jestem w stanie wydać swoją opinie.
Cały świetny dzień schrzanil mi ....JUVENTUS, jakżeby inaczej, przecież moje życie jest tak cudowne, że kazdy dzień jest lepszy od poprzedniego :?
Ta porażka to KOMPROMITACJA :!: Nie obchodzim nie, że to krysyz, i ,że na niego musial przyjść czas. ale z Regginą!!!??ludzie trzymajcie mnie! Osmieszylismy się i tyle. To woła o pomstę do nieba. Porażka z taką druzyną :? Daliśmy ciała na calego. nie ma słów usprawiedliwień. Zmęcznie materiału, poprostu, 15 meczy grać w takim samym skladzie to zaduże obciążenie. Po 2 mecze na tydzień.

Nie wybaczę wam tego, poprostu nie wybaczę tej komrpomitacji :!: :evil: :(

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2004, 22:59

CZekam z niecierpliwością do środy :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Znając Capello to wyciągnie z tego wnioski i odrazu weźmie się do roboty!
Wie ktoś może jak padła bramka Zlatana, jak padła pierwsza nieuznana bramka i ta Kapo ?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Zablokowany