Juventus Turyn 3-0 Chievo Werona
- Szymek
- Juventino
Ja obstawiam skromnie 3:0 dla nas
Ten mecz to wielka szansa dla Pesotto, Biriego noi i dla Tacchiego. Pavel powinien pokazac klasę tak jak Del Piero, któremu ta kontuzja dodała wiary w siebie no i widać tego efekty
Forza Juve!!!!!!!!!

Ten mecz to wielka szansa dla Pesotto, Biriego noi i dla Tacchiego. Pavel powinien pokazac klasę tak jak Del Piero, któremu ta kontuzja dodała wiary w siebie no i widać tego efekty

Forza Juve!!!!!!!!!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja czuje zwycięstwo Juventusu a to jaki ze mnie typer możecie sprawdzić już na JP
. Licze poraz kolejny na bramke albo dwie Alessandro Del Piero co pozwoliloby mu sie wlaczyc w walke o krola strzelcow
Latajace osly to zespol wzbudzajacy sympatie i zawsze nie obliczalny. Chievo ma silna defensywe a moim zdaniem najlepszym ich pilkarzem jest Fabio Moro. Warto zauwazyc ze nie zagra Luciano ktory zazwyczaj byl tym ktory napedzal akcje Chievo. Nie wyobrazam sobie innego wyniku niz wygrana Juventusu. Mam nadzieje ze rezerwowi po raz kolejny udowodnia ze sa waznym ogniwem zespolu i ze Zalayeta pokaze trenerowi ze to on powinien gracz Alessandro Del Piero pod nie obecność Trezegueta.

Latajace osly to zespol wzbudzajacy sympatie i zawsze nie obliczalny. Chievo ma silna defensywe a moim zdaniem najlepszym ich pilkarzem jest Fabio Moro. Warto zauwazyc ze nie zagra Luciano ktory zazwyczaj byl tym ktory napedzal akcje Chievo. Nie wyobrazam sobie innego wyniku niz wygrana Juventusu. Mam nadzieje ze rezerwowi po raz kolejny udowodnia ze sa waznym ogniwem zespolu i ze Zalayeta pokaze trenerowi ze to on powinien gracz Alessandro Del Piero pod nie obecność Trezegueta.
- DeeJay
- Juventino
Są niesamowici! Kolejne pewne zwycięstwo! Tak jak się spodziewałem, do utraty pierwszego gola Chievo stawiało opór. Potem poszło już z górki. Zaskoczyła mnie bardzo dobra postawa Pessotto, który był nie do przejścia. Kolejną bramkę strzelił Zalayeta. Tyle lat czekania, aż zacznie błyszczeć :-D Martwi mnie jednak czy uraz przez jaki musiał opuścić boisko nie jest poważny. Nareszcie gola strzelił Zlatan. Nedved nadal znajduje się w znakomitej formie. Czas na Bayern...
- Wessal
- Juventino
Skromne zwycięstwo 3-0 ale dla skromnych chyba wystarczy
Meczu nie widziałem przez co nie mogę ocenić postawy Bianconerich, ale miejmy nadzieję że mecz był dużo lepszy od tego z Bayernem w LM 8) Już w trzecim temacie piszę że bardzo mnie cieszy postawa Zalayety. Napisze i w kolejnym. Już wkrótce będe mógł uznać, że to jest jedna z wielu gwiazd Juventusu, a może jakaś nieliczna...Szkoda tylko, że pewnie jak Trezeguet będzie mógł grać to będzie sadzał na ławie Zalayete
Ciekawy jestem jak pokazał się Tachhinardi. Capello wkońcu wystawił go do pierwszego składu no cóż musiał
) a on miejmy nadzieję, że pokazał się z dobrej strony. Z tego wszystkiego to chyba najbardziej cieszy mnie bramka Ibrahimovica. W końcu się przełamał :-D
Co co co?? Zalayeta doznał urazu?? Może ktoś o tym mi więcej powiedzieć?

Co co co?? Zalayeta doznał urazu?? Może ktoś o tym mi więcej powiedzieć?
Ostatnio zmieniony 31 października 2004, 17:09 przez Wessal, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ahh, wspaniały wynik!
Kolejne zwycięstwo udokumentowane 3 golami!
Świetna forma Zalayety. Gol Nedveda w 100 meczu w JUVE jeśli chodzi o rozgrywki Serie A. Jednak najbardziej cieszy mnie gol Zlatana. W nim pokładam ogormne nadzieje i dziwię się, że niektórzy już spisują go na straty, przecież dziś trudno jest sie zaklimantyzować w nowym otoczeniu.
Myślę, że to będzie ważny gol, który doda wiele pewności siebie Zlatanowi i pocągnie za sobą passę kolejnych bramek.
Czyst konto naszej obrony po raz kokejny :!: To niesamowite jak rewelacyjnie spisuje się nasza formacja obornna!!! Warto zwrócić uwagę, iż dziś gralismy 2 innymi, bocznymi defensorami. Dobrze zaprzentował się weteran Pessotto i pewnie przyzwocie Biri. Ciekawe jak radził sobie Tacch.
Jest wspaniele, niech to się nigdy nie kończy :!:
Grazie JUVE!

Świetna forma Zalayety. Gol Nedveda w 100 meczu w JUVE jeśli chodzi o rozgrywki Serie A. Jednak najbardziej cieszy mnie gol Zlatana. W nim pokładam ogormne nadzieje i dziwię się, że niektórzy już spisują go na straty, przecież dziś trudno jest sie zaklimantyzować w nowym otoczeniu.
Myślę, że to będzie ważny gol, który doda wiele pewności siebie Zlatanowi i pocągnie za sobą passę kolejnych bramek.
Czyst konto naszej obrony po raz kokejny :!: To niesamowite jak rewelacyjnie spisuje się nasza formacja obornna!!! Warto zwrócić uwagę, iż dziś gralismy 2 innymi, bocznymi defensorami. Dobrze zaprzentował się weteran Pessotto i pewnie przyzwocie Biri. Ciekawe jak radził sobie Tacch.
Jest wspaniele, niech to się nigdy nie kończy :!:
Grazie JUVE!

- BIANCONERI
- Juventino
No i tradycji stało się za dość,po raz kolejny pokonaliśmy Chievo.Zwycięstwo cieszy tym bardziej,że graliśmy bez Zebiny,Zambrotty i Emersona,którzy we wcześniejszych meczach należeli do zdecydowanie najlepszych zawodników naszej ekipy.Kolejną bramke strzelił Zalayeata,który chyba przeżywa najmilsze chwile w Juventusie w swojej karierze.Jego postawa to dla mnie spore zaskoczenie,w końcu w poprzednim sezonie kiedy był on wypożyczony do Perugii doznał bardzo poważnej kontuzji i przez długi okres nie grał.Na szcęście teraz godnie zastepuje Trezegueta.Nedved ostatnio spisywał się średnio,ale dziś strzelił gola i z tego co słyszałem zagrał dobry mecz.Cieszy gol Ibrahimovica,który podobnie jak Nedved nie zachwycał w ostatnich meczach.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Jamal_TH
- Juventino
Wynik doskonaŁy... Po prostu brak słów , na dodatek zmiennicy spisali się fantastycznie ( podobno (-; ) , cieszy pozycja lidera , teraz czekamy na LM i PW ... Dawno nie było takiej wspaniałej passy.
ps. http://sport.onet.pl/1002312,wiadomosci.html haha rozwalili mnie , mamy wspaniaŁego Argentyńczyka w Turynie ! :lol:
ps. http://sport.onet.pl/1002312,wiadomosci.html haha rozwalili mnie , mamy wspaniaŁego Argentyńczyka w Turynie ! :lol:
Go hard, or go home.
- RadeKas
- Juventino
No i super. 3-0, pewne zwyciestwo z zawsze groznym Chievo. Na dodatek wreszcie gola strzelil Zlatan. Moze sie przelamie, chociaz o jego grze nic powiedziec nie moge bo meczu nie widzialem. Nalezy miec tylko nadzieje ze od tego meczu gole Zlatana nie ebda juz dla nas zadna niespodzianka.
Teraz najwazniejszy jest emcz z Bayernem. Trzeba z Monachium wywiesc chociaz 1 punkt. Mam nadzieje ze wszyscy sie wylecza do tego czasu i bedzie cacy.
Teraz najwazniejszy jest emcz z Bayernem. Trzeba z Monachium wywiesc chociaz 1 punkt. Mam nadzieje ze wszyscy sie wylecza do tego czasu i bedzie cacy.
srali muszki będzie wiosna
- Peja
- Juventino
Nie będe sie rozpisywał bo nie widziałem meczu.
Bogu dzięki że bramkę wreszcie zdobył Zlatan może teraz sie odblokował i będzie juz tylko z górki.
Ten mecz udowodnił że nie mamy tylko czterech obrońców nie do przejścia 8)
Cieszy kolejne pewne, bez utraty gola zwycięstwo.
I jeśli to nie jest 100% mozliwości Juve to aż strach pomyśleć co to sie będzie działo z tymi milanami, interami i realami gdy dojdziemy do setki :twisted:
EDIT: Czy wie ktoś ilu było kibiców Juve na meczu?
Bogu dzięki że bramkę wreszcie zdobył Zlatan może teraz sie odblokował i będzie juz tylko z górki.
Ten mecz udowodnił że nie mamy tylko czterech obrońców nie do przejścia 8)
Cieszy kolejne pewne, bez utraty gola zwycięstwo.
I jeśli to nie jest 100% mozliwości Juve to aż strach pomyśleć co to sie będzie działo z tymi milanami, interami i realami gdy dojdziemy do setki :twisted:
EDIT: Czy wie ktoś ilu było kibiców Juve na meczu?
- DamKam
- Juventino
Jeeesssssstttt !!!! Kolejne zwyciestwo !!!!! Po prostu cudownie !!!!!
Po przeczytaniu relacji z meczu na JP jestem bardzo szczesliwy ze kolejny raz pewnie pokonalismy rywala
Po raz kolejny wspaniale spisala sie obrona. To jest nasz najwiekszy atut !!!!!
Ale jestem szczesliwy........

Po przeczytaniu relacji z meczu na JP jestem bardzo szczesliwy ze kolejny raz pewnie pokonalismy rywala

Ale jestem szczesliwy........

Ja przeczytalem na telegazecie Rai ze bylo 22 tys..... niestety znowu malutkoPeja pisze:Czy wie ktoś ilu było kibiców Juve na meczu?

- Wojtom
- Juventino
Kolejne, wspaniałe zwyciestwo Juventusu ! Kolejne zwyciestwo do zera
Co niezmiernie cieszy.
Bardzo dobrze postepuje Capello, ktory naprawde ma nosa co do skladu. 8) Oszczedził Alexa, i sądze ze ten powinien zagrac porządny mecz w Monachium ! Brawo dla Zlatana, ktory znowu strzela ! Nedved jak zwykle musiał dolozyc piękną bramke !
Gratulacje ! Czekamy na podobny wynik w meczu z Bayernem.
Forza Juve.

Bardzo dobrze postepuje Capello, ktory naprawde ma nosa co do skladu. 8) Oszczedził Alexa, i sądze ze ten powinien zagrac porządny mecz w Monachium ! Brawo dla Zlatana, ktory znowu strzela ! Nedved jak zwykle musiał dolozyc piękną bramke !
Gratulacje ! Czekamy na podobny wynik w meczu z Bayernem.
Forza Juve.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- M.
- Juventino
Świetnie, kapitalnie, wyśmienicie. Kolejne 3 punkty, kolejne 3 bramki. Cudownie rozpoczęliśmy ten sezon, uzyskaliśmy dużą przewagę, mam nadzieję, że jej nie roztrwonimy. Mimo pewnych kłopotów kadrowych pokonaliśmy bądz co bądz solidne Chievo. Jeżeli Juve nie zwolni Scudetto mamy w kieszeni :-D
:roll: