RASIALDO STRZELIŁ GOLA !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 20:56

Grzegorz Rasiak strzelil kolejna bramke w wygranym 2:0 meczu z Gillingham'em ;]
Nie wiem jak naprawde gra Rasiak w tej 2 lidze angielskiej,ale jesli on strzela gole,to znaczy,ze moze az taki slaby nie jest...Wydaje mi sie,ze teraz po tych bramkach bedzie Janas wystawial wlasnie jego na mecze reprezentacji ;/ A to mnie martwi...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 21:26

też tego się obawiam. przed meczami o punkty z Austrią i Walią w pewnej gazecie przeczytałem, że Janas dobiera zawodników pod względem wzrostu. jakbyście nie zauważyli prawie wszyscy mają powyzej 180 cm, dlatego wcześniej nie powoływał, między innymi Frankowskiego. a powłanie dostawał Rasiak...

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 22:18

Ja nie wiem, czy ta liga taka słaba, czy on ma takiego farta, może planety się dla niego korzystnie ustawiły ;). No niestety Rasiak strzela w Anglii kolejną bramkę i to jego najpradopodobniej zobaczymy od 1' w meczu z Francją i to jego znowu zdejmie Janas, widząc jak ten partoli kolejny mecz w reprezentacji i to jemu znowu się upiecze za beznadziejną grę. Zobaczymy... może Rasiak odzyskał formę (a on ją kiedyś miał!? ;)) i to po jego strzale Barthez wyciągnie piłkę z siatki (buahahahahaha... kogo ja oszukuje :P)

A taki komentarz odnalazłem pod newsem o golu Rasiaka (pozdro dla autora :D)...

W ANGLII PANUJE ISTNA RASIAKOMANIA !!!

W sklepach pojawiły się drewniane figurki z podobizną Grzesia, a na trybunach w Derby popularna stała się kibicowska przyśpiewka : "His play's so good, his play's so good, Greg "The Wood", Greg "The Wood", He's better than Robin Hood, Greg "The Wood". Na jego cześć znana formacja "GREGORIAN" skomponowała kawałek pt. "Drewniana Rapsodia". Dzieci zamiast do kin czy cyrku chcą zaciągnąć rodziców do tartaku. Na giełdzie wyraźnie skoczyła cena drewna.

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 15:27

I bardzo dobrze!! Rasiak cały czas powtarza,że chciałby zarać dla Barcy, więc musi strzelać dla Derby!! A tak serio to przecież on zbiera bardzo pochlebne recenzje!! No a co wyczynia Abbott!!

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:52

Virus[Mauro] pisze: Rasiak do Juve :!: :lol:
Wyobraźcie sobie bezlitosny atak Legro- Rasialdinho :lol: :lol: :lol:

A co do temtu to pewnie po jakims rykoszecie piłka w niego trafiła i wpadła do bramki Zanacie powiedzenie "miotła raz do roku sama strzela"
:lol:

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:58

no rasiak strzela gole!! :D jestem pod wrazeniem :-D mam nadzieje ze bedzie je dosyc czesto strzelal. moze wreszcie udowodni ze niee jest drewniakiem :-D

BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 00:23

No... ludzie Grzesiu ponownie dal o sobie znac [Nottingham F. [2 - 2]Derby County (12' [0 - 1] G. Rasiak ; 78' [2 - 2] G.Rasiak)]:shock: :lol: ,jeszcze troche i zostanie krolem strzelcow w tej swojej lidze, nasz supersnajper.

A dla zainteresowanych poczynaniami Rasialdo ---------------------------- http://www.grzesiurasiak.friko.pl :wink:

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 12:40

mam jedno pytanie: podnieca was śmianie sie z niego?? a może to że strzelił bramke?? rozumiem nie lubie Rasiaka jak większość polskich kibiców ale to nie powód by po każdej jego bramce naśmiewać sie z niego!! po pierwsze jeśli sie deobrze orientuje to zdaje sie że jest w regulaminie że nie można obrażać piłkarzy, a takie przezwisko jak Rasialdo chyba go obraża :?

P.S. sorqa za zabawe w modów ale moim zdaniem (tak wiem że nie jestem modem...) autor tego tematu zasłużył na kartke :evil:

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2005, 04:14

dojdzie chociaz do takiej pozycji w futbolu, a potem zacznijcie sie smiac.. paranoja !! jedna bramka czy nawet trzy to moze byc przypadek, ale 15? (info z http://www.4thegame.com/club/derby-coun ... asiak.html) Rasiak strzelajac do tej pory tyle bramek musi budzic chociaz jakis szacunek, a nie tylko bezczelny smiech ! zycze Rasiakowi awansu do Premier League i gry na jeszcze wyzszym poziomie, a z reprezentacja Polski awansu do Weltmeisterschaft.. tyle ze w reprezie to mu cos nie chce wychodzic.. ale bedzie lepiej :) a tak na marginesie Szymkowiak strzelil 2 gole dla Trabzponsporu pare dni temu :shock:

Pavel_Nedved1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2005, 20:21

niech gra na wyspach, nie wpuszczac go do samolotow, sam kanalu la manche nie przeplynie :twisted:
a tak na powaznie to on jest typowym angielskim napastnikiem az dziw ze sie urodzil w naszym piastowskim kraju. jest wysoki silny strzela tylko glowa wyglada jak oszolom toz to jak bym widzial Yorka albo Cola z MU z czasow swietnosci i dobrze tam sobie pierwsze drewno polskiego futbolu radzi ale niech wujek Paweł zda sobie sprawe ze reprezentacja Polski nie gra tak jak anglia, walia czy irlandia i rasiak sie tu nie nadaje. moze by tak zauwazyl smolarka lub wichniarka ktorzy graja w bundeslidze i calkiem pasuja do stylu gry reprezy!

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 22:13

OMG :) Nasz Rasiak jest fenomenem :) Od dzisiaj obiecuje - zadnej juz uszczypliwej uwagi na jego temat publicznie nie wypowiem :) Po prostu to co zoabczylem mnie zatkalo :) Wejdzcie do dzialu download na stronce http://wisla-multi.com i sciagnijcie bramke Grzesia :) Jako, ze wiem ze wielu z Was nie bedzie chcialo sie rejestrowac dam Wam w zaufaniu moj login i haslo (IGI haslo lollol). Po co to robie? By zniszczyc mit o drewnianym Grzesiu :) Przy okazji mozecie zobaczyc na tejze stronie jak Endrju szybko nogami macha :D

Sciagac, ale juz :!: :)

Obrazek
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 22:27

IGI dzieki za login i haslo . Jak dla mnie SZOK !!! Co za brama , w stylu Ibrahimovica 8) , jak tk bedzie grał to niech Fabio wymienia się z Deby Rasiak za Mutu , bo rośnie nam polska gwiazda futbolu :-D . Zbijać sie można :wink: , ale bramka naprawde ładna :prochno: .

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2005, 22:52

IGI - wielkie thx za zaufanie !!! Brameczka pierwsza klasa ! Super to zrobił trzeba mu przyznać. Szkoda że tak rzadko :roll:

Nie rozumiem tego całego nasmiewania z Rasiaka - może jego ruchy na boisku są trochę drętwe, ale to nie powód aby się z niego nasmiewać !! Sam kiedyś to robiłem, ale trochę zmądrzałem :smile: Nazywałem go van de Drwaal. Ale strzelając takie bramki udowadnia że takie texty są nie na miejscu co do jego osoby :wink:

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2005, 15:32

x_men_1988 pisze:IGI dzieki za login i haslo.
Coolfi pisze:IGI - wielkie thx za zaufanie !!!
W koncu jestesmy fanami Juve, nie? :>

Obrazek
Gustaw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 kwietnia 2005, 20:14

mleko pisze:ale smiesznie!!!!!!! o zesz...ale z drugiej strony to niedborze bo jeszcze Janas bedzie go powolywal dalej...heh...a to nie wrozy dobrze...:D
Zgadzam się :D . Wedlug mnie słaby zawodnik

"TOTUS TUUS" PANIE, "Niech będzie wola Twoja"
ODPOWIEDZ