Juventus 1-0 Bayern Monachium

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 23:45

ACMichał pisze:.... z Szewa wygramy z każdym.
Pamietaj o tym, ze sezon jest dlugi i Szewczenki moze w koncu zabraknac... :roll:
A jak bedzie wygladal przebieg obydwu spotkan zweryfikuja sami pilkarze,
tekst w stylu "prawdziwe emocje bedą w meczu Milan-Barsa to mógłby być nawet tegoroczny finał LM" jakos mnie nie przekonuje, chyba ze zmienisz nicka na 'Nostradamus'.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 10:44

ACMichał pisze: Jeżeli chcesz leczyć kompleksy Milanu z ostatnich 2 lat to wymysl coś lepszego
dwóch? w sezonie 2002-03 to My zgarneliśmy Scudetto :)

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 11:46

ACMichał pisze:Widzę DJjuve ze masz straszne kompleksy ........
Taa odezwal sie bezkompleksowy chlopak ktory przyszedl tu napisac ze mecz Juve-Bayern bedzie kopanina i ze Zlatamn jest burakeim :lol:
ACMichał pisze:Po pierwsze 3 punkty przewagi nie gwarantują mistrzostwa po 5 rozegranych kolejkach (patrz poprzedni sezon)
Co z tego?? :roll:
To jest porownanie gry a lepiej gra Juve co widac po tabeli 8)
ACMichał pisze:Po drugie z calą pewnością wiecej indywidualności bedzie na San Siro a nie w Monachium,
Co nie znaczy ze mecz bedzie bardziej atrakcyjny
ACMichał pisze:Barcelona gwarantuje na chwilę obecną emocje
Chyba tylko dla Katalonczykow ktorzy was rozniosa 8)
ACMichał pisze: a co do formy Milanu .... z Szewa wygramy z każdym.
Ta szczegolnie z Messina :lol:
kouba pisze: boze swiety! mogles sie w ogole nie odzywac jak masz cos takiego pisac.
Przeciez gdyby o tu nie przyszedl i nie nawypisywalby glupot czulby sie bardzo zle 8)
ACMichał pisze:Ponieważ ogładalem dzisiejszy mecz Bayernu i śledze poczynania Juve, nie widze podstaw do "wielkiego meczu. Obie drużyny mają komplet punktów i obie urzadza remis. Proste.

Bayern gra slabo w lidze za to w CL gra dobrze Juve na dwoch frontach radzi sobie dzielnie.Wynika z tego ze Bayern bedzie chical zwyciezyc, Juventus takze ma ochote na 3 punkty.Wnioski sa proste.Mecz moze byc twardy zaciety a walka o zwyciestwo moze trwac do ostatniej minuty 8) jasnowidzu :lol:
ACMichał pisze:Jeżeli chcesz leczyć kompleksy Milanu z ostatnich 2 lat to wymysl coś lepszego
Jezeli chcesz leczyc kompleks liczby 27 mysl dalej bo jak narazie prowakcje nie wychodza 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 12:41

Tak więc czas na bezapelacyjnie największy sprawdzian w tym sezonie. Podejmujemy Bayern, który w lidze gra ,,nierówno'', zaś w CL radzi sobie całkiem przyzwoicie.
Napewno w Turynie mecz trzeba roztrzygnąć na własną korzyść i objąc samodzielne prowadzenie w tabeli.
Wiem, że chłopaków na ten mecz mobilizować nie będzie trzeba. W obu meczach z monachijczykami urządzałby nas 4pkt. U siebie zwycięsto i remis w Niemczech, chociaż i tam można pokusić się o zwycięstwo.

Z gry trzeba wyeliminować Makkaya i Ballacka, wtedy Bayern jest bezsilny :twisted: Nie chodzi mi tu, żeby ich faulować, tylko dobrze się nimi opiekować :)

Liczę na duża frekwencję na Delle Alpi i wspaniałą atmosferę!
Meczyk trzeba oczywiscie nagrać, dlatego też musi być zwycięski :twisted:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:24

ACMichał pisze:Ponieważ ogładalem dzisiejszy mecz Bayernu
...i pewnie myslisz, ze kazdy bedzie w takim wykonaniu Bayernu... Owszem, z Schalke zagral beznadziejnie, ale w LM gra o wiele lepiej niz w lidze niemieckiej (o dziwo! bo zawsze bylo odwrotnie), wiec nie baw mi sie tu we wrozke 8)
ACMichał pisze:i śledze poczynania Juve
no i co 'wysledziles'? bo ja tez 'sledze' i 'wysledzilem' dobra i skuteczna gre, w przeciwienstwie do innych kandydatow do scudetto 8)
ACMichał pisze:nie widze podstaw do "wielkiego meczu
no widzisz, a ja widze te podstawy 8) Podobnie jak widze je w meczu Twojego ukochanego i zawsze najlepszego, bo ma w skladzie Szewe Milanu z Barca.
ACMichał pisze:Obie drużyny mają komplet punktów i obie urzadza remis. Proste
Nie mowie, ze nie bedzie remisu, ale skoro Ty jestes taki pewny to moge przyjsc do Ciebie zebys mi powrozyl?
ACMichał pisze:Jeżeli chcesz leczyć kompleksy Milanu z ostatnich 2 lat to wymysl coś lepszego
A jesli Ty chcesz leczyc kompleksy z calej historii ligi wloskiej to tez wymysl cos innego.

Stefano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:40

Chłopaki czego w sie tak meczycie!? Oba kluby są dobre ale to nie powód żeby się złościć i wyzywać nawzajem na forum Juve. Jak panu od Milanu cos nie pasuje to niech to napisze na forum Milanu a nie Juventusu. To proste nie ??

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 21:30

Panowie nie ma sensu toczyć dłużej tego sporu z tym milanistą.
Może i w meczu na San Siro będzie więcej efektownie grających piłkarzy, może będzie więcej efektownych akcji. W Turynie będzie pewnie za to więcej walki. Ale nie o to chodzi w piłce nożnej.
Ważne są bramki i punkty, których mamy więcej niż Milan i to się liczy.
Pożyjemy, zobaczymy, który mecz będzie lepszy...
Ps.ACMichale jeżeli nie podobają Ci się poglądy osób na tym forum, to nie ma sensu abys zawierał głos w dyskusji. Nie ma żadnego forum Milanu?

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 22:07

ja mam dosyć mieszane uczucia odnośnie tego, nadchodzącego spotkania. z jednej strony przeciwnik tej klasy co bayern monachium wyzwala szczególne emocje, gdyż jest to najpotężniejszy (pod każdym względem) niemiecki klub. na takie mecze się czeka, takie mecze się wspomina, takie pojedynki nadają sens piłkarskiej rywalizacji. świetna oprawa, transmisja, wszystko cacy. lecz ja podchodzę do tego spotkania pąd nieco innym kątem. a mianowicie: jaka jest stawka tego meczu? prestiż? co poza tym? awans? buheh.. z 2 miejsca również można awansować. powiem więcej: bardziej zależy mi na zwycięstwie nad sieną w przyszłą sobotę, aniżeli z wielkimi monachijczykami. na miejscu capello podszedłbym do tego meczu z niewielką asekuracją w kwestii wyboru zawodników, którzy wybiegną we wtorek na płyte stadionu della alpi. wystarczy spojrzeć na bilans naszych meczy w tym sezonie: 8 spotkań - 7 zwycięstw-1 remis; bramki: 14-2. jest po prostu za dobrze i obawiam się, że niewielki kryzysik leży na włosku.. a spowodować to może ewentualne niepowodzenie we wtorkowym pojedynku. trzeba skorygować skład, pora czymś zaskoczyć? bo jak narazie nic specjalnego nasza pierwsza drużyna nie pokazuje. przykład zalayety jest tutaj najlepszym dowodem. okazja jest wyborna, gdyż w lidze ciąży na nich zbyt duża presja zwycięstwa.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 16:23

_Jah pisze:ja mam dosyć mieszane uczucia odnośnie tego, nadchodzącego spotkania. (....) jaka jest stawka tego meczu? prestiż? co poza tym? awans? buheh..
A ja doczytałem, że ten mecz będzie historyczny, BO PIERWSZY
Te wielkie zespoły nigdy ze soba nie zagrały, choc w sumie maja za sobą blisko 600 spotkań w europejskich pucharach....
Aż mi sie w to wierzyć nie chce, no ale w takim wypadku trzeba by rozpocząć serie zwycięstw nad bawarczykami... :D

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 17:22

U mnie też brat za Bayernem, ja za Juve :). Ale będzie zadyma dziś w chacie :-D . Bardzo liczę na 3pkt, chociaż obawy pewne są - nigdy nie mieliśmy z niemieckimi drużtnami szczęścia... Bayern przyjedzie osłabiony brakiem Pizzaro, Deislera i Hergreavesa ale pamiętajmy, że to zawsze wielki klub... u nas może wreszcie zagra Alex, może wreszcie zagra na swoim poziomie. Jestem dobrej myśli i liczę na pewne zwycięstwo jak my wszyscy :).

FORZA JUVE !!!

Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 17:28

Ehhh jestem calym sercem za Juve. Mam tate - kibica Bayernu juz od bardzo dawna. Ekhm mam nadziieje ze mnie nie wyrzuci z pokoju :twisted: mam nadzieje na 3 pkt a Juve [powinno] w tym meczu udowodnic swoja klase

Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 17:34

kouba pisze:
ACMichał pisze:To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco- mecz walki.
boze swiety! mogles sie w ogole nie odzywac jak masz cos takiego pisac. Skad Ty wiesz jaki bedzie mecz? Wrozka jestes?
Jakby napisał, że zobaczymy dzisiaj wielki widowisko z wieloma bramkami to nie bylo by tematu z jasnowidzeniem? :roll:

Wracając do meczu, stawiam na remis, z małą przewagą dla Juventusu, ze względu na własnie boiski, kibiców, chociaż ostatnio nie zawielu przychodzi na Dell Alpi. Obie drużyny stać w tym meczu na zwycięstwo i tak jak mój poprzednik myślę, że zobaczymy mecz walki (co nie oznacza, że będzie nudny Obrazek).
Ciekwie zapowiada się natomiast jutrzejszy mecz. Będe za Milanem, z oczywistych względów, mimo tego, że kibicuje Interowi... Obrazek

Od początku do końca...
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 18:37

Bielik pisze:
kouba pisze:
ACMichał pisze:To nie bedzie wielki mecz raczej kopanina o wyniku której zadecyduje jedna bramka bo niestety ani Juve a tymbardziej JBayern nie graja porywająco- mecz walki.
boze swiety! mogles sie w ogole nie odzywac jak masz cos takiego pisac. Skad Ty wiesz jaki bedzie mecz? Wrozka jestes?
Jakby napisał, że zobaczymy dzisiaj wielki widowisko z wieloma bramkami to nie bylo by tematu z jasnowidzeniem? :roll:
Sam napisales "stawiam na remis", On napisal "To nie bedzie wielki mecz". Chyba widac roznice w interpretacji? Gdyby zaczal podobnie jak Ty, to nie byloby tematu z jasnowidzeniem. Napisal to tak stanowczo, ze musialem to napisac. Lepiej?

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 18:38

Bedzie to z pewnoscia bardzo ciezki mecz i nie kryje tego, ze licze na zwyciestwo Juve. Mecz walki, mecz emocji. Rad jestem, ze zobacze Juve w akcji on tv bo juz tak dawno nie bylo okazji. Wkoncu zobacze Cannavaro, Zlatana jak powiewa na nich koszulka Juve :D

ps. mialem wizje:
1:0 - Zalayeta
1:1 - Makaay
przerwa.
2:1 - Camoranesi

Obrazek
Vienio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2004, 19:45

Juve musi wygrac w Bayernem i mam taka nadzieje ze wygra Juve wygra cala lige mistrzow i Serie A a o pucharze jusz nie mowie :)

Vienio
Zablokowany