Monty Python!!!
- BOOM
- Juventino
Monthy Python sa niepowtarzalni! z ich scenek bedzie smial sie kazdy bez wzgledu na wszystko! Trzeba rowniez zauwazyc ze sa pewnym fenomenem, przynajmniej na skale angielskiego humoru! Wedlug mnie angielski humor jest beznadziejny ("Co ludzie powiedza?" jak mozna bylo nakrecic taki shit, oraz (to moje subiektywne zdanie oczywiscie) "jas Fasola" to nic innego jak bezsensowne filmiki o jakims wydurniajacym sie gosciu). Prz Monthy Pythonie lezalem ze smiechu, wiec w moich oczach sa JESZCZE WIEKSI!!!!!!!!!

- gerardt1
- Juventino
Absolutnie najlepsza grupa świata!! Uwielbiam ten ich zjadliwy, złośliwy humor. Pamiętacie Ministerstwo Głupich Kroków, albo chrupiąca żabkę?
"-Gdybyśmy usuneli kośći nie byłaby chrupiąca, prawda?"
tak,czy inaczej dla nmnie najlepszym skeczem była, jest i będzie "Martwa papuga" Absolutne mistrzostwo świata. Kto nie widział niech żałuje. :rotfl:
"-Gdybyśmy usuneli kośći nie byłaby chrupiąca, prawda?"
tak,czy inaczej dla nmnie najlepszym skeczem była, jest i będzie "Martwa papuga" Absolutne mistrzostwo świata. Kto nie widział niech żałuje. :rotfl:
- white_wolv
- Juventino
Milosnikom humoru a`la Monty Python polecam film Autostopem przez Galaktyke(Hitchikers Guide to the Galaxy) ktory aktualnie jest na ekranach kin.Angielski humor w najlepszym wydaniu.
Ja z racji mojej pracy niektore fragmenty widzialem kilkanascie razy i za kazdym razem wybucham smiechem..POLECAM!
Ja z racji mojej pracy niektore fragmenty widzialem kilkanascie razy i za kazdym razem wybucham smiechem..POLECAM!